Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Whiplash

فیلمی درباره موزیک که خودش ضدِ موزیکه تا اینکه در رثای اون باشه.احتمالن بعد تماشای فیلم از موزیک حالتون به هم بخوره تا اینکه مفاهیم عمیقی مثلِ پشتکار و مأیوس نشدن و همچین چیزهایی که فیلم بنا داره بگه ولی حتی تفاله‌ش رو هم نمیتونه خوب نشون بده،درک کنین.بهتر نبود یه پادگان سربازی رو جای کلاس درام انتخاب میکردن؟

5.5/10

SUNSHINE

1518287443656_p1s9TnmP_l.jpg

10 / 8

مسکن خوبیه تا اومدن بلوری Interstellar !

فضاسازی فیلم عالیه و داستان خوبی رو دنبال میکنه ، اگه به نجوم و فضا علاقه دارید توصیه میکنم فیلم رو ببینید .

GUEST
4/10

ایده جالب. بازی کاراکتر اصلی قابل قبول. فیلم نامه بد. پایان مزخرف و احمقانه. بازیگرای فرعی فاجعه (به خصوص سیاهپوسته ). ارزش های هدر رفته .

IMITATION GAME
9/10

ایده و داستانی جذاب .بازیگرای عالی به خصوص کمبربچ .خوشساخت.موسیقی بسیار عالی . فقط مشکل اش این بود که به ارتباط تورینگ و مامور انگلیسی کم پرداخته بود

NIGHTCLAWLER
9/10

ایده ی جذاب. فیلم نامه قوی . کارگردانی قوی .پایان جذاب و بازی عالی جیک جیلنهال

FOXCATCHER
6/10

سرد و بی روح. فیلم نامه بد. عدم دادن اطلاعات درباره انگیزه افراد برای کارهاشون .کاراکتر اصلی از این منفعل تر ندیدیم تو فیلم های سینمایی . بازی عالی استیو کرل . می نشیتیم مستندات این حادثه با نگاه ژورنالیستی اش رو میدیدیم بیشتر از این فیلم که ادعا داره قراره حوادث و کاراکتر هارو از نزدیک حس کنیم درباره ماجرا حبردار میشدیم

Whiplash
9.5/10

بهترین فیلم 2014 من در کنار The Grand Budapest Hotel و Boyhood. یکی از بزرگ ترین سورپرایزهایی که توی این چند وقت شاهدش بودم و در حالی که هیچ انتظار خاصی از فیلم نداشتم، نابودم کرد! فیلمی که خیلی قشنگ کلیشه های تکراری و نخ نمای شاگرد و استادی رو کنار میزنه و دو تا کاراکتر جالب ارائه میده که با بازی های زیبای خودشون بیشترین کمک رو به فیلم میکنن. بازی مایلز تلر خیلی خوبه و نقش پسری که برای رسیدن به بزرگ ترین هدف زندگیش حاضر به هر کاری هست رو به زیبایی ایفا میکنه. بازی جی کی سیمونز که دیگه چیزی فراتر از شاهکار هست و غوغا میکنه!!! از اون حرکات جالبش گرفته تا نوع صحبت کردن و حس و حالی که به نقش میده، خیره کننده هست! کاراکتر Fletcher یکی از متفاوت ترین و جالب ترین کاراکترهایی هست که تا حالا دیدم و میتونه به راحتی جزو برترین کاراکترهای سینمایی سال های اخیر قرار بگیره. این موارد در کنار داستان جالب، موسیقی های زیبا و فیلمبرداری و رنگ بندی مناسب، با یک پایان استثنایی ترکیب میشن و معجونی رو میسازن که فکر میکنم در آینده بارها و بارها برم سراغش.
این جی کی سیمونز (بازیگر نقش Fletcher) فیلم های خیلی زیادی داره، ولی فیلمی که من رو با ایشون آشنا کرد و تازه چند روز پیش متوجه شدم این بازیگر همون بازیگر هست، تریلوژی Spider-Man بود! :دی گفتم شاید یه عده دیگه هم باشن که نمیدونن ایشون توی اونجا هم حضور داشته.

