Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

6PP650MaLdMyXGwBtDLuNlrdZ5z.jpg

[h=1]Kingdom of Heaven 2005[/h]فیلم فوق العاده زیبایی بود واقعا بعضی فیلمه ها یه امتیازی میگیرن ادم تعجب میکنه اونوقت بعضی فیلم ها حقشون خورده میشه
فیلم بخشی از اتفاقات دوران جنگ های صلیبی رو نشون میده به درست یا غلطش کاری ندارم ولی به جرات میتونم بگم از معدود فیلم هایی هست که بی طرف نشون داده شده
9/10

John Wick
7/10
با اینکه یه داستان معمولی داشت ولی من به شدت این بشر (کیانو ریوز)را دوست دارم که بعد از یه غیبت طولانی اومد خدای اکشنه این بازیگر تا حالا فیلم بدی ازش ندیم صحنه سازی و تدوین صحنه های زد خورد فیلم خوب کار شده بود alfie allen هم مثل سریال game of thrones تو سری خور ملسی هست کلا تیبش جوریه که میشه ازش راحت متنفر شد و اینجام خوب نقشش را اجرا کرد !

2014_02_27_JM_GrandBudapest.jpg

Budapest Hotel
این فیلمو به همه پیشنهاد میکنم فقط ببینید چه بازیگرای سر شناسی داره!
نمره:10
John_Wick_TeaserPoster.jpg

John Wick
نمره:3
ضعف شدید در داستان-نبود ایده ی کافی برای تماشا-دوره این فیلمها به سر رسیده

220px-The_Equalizer_poster.jpg

-The Equalizer

Year : 2014
Genre : Action,Thriller
Star : Danzel Washington
Quality I saw : Bluray 720P

Score : 6.5

فیلم اکشن و جذابی بود، صحن های اکشن و تیراندازی خوب و با فیلمبرداری جذاب ساخته شده بود. به امید دیدن فیلم بعدی کارگردان که مشتاقانه منتظر دیدنشم ( Southpaw)

..........................................................................
The%20Imitation%20Game%202014.jpg

The Imitation Game

Year : 2014
Genre : Drama, History
Stars : Benedict Cumberbench,...
Quality I Saw : Dvd Screen

Score : 5

فیلم هایی که مخاطب رو خسته میکنه و از اون دسته فیلم هایی که اسکار خیلی تحویلش میگیره، بازی خوب بندیکت و طراحی خوب لباس ها و صحنه،تنها نکات مثبت فیلم بود!

Maze Runner 2014
هر چند دیر دیدم این فیلم رو ولی خوب آخرین فیلمی هست که فعلا دیدم.
کلا نمیدونم چرا از فیلم هایی که همه شخصیت هاش جوونن خیلی خوشم میاد، داستان فیلم اصلا برام جذاب نبود، محیط های فیلم خیلی خوب طراحی شده بودن که حس رمز آلود داشت با مابقی اصلا حال نکردم.
نمره 5.5 از 10

Gone Girl: 9.5/10

من با اون دسته از فیلم‌هایی حال می‌کنم که تا دو روز بعد از این که دیدمش، سکانس‌ها و دیالوگ‌هاش تو ذهنم رژه برن! :دی Gone Girl یکی از همون فیلما بود.

آخرین ویرایش:
Whiplash.jpg

Whiplash
10/10

زیاد چیزی به ذهنم نمیاد که بتونه این شاهکار رو توصیف کنه.
Whiplash فیلمی هست که هر کس باید سالی 2 3 بار تماشا کنه و به جرئت میتونم بگم یکی از 5 تا بازی برتر زندگیم رو از J.K Simmons دیدم.

John Wick 5/10

اگه اکشن خونتون کم شده و اصلاً دنبال داستان و اینچیزا نیستید به شدت پیشنهاد میشه. واقعاً عالی درومده بودند. فکر کنم کارگردان علاقه ی زیادی به Spelinter Cell و Sam Fisher داشته چون حرکات و تیراندازی کیانو کپ سم فیشر بود.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان تعداد عکسهای بزرگ و حجم بالا داره زیاد میشه .
تو عنوان تاپیک هم ذکر شده که عکس کوچک باشه . مشکل چیه که بهش عمل نمیکنید .
تصمیم دارم از امروز برخورد کنم با متخلفین و این آخرین اخطار بود .

