Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Tsar~Царь
خب این فیلمو همین الان دیدم ، فیلمی بود که هیچ صحنه خوشحال کننده ای از ابتدا تا انتهاش مشاهده نمیشد و تمام سکانس هاش غم و غصه بود. داستان تزار ستمگر و خونخوار روس که بدلیل توهماتش همه اطرافیان و نزدیکانش رو به قتل میرسونه ، حتی به دوست نزدیکش فیلیپ(اسقف اعظم روس) هم رحم نمیکنه. فیلم تکان دهنده ای بود و نشون داد که ظلم و ستم تا چه حدی میتونه توی جامعه بیداد بکنه.
صحنه مورد علاقه: قسمتی که دختر یتیم قاب چوبی مریم مقدس رو در آب قرار میده و باعث میشه که نجیبزاده ها بر لهستانی ها غلبه کنند.

نمره: 7/10

خوب مینوشتی فیلم ایوان مخوف

نه این رو با فیلم ایوان مخوف اشتباه نگیرید ، اون فیلم در 1933 ساخته شد و این فیلم محصول 2009 هست. ایوان مخوف هم فکر کنم لقب همون تزار روسیه باشه.

آخه داستانی که نوشتی از فیلم فقط به ایوان مخوف میخورد!

لینک دانلودشو داری؟

آخه داستانی که نوشتی از فیلم فقط به ایوان مخوف میخورد!

لینک دانلودشو داری؟
راستش داستانش به قرن 16 ام میلادی برمیگرده و ممکنه در عین حال دو تا فیلم رو از یه داستان ساخته باشند.
بفرما اینم لینک دانلود:

Winter's Bone
winters-bone-poster-slice.jpg

عاشق این فیلم های مستقلم که بدون ادعا میترکونن.از بهترین های سال.به نظرم میتونه حداقل نامزد اسکار بشه.
9/10
127 Hours
127hoursCover2.jpg

فیلم تاثیر گذار و قوییه.خب دنی بویل پشتشه و انتظارم میرفت ازش.
ولی ابدا بهتر از اسلامداگ نیست.

8.5/10
Fighter
the-fighter-movie-poster-280x420.jpg

عالی بود.کریستین بیل تو این فیلم فوق العادس!
9/10

6613

Schindlers List - 1993
9.8/10
دلیلی نمی بینم که بهش نمره ی کامل ندم! ولی این کسری بر می گرده به یه سری از اعتقادات خودم!
"این سنجاق سینه، دو نفر! این طلاست،حتما دو نفر رو نجات می داد، یا حداقل یک نفر، یک نفر بیشتر... یک انسان... برای این! می تونستم، یک نفر دیگه ... اما نکردم! "
یادمون میاره که مردانی بودند که بدون هیچ ادعایی انسانیت رو به همه هدیه می کردن
یادمون میاره که چه تفکرات و پلیدی هایی بوده، هستن و خواهند بود

• Like
Reactions: hassan_110
Ocean's Trilogy

oceans-trilogy-.jpg

برای بار دوم بود هر سه قسمت رو دیدم عالی بود همون تازگی که بار اول دیدم رو داشت کاش بازم مساختن :دی امتیاز رو هم به هر سه قسمت با هم میدم جدا جدا نمیدم.

داداش کریسچن بیل تو هر فیلمی فوق العادست فقط این نیست که. یکی از لنگرهای سینمای آمریکاس
اتفاقا هیچوقت نقش اعصاب خوردکن و مصنوعی بتمن از این اقا یادم نمیره گند زده بود تو بازی لجر

MV5BMjIxNjAzODQ0N15BMl5BanBnXkFtZTcwODY2MjMyNA@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

True Grit

کلا از این دو تا برادر خوشم نمیاد با این فیلماشون
ولی این فیلم رو یه جورایی واسه بازی عالی Jeff Bridges خیلی از این فیلم خوشم اومد:
7/10

آخرین ویرایش:
Lake House
مسخره، عشق توهمی بیش نیست، حالا به هر شکلی میخواد باشه.
ارزش امتیاز دادن نداره.

44 inch chest
سبکش یکم متفاوت بود، زیادی اصطلاحات بریتیش داشت، بد نیست ولی به دانلودش نمیرزه.

Irreversible
رو برای نمیدونم چندمین بار دیدم، مثه سگ توصیه میشه ببینین.
معلومه که ده از 10، پس چی.

Thelma & Louise
چرت.

Equilibrium / 2002
9.5/10

Equilibrium.jpg

داستانش بعد از جنگ جهانی سومه. برای بار دومه این شاهکار سینما رو میبینم. اولین بار 5 سال پیش دیدمش حدودا. اولین باری که کریستین بل رو دیدم تو این فیلم بود. الان که دیدمش حتی از قبل هم برام جذاب تر بود. چه بازی کرد بیل تو این فیلم. چه صحنه های اکشنی داشت این فیلم. چه موسیقی ای و چه پلات فوق العاده ای.
صحنه ای درامش اشک آدم رو در میاره و صحنه های اکشن کاملا متفاوت و اریجینالش هم خیره کننده هست. با بودجه ی فوق العاده کمی هم ساخته شده ( برای یه فیلم اکشن) و با این حال موفق بوده. به نظر من و خیلی های دیگه هم یکی از underrate شده ترین فیلم های دهه ی قبله (در عین حال بهترین). من به اندازه ی v for vendetta با این فیلم حال کردم. تو top 10 من هم هست! (اون سبک مخصوص جنگیدن gun-kata رو کارگردان فیلم خودش تو حیاط خونش ابداع کرد!)

یه صحنه ای که خیلی باهاش حال کردم رو بریدم. البته کیفیت فیلم HD بود که من کلی کیفیتو آوردم پایین: ( کسایی که فیلمو ندیدن اگه نبینن بهتره با اینکه چیز خاصی لو نمیره)

لینک دانلود hd ش رو اگه کسی خواست pm بده بدم بهش.

سلام دوستان
من راستیتش زیاد اهل فیلم دیدن نیستمb-)مگر این که 1فیلم HD گیرم بیاد !!!!
از شما میخایم 1 فیلم با حال کمدی(خنده دار) مشتی معرفی کنید.....
HD باشه ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or