Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Batman The Dark Night Rises

10/10

فوق العاده. از لحاظ روایت و همه چیز فوق العاده. و احتمال میدم نسخه ی بعدی در کاره با شخصیتی جدید که در آخر فیلم دیدیم. یک احتمال.

جنگو...
9/10
عالی بود واقعا زیبا و قشنگ بود از دیالوگ ها گرفته تا بازی فوق العاده دی کاپریو و کریستوف والتز و خشونت فیلم همه در یک فیلم خوب و وسترن به نمایش دراومدن...

2012-12-23_125332.jpg

The Bourne Identity

8.5/10

The Bourne Supremacy

9/10

The Bourne Ultimatum

9.5/10

The Bourne Legacy

5/10

اگه این اشغال اخری رو حساب نکنیم جز معدود سه گانه های هالیوود هست که پیشرفت در نسخه های بعدی کامل احساس میشه و واقعا یه سیر عالی رو در هر قسمت طی میکنند . بهترین قسمت هم دقیقا بر اساس همین الگو قسمت Ultimatum هست که واقعا همه چیز عالی و سر جاش هست ، از صحنه های اکشن تا داستان و همه چیز . یکی از بهترین موسیقی های ممکن هم بعنوان تم این سه گانه هست که واقعا عالی هست و البته چیزی جز این هم از moby انتظار نمیره . متاسفانه این اخری هیچ چیزی برای گفتن نداره !! از داستان بی سر و ته اش بگیرید تا پایان الکیش و بازیگری های الکی و اکشن الکی !
در کل سری بورن و همون 3 تای اولی رو میشه بگی جز بهترین سری اکشن / جاسوسی های سینما هستند و واقعا هم عالی هستند . اگر نگاه نکردید از دستتون در نره !

Django 1/10

رسما تن ژانر به خواب رفته وسترن تو گور چنان لرزید که فکر کنم هنوزم داره پس لرزه های 12 ریشتری تکونش میده!!
بلاخره با یک توفیق اجباری در مهمانی نوروزی(!) موفق به دیدن جدیدترین اثر استاد شدیم. اون هم دوبله صداوسیمایی.
بیچاره انیو موریکونه موزیکش تو همچین زباله ای که تنها سلاحش برای cool جلوه دادن "خشونت آبکی" بوده بکار رفت.

پیشنهاد میکنم بیشتر فیلم‌های Tarantino رو ببینی و بیشتر با سبک ساخت فیلم‌های ایشون اشنا بشی، چون از پستت مشخصه زیاد کارهاش رو ندیدی.

پیشنهاد میکنم بیشتر فیلم‌های Tarantino رو ببینی و بیشتر با سبک ساخت فیلم‌های ایشون اشنا بشی، چون از پستت مشخصه زیاد کارهاش رو ندیدی.

جدی منم هیچوقت کارای تارانتینو رو درک نکردم:-b خشونت آبکی رو راست میگه. خیلی الکی الکی خون و خونریزی میشه تو فیلماش/:)

Wreck-it Ralph

8/10
خوب بود،صحنه های خنده دار و بیشتر بامزه داشت،این که بیشتر با بازی سر و کار داشت خیلی باحال بود،یجورایی مغازه که تعطیل میشد یاد Toy Story میافتادم! انجمن شرورانش هم خیلی باحال بود:d

Lawless

9/10

واقعا بازی Tom Hardy رو دوست داشتم.حالا نمیدونم بخاطر علاقه ی قبلیم بهش بود یا چیز دیگه،اما اون سنگینی و جذبه ای که توی هر فیلم داشت و توی اینم حفظش کرده بود واقعا خوب بود.صحنه های غافل گیر کنندش خوب بودند و وقتی صحنه ی
بریده شدن گلوی فارست(Tom Hardy) رو از بیخ تا بیخ دیدم،واقعا خشکم زده بود.فقط گفتمWTF؟!!:-o
Guy Pearce هم خیلی خوب بازی کرده بود با این که نقش بد بهش نمیاد اما خیلی خوب از عهده ی نقشش براومده بود.

امروز دو تا فیلم Western خیلی توپ دیدم که جفتشونم Top 250 IMDB بودند.اولیش:

Unforgiven

9/10

با کارگردانی و بازی همیشه عالی Clint Eastwood.فکر میکنم بعد از "خوب،بد،زشت" این قشنگترین اثر این بازیگر بزرگ سینمای وسترن ـه! البته در کنار Clint Eastwood بازی زیبای Morgan Freeman رو هم نباید فراموش کرد.البته Clint Eastwood تو این فیلم یه مقدار نقشش متفاوت از بقیه فیلماست که تا حالا دیدیم و شاید همین نقطه تمایز باشه که این فیلم رو خیلی خوب کرده! البته باز هم Clint Eastwood در این فیلم نقش یک هفت تیر کش یا شش لول بند ماهر رو بازی میکنه.

