Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

رد کارپِت 1393 :d
عجب چیزی بود:)) ایول به عطاران که تموم نشدنیه :d
جزو بهترین فیلمای ایرانیه طنز بود. روایت خیلی جالبی داشت، خیلیم تیکه های خنده دار زیاد داشت :))بازیه شاهکار رضا! لا مصب انگار همون شخصیتیه که تو فیلم میگه:| اصلا بعد از 30 دقیقه فراموش میکنن که طرف عطارانه! یه جمع بندیه قشنگم داشت :d ولی نتوسنته بود اون علاقه و عشق شخصیت اصلی برای دیدن اسپیلبرگو به اون خوبی نشون بوده.
8/10
سیدیش اونده بخرین ببینین بخندین.

سکانس های خنده دار داشت ولی در کل چیز جدیدی برای ارائه نداشت احساس میکنم یه خورده ایده شو از فیلم هایی مثل بورات یا دیکتاتور برداشته بود;)

Hobbit : Battle of The Five Armies

10 / 8.5

خیلی زیبا بود. بعد از اون کلیف هنگر لعنتی ، فکر می کردم قسمت سوم ضعیف تر و حوصله بر تر از اونی که فکر میکنم باشه ولی بسیار جذاب بود ، ریتم مناسبی داشت و اشارات خوبی به ارباب حلقه ها می کرد.
راجع به کیفیتش هم بله درسته خیلی خوب نبود ، مشکلاتی نظیر عدم تصحیح رنگ و روشنی/تاریکی بیش از اندازه داشت ولی ترجیح میدم نسخه دیگری که از فیلم بگیرم Extended 1080p باشه.

Fury 2014

آقا فیلمش اونجوریا هم که میگید بد نبود.
اول از همه اینکه به هیچ وجه به پای فیلم نجات سرباز رایان نمیرسه!
دوم اینکه فیلم داستان خاصی نداشت(البته عجب چیزی گفتما یه فیلم جنگی که نباید داستان داشته باشه:d)
سوم اینکه من احساس میکنم موسیقی فیلم کم بود نبرد های اکشن هم کم بود. بازی بازیگرا هم خوب بود هرچند نقش ها خیلی کم بود.
در کل ارزش یک بار دیدن رو داره.
دیگه فکر نکنم فیلمی در مورد جنگ جهانی بتونن بسازن که فروش و محبوببیت خوبی داشته باشه خیلی روایت هاش تکراری شده تو این فیلم فرقی با فیلم هم سبک نداشت.

6.5 از 10
-------------
آقا این پسره نورمن چه قدر شبیه ارسلان قاسمی بود انگار داشت اون بازی میکرد:d

Hercules - 2014

فیلم سرگرم کننده و خوبی بود. کلا با راک حال میکنم.
=================
Resident Evil : Damnation - 2012

اصلا داستان رو خوب جلو نبردن و خوب هم تمومش نکردن
===================
Just Like a Woman - 2012

یه فیلم خیلی معمولی
===================
The Boxtrolls - 2014

حتما این انیمیشن رو ببینید. لذت بخش بود
==================
21 Jump Street

خیلی :)) بود

66b0c4fd23a12faccd50e884d9a7181aa17b1b4c.jpg

(The Guest (2014
9/10

یه Neon Noire با فاز دهه 80 که از فیلمهایی مثل Drive و No Country for Old Men الهام زیادی گرفته اما در عین حال با بازیهای خوب، فیلمبرداری و رنگ پردازی فوق العاده، موسیقی متن خیلی خوب و یه فیلمنامه خوش ساخت، یه تجربه نسبتا نو و لذت بخش به حساب میاد. البته چند نکته منفی هم در لحظه در بعضی مقاطع فیلم احساس میشه اما بعد از پایان، کاملا احساس میکنید که یه فیلم قوی و خیلی خوب رو تماشا کردید. ترجیح میدم خیلی راجع به این نکات و به طور کلی طرح داستان توضیحی ندم تا هم اسپویلی صورت نگیره و هم تجربه خودتون از فیلم این مشاهدات رو انجام بده.

THE%252520BOOK%252520OF%252520LIFE%252520poster__thumb%25255B3%25255D.jpg

Book Of Life 2014
ژانر:انیمیشن، کمدی، بخشی هم میشه گفت موزیکال
خیلی داستان باحالی داشت جذاب بود ادم دوست داره تا آخرش ببینه کی به دختره میرسه.
رنگ بندی فیلم خیلی قشنگ و سرگرم کننده بود اولش دیدم ی آن فکر کردم داره به شعورم توهین میشه ولی یهو داستان یه طوری میشه دوست دارید تا آخرش ببینید.
روایت داستان عالیه، موسقی فیلم خیلی خوب بود، طنز فیلم هم خیلی خوب بود جاهای مناسبی طنز داشت.
نمره 9.5 از 10
اون کسری نمره هم به خاطر بعضی کاراکترا بد طراحی شده بودن.

