Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Smokin' Aces

l_475394_3d1a60f4.jpg

برای بار دوم میبینمش واقعا عالیه این فیلم جای برای بحث نمیزاره نسخه دومش هم اومده اما فکر کنم یه تو سری ناجوری خورده کسی دیده نسخه دوم رو ؟

toy-story-3-poster-2.jpg

Toy Story3

فکر نمی کردم یه فیلم اونم توی شماره سومش که تریلوژی هم نبوده این قدر خوب ساخته و پرداخته بشه
اصلا قبل از دیدن فیلم انتظارم بسیار پایین بود و فقط هم بخاطر خواهر زادم اجبارا نشستم و نگاه کردم و از تک تک لحظاتش لذت بردم
دیگه به این حرف ایمان پیدا کردم که اگه اسم جان لستر پایین کار بخوره دیدنش برای من یکی رد خور نداره
9.0

Smokin' Aces

l_475394_3d1a60f4.jpg

برای بار دوم میبینمش واقعا عالیه این فیلم جای برای بحث نمیزاره نسخه دومش هم اومده اما فکر کنم یه تو سری ناجوری خورده کسی دیده نسخه دوم رو ؟

اصلا به پای نسخه اول نمیرسه کلا خیلی ابگوشتی بود :d

Collateral
2004
9/10

IMDb:7.8/10

MV5BMjE3NjM5OTMxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTIzMTQyMw@@._V1._SY317_.jpg

بهترین بازیه تام کروز رو توی این فیلم دیدم .
بیشتر از همه با دیالوگ آخر فیلم حال کردم ( یجورایی باهاش همزادپنداری و این حرفا کردم! ) :

-Hey, Max.

A guy gets on the MTA here
in L.A. and dies.

Think anybody will notice?

علی افتضاحه اصلا نبینش. شماره دومش Direct to video بوده یعنی حتی فیلم پرده ای هم نبوده. کارگردان و نویسنده قسمت اول هم هیچ کاره بوده. از من می شنوی نبیت در عوض A-Team ببین حالت جا بیاد :دی

علی افتضاحه اصلا نبینش. شماره دومش Direct to video بوده یعنی حتی فیلم پرده ای هم نبوده. کارگردان و نویسنده قسمت اول هم هیچ کاره بوده. از من می شنوی نبیت در عوض A-Team ببین حالت جا بیاد :دی
کسری نمیدونم چرا اصلا با A Team حال نکردم . اصلا ِ اصلا ! بخوام نمره بدم ، 3 و 4 بیشتر بهش نمی دم :دی !

خب سلیقه است شهاب. اما کلا کسایی که از جو کارناهان خوششون بیاد A-Team براشون فیلم خوبی هست. ( Death Note دارند فیلمش می کنند این هم برای تو که حالش ببری. :دی )

خب سلیقه است شهاب. اما کلا کسایی که از جو کارناهان خوششون بیاد A-Team براشون فیلم خوبی هست. ( Death Note دارند فیلمش می کنند این هم برای تو که حالش ببری. :دی )
کلا یه جوری بودش ! چی :دی ؟ این قضیه Death Note چیه ؟ نکنه همون LIVEAction ژاپنی هارو میگی ؟

نه کسرا جان نترس نمیبینمش حتی طرفش هم نمیرم :دی
A-Team رو دیدم خیلی خوشم اومد یادمه همین ُSmokin' Aces رو هم خودت 2 سال پیش معرفی کردی بهم !

6674

127Hours
7/10
ااااای بد نبود! :d
ولی کلا فک نکنم شکستن استخون اینقده راحت باشه و بعدشم بتونی اونجوری بخندی!

آخرین ویرایش:
City Island / 2009

MV5BMTM1MTY2Mjk0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDYxODkxMw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

عالی بود حتما ببینید. اندی گارسیا هم بازیش خیلی خوب بود.
7.2/10
دوستان این Equilibrium رو که صفحه قبل معرفی کردم حتما ببینید. چون اگه نبینید چیز فوق العاده ای رو از دست دادید! از ما گفتن! یکی از بهترین های دهه ی قبله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or