Django Unchained

9.5/10

واقعا یه شاهکار دیگه از کوئنتین تارانتینو.بهترین فیلم وسترنی که بعد از "خوب،بد،زشت" دیدم.گذاشتن موسیقی های عالی با تم حماسی و غرب وحشی.صحنه های اکشن فوق العاده و خونریزی.کلا توی فیلم های تارانتینو خون و خون ریزی خیلی خوب و واضح نمایش داده میشند.آدم احساس میکنه که واقعا روش کار کردند.نه این که مثل فیلم های اره یا امثال این ها فقط قصد به هم زدن حال بیننده رو داشته باشه،نه،کلا توی فیلماش یه طور خیلی خاصی و با یه زاویه دوربین خیلی خاصی اینجور صحنه ها رو نمایش میده که همین مسئله فیلماشو خیلی خاص کرده.طرز فیلم برداریش هم که دقیقا مخصوص فیلم های خودشه.زوم کردن ناگهانی و سریع دوربین روی اشخاص در مواقع حساس و اون موسیقی هیجانی پس زمینه که اون موقع پخش میشه واقعا حس هیجان به آدم میده.
پ.ن:نمیدونم چرا انقدر نقش های منفی و بد به Samuel L.Jackson میاد؟!:d
نمره 10 ندادم بخاطر دو چیز:
1.اون صحنه ای که از عزا برمیگردند.همونجا که خواهر کلوین (لئوناردو دی کاپریو) رو میکشه.اون صحنش واقعا اغراق آمیز بود.اگه با Shotgun میزدش اونقدر پرت نمیشد! آخه با یه Pistol اونم از یه زاویه تقریبا 45 درجه میزنه ولی 90 درجه پرت میشه.میدونید چی میگم،انگار که مثلا باید به سمت جلو(مستقیم) پرت بشه به سمت چپ پرت میشه!
2.صحنه ی کشته شدن دکتر شولتز واقعا غافل گیر کننده بود و اصلا دوست نداشتم کشته بشه.
بجز این دو مورد،بی شک فیلم بی نقصی بود در ژانر خودش.واقعا عجب فیلمایی میسازه این Tarantino !

آخرین ویرایش:
The Exorcist
9
47237047483490628388.jpg

دو نکته درباره این فیلم بگم
اول اینکه این فیلم واقعا عالی بود اگر از دید یه فیلم ترسناک بهش نگاه نکنیم من نمره 9 بهش میدم
کلا با فیلم خوب و خوش ساختی طرف بودیم اما نکته دوم اینکه واقعا یه سوال از دوستانی که به این فیلم میگن ترسناک داشتم
کدوم بخش فیلم برای شما ترسناک بود؟؟ باور کنید من یه جا فقط از یه صحنه یه فیلم متوسطی مثل Sinister ترسیدم اما واقعا این فیلم هیچ صحنه ترسناکی حداقل برای من نداشت
فقط چند تا صحنه چندش اور گذاشته بودن که اگه اصل ترسناک بودن بر این بزاریم الان wd یه سریال ترسناک بحساب میاد!
اما بازم میگم فیلمش عالی بود و با داستانش خیلی حال کردم اما به عنوان یه مخاطب این فیلم بیشتر برام Mystery بود تا Horror
اینم نظر شخصی منه دوستان

Taken 2
6

73221159515734915391.jpg

نسخه اولش یه فیلم نسبتا خوب بود اما این نسخه واقعا در مقابل اون ضعیف بود و در کل در مقایسه با فیلمهای ژانر خودش یه فیلم متوسط رو به ضعیف بود

The Exorcist
9
47237047483490628388.jpg

دو نکته درباره این فیلم بگم
اول اینکه این فیلم واقعا عالی بود اگر از دید یه فیلم ترسناک بهش نگاه نکنیم من نمره 9 بهش میدم
کلا با فیلم خوب و خوش ساختی طرف بودیم اما نکته دوم اینکه واقعا یه سوال از دوستانی که به این فیلم میگن ترسناک داشتم
کدوم بخش فیلم برای شما ترسناک بود؟؟ باور کنید من یه جا فقط از یه صحنه یه فیلم متوسطی مثل Sinister ترسیدم اما واقعا این فیلم هیچ صحنه ترسناکی حداقل برای من نداشت
فقط چند تا صحنه چندش اور گذاشته بودن که اگه اصل ترسناک بودن بر این بزاریم الان wd یه سریال ترسناک بحساب میاد!
اما بازم میگم فیلمش عالی بود و با داستانش خیلی حال کردم اما به عنوان یه مخاطب این فیلم بیشتر برام Mystery بود تا Horror

خوب بستگی داره شما از چی بترسی. مثلاً من از فیلمای روحی و جنی میترسم ولی فیلمای زامبی ای برام خیلی فان هم هست تازه:d
یا مثلاً یکی ممکنه فیلمای خون آلود رو ترسناک بدونه و یکی قاتلای زنجیره ای رو. من به شخصه این 2 مدل رو اصلاً نگاه نمیکنم چون وسط فیلم میخوام بالا بیارم:d

