Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خب خوبه خودتم می گی سینمای ایران!
مادر
کمال الملک
قیصر
گوزنها
کلاه قرمزی و پسرخاله :d
دزد عروسکها
قرمز
سگ کشی
مارمولک

دیگه یادم نیست، دوستان اگر میدونن بیشتر اضافه کنن تا متوجه بشن بعضیها که سینمای ایران رو با 5-6 سال اخیر نسنجن.

مهاجر
دیده بان
شوکران
درباره الی
چهارشنبه سوری
تردید
مهمان مامان (!)
زیر پوست شهر
آواز گنجشک ها
بچه های آسمان
و ...
البته فیلم دیگه ی همون کارگردان، لیلی با من است.
لیلی با من است رو کمال تبریزی (کارگردان مارمولک) ساخته نه حاتمی کیا (آژانس شیشه ای).

قیصر

اینجا تاپیک Rate your last seen movie هستش ، ولی فیلم قحطی بود ؟!!!

البته که برای ایرانی های عشق فیلمفارسی ، بهترین فیلم تاریخ سینمای ایرانه !!!!!

سوته دلان ، گاو ، هامون ، مهمان مامان ، آدم برفی ، هنرپیشه ...

مادر
کمال الملک
قیصر
گوزنها
کلاه قرمزی و پسرخاله :d
دزد عروسکها
قرمز
سگ کشی
مارمولک

دیگه یادم نیست، دوستان اگر میدونن بیشتر اضافه کنن تا متوجه بشن بعضیها که سینمای ایران رو با 5-6 سال اخیر نسنجن.

درباره الی

چهارشنبه سوری
شهر زیبا
آزانس شیشه ای
طعم گیلاس
اینا رو هم اضافه کن البته امیدوارم امسال چند تا فیلم خوب به این لیست اضافه بشه

البته که برای ایرانی های عشق فیلمفارسی ، بهترین فیلم تاریخ سینمای ایرانه !!!!!

سوته دلان ، گاو ، هامون ، مهمان مامان ، آدم برفی ، هنرپیشه ...

قیصر فیلمفارسی؟
دیالوگ های قیصر هنوز ماندگارن

فقط همین مونده بود که به امثال قیصر و گوزن ها هم توهین بشه ! :(

امیر جان شما چرا ؟ :|

اول اینکه به گوزن ها توهین نکردم !

اما اینکه قیصر در برابر این همه فیلم قوی و کار درست میشه جزو بهترین های تاریخ سینمای ایران ، واسه من زور داره :)

فیلمی که من با مفهومش مشکل دارم ! فیلمی که اکثر مردم ایران باهاش همزاد پنداری میکنن !!! غیرت و مردونگی و چاقو کشی و ناموس پرستی که چه عرض کنم تا وقتیکه دست نخورده اس ، بعد از اون میشه ناموس کشی !!!!!

انگاری همه زنانی که از بد روزگار بهشون تعرض میشه ، محکوم به خود کشی ان و مردا ام باید راه بیافتن دوره و با چاقو کشی انتقام بگیرن !! این وسطم قانون پشمه !!

فیلمی که کارگردانش میگه ،
پول تخمه و آجیلی که مردم وسط فیلمم خوردن ، بیشتر از فروش فیلم های شماست !!!

فیلمی که به جامعه درس مرد سالاری و چاقوکشی میده !!!

مگه نه اینکه یه فیلم علاوه بر دیالوگ های قشنگ ، باید مفهوم قشنگ ام داشته باشه تا بشه بهترین ؟!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Captain Mitchell
یارو!:دی
وقتی اون بالا می گم سینمای ایران منظورم سینمای حال حاضر ایرانه و الا اون فیلما که جای خود داره!
وقتی می گن فیلم ایرانی می خوای یاد فیلمای اونوقتا بیفتی بیفت ولی حقیقت اینه که الان فیلما در حد .... است...
وقتی می گن سینمای ایران وضعیت خوبی نداره جمع نمی زنن "خب بیست سال پیش این فیلم خوبه رو ساختیم با این فیلم بده که امسال اومد در!" وضعیت حالو می گن!
حرفت واقعا توهین آمیز بود!
سینمای ایران که سهله من هالیوود و بالیوود رو هم در وضع افتضاحی می دونم! فیلمای جدید رو اصلا نمی پسندم(الا یک از هزاران!)
آدمکش
یه فیلم کاملا تقلیدی و به نظر من مصنوعی! مثلا بهترین فیلم تو سینما هم هستش!
6/10

آخرین ویرایش:
اول اینکه به گوزن ها توهین نکردم !

