Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Django 1/10

رسما تن ژانر به خواب رفته وسترن تو گور چنان لرزید که فکر کنم هنوزم داره پس لرزه های 12 ریشتری تکونش میده!!
بلاخره با یک توفیق اجباری در مهمانی نوروزی(!) موفق به دیدن جدیدترین اثر استاد شدیم. اون هم دوبله صداوسیمایی.
بیچاره انیو موریکونه موزیکش تو همچین زباله ای که تنها سلاحش برای cool جلوه دادن "خشونت آبکی" بوده بکار رفت.

Django 1/10

رسما تن ژانر به خواب رفته وسترن تو گور چنان لرزید که فکر کنم هنوزم داره پس لرزه های 12 ریشتری تکونش میده!!
بلاخره با یک توفیق اجباری در مهمانی نوروزی(!) موفق به دیدن جدیدترین اثر استاد شدیم. اون هم دوبله صداوسیمایی.
بیچاره انیو موریکونه موزیکش تو همچین زباله ای که تنها سلاحش برای cool جلوه دادن "خشونت آبکی" بوده بکار رفت.
داری شوخی میکنی ؟؟ 1 اونم به جنگو ؟:|

شما رفتی فیلم رو تو تلویزیون و صدا و سیمایی که فیلم 2 ساعت و 45 دقیقه ای رو میکنه 1 ساعت و نیم از بالا پائین میزنه فیلم رو دیدی میای اینجا نمره میدی و نقد میکنی ؟ واقعا این کار عاقلانست ؟ شما اصلا فیلم رو ندیدی عزیز من. حالا بماند که این نمره دادن که خودم هم انجام میدم کلی ایراد و اشکال داره

عجب ندارد عزیز. هر کس سبکی را دوست دارد. منم عاشق این سبک بودم و فیلمش به بهترین نحو احسن ساخته شده بود.
دوست من من هم مثل شما از این سبک لذت میبرم اما به نظرم این نسخه ضعیفترین نسخه تو این سری بود و از فیلمهای قبلی مخصوصا شماره 2 ضعیفتر کار شده بود من به این فیلم 5/10 میدم(البته از جانب یه فیلم) ولی از طرف یه قسمت از سری اسپایدر من 6/10 میدم
نظر شما هم کاملا برام محترمه

اولن که نظره ! دوما بازم نظره چون مثلا یه منتقد از یه چیزی خوشش نمیاد میتونه هر نمره ای بده مثلا یه سایت به متال گر 4 داد 1 !
دوما فیلمی که صدا و سیما داد 2 ساعت و خوردی بود !

نظره دیگه کاری نمیشه کرد ولی خدائیش نسبت به سری های قبلی مرد عنکبوتی خیلی افت کرده بود ! به نظرم بالای 6 نباید داد !
من کاری با نظری که دادن ندارم ، نظر و عقیده ی هرکسی برای خودش محترم اصلا صفر هم میداد اشکال نداشت به نظرم، ولی خب فیلم رو باید کامل دید بعد اومد نمره داد دیگه ؟ درسته ؟ فیلم رو من خودم هم دیدم دقیقا یک ساعت و نیم بود

Paranormal Activity 4

والا نمیدونم.. یا من خیلی ترسوام یا بچه های اینجا خیلی شجاعن :d.. چون دیدم چند نفر اصلا خوششون نیومد و به نظرشون اصلا ترسناک نبود، ولی من تا دلتون بخواد ترسیدم :|:d. البته اینم بگم من کلا تو زندگیم فکر نمیکنم 3 تا فیلم ترسناکم دیده باشم... :d. نمره هم نمیتونم بدم، چون کلا نمیدونم به فیلم ترسناک چه جوری باید نمره داد. فیلم برداریش که جالب بود، خوشم اومد. بازیگرا هم به نظرم خیلی خوب و طبیعی بازی میکردن، فقط داستانش یکم بی سر و ته بود، که البته فکر کنم باید 4 تا نسخه قبلیش رو ببینم تا بفهمم چه خبره! (خدا رحم کنه :|). اگه بر اساس میزان ترسیدن بخوام نمره بدم، فکر کنم نمره 9 و 10 باید بدم.. بر اساس فیلمنامه و فیلمبرداری و ... هم، بازم به نظرم خیلی جالب بود و 8 رو میدم...

Paranormal Activity 4

والا نمیدونم.. یا من خیلی ترسوام یا بچه های اینجا خیلی شجاعن :d.. چون دیدم چند نفر اصلا خوششون نیومد و به نظرشون اصلا ترسناک نبود، ولی من تا دلتون بخواد ترسیدم :|:d. البته اینم بگم من کلا تو زندگیم فکر نمیکنم 3 تا فیلم ترسناکم دیده باشم... :d. نمره هم نمیتونم بدم، چون کلا نمیدونم به فیلم ترسناک چه جوری باید نمره داد. فیلم برداریش که جالب بود، خوشم اومد. بازیگرا هم به نظرم خیلی خوب و طبیعی بازی میکردن، فقط داستانش یکم بی سر و ته بود، که البته فکر کنم باید 4 تا نسخه قبلیش رو ببینم تا بفهمم چه خبره! (خدا رحم کنه :|). اگه بر اساس میزان ترسیدن بخوام نمره بدم، فکر کنم نمره 9 و 10 باید بدم.. بر اساس فیلمنامه و فیلمبرداری و ... هم، بازم به نظرم خیلی جالب بود و 8 رو میدم...

بستگی به سن داره:d
من حدوداً 3-4 سال پیش یکی از نسخه هاشو دیدم وسط فیلم خوابم برد(:|
بعد 2 ماه پیش همونو نگاه کردم ..... :| اصلاً ترسیدم در حد جنگیر :|
ولی تو کل عمرم سرجمع فیلمای ترسناکی که دیدم خلاصه میشه به سری omen و نصف(:d) جنگیر و حلقه (هم آمریکایی هم ژاپنی) و همین paranormal

بستگی به سن داره:d
من حدوداً 3-4 سال پیش یکی از نسخه هاشو دیدم وسط فیلم خوابم برد(:|
بعد 2 ماه پیش همونو نگاه کردم ..... :| اصلاً ترسیدم در حد جنگیر :|
ولی تو کل عمرم سرجمع فیلمای ترسناکی که دیدم خلاصه میشه به سری omen و نصف(:d) جنگیر و حلقه (هم آمریکایی هم ژاپنی) و همین paranormal

یعنی الان بزرگتر شدی، بیشتر ترسیدی!؟ جالبه.. :d. سن مهمه ولی مثلا دیگه 17 - 18 سال به بالا، فکر نکنم دیگه سن مهم باشه... کلن به روحیات فرد بستگی داره.. البته من روحیات چندان لطیفی ندارم، ولی ترسناک بود واسم این فیلم.

یعنی الان بزرگتر شدی، بیشتر ترسیدی!؟ جالبه.. :d. سن مهمه ولی مثلا دیگه 17 - 18 سال به بالا، فکر نکنم دیگه سن مهم باشه... کلن به روحیات فرد بستگی داره.. البته من روحیات چندان لطیفی ندارم، ولی ترسناک بود واسم این فیلم.

به سن ربطی نداره. :d من خودم خیلی فیلم ترسناک نمیبینم ولی چند تایی رو هم که دیدم تا به حد کافی ترسیدم. برادر من با اینکه 4 سال از من کوچیکتره ولی اصلا به اندازه من نمیترسه. :d این در مورد بازیها هم صادقه. چون من بازی ترسناک هم نمیتونم بازی بکنم و معمولا اگر هم بازی کنم صد در صد موقع روز بازیش میکنم. :d بیشتر به خصوصیات فرد برمیگرده. :d برای یکی ممکنه ژوراسیک پارک هم ترسناک باشه ولی برای یکی اینجور ترس ها اصلا معنی نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or