چیزی که توی فیلم خیلی ازش خوشم اومد، تغییر لحن فیلم در جاهای مختلف بود. یه تیکه رابطه عاطفی، بعدش بهم خوردن این رابطه به ساده ترین شکل ممکن، بخش های مرتبط با موسیقی که ترکیبی از حس موسیقایی (!) و ترسناک (!!) رو داشتن، کم کم بالا رفتن تنش و التهاب تا جایی که میترسیدم آخرش Andrew یه بلایی سر Fletcher بیاره که البته این کار رو هم کرد، ولی حتی منتظر کارهای عجیب تری هم از طرفش بودم! اوج کار هم جایی بود که Fletcher بعد از نشستن Andrew پشت دم و دستگاه، میاد با اون قیافه ترسناکش میگه "فکر کردی من احمق هستم؟" اونجا دیگه قشنگ فیلم میزنه تو ژانر وحشت! :دی
واقعاً عجب پایان محشری داشت این فیلم! 10 دقیقه موسیقی پشت سر هم و بعدش هم چهره به چهره شدن دو کاراکتر و حرکت دست Fletcher و پایان کار. این تیکه رو 3،4 بار دیگه هم بعد از تموم شدن فیلم دیدم و باز هم ازش سیر نمیشم. یعنی اصلاً نمیتونم تصور کنم فیلم یه پایان دیگه ای داشته باشه. مثلاً آهنگ زدن اینا تموم میشد و بعدش میرفتن صحبت میکردن و چرت و پرت میگفتن. شاید اون طوری هم فیلم خوبی بود، ولی این پایان باعث شد فیلم برای من یه شاهکار باشه.
خود کاراکتر Fletcher هم فوق العاده بود! کسی که بیشتر شبیه فرمانده های جنگی هست و به جای اینکه خیلی ملایم و دلنشین با یه مشت عشق موسیقی برخورد کنه، بدترین برخوردها رو انجام میده و فلسفه خاص خودش رو داره. تیکه کلام هاش هم منهدم کننده بود و بعضی جاها آدم نمیدونست عصبانی بشه یا بخنده! Andrew هم چیز جالبی بود، مخصوصاً جایی که نشون میده حتی شکستن دل اون دختره هم براش زیاد مهم نیست و هدفش خیلی بالاتر از این چیزا هست.
در مجموع دست تمام عوامل سازنده فیلم درد نکنه که یکی از بهترین و لذت بخش ترین تجربه های 2014 من رو رقم زدن.

Oblivion - 2013
8/10

MV5BMTQwMDY0MTA4MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzI3MDgxOQ@@._V1_SX214_AL_.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edge of Tomorrow - 2014
8/10

MV5BMTc5OTk4MTM3M15BMl5BanBnXkFtZTgwODcxNjg3MDE@._V1_SX214_AL_.jpg

هر دو فیلم Oblivion و Edge of Tomorrow واقعاً خوب بودن. ایده هر دو فیلم تقریباً خاص بود و بندرت در فیلمهای دیگه تکرار شده بودن. Edge of Tomorrow بویژه منو سورپرایز کرد چون در ابتدا انتظار یک فیلم علمی-تخیلی دیگه درباره یورش فرازمینی ها رو داشتم ولی خوشبختانه کم کم روشن شد که داستان خیلی با فیلمهای مشابه متفاوته

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Coherence - 2013
9/10

MV5BNzQ3ODUzNDY2M15BMl5BanBnXkFtZTgwNzg0ODY2MTE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg

یکی از بهترین فیلمها (اگر نه بهتریت فیلم) که طی یکسال گذشته دیدم. کارگردان ایده نابی رو برای این فیلم انتخاب کرده و میشه گفت با توجه به بودجه محدودتر نسبت به فیلمهای هالیوودی حاصل کار بسیار خوب بود. این فیلم رو بویژه به کسانیکه به فیلمهای با موضوعات علمی علاقه دارن شدیداً توصیه میکنم

Fury - 2014
3/10

MV5BMjA4MDU0NTUyN15BMl5BanBnXkFtZTgwMzQxMzY4MjE@._V1_SX214_AL_.jpg

کلیشه محض ! یک فیلم تقریباً بدون هدف مشخص ، با صحنه هایی اکثراً پر اشکال و صحنه درگیری پایانی فیلم که بیشتر مناسب یه فیلم کمدی بود تا یک فیلم جنگی واقعی. شاید اگر این فیلم حتی ساخته 10 سال پیش بود قابل قبولتر میبود ، اما تو سال 2014 انتظار نداشتم که همون کلیشه ها و قهرمان سازیهای مسخره در یک چنین فیلمی بکار بره ! 3 امتیازم تنها بخاطر جلوه های ویژه خوب (که البته برای همچنین فیلم پر هزینه ای چندان عجیب نیست) و حضور تانک تایگر شماره 131 که تنها تایگر تمام عملیاتی در دنیاست رو به این فیلم میدم