250px-Frank_movie_poster.jpg

Frank

برای معدود دفعاتی هست که اصلا نمیدونم چی بگم و از کجا شروع کنم به تعریف کردن. شخصیت پردازی Frank و کاراکتر های فیلم خارق العاده بود، یه فیلم پر از اشارات روانشناسانه و فوق عالی. شروع فیلم و پایان فیلم نابود کننده بود.

بازی مایکل فسبندر که اصلا نیاز به تعریف نداره اصلا و ابدا!!! این بشر بی نظیر...

10/10

250px-Frank_movie_poster.jpg

Frank

برای معدود دفعاتی هست که اصلا نمیدونم چی بگم و از کجا شروع کنم به تعریف کردن. شخصیت پردازی Frank و کاراکتر های فیلم خارق العاده بود، یه فیلم پر از اشارات روانشناسانه و فوق عالی. شروع فیلم و پایان فیلم نابود کننده بود.

بازی مایکل فسبندر که اصلا نیاز به تعریف نداره اصلا و ابدا!!! این بشر بی نظیر...

10/10

این فیلم اصلا یه وضعی هست. داغونت میکنه. یه حس و حالی داره که نمیشه تعریفش کرد. به نظرم 10 هم برای این فیلم کمه

John Wick - 2014
8 از 10

خوب بود. منو یاد فیلم هایی مثل Drive و Leon انداخت ولی خب یه درجه از اون ها پایین تر بود. بعضی موقع ها هم حس می کردم دارم فیلم Max Payne رو می بینم. انتخاب موسیقی و آهنگ ها هم عالی بود مخصوصا آهنگ تیتراژ که تو جریان فیلم هم پخش شد. اسمش Ciscandra Nostalghia - Who You Talkin' To Man هست.

راستی این FPS که داشتن بازی می کردن کدوم بازی بود؟

whiplash

فیلم قوق العاده ای است . ولی باید این نکته رو در نظر گرفت که عالی بودن فیلم به معنی هنجارشکنی اش و خارج از کلیشه بودنش نیست. فیلم درباره تلاش و ناامیدی و سپس به کمال رسیدنه. ولی جذابیت فیلم تو اینه که بعد از مدتی قضیه رو تبدیل می کنه به رو کم کنی . کاراکتر اصلی برای موفقیت تلاش نمی کنه بلکه برای مقابله با مربی بی رحم اش این کارو می کنه. بازی ها عالی هستن به خصوص جی کی سیمونز که ارادت خاصی بهش دارم و از اسپایدرمن ازش خوشم میاد بعد مدت ها نقش های فراموش شدنی نقشی درخور استعداد هاش یافته. مایلز تلر هم خوب ظاهر شده . کارگردانی و فیلم برداری عالی است به طوری که با این که اکثر صحنه های فیلم در سکون هستند بیننده احساس خستگی نمی کنه و صحنه ی پایانی نیز اوج کاره که نفس بیننده رو حبس می کنه

امتیاز 9/10

john wick
یک اکشن خوش ساخت که متاسفانه داستان دم دستی و بسیار احمقانه اش از تبدیل شدن اون به فیلمی به یاد ماندنی در دسته ی آثار لیام نیسونی اخیر جلوگیری می کنه . تو فیلم کاراکتر ها وایمیسن که تیر بخورن یا هدفشون فرار کنه تا داستان کش داده شه . چون تو 45 دقیقه داستان فیلم ته می کشید. ایکاش نویسنده ی اثر کمی دقت و حوصله به خرج می داد . خود فیلم هم داستان اش رو جدی نمی گیره و این بدترین مشکله چون از نظر منطق داخل فیلم هم داستان لنگ میزنه (این مشکل رو حتی فیلم های ناموفق اخیر آرنولد و استالونه هم نداشتن و اگه با منطق فیلم همراه میشدی چیز غیر عقلانی نمی دیدی ) . در عوض همان طور که اشاره کردم صحنه های اکشن این ضعف رو تا حدی جبران کرده. خداروشکر سازنده ها برای کم کردن رده سنی فیلم با تدوین های سرسام آور لذت دیدن صحنه های خشن رو از ما نگرفتن ولی می شد کمی ریتم مبارزات رو کند تر می کردن تا بیشتر کیفور شیم. صحنه های درگیری در فضاهای نئونی هم عشق اینجانب به فیلم های نئونی رو تا حدی ارضا کرد. کیانو ریوز بعد مدت ها در نقش اصلی می درخشه و نشون میده هنوز می توان امیدوار بود بهش و بنده هم امیدوارم در اینده در آثار این چنینی بیشتر ببینمش. مایکل نیکوئیست هم که تو نقش رئیس های مافیایی روس جا افتاده این جا شانس این رو داشته دو سه خط دیالوگ بگه و جلو دوربین حضور بیشتر از 5 دقیقه داشته باشه و بازی قابل قبولی ارائه داده . آلفی آلن هم که زیاد فرقی با تئون گریجوی نداره و همونه که مدرن شده. ویلم دافو هم حضور کوتاهی داره ولی تو همون حضور کوتاه عالی ظاهر شده.

