Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

86351296568373801175.jpg

پرومتئوس واقعا فیلم بی محتواییه؛ من مخاطب (تازه کارگردان قول میده این فیلم یه اثر مستقل ـه و یه بیگانه و پریدیتور و چه می دونم سایر فیلمهای توی این ژانر هیچ ربطی نداره!) وقتی می رم فیلم رو تماشا می کنم به قدری برام گنگ و پر از علامت سوال ـه، که واقعا گیج کنندست. خود فیلم و دیالوگ هایی که توش بکار میره هم باعث بوجود اومدن کلی علامت سوال می شه و از اون بد تر اون ها رو پاسخ نمیده. ( دائم یکی داره از اون یکی سوال می پرسه؛ انجینیرها کین؟! ما از کجاییم؟ چرا ما رو بوجود آوردن که حالا پشیمون شدن؟) پایان فیلم رو هم دوست ندارم. حتی اگر قرار باشه بعنوان یک پایان باز اون رو تلقی کنم و بگم اوکی، الیزابت بعد از تموم شدن آذوقه و اکسیژن می میره و بدین ترتیب همشون مردن، از این داستان نتیجه میگیریم که خدا ما رو آفریده است (اون گردن بند صلیبه)!
از اون طرف آخه اگر قرار باشه بره بقیه سفینه هایی که انجینیرها میخوان باهاش بیان زمین رو نابود کنن رو از بین ببره (تنهایی؟! نه با کمک کلّه ی قطع شده دیوید!) هم با منطق جور در نمیاد. کلا مسیری که سناریو پیش رفت البته، نمی شد به مسیر بهتر از این کشیده بشه احتمالا.
در مورد خود انجینیر ها و این که اصلا کی اونا رو به وجود آورده هم سوال نکنیم بهتره فک کنم! یا مثلا اون اول فیلم رو که از اسکات پرسیدن کجاست؟ زمینه؟ گفته نه! هر جایی میتونه باشه! بعد هرجایی میتونه باشه دقیقا چه ربطی به اون انجینیری که یه چیزی میخوره و می افته از آبشار پایین و رابطش با آدما و زمین داره؟! خیلی از فیلمایی که تا این حد گنگ باشن و جواب سوالایی که خودشون مطرح میکنن توی خودشون نمیدن خوشم نمیاد، حتی به عنوان یک علاقمند به ژانر علمی-تخیلی و مخصوصا فیلمهایی که به موضوع پیدایش و خلق بشیّرت می پردازن هم همین طور.
جستجوی کهکشان ها باندازه کافی گنگ و پر از علامت سوال هست بصورت بالقوّه.
آها یه چیز دیگه، من یادمه چند وقت پیش بچه ها (آریا بود فک کنم:دی) داشتن اون ویروسی که از مرده به زنه انتقال پیدا میکنه رو به ایدز ربط میدادن؟! ایدز چی میخواد این وسط دقیقا؟!:دی بگین ما هم بدونیم. یه چیز دیگه هم این که اون ویروس ایدز یا هر کوفتی که بود، مَرده رو به اون زودی از پا انداخت. اما وقتی انتقال پیدا میکنه به زنه از اون راه (!)، فقط تبدیل به جنین می شه و طی اون سکانس مشمئز کننده که درش می آره دیگه تموم می شه و اثری از اون ویروس نیست؟! جل الخالق!:دی
یه چی دیگه هم این که آدما توی فیلم خیلی احمق ـن. توی این سکانس:

