Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

6502

Match Point - 2005
7/10
هر چقد فک کردم نفهمیدم این انگیزه ی قتل از کجا اومد تو کله ی این کریس! میگه که گاهی افراد بی گناه قربانی یه هدف بزرگ می شن؟! من نفهمیدم، این هدف بزرگ کجای زندگی این بزمجه بود!

6503

Black Swan - 2010
8/10
از کارگردانایی که می خوان به زور توهمات شخصیت داستان رو توی کله ی بیننده فرو کنن اصلا خوشم نمیاد! بد نبود، ولی از اسکار حرف زدن هم دیگه زیادیه!

Black Swan - 2010
8/10
از کارگردانایی که می خوان به زور توهمات شخصیت داستان رو توی کله ی بیننده فرو کنن اصلا خوشم نمیاد! بد نبود، ولی از اسکار حرف زدن هم دیگه زیادیه!
ولی متاسفانه دلایل انتخاب اسکاریان چیزی فراتر از زیبایی فیلم،تاثیرگذاری و 10 ها چیز خوب دیگه هستش....:d
من بلک سوان رو ندیدم ولی واقعا مچ پوینت(با توجه به امتیازات)اینقدر بهش نزدیکه؟؟

ولی متاسفانه دلایل انتخاب اسکاریان چیزی فراتر از زیبایی فیلم،تاثیرگذاری و 10 ها چیز خوب دیگه هستش....:d
من بلک سوان رو ندیدم ولی واقعا مچ پوینت(با توجه به امتیازات)اینقدر بهش نزدیکه؟؟
دقیقا! باهات موافقم!
آره مچ پویت رو حتما ببین، یه سری مسائلی هست توش که فک نکنم تو فیلم دیگه ای دیده باشی!(البته من که ندیدم) اگه چیزی بگم هم میشه تعریف داستان! ولی در این حد میگم که شخصیت اصلی داستان اونجوری که بیننده می خواد جلو نمیره! ;)

devil s advocate
حتی بهتر از اونچه شنیده بودم و تصور میکردم و از یه فیلم با این مضمون انتظار داشتم!
داستان خوب ، بازیهای عالی ، پایان فوق العاده ! کلا همه چی سر جاش بود توی این فیلم!
میره توی favorite ها!
9.5

از کارگردانایی که می خوان به زور توهمات شخصیت داستان رو توی کله ی بیننده فرو کنن

6566

Shutter Island
8.5/10
دیشب بعد از دیدنش بین خواب و بیداری دچار توهم شده بودم! :d
بر عکس حرفی که در مورد Black Swan زده بودم که گفتم از تلاش کارگردان خوشم نمیاد اینجا کارگردان ما رو انداخت وسط توهمات نقش اول! این خیلی جالب بود
نمی دونم لئو چه اسراری داشت بگه چاک اهل پرتلنده؟! مثل Dead Man که همه از جانی تنباکو می خواستن!
ولی متاسفانه چیزی که توی فیلمای جدید می بینیم تعداد کم کاراکترای شاخص و تاثیر گزاره و یه کم هم انگیزه ی افراد واسه کاراشون معقول به نظر نمیاد!

آره مچ پویت رو حتما ببین، یه سری مسائلی هست توش که فک نکنم تو فیلم دیگه ای دیده باشی!(البته من که ندیدم) اگه چیزی بگم هم میشه تعریف داستان! ولی در این حد میگم که شخصیت اصلی داستان اونجوری که بیننده می خواد جلو نمیره! ;)
مچ پوینت رو خیلی وقت پیش دیدم ولی هر چه سعی کردم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ...
یه ذره جووش واسه من خشک بود.راضیم نکرد.شاید به خاطر اسکارلت یوهانسن بوده
اصلا شاید به خاطر این حرفت یه بار دیگه فیلم رو دیدم b-)
TWILIGHT
A
به برکت وجود دوستان عزیزم به تازگی با کسبه شریف خون آشام ها آشنا شدم
فعلا هم حال و حوصله کتابش رو ندارم که بخوام مقایسه کنم.ولی فیلم پدرمادر داری بود
TWILIGHT2:NEW MOON
A
هرچه از زمان مسابقه می گذره :d از گرگ داستان بیشتر خوشم میاد
(مرام داره ها >:d<)
ولی یه سوال فنی واسم پیش اومده:
اصلا ما چه نیازی به خون آشام ها و . . . داریم؟؟:-/

