Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

کسی میدونه این فیلم ایرانیا رو میشه از کجا گیر آوورد؟
یکم سخته! باید از خونه بیرون رفت، یه فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی یا کلوپ (!) پیدا کرد. بعد انقلابی ها رو خرید. با طرف هم رفیق میشی برای قبل انقلابی ها!:دی ولی اگه منظورت سایتی چیزی هست، نمیدونم:دی
بیاین سر اینم بریزین:biggrin1:
بابا حقیقته والا!
بابا کسی به تو گیر نداد:دی
بهانه ای شد برای معرفی چند تا فیلم ایرانی خوب...
------------------------
The Social Network
7 از 10
طبق شناختی که من به صورت تجربی از سینما بدست آوردم، این فیلم از لحاظ فنی فوق العاده است. یعنی کارگردانی،‌سناریو، تدوین، موسیقی و فیلمبرداری (فیلمبرداری همه ی فیلمهای فینچر به من میچسبن) همگی تو بالاترین سطح هستند. ولی موضوع فیلم اصلا چیز خاصی نیست! من خیلی از فیلمای مهم امسال رو ندیدم،‌ولی تا الان به نظرم حداقل اسکار بهترین کارگردانی و سناریو، موسیقی و فیلمبرداری رو باید ببره:دی در نهایت به نظرم TSN یه کمی بیشتر از "فیلمی که داره برای گرفتن اسکار overrate میشه" هست:دی ولی خیلی هم فیلم ویژه ای نیست. از اونجایی که من موقع دیدن فیلمها یاد فیلمهای دیگه میفتم، موقع دیدن این فیلم هم یاد Michael Clayton افتادم:دی همینطوری الکی:دی

Social Network

social_network_film_poster.jpg

ای کاش دیوید فینچر نمیساختش
به نظر من جزء ضعیف ترین فیلم های 2010 هست داستانی به شدت ضجرآور و روایت فوق العاده بد با بازی های خیلی بد جز نقش خود زاکربرگ
خیلی سعی کردم تا تونستم تا آخرش رو ببینم بلکه نظرم راجبش عوض بشه اما نه نشد که نشد .
فینچر فایت کلاپت رو میخواهم نه این افتضاح را!

5/10

---------------------------------------------

127 hours

127-hours-310x390.jpg

فیلمی است بس زیبا و لذت بخش که به شدت تحت تاثیر قرارتون میده
کلا با کارای boyle خیلی حال میکنم اون از اون میلیونر زاغه نشین که عالی بود و اینم از 127 ساعت
در ضمن موسیقی کار فوق العاده بود
توصیه میشه به شدت !

8.5/10

Hours 127

واقعا خیلی قشنگ بود بعضی جاها احساس میکردم خودم گیر کردم اونجا!:دی

داستانشو قشنگ به تصویر کشیده بود!

8/10

اون صحنه ای که ادایه برنامه های تلویزیونی رو در میاره اخر خندس:دی
مخصوصا لحضه ای که گفت 0ops:دی

The Last Airbender

برخلاف چیزی بود که فکر میکردم. سعی شده بود به انیمه پای بند باشه. امتیازش Goody Goodyـ

The Boondock Saints 1 & 2

خیلی خوشمام میاید از این سبک فیلمها مخصوصا R Rated ها :دی. امتیازش Spectacularـ

میگم فقط همین نوع امتیاز دادنو کم داشتیم :)

127Hours

127-Hours-poster.jpg

فیلم خیلی خوش ساخت و خوبی بود عحب فیلمبرداری هم داشت ! و از روی داستان واقعی هم ساخته شده !
فکر نمیکردم بخواد اینجوری تمومش کنه اگه میمرد من تا چند روز واقعا دپرس میشدم ! :دی

امتیاز 7.5 از 10

تو رو خدا یه "خطر لو رفتن داستان" قبل از گذاشتن اسپویلر بنویسید!
ما که نمیدونیم توش چیه!!
الان با یه کلیک آخر 127 ساعت رو فهمیدم. فیلم کلا به فنا رفت برام ...