اما اینکه قیصر در برابر این همه فیلم قوی و کار درست میشه جزو بهترین های تاریخ سینمای ایران ، واسه من زور داره :)

فیلمی که من با مفهومش مشکل دارم ! فیلمی که اکثر مردم ایران باهاش همزاد پنداری میکنن !!! غیرت و مردونگی و چاقو کشی و ناموس پرستی که چه عرض کنم تا وقتیکه دست نخورده اس ، بعد از اون میشه ناموس کشی !!!!!

انگاری همه زنانی که از بد روزگار بهشون تعرض میشه ، محکوم به خود کشی ان و مردا ام باید راه بیافتن دوره و با چاقو کشی انتقام بگیرن !! این وسطم قانون پشمه !!

فیلمی که کارگردانش میگه ،
پول تخمه و آجیلی که مردم وسط فیلمم خوردن ، بیشتر از فروش فیلم های شماست !!!

فیلمی که به جامعه درس مرد سالاری و چاقوکشی میده !!!

مگه نه اینکه یه فیلم علاوه بر دیالوگ های قشنگ ، باید مفهوم قشنگ ام داشته باشه تا بشه بهترین ؟!!!!

بیخیال حالا فیلم مال 42 سال پیشه. و با این منطق، جوریه که بگیم فیلم پدرخوانده به آدمها درس ارگانیزه کردن جرایم رو میده.
فیلم قیصر در اون زمان که اکثر فیلمهای ایرانی فیلم هندی شدید بودن، واقعا یک سر و گردن بالاتره.
پلات یک فیلم ایرانی در زمان قیصر: بچه بیپول دختر پولدار ملاقات میکنه میخواد ازدواج کنه بابا پولدار نمیذاره باهم میرن یک جای خوب :دی بعد دختره الکی به باباش میگه دست خوردش باباهه مجبور میشه با ازدواج موافقت کنه پسره سرطان میگیره میمیره.

حالا خودتون قضاوت کنید فیلم قیصر کجا و اینها کجا.

• Like
Reactions: HL2-GF
دوستان یه فیلم بود مهدی فخیم زاده بازی میکرد معروف بود به نمکی؟! اسمش چی بود و کی ساخته بودش ؟! کسی یادشه؟!

بهترین فیلم های داخلی که من دیدم:

ترن (عاشق این فیلمم - قریببیان و مرحوم شکیبایی بازی میکردن)
بچه های آسمان
اجاره نشین ها
مدرسه ی پیرمردها
لیلی با من است
مارمولک
خیلی دور خیلی نزدیک
طبیعت بی جان
سگ کشی
گل های داوودی
مادر

+ فیلم های جمشید هاشم پور :d

و ...(کلا قبل از 1380 فیلم خوب زیاد بود)

The Last Airbender

برخلاف چیزی بود که فکر میکردم. سعی شده بود به انیمه پای بند باشه. امتیازش Goody Goodyـ

The Boondock Saints 1 & 2

خیلی خوشمام میاید از این سبک فیلمها مخصوصا R Rated ها :دی. امتیازش Spectacularـ

قیصر بیشتر از اینکه فیل خوبی باشه فیلم مهمیه، مقایسه فیلمی مثل پدرخوانده با قیصر اینه که پدرخوانده هنوزم بیننده رو جذب میکنه ولی قیصر نه، قیصر رو یه جورایی میشه با بعضی فیلمای دهه اول و دوم قرن پیش مقایسه کرد، مثل تولد یک ملت و اینا، فیلمایی که جریان ساز بودن و جریانشون تموم شده. و کلا کلاس کاری قیصر با گوزنها قابل قیاس نیست، گوزنها خیلی بالاتره.
در مورد سینمای ایرانم کسی به پرده آخر اشاره نکرد، و تردید که به نظرم بهترین فیلم سینمای ایران تو این چندسال اخیر بوده، حداقل چهارشنبه سوری به اینور.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or