اینم نظر شخصی منه دوستان
خوشم میاد نظرتو تحمیل نمیکنی:d آورین;)

امروز دو تا فیلم Western خیلی توپ دیدم که جفتشونم Top 250 IMDB بودند.اولیش:

Unforgiven

9/10

با کارگردانی و بازی همیشه عالی Clint Eastwood.فکر میکنم بعد از "خوب،بد،زشت" این قشنگترین اثر این بازیگر بزرگ سینمای وسترن ـه! البته در کنار Clint Eastwood بازی زیبای Morgan Freeman رو هم نباید فراموش کرد.البته Clint Eastwood تو این فیلم یه مقدار نقشش متفاوت از بقیه فیلماست که تا حالا دیدیم و شاید همین نقطه تمایز باشه که این فیلم رو خیلی خوب کرده! البته باز هم Clint Eastwood در این فیلم نقش یک هفت تیر کش یا شش لول بند ماهر رو بازی میکنه.

Django Unchained

9.5/10

واقعا یه شاهکار دیگه از کوئنتین تارانتینو.بهترین فیلم وسترنی که بعد از "خوب،بد،زشت" دیدم.گذاشتن موسیقی های عالی با تم حماسی و غرب وحشی.صحنه های اکشن فوق العاده و خونریزی.کلا توی فیلم های تارانتینو خون و خون ریزی خیلی خوب و واضح نمایش داده میشند.آدم احساس میکنه که واقعا روش کار کردند.نه این که مثل فیلم های اره یا امثال این ها فقط قصد به هم زدن حال بیننده رو داشته باشه،نه،کلا توی فیلماش یه طور خیلی خاصی و با یه زاویه دوربین خیلی خاصی اینجور صحنه ها رو نمایش میده که همین مسئله فیلماشو خیلی خاص کرده.طرز فیلم برداریش هم که دقیقا مخصوص فیلم های خودشه.زوم کردن ناگهانی و سریع دوربین روی اشخاص در مواقع حساس و اون موسیقی هیجانی پس زمینه که اون موقع پخش میشه واقعا حس هیجان به آدم میده.
پ.ن:نمیدونم چرا انقدر نقش های منفی و بد به Samuel L.Jackson میاد؟!:d
نمره 10 ندادم بخاطر دو چیز:
1.اون صحنه ای که از عزا برمیگردند.همونجا که خواهر کلوین (لئوناردو دی کاپریو) رو میکشه.اون صحنش واقعا اغراق آمیز بود.اگه با Shotgun میزدش اونقدر پرت نمیشد! آخه با یه Pistol اونم از یه زاویه تقریبا 45 درجه میزنه ولی 90 درجه پرت میشه.میدونید چی میگم،انگار که مثلا باید به سمت جلو(مستقیم) پرت بشه به سمت چپ پرت میشه!
2.صحنه ی کشته شدن دکتر شولتز واقعا غافل گیر کننده بود و اصلا دوست نداشتم کشته بشه.
بجز این دو مورد،بی شک فیلم بی نقصی بود در ژانر خودش.واقعا عجب فیلمایی میسازه این Tarantino !

تو فکرشو بکن زن سیاهه گفت bye miss lara و بعد جانگو یه تیر میزد و خانومه همونجوری میوفتاد زمین....اصلا قشنگ نمیشد....ولی عوضش الان با یه صحنه ی بترکون شاهد هستیم که توی ذهنت میگی.....miss lara پخش شد !!!

خوب بستگی داره شما از چی بترسی. مثلاً من از فیلمای روحی و جنی میترسم ولی فیلمای زامبی ای برام خیلی فان هم هست تازه:d
یا مثلاً یکی ممکنه فیلمای خون آلود رو ترسناک بدونه و یکی قاتلای زنجیره ای رو. من به شخصه این 2 مدل رو اصلاً نگاه نمیکنم چون وسط فیلم میخوام بالا بیارم:d

خوشم میاد نظرتو تحمیل نمیکنی:d ;)آورین
بله شاید همینطور باشه
یه نکته که هست توی لیست ترسناک ترین فیلمهای تاریخ خیلی از فیلمها بودن که به نظرم اصلا ترسناک نبودن اما برعکس یه فیلم متوسط دیدم و بعضی جاهاش واقعا ترسیدم
در کل بیشتر از اون دست ترسناک های خوشم میاد که با غافلگیری و ایجاد محیط تاریک و مرموز روی مخاطبش اثر بزاره نه با صحنه های خشن

نکته دوم اینکه واقعا یه سوال از دوستانی که به این فیلم میگن ترسناک داشتم
کدوم بخش فیلم برای شما ترسناک بود؟؟
دوست عزیز من خودم هم زیاد نترسیدم ، اما این فیلم رو اگه میخوای بترسی باید برای اولین بار که میخوای ببینیش ، تو تاریکی ببینیش تا جو ترسناک داشته باشه ، در غیر این صورت جز این که یک فقط فیلم زیبایی رو مشاهده میکنید ، احساس ترس نمی کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or