250px-Rush_UK_poster.jpeg

Rush - 2013

یکی از بهترین فیلم هایی که این چندماهه اخیر دیدم! بسیار خوش ساخت و درگیرکنندست! به خصوص سکانس های پایانی که اتفاقات خاصی رو به صورت کاملاً پویا و خوب به تصویر می کشه! بسیار راضی بودم از Cast فیلم! بازی ها فوق العاده بودند.
اگر درصدی علاقه دارید به Formula 1 این فیلم رو از دست ندید!

9/10.

220px-American_Sniper_poster.jpg

American Sniper

نمیدونم مشکل از من بود یا فیلم واقعا یه مشکل جدی در رسوندن مفهوم و داستان و کاراکتر هاش به بیننده داشت. فیلم اصلا یه فیلم جنگی نیست از طرفی هم اصلا یه فیلم کاراکتر محور یا بقول خودمونی درام نیست. کمی احساس میکنم فیلم تو بخش تدوین یه مشکل جدی داره و ارتباط سکانس ها بهم اصلا اونجوری که باید باشه نیست. حالا چرا میگم فیلم، یه فیلم جنگی نیست، چون اصلا صحنه های شوتینگ و یا اکشن خاصی نداره و از طرفی تو بخش درام هم اصلا و ابدا اونجوری که باید به کاراکتر ها و خانواده اش و زندگیش نمیپردازه. فیلم قرار Biography باشه مثلا ولی تو این بخش هم فوق العاده ضعیفه و بعد از اتمام فیلم برای کسی که Chris Kyle هم وطنش نیست اصلا یه اشنایی جزیی هم نمیده! از نظر منطق هم زیاد فیلم قوی ای نیست. کلا بعد از اتمام فیلم سریعا یاد J.Edgar گفتم که به این نتیجه رسیدم که اگه کلینت ایستوود فیلم بیوگرافی نسازه خیلی خیلی بهتر. ادم وقتی اسم کلینت ایستوود رو پای فیلم میبینه بصورت اتوماتیک انتظارات میره بالا. بازی Bradley Cooper هم با اینکه اصلا قوی نیست اما خب بدم نیست و فقط اون اضافه وزنی که بخاطر فیلم گرفته قضیه رو جالب میکنه.
فیلم پتانسیل فوق العاده عالی برای تبدیل شدن به یه اثر موندگار داشت ولی خب بنظرم اصلا اون جور که باید و شاید بهش پرداخته نشده.
تفنگ های فیلم فقط فوق العاده زیبا و چشم نواز بود :دی

5/10

220px-John_Wick_TeaserPoster.jpg

John Wick

صحنه های اکشن و تیراندازی جالبی داشت و فضا و جو فیلم هم بد نبود، همین! در باقی موارد بشدت تو در و دیوار بود.

4/10

The judge

fjkb5lo12p4ujhioi8m7.jpg

عالی بود ! یکی از بهترین فیلم هایی بود که این چند سال اخیر دیده بودم ( برای من ) ! نمیدونم قضیه چی بود ولی خب سر چند صحنه گریه کردم :biggrin1: خیلی با شخصیت ها و داستان ارتباط برقرار کردم :biggrin1:
موسیقی فیلم هم بسی خوب بود :biggrin1:
robert downey jr هم خیلی خوب بود با این که ازش خوشم نمیاد اصلا :-" :d

9.5/10

Boyhood
فیلم خیلی خاصی بود. توی فیلم به جز یکی دو مورد هیچ پستی بلندی یا صحنه شک آوری نیست ولی با این وجود توی این سه ساعت اصلا حوصله من سر نرفت. همین زندگی معمولی یه پسربچه تا بزرگ شدنش بدون هیچ اغراق خاصی اینقدر جالب بود که منو محو خودش کرد.
9/10

Sent from my C5502 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or