تو رو خدا یه "خطر لو رفتن داستان" قبل از گذاشتن اسپویلر بنویسید!
ما که نمیدونیم توش چیه!!
الان با یه کلیک آخر 127 ساعت رو فهمیدم. فیلم کلا به فنا رفت برام ...
پسر خوب وقتي يكچيزي توي اسپويل ميزارن براي خاطر شماست ديگه
اينجا هم بحث كلا بحث فيلمه پس اگه كسي چيزي تو اسپويل بزاره به فيلم و داستانش مربوط ميشه ديگه عزيزم

پسر خوب وقتي يكچيزي توي اسپويل ميزارن براي خاطر شماست ديگه
اينجا هم بحث كلا بحث فيلمه پس اگه كسي چيزي تو اسپويل بزاره به فيلم و داستانش مربوط ميشه ديگه عزيزم
آره ولی کلا یه عادت بدی دارم رو همه ی اسپویلر ها کلیک میکنم! :d

127 hours

127-hours-310x390.jpg

فیلمی است بس زیبا و لذت بخش که به شدت تحت تاثیر قرارتون میده
کلا با کارای boyle خیلی حال میکنم اون از اون میلیونر زاغه نشین که عالی بود و اینم از 127 ساعت
در ضمن موسیقی کار فوق العاده بود
توصیه میشه به شدت !

8.5/10
فیلم باحالی بود.کلی حال کردم باهاش . موسیقی خوبی هم داشت
سکوت های مرگ آور .. البته خوب هم روایت میشد داستان
ولی . . . .
یه چیزی ته دلم می گفت که باید زنده بمونی:d
در ضمن
این فیلم و اخرش مستنده؟ یعنی همون طور که هست روایت شده؟
چون برام آخرش زجر آور بود..

B+
لیلی با من است
مارمولک
خیلی دور خیلی نزدیک
طبیعت بی جانگل های داوودی
مادر
درباره الی
چهارشنبه سوری
شهر زیبا
آزانس شیشه ای
طعم گیلاس
مادر
کمال الملک
قیصر
گوزنها
کلاه قرمزی و پسرخاله
دزد عروسکها
قرمز
سگ کشی
مارمولک
+ فیلم های جمشید هاشم پور
نمیخوام وسط دعوا نرخ تعیین کنم ولی باور کنین
همه ی این فیلم ها فارسی هستش،یعنی زبون فارسی درشون استفاده شده . . .
دیالوگاشون فارسی هستش و هزاران مورد فارسی دیگه . .
من خیلی مسئله دارم با این طور بیان کردن که
تا اسم فیلمِ فارسی میاد یاد فیلم های آبدوغ خیاری و بدردنخور می افتیم
شاید بگن که مهم نیست توی لفظه و . . .
ولی خواستم بگم بیشتر توجه کنیم همین

آخرین ویرایش:
خب این آخر سالی با دیدن پشت سر هم یه چندتا فیلم قوی باعث شد پیش خودم نگم اه چه سال سینمایی مزخرفی بود!
اگر اینارو ندیدین باید بگم هر کدومشون میتونن از بهترین تجربه هاتون باشن!
Let Me in

Let-Me-In.png

از بهترین فیلم های خون آشامیی که دیدم و شایدم بهترینش!
از وقتی این Matt Reeves کلوورفیلد رو ساخت منتظر فیلم بعدیش بودم که واقعا ارزششو داشت!
9.5/10
Buried

Buried-movie-poster-1.jpg

فیلمهای متفاوت همیشه خوبن چه یه آشغال از آب در بیان چه یه شاهکار!این نظر منه.
البته این یکی از خوباست!
8.5/10
Somewhere

somewhere.jpg

خوبه که وقتی کارگردان مورد علاقت ترکیده باشه یه دختر داشته باشه اینجوری فیلم بسازه!
8.5/10

The Company Men و Never Let Me Go هم دیدنشون رفت برای این ویک اند!مطمعنا اونا هم عالی هستن.

