Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

یعنی الان بزرگتر شدی، بیشتر ترسیدی!؟ جالبه.. :d. سن مهمه ولی مثلا دیگه 17 - 18 سال به بالا، فکر نکنم دیگه سن مهم باشه... کلن به روحیات فرد بستگی داره.. البته من روحیات چندان لطیفی ندارم، ولی ترسناک بود واسم این فیلم.
همون دیگه. اون موقع 16 سالم بود الان 20. درک نداشتم از وقایع فیلم:d
به سن ربطی نداره. :d من خودم خیلی فیلم ترسناک نمیبینم ولی چند تایی رو هم که دیدم تا به حد کافی ترسیدم. برادر من با اینکه 4 سال از من کوچیکتره ولی اصلا به اندازه من نمیترسه. :d این در مورد بازیها هم صادقه. چون من بازی ترسناک هم نمیتونم بازی بکنم و معمولا اگر هم بازی کنم صد در صد موقع روز بازیش میکنم. :d بیشتر به خصوصیات فرد برمیگرده. :d برای یکی ممکنه ژوراسیک پارک هم ترسناک باشه ولی برای یکی اینجور ترس ها اصلا معنی نداشته باشه.
دقیقاً. مثلاً یه پسرعمویی دارم، walking dead براش گذاشتم شانس آوردیم خودشو خیس نکرد:d 18 سالشه
ولی برای من walking dead مثل زمزمه ی آروم یه فرشته هست که باعث جلای روحم میشه:d

The Life Of David Gale
10/10
خیلی بهم چسبید واقعا خوش ساخت بود کوین اسپیسی توش فوق العاده بود وینسلت عالی کارگردانی فیلم و فیلمنامه بسیار جذاب و دیدنی اصلا حرفی برای گفتن ندارم

آخرین ویرایش:
Sucker Punch

84615132757987836805.jpg

بیشتر شبیه یه مغازه می مونه که شما میری توش و GF انتخب میکنی و میبری. (انصافا خوب چیزایی بودن! لول) کارایی هم که دختراش انجام میدن مثل نمایش تبلیغاتی جهت جلب توجه آقا پسراست. این چه **ـی بود زک اسنایدر درست کرده بود دیگه؟
نه اکشن درست حسابی، نه داستان بدرد بخور، نه بازیا، تنها نکته مثبتش رنگ بندی یونیک و تصویر برداری خوب فیلم بود.

10 / 3

Django 1/10

رسما تن ژانر به خواب رفته وسترن تو گور چنان لرزید که فکر کنم هنوزم داره پس لرزه های 12 ریشتری تکونش میده!!
بلاخره با یک توفیق اجباری در مهمانی نوروزی(!) موفق به دیدن جدیدترین اثر استاد شدیم. اون هم دوبله صداوسیمایی.
بیچاره انیو موریکونه موزیکش تو همچین زباله ای که تنها سلاحش برای cool جلوه دادن "خشونت آبکی" بوده بکار رفت.

bbhfjc8v84z6of3yzahc.gif

اینو اشتباهی تو movie center زده بودم :|

30 Nights of Paranormal Activity With The Devil Inside The Girl With The Dragon Tattoo
من کلا parody خیلی دوست دارم گفتم شاید اینم یه چیزی در حد scary movie یا meet the spartans باشه:|
یعنی میتونم بگم احمقانه ترین تقلیدی بود که به عمرم دیدم:|

اون 2.5 هم فقط به خاطر ghost brothers :d

تهران 1500

اینکه بهرام عظیمی در کشوری که انیمیشن کلاسیک هیچ جایی نداره، از پایونییرهای انیمیشن سی جی آی هست جدّا رقّت آوره، و جدا ازون، فیلمی که ساخته جز establishing shotـهاش انیمیشنش بسیار ضعیف هست به مثابه ی فیلمهای دهه ی 80 پیکسار.

جدا ازون اسکریپت مشکل داره و آدم 90% ماجرا رو نمیفهمه، صداگذاریش بسیار مسخره و آماتور هست، و تنها چیز خوب فیلم سوشیال کامنتری ش هست.

در کل اگر قرار بود فیوچراما رو آداپت کنن عوض اینکه rip offـش کنن اینطوری بهتر میشد.

4/10

تهران 1500

خب بعد از دو سال رفتم سینما :دی از نظر تکنیکی فیلم خیلی خوبی بود، یعنی با توجه به پتانسیل سینمای ایران خیلی خوب بود :دی از نظر داستان کلا چرت بود، مثل خیلی فیلمهای ایرانی دیگه. به نظرم سوژه کلی فیلم رو میشد به یه فیلم خیلی بهتر تبدیل کرد. فقط یه سری نکات خنده دار داشت که برای گذراندن 1.5 ساعت وقت بد نبود.
اون اخراجی های 37 و 5 تا اسکار اصغر فرهادی جالب بود :دی

Residentevil Retribution
10/2

واقعا این چند شماره آخر رزیندت آبروی 3 فیلم اول رو برد . یک فیلم بی در و پیکر بدون هیچ داستانه خاص و پر از صحنه هایی که کارگردان فکر میکرده به شدت حماسیه (احتمالا موقع مونتاژ داشته اشک شوق میریخته) ولی مسخره در اومده.
چیزی که چند نسخه آخر ازش به شدت رنج میبره یک تم به شدت مصنوعی هست که بر فیلم حاکمه. تمام دیالوگ ها , صحنه های دعوا , و حتی اسلحه به دست گرفتن ها به صورت فوق العاده مصنوعی اجرا میشه. فیلم در حدی مصنوعیه که دیدنش مثله شکنجست. این 2 نمره هم به یاد 3 فیلم اول دادم.

تهران 1500

خب بعد از دو سال رفتم سینما :دی از نظر تکنیکی فیلم خیلی خوبی بود، یعنی با توجه به پتانسیل سینمای ایران خیلی خوب بود :دی از نظر داستان کلا چرت بود، مثل خیلی فیلمهای ایرانی دیگه. به نظرم سوژه کلی فیلم رو میشد به یه فیلم خیلی بهتر تبدیل کرد. فقط یه سری نکات خنده دار داشت که برای گذراندن 1.5 ساعت وقت بد نبود.
اون اخراجی های 37 و 5 تا اسکار اصغر فرهادی جالب بود :دی

توی همین ایران خیلی از جوونارو میشناسم اگه نصف پولی که این مافیای انیمیشن ایران صرف فیلمش کرد و بهشون میدادن میتونستن انیمیشنی بسازن که از نظر کیفی حداقل دوبرابر بهتر از تهران 1500 باشه اما نوش جان اقای عظیمی اون پولی که براساس قرارداد برای هر ثانیه این فیلم گرفته .... مخش به هرحال کار کرده و به اینجا رسیده ...

حوض نقاشی
6

98760261913967469407.jpg

دوستان فیلم بسیار خوبی بود به نظر من بهترین فیلم اکران نوروز همین حوض نقاشیه ...

قاعده تصادف
3

85702630533498256308.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or