دیشب بعد از دیدنش بین خواب و بیداری دچار توهم شده بودم! :d
بر عکس حرفی که در مورد Black Swan زده بودم که گفتم از تلاش کارگردان خوشم نمیاد اینجا کارگردان ما رو انداخت وسط توهمات نقش اول! این خیلی جالب بود
نمی دونم لئو چه اسراری داشت بگه چاک اهل پرتلنده؟! مثل Dead Man که همه از جانی تنباکو می خواستن!
ولی متاسفانه چیزی که توی فیلمای جدید می بینیم تعداد کم کاراکترای شاخص و تاثیر گزاره و یه کم هم انگیزه ی افراد واسه کاراشون معقول به نظر نمیاد!
من که بالاخره نفهمیدیم کی راست میگه؟ اون شبی که من دیدم این فیلمو یه حسی بهم میگفت که
""نه !یعنی همه چی توهمه؟؟"" یه حس دیگه می گفت: "" اره بابا خل بود طرف .تو هم سر کاری ""
رفیقم هم سر شام وسط یه بحث دیگه برگشت گفت ""کارگردان دیوانست بابا،اصلا روانیه""
:d:d:d:d:d:d:d

مچ پوینت رو خیلی وقت پیش دیدم ولی هر چه سعی کردم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ...
یه ذره جووش واسه من خشک بود.راضیم نکرد.شاید به خاطر اسکارلت یوهانسن بوده
اصلا شاید به خاطر این حرفت یه بار دیگه فیلم رو دیدم

آره خب جوش خشکه! جو انگلیس هم به خشکیه فیلم افزوده بود!

من که بالاخره نفهمیدیم کی راست میگه؟ اون شبی که من دیدم این فیلمو یه حسی بهم میگفت که
""نه !یعنی همه چی توهمه؟؟"" یه حس دیگه می گفت: "" اره بابا خل بود طرف .تو هم سر کاری ""
رفیقم هم سر شام وسط یه بحث دیگه برگشت گفت ""کارگردان دیوانست بابا،اصلا روانیه""
:d:d:d:d:d:d:d
:)) این حرفا دیگه از استنباط شخصی میاد! ولی کلا کارگردان توهمات یا هر چیز دیگه ای رو خوب به بیننده منتقل کرد، و من به خاطر این می پسندمش، وقتی کارگردان می خواد همچین چیزی بسازه قطعا باید ریسک کنه تو داستان ولی با این وجود دلیل توهمات خوب نشون داده شد، بجز یه موارد کوچیک

Toy Story 3
8 از 10
خیلی خوب بود. بخصوص اینکه توی دو سال گذشته من مثل قبل با کارای پیکسار حال نمیکردم! (UP , Wall-E) اما TS3 بعد از Ratatouille تبدیل شد به بهترین کار پیکسار برای من:دی

Saw 3D

saw-3D-poster-e1284161031109-203x300.jpg

به عتوان آخرین سری از این فیلم خوب بود حضور Chester Benington هم واقعا جالب بود ! اولین بارشم نیست قبلا هم در Crank 2 یه حصوز کوچیک داشته.
Linkin Park ایتجا، Linkin Park اونجا، Linkin Park همه جا !

Tsar~Царь
خب این فیلمو همین الان دیدم ، فیلمی بود که هیچ صحنه خوشحال کننده ای از ابتدا تا انتهاش مشاهده نمیشد و تمام سکانس هاش غم و غصه بود. داستان تزار ستمگر و خونخوار روس که بدلیل توهماتش همه اطرافیان و نزدیکانش رو به قتل میرسونه ، حتی به دوست نزدیکش فیلیپ(اسقف اعظم روس) هم رحم نمیکنه. فیلم تکان دهنده ای بود و نشون داد که ظلم و ستم تا چه حدی میتونه توی جامعه بیداد بکنه.
صحنه مورد علاقه: قسمتی که دختر یتیم قاب چوبی مریم مقدس رو در آب قرار میده و باعث میشه که نجیبزاده ها بر لهستانی ها غلبه کنند.

نمره: 7/10

Toy story 3
عالی بود.خیلی وقت بود که از انیمیشن ها لذت نمی بردم ولی پس از مدت ها یک شاهکار بود.
-----------------------------------------------------------------
Iron man 2
خیلی بهتر از شماره اول بود و ایده مارول برای ساختن یک تیم از قهرمانان مارول هم خیلی جالب میشه.جلوه های ویژه فیلم عالی بود(مخصوصا اگر فیلم را با کیفیت 720p ببینید)
-----------------------------------------------------------------
Resident evil :afterlife
این فیلم هم فیلم خیلی خوبی بود ولی کاش وسکر یا کریس بیشتر به نمونه بازی شبیه بودند.کریس ردفیلد را داده بودند مایکل با هوش بازی کنه!:-o
ولی بهترین فیلم سری رزیدنت تا به این جا بود.بهترین تغییر هم کم کردن قدرت های آلیس بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or