La fabuleux Destin D"Amelie Poulain
MV5BMTUwNzkwMTk5Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwMDAzMDI5__V1__SY317_CR3,0,214,317_.jpg

فيلم فوق العاده اي هست . تم خاصي داره . به صورت HD ديدم كه لذت ديدنش چند برار شد
9/10

127Hours

MV5BMTc2NjMzOTE3Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMDE0OTc5Mw@@__V1__SY317_CR0,0,214,317_.jpg

اصلا از danny boyle خوشم نمياد . هيچ وقت نتونستم با فيلماش ارتباط بر قرار كنم . اين فيلم اخرش خوب بود. فيلم برداري خوب. داستان گيرا .
7/10

Bitter Moon
MV5BMTU0ODYyODkxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTU1MTAwMQ@@__V1__SY317_CR3,0,214,317_.jpg

توضيح خاصي ندارم . متوسط بود .
6/10

Machete
MV5BMTUwNzIwMDY0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzM3Njg2Mw@@__V1__SY317_CR0,0,214,317_.jpg

كلا با مزخرفاتي كه ردريگرز ميسازه حال نيكنم . ولي از planet terror بهتر بود .
4/10

آخرین ویرایش:

Deconstructing Harry

از این فیلما دیدین که شخصیت اصلیش یه ادم فوق العاده داغون یا به اصطلاح " لوزر" ــه ؟ Deconstructing Harry یکی از اون فیلماس. البته نه از اون مدلهاش که طرف عین فارست گامپ هرچی جلوتر میره
دونه دونه قله های ترقی و افتخار رو پشت سر میگذاره و باعث میشه ما قند تو دلمون اب بشه... نه شخصیت اصلی این فیلم که هری باشه ، داغونه و داغون هم می مونه. خودش هم میدونه قرار نیست یهو معجزه بشه و چیز خاصی عوض شه
درست مثل زندگی واقعی. ادم ها مدام شکست می خورن. گاهی اوقات چند تا پیروزی کوچیک، و در اخر با جایی که اول بودن فاصله ی چندانی ندارن
هری یه نویسنده است که حتی یه دوست واقعی هم نداره، اون باید یه فاحشه رو استخدام کنه تا تو سفرش همراهیش کنه.
از طرفی این مردم هستن که باید خودشون رو با هری منطبق کنن چون اون نمی تونه خودش رو با دنیا انطباق بده
این فیلم اثر غمگینیه. هری از تشویق و قدردانی شخصیت های خیالیش استقبال می کنه و خوشحاله اما درواقع هیچ کدوم از آشنایان یا اعضای خانوادش هرگز اون رو تشویق نمی کنند...

پ.ن : 8 /10 :d

آخرین ویرایش:

Deconstructing Harry

از این فیلما دیدین که شخصیت اصلیش یه ادم فوق العاده داغون یا به اصطلاح " لوزر" ــه ؟ Deconstructing Harry یکی از اون فیلماس. البته نه از اون مدلهاش که طرف عین فارست گامپ هرچی جلوتر میره
دونه دونه قله های ترقی و افتخار رو پشت سر میگذاره و باعث میشه ما قند تو دلمون اب بشه... نه شخصیت اصلی این فیلم که هری باشه ، داغونه و داغون هم می مونه. خودش هم میدونه قرار نیست یهو معجزه بشه و چیز خاصی عوض شه
درست مثل زندگی واقعی. ادم ها مدام شکست می خورن. گاهی اوقات چند تا پیروزی کوچیک، و در اخر با جایی که اول بودن فاصله ی چندانی ندارن
هری یه نویسنده است که حتی یه دوست واقعی هم نداره، اون باید یه فاحشه رو استخدام کنه تا تو سفرش همراهیش کنه.
از طرفی این مردم هستن که باید خودشون رو با هری منطبق کنن چون اون نمی تونه خودش رو با دنیا انطباق بده
این فیلم اثر غمگینیه. هری از تشویق و قدردانی شخصیت های خیالیش استقبال می کنه و خوشحاله اما درواقع هیچ کدوم از آشنایان یا اعضای خانوادش هرگز اون رو تشویق نمی کنند...

منو یاد He Was a Quiet Man میندازه :)
نمره ندادی راستی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or