92052198434896658057.jpg

دلم میخواست سرم رو بکوبم دیوار! مرد حسابی الان تو باید خودت رو خیس کنی و بزنی به چاک، نه این که بری طرفش و بگی وااااااااای، چه چیز مامانی و نازیه! رفیقه هم از خودش احمق تر، ایول، طرف مونثه؟! اون هم بعد از اولین حرکت تهاجمیش! (دیالوگایی که مرده میگه رو فقط توی فیلمای کمدی تینیجری میشنویم وقتی یه پسره یه داف آس می بینه و به رفیقش میگه، هی، پسر، اونجا رو نیگا عجب چیزی!)
اما بی انصافیه که از جلوه های ویژه خارق العاده فیلم حرف نزنیم. نماها واقعا عظیم و عالی کار شده بودن. شبیه این فیلم فلسفیا بود بعضی سکانسهاش! متاسفانه به نظرم هدر میره. اکثر بازیها فوق العادست، فسبندر و چارلیز ترون معرکه ان. فیلمبرداری و نماها همونطور که بالاتر هم گفتم عالی و از بهترین ها هستن. موسیقی هم بد نیست، چیز خیلی خاص و چشمگیری نداره موسیقی فیلم.
در نهایت، با تمام اینها فیلمی بود که چه خوب که ساخته شد و امیدواریم باز هم ساخته بشه توی این ژانر.
10 / 7

آخرین ویرایش:
اتفاقا این پرومتیوس به نسخه اول ربط داره. اون سیگنالی که تو فیلم اول از سیاره پخش میشه به احتمال زیاد همون سیگنال الیزابت هستش. نحوه به وجود اومدن بیگانه هم تو این نسخه شرح دادن ولی با بیشمار سوال پاسخ داده نشده.حالا نمیدونم کارگردان چطور گفته این اثر مستقله و ربطی نداره به فیلم اول.

Lavigne
اسپویلر پرومتئوس
از اون طرف آخه اگر قرار باشه بره بقیه سفینه هایی که انجینیرها میخوان باهاش بیان زمین رو نابود کنن رو از بین ببره (تنهایی؟! نه با کمک کلّه ی قطع شده دیوید!) هم با منطق جور در نمیاد.
فکر کنم فقط همون سفینه قصد نابودی زمین رو داشت. چون اون دختره تو حرف هاش به کاپیتان پرومتئوس گفت اگه این سفینه اینجا رو ترک کنه دیگه زمینی وجود نخواهد داشت .

آخرین ویرایش:
6mv83981wyune3mzl6.jpg

10 / 5.5

فیلم دارای صحنه های اکشن و مهیج جالبیه اما متاسفانه داستانش اونقدر گنگه که بیینده رو کلافه میکنه : اول از همه دوک که نقش اول فیلم تو قسمت اول بود رو اول فیلم میکشه ، بعد هم که مشخص میشه
Storm Shadow استادش رو نکشته ( من نمیدونم این که استادش رو نکشته بود چرا این همه مدت به Zartan خدمت کرده و از اول حقیقت رو به Snake Eyes نمیگه ؟!!! ) و ..... من موندم با این همه تاخیری که به فیلم خورد چرا داستانش اینقدر مسخره بود .

03768450793320892373.jpg

Django Unchained
خشونت یک بخش جدانشدنی از فیلم های تارانتینو هست و تصور می کنم این خشونت تبدیل به استایل خاصی برای تارنتینو شده بخصوص در این فیلم که نحوه مرگ کاراکتر ها شباهت زیادی به kill bill داره گرچه اونجا با شمشیر بود اینجا هفت تیر. پس تصور فیلمی از تارانتینو بدون خشونت سخته. اما تو این فیلم: دندون پزشک سابق، کلوین کندی ، ،یک کاکا سیاه هفت تیرکش، انبوهی از مایعات سرخ و تیکه گوشت های خامی که جابجا میشه، ترکیب سرعت و اسلوموشن تو درگیری ها، نیک فیوری:d یک خداحافظی شیک با خانوم لارا و البته خود تارانتینو که به بروتالی ترین شکن ممکن می ترکه تا اگه احیانا کسی از فیلمش ناراضی بود لااقل از این جهت رضایتش جلب بشه:d. یک وسترن اسپاگی همراه با سس زیاد که هر طرفدار تارانتینو رو از مزش راضی می کنه.
امتیاز 9.5/10

آخرین ویرایش:
The Descendants

اصلا با سلیقه من جور در نیومد. یعنی حس کردم بیخودی دو ساعت نشستم پای فیلم بدون اینکه کوچکترین لذتی برده باشم. جنبه کمدی فیلم هم به نظر من صفر بود :دی.