(Whiplash (2014

Whiplash_poster.jpg

یه فیلم که در نهایت سادگی و به طور کوبنده منظورش رو میرسونه، این جمله ای هست که میتونم در وصف این فیلم بگم.

از لحظه اولی که میشینید پا فیلم میگید یه فیلم حوصله سر بر دیگه ولی وقتی یخورده از فیلم میگذره دیگه از جاتون نمیتونید تکون بخورید و گذر زمان رو متوجه نمیشید به طوری که وقتی فیلم تموم شد من حس کردم کل فیلم 10 دقیقه بود.

از بازی فوق العاده نقش اول و نقش دوم که میشه گفت فیلم حول همین 2 تا میچرخه هم نمیشه گذشت به خصوص جی کی سیمونز که با اینکه همه فیلمای 2014 رو ندیدم اما فکر میکنم شانس زیادی برا بردن جایزه های Best Supporting Actor داشته باشه.

9.5/10

a Normal Heart
نمره:5
خیلی جالبه که یکسری ها طرفدار این فیلم بودند
روزی برسه تجاوز به ناموس مردم مظلومانه به تصویر کشیده بشه مثل انرژی هسته ای که حق مسلم ماست
چیزی که دنیا کم داره مرد هست مرد!
حالا هر کی هر چی راجع به بازیگری خوب اینها می خواد بگه بگه مهم نتیجه و مفهوم فیلمه که فقط باعث تاسفه و طوری جامعه رو به تصویر کشده که از مباحثه کردن با همچین افرادی طفره میرند در صورتی که دنیا بسیار منطقی با این پدیده برخورد کرده
فرق انسانیت با حیوان داره از بین میره

Brad-Pitts-Wardaddy-leads-a-tank-crew-during-Hitlers-last-stand.-Heres-our-review-of-Fury.-A-stirring-intimate-war-movie-from-David-Ayer..jpg

Fury 2014: 7.5/10

یک فیلم جنگی تر و تمیز با کست عالی و بازی فوق العاده برد پیت :دی
قبل از دیدن فیلم انتظاراتونو پایین بیارین و اصلا انتظار شاهکار نداشته باشین و به هیچ وجه هم با شاهکار اسپیلبرگ مقایسش نکنید تا مثل من کل زمان فیلم سرگرم بشین :)
صحنه های اکشنش خیلی خوب بود آخرشم بشدت هیجانی و قشنگ بود! انتخاب بازیگرا هم حرف نداشت و شخصیتاشونم خیلی جالب بود فقط بعضی تیکه های فیلم غیر منطقی بود!

اما واقعا هیچ چیز جدیدی از جنگ نشون نمیداد و همون کلیشه قدیمی بود و چند تا صحنه هم از روی Saving private ryan کپی شده بود که آدم در نگاه اول متوجه میشد :دی

در کل فیلم سرگرم کننده و قشنگی بود!

Whiplash_poster.jpg

Whiplash

بسيار سرگرم کننده، بي‌هويت، احمقانه.

فيلم به شدت از نبود شخصيت پردازي و انواع و اقسام معیارهای دیگه رنج ميبره، اما اين خلاء{ها} رو با سرگرم کردنِ مخاطب، پر ميکنه.
کافيه بدوني "تلاش" و "اميد" رو به چه شکل به خورد روياهاي مخاطبانِ روياپرداز بدي.
به افتخار Chazelle.

5/10

This-Is-Where-I-Leave-You-720p.jpg

This Is Where I Leave You 8/10

یه درام خانوادگی عالی مخلوط با طنز. کاراکترها عالی بودن مخصوصاً جیسون. از این سبک فیلم خیلی خوشم میاد مخصوصاً که Bateman هم توش بازی کنه.

The Drop 2014

3216ee142572cdbbc8a0e16b61308a0f.jpg

نمره 7 از 10
فیلم های نویسنده Dennis Lehane رو به نظرم باید دید
کاملا حال و هوای فیلم Mystic River حس میشه که توی این فیلمنامه هم سردی و جنایت به معنای دیگه ای تعریف میشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Prisoners

بعضی از فیلم ها رو حوصله نمیکنی ببینی، وقتی میبینی حسرت اینو میخوری چرا تا الان ندیدیش! این فیلم از اون دسته فیلم هاست! واقعا لذت بردم، داستان، بازی جکمن و جیلنهال هم عالی بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or