در کل جان ویک اکشن خوشساختیه که اگه فقط دنبال درگیری باشید راضیتون می کنه. ولی اگه درگیری توامان با یک داستان ولو کلیشه ای بیشتر جذبتون می کنه دیگر اکشن خوش ساخت امسال یعنی equalizer رو پیشنهاد می کنم

امتیاز 6.5 از 10

- - -ویرایش - - -

John Wick - 2014
8 از 10

خوب بود. منو یاد فیلم هایی مثل Drive و Leon انداخت ولی خب یه درجه از اون ها پایین تر بود. بعضی موقع ها هم حس می کردم دارم فیلم Max Payne رو می بینم. انتخاب موسیقی و آهنگ ها هم عالی بود مخصوصا آهنگ تیتراژ که تو جریان فیلم هم پخش شد. اسمش Ciscandra Nostalghia - Who You Talkin' To Man هست.

راستی این FPS که داشتن بازی می کردن کدوم بازی بود؟

فکر کنم BLACK OPS 2 بود . البته یکم هم به خاطر اون شیلدی که داشتن و فضاش شبیه HALO بود یک شباهت های ریزی هم به SYNDICATE داشت

nightcrawler_poster.jpg

NightCrawler

محتوا:
اگر می‌گوییم "رسانه بی‌رحم است"، آیا "بی‌رحمی" رو از "خود" دارد، یا این ذات ما هست که همچین ویژگی‌ای رو به "رسانه" یا هر عنصر دیگه‌ای مِن‌غیر وجودمون، تزریق میکنه؟
اگر می‌گوییم "پول هنگفت فَسادآور است"، این خود پول هست که "فَساد" رو در وجودش دارد و هنگامی که در موقعیت تماس با آن قرار می‌گیریم، این ویژگی را در روح و روان ما، مانند شکر در چای گرم، حل می‌کند؟
جواب به دو سوال بالا خیر است. و همین "خیر" دلیل اصلی نوع شخصیت پردازی نقش اول ماست. هیچ چیز غیر از ما، تنها وجودی که آزادانه توانایی "انتخاب" داره، "دلیل" و "عامل" نمیتونه باشه.
و اگر شما توانایی این رو داشته باشید که "بفهمید" و "اعتراف کنید" که وجودتون آمیخته از چه عناصری هست در مقابل اینکه فریاد "ذات خوب" سر بدید، میتونید "بازی" رو شروع کنید.

فنی:
سینما در قرن 21 از عرصه‌های دیگه جدا نبوده، لذا روز به روز شاهد سنگین‌تر شدن سایه‌ی تکنولوژی بر بازیگری در این عرصه بودیم، و 100 البته نه به این خاطر که ناچاری‌ای در این امر وجود داشته که مخاطب، مخاطبِ بَصَرگِراتَری شده. بجای اینکه با بازی و داستان، "احساسات" -برای برقراری ارتباط- هدف قرار بشه، با جلوه‌ها و امکانات، "چشم‌ها"، هدف که خیر، سوراخ شدن. خلاصه اینکه کیفیت بازیگری افت محسوس داشته.
این فیلم اما، بهتره بگم "جیک جیلنهال" اما، حس شیرین و هیجان انگیز "بازیگری" رو برای مخاطب، باز به ارمغان آورده. البته بازی‌هاش در فیلم‌های قبلی به این حد قوی نبوده، اینبار اما، چرا.
فیلم‌برداری کم نقص. بخصوص تِـــک‌های شبانه‌ی اتومبیل‌رانی در خیابون.
موسیقی مناسب.
جناب "ریز احمد" در نقش "ریک" شخصیت پردازیش رو کم و بیش تئوریک‌وار نشون داد، بازیش اما شوخی‌ای بیش نبود.

خوش ساخت، "بازیگری نقش اول" به معنای کلمه، سرگرم‌کننده.

7/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or