امتیاز 4 از 10

Silent Hill Revelation 3D

حیف اون بازی با اون داستان متحیرکنندش که این فیلم یدک کِش اسمش شده. فکر کنم نوشتن فیلم نامه رو طرف صبح شروع کرده شب به پایان رسونده. آخرین باریم که سایلنت هیل رو بازی کرده بوده همون 8 9 سال پیش بوده :دی. فیلم به لحاظ داستان هیجان و جنبه ترسناک بودن صفر بود بدون اغراق. تنها نکته قابل توجه اون سه بعدی بودنشه. در واقع اولین سه بعدی ترسناک بود که صحنه های سه بعدیش جالب بودند :دی.

به خود فیلم 0 میدم به سه بعدیش 8 :دی

گذری به عهد بوق کردم و ACE ventura pet detective رو دیدم
بازیه جیم کری همیشه خوب بوده

داستانش بد نبود
جلوه های بصری (با توجه به سال ساختش) خوب بودن
بازیگرای خوبی هم داشت
کلا فکر کنم ارزش 7/10 رو داشت

Lavigne
اسپویلر پرومتئوس
از اون طرف آخه اگر قرار باشه بره بقیه سفینه هایی که انجینیرها میخوان باهاش بیان زمین رو نابود کنن رو از بین ببره (تنهایی؟! نه با کمک کلّه ی قطع شده دیوید!) هم با منطق جور در نمیاد.
فکر کنم فقط همون سفینه قصد نابودی زمین رو داشت. چون اون دختره تو حرف هاش به کاپیتان پرومتئوس گفت اگه این سفینه اینجا رو ترک کنه دیگه زمینی وجود نخواهد داشت .

اما آخر فیلم دیوید (سرش در واقع!) به الیزابت می گه بیا من رو پیدا کن، وقتی می پرسه چرا میگه اون تنها سفینه ای نبود که انجینیرها دارن و می خوان بیان زمین رو نابود کنن، واسه پیدا کردنشون به من نیاز داری... (یه همچین چیزی)
انقدر به مسفکت گیر میدیم که پایانش گنگ و بده باز مرتبه ها شرف داره به اندینگ این که با 100 تا اکستندد کات(!) هم نمی شه جمعش کرد.

