Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Pink_floyd_the_wall.jpg

Pink Floyd-The Wall
از اون دست فیلمهایی هست که در صورت ندیدنش به خودتون ظلم بزرگی کردین:دی
+قسمتهای Animated زیبا/بازی Bob Geldof
-Mother:|
9/10
کم شدن یه نمره به خاطر ترک Mother بود.به شخصه اصلا خوشم نیومد:|

Zodiac

9.9 از 10 ..

فینچر فوق العادس! سه تا کار ازش دیدم، هر 3 تاشون شاهکار... 7 ، Fight Club و همین Zodiac !!
فیلم طولانی ـه ولی آنچنان درگیرت میکنه که اصلا متوجه گذر زمان نمیشی! مخم درد گرفت دیگه این آخراش! :|:d زیرنویس درست حسابی هم نداشت، کلی باید تمرکز میکردم! فوق العاده هم تموم شد!
اون 0.1 نمره هم به خاطر اینه که 7 شاهکارتره! :d

Les Misérables

فیلم خیلی خوبی بود شدیدا باهاش حال کردم. بازی هیو جکمن و فضا سازی فیلم حرف نداشت. کلا بازی ها و آواز ها به نظر من خیلی قوی بود فقط راسل کرو بعضی جاها یه مقدار آواز خوندنش گوش رو آزار میداد :دی

9/10
=====
The Hobbit: An Unexpected Journey

فوق العاده زیبا و چشم نواز بود و جو خیلی فان تری هم نسبت به ارباب حلقه ها داشت. شخصا فکر نمیکردم فیلم انقدر خوب باشه.

9/10

17670122324696432143.jpg

یکی از بهترین سه گانه هایی که دیده بودم. هر یک به قدری عالی و کامل بودن که تا چند وقت دیدن هیچ فیلم دیگه ای حس خوبی به آدم نمیداد. داستان نوشته شده برای فیلم با اینکه در بعضی قسمتها با داستان اصلی (کمیک) بسیار متفاوت بود ولی عین یه پازل پیش میرفت و قطعات به خوبی کنار هم قرار میگرفتن. انتخاب بازیگرا هم یکی از نقاط قوت سه گانه نولان بود و به سختی میشه به این بخش ایراد گرفت. موسیقی فیلم هم یکی از بهترین های تاریخ سینما بود و به خوبی نقش مکمل رو در نشون دادن دنیای بتمن ایفا میکرد.

Batman Begins
یک شروع عالی برای سه گانه. قبل از دیدن فیلم اصلا انتظار نداشتم یه همچین کیفیتی رو شاهد باشم. شخصیت Ra's al ghul به خوبی توسط Liam Neeson نشان داده شده بود و میشه گفت انتخاب خیلی خوبی بود. BB در کل تونست عملکرد قابل قبولی داشته باشه و طرفداران بتمن رو برای ملاقات با جوکر آماده کنه.
8.1

The Dark Knight
بعد از دیدن سکانس پایانی BB در مورد حضور جوکر در فیلم بعدی، به شدت برای دیدن TDK لحظه شماری می کردم. TDK در مقایسه با فیلم قبلی پیشرفت بسیار خوبی داشت. وجود جوکر در فیلم و بازی عالی Heath Ledger باعث شد تا همین مورد به تنهایی باعث این پیشرفت بشه. تک تک دیالوگ های جوکر در فیلم و حتی سکانس هایی که از قبل برنامه ریزی نشده بودن و با نبوغ Ledger بوجود اومدن بسیار عالی بودن و به خوبی شخصیت پیچیده و مرموز جوکر رو نشون میدادن. روند فیلم هم به شکلی بود که اصلا نمیشد یه لحظه چشم رو از تصویر برداشت. نقشه هایی که جوکر برای حالت های مختلف داشت و چالش هایی که برای بتمن در تصمیم گیری ها بوجود میاورد بیننده رو مجبور میکرد که خودش رو در جای بتمن تصور کنه و فکر کنه به اینکه در اون حالت چه تصمیم هایی رو میگرفت. در کل فیلم بسیار عالی بود و تقریبا همه اون چیزایی که از یه فیلم بتمن با حضور جوکر انتظار داشتم رو حتی بهترشو رو داشت.
9.0

The Dark Knight Rises
تا روز انتشار این فیلم، مدام به این فکر میکردم چطور میشه بعد از شاهکار فیلم قبلی یه فیلم بهتر رو ساخت. نولان اینو بهم نشون داد. شخصیت بین با اینکه در نگاه اول در کنار جوکر جذابیت چندانی نداشته باشه ولی به واسطه بازی عالی Tom Hardy و داستان این قسمت، فراتر از انتظار ظاهر شد. شاید دیالوگهای بین به اندازه جوکر خوب نبودن ولی لحن و صدای بین کاملا دیالوگا رو جذاب کرده بود. به نظرم تنها مشکل فیلم، سقوط بین بود که به اندازه صعودش خوب کار نشده بود. پایان فیلم هم مثل اکثر افراد تو شوک بودم و فکر میکردم آلفرد داره توهم میبینه :d و بعد دیدن دوباره فهمیدم چی شده. :d
9.0

امتیاز کل Batman Trilogy :
9.0

من واقعا نمیدونم دوستان چه انتظاری از The Hobbit داشتن؟!فیلم دقیقا همون چیزی بود که میبایست.یعنی کتابش هم همین بود.هم کتاب و هم فیلم رو من یجورایی مثل آرامش قبل از طوفان برای LOTR میبینم.صد البته درسته اینا نظر شخصیه و من بهشون احترام میزارم اما خواستم بگم اونقدر هم بد کار نکرده جکسون.

Robot & Frank

6.5/10

بیشتر بازیه بازیگر نقش اول منو خیلی متعجب کرد.فوق العاده بودن ایشون.اواخر هم یه مقداری تکراری شد داستان و روندش ولی در کل زنگ تفریح مناسبی بود.

the secret in their eyes
2009
9/10
فیلم آرژانتینی زبان بسیار عالی با بازی های عالی تر
فضاهای شهر بوینس آیرس که به زیبایی به تصویر کشیده شده بود یا فیلم برداری از بالای ورزشگاه با هلیکوپتر یکی از بهترین شات های فیلم بود
و قدرت اصلی فیلم به دیالوگ ها و مهم تر از اون سکوت های بعد این دیالوگ هاس که بیننده رو به فکر میاره
واقعا قشنگ بود و از لحظه لحظه فیلم لذت بردم....
پ.ن:اگر میخواید با خانواده ببینید و open-mind نیستن.........تنها ببینید

220px-The_Hobbit-_An_Unexpected_Journey.jpeg

شبیه یه انیمیشین کمدی که بدرد شبکه های پخش کارتون میخوره ....
واقعا نمیدونم 2 سری بعد قرار چیکار کنن ..

نمره ای نمیدم، فقط بگم در حد یک شوخی بود در مقابل اسم و رسمی که باید عَلَم میکرد .

واقعا به طرف چیز رفتن اونم با یک دید قبلی چپکی به انسان ها کار دست میده اخر !!

شما کلا دیدت رو نسبت به Hobbit عوض کن چون هیچوقت قرار نبوده LoTR بشه و بر عکس اگه قرار بود جوی شبیه اون سه گانه داشته باشه اون موقع لقب اشغال برازنده اش هست چون کتاب فضایی که داره 180 درجه فرق داره با LoTR !! مخاطب کلا فرق داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or