86351296568373801175.jpg

پرومتئوس واقعا فیلم بی محتواییه؛ من مخاطب (تازه کارگردان قول میده این فیلم یه اثر مستقل ـه و یه بیگانه و پریدیتور و چه می دونم سایر فیلمهای توی این ژانر هیچ ربطی نداره!) وقتی می رم فیلم رو تماشا می کنم به قدری برام گنگ و پر از علامت سوال ـه، که واقعا گیج کنندست. خود فیلم و دیالوگ هایی که توش بکار میره هم باعث بوجود اومدن کلی علامت سوال می شه و از اون بد تر اون ها رو پاسخ نمیده. ( دائم یکی داره از اون یکی سوال می پرسه؛ انجینیرها کین؟! ما از کجاییم؟ چرا ما رو بوجود آوردن که حالا پشیمون شدن؟) پایان فیلم رو هم دوست ندارم. حتی اگر قرار باشه بعنوان یک پایان باز اون رو تلقی کنم و بگم اوکی، الیزابت بعد از تموم شدن آذوقه و اکسیژن می میره و بدین ترتیب همشون مردن، از این داستان نتیجه میگیریم که خدا ما رو آفریده است (اون گردن بند صلیبه)!
از اون طرف آخه اگر قرار باشه بره بقیه سفینه هایی که انجینیرها میخوان باهاش بیان زمین رو نابود کنن رو از بین ببره (تنهایی؟! نه با کمک کلّه ی قطع شده دیوید!) هم با منطق جور در نمیاد. کلا مسیری که سناریو پیش رفت البته، نمی شد به مسیر بهتر از این کشیده بشه احتمالا.
در مورد خود انجینیر ها و این که اصلا کی اونا رو به وجود آورده هم سوال نکنیم بهتره فک کنم! یا مثلا اون اول فیلم رو که از اسکات پرسیدن کجاست؟ زمینه؟ گفته نه! هر جایی میتونه باشه! بعد هرجایی میتونه باشه دقیقا چه ربطی به اون انجینیری که یه چیزی میخوره و می افته از آبشار پایین و رابطش با آدما و زمین داره؟! خیلی از فیلمایی که تا این حد گنگ باشن و جواب سوالایی که خودشون مطرح میکنن توی خودشون نمیدن خوشم نمیاد، حتی به عنوان یک علاقمند به ژانر علمی-تخیلی و مخصوصا فیلمهایی که به موضوع پیدایش و خلق بشیّرت می پردازن هم همین طور.
جستجوی کهکشان ها باندازه کافی گنگ و پر از علامت سوال هست بصورت بالقوّه.
آها یه چیز دیگه، من یادمه چند وقت پیش بچه ها (آریا بود فک کنم:دی) داشتن اون ویروسی که از مرده به زنه انتقال پیدا میکنه رو به ایدز ربط میدادن؟! ایدز چی میخواد این وسط دقیقا؟!:دی بگین ما هم بدونیم. یه چیز دیگه هم این که اون ویروس ایدز یا هر کوفتی که بود، مَرده رو به اون زودی از پا انداخت. اما وقتی انتقال پیدا میکنه به زنه از اون راه (!)، فقط تبدیل به جنین می شه و طی اون سکانس مشمئز کننده که درش می آره دیگه تموم می شه و اثری از اون ویروس نیست؟! جل الخالق!:دی
یه چی دیگه هم این که آدما توی فیلم خیلی احمق ـن. توی این سکانس:

92052198434896658057.jpg

دلم میخواست سرم رو بکوبم دیوار! مرد حسابی الان تو باید خودت رو خیس کنی و بزنی به چاک، نه این که بری طرفش و بگی وااااااااای، چه چیز مامانی و نازیه! رفیقه هم از خودش احمق تر، ایول، طرف مونثه؟! اون هم بعد از اولین حرکت تهاجمیش! (دیالوگایی که مرده میگه رو فقط توی فیلمای کمدی تینیجری میشنویم وقتی یه پسره یه داف آس می بینه و به رفیقش میگه، هی، پسر، اونجا رو نیگا عجب چیزی!)
اما بی انصافیه که از جلوه های ویژه خارق العاده فیلم حرف نزنیم. نماها واقعا عظیم و عالی کار شده بودن. شبیه این فیلم فلسفیا بود بعضی سکانسهاش! متاسفانه به نظرم هدر میره. اکثر بازیها فوق العادست، فسبندر و چارلیز ترون معرکه ان. فیلمبرداری و نماها همونطور که بالاتر هم گفتم عالی و از بهترین ها هستن. موسیقی هم بد نیست، چیز خیلی خاص و چشمگیری نداره موسیقی فیلم.
در نهایت، با تمام اینها فیلمی بود که چه خوب که ساخته شد و امیدواریم باز هم ساخته بشه توی این ژانر.
10 / 7

با یه زیرنویس دیگه میدیدی نظرت عوض میشد :دی

Les Miserables

Les-miserables-movie-poster1.jpg

10/10

بسیار زیبا ، تک تک صحنه هاش ، تک تک شعر هایی که خونده شد ... همه تاثیر گذار و قشنگ بودن .

بازی هیو جکمن هم فوق العاده بود به خصوص اون صحنه های اول ، اینقدر زیبا و طبیعی بازی کرد نزدیک بود اشک منم در بیاره :دی

از بازی راسل کرو هم اشکال گرفتن ، اما من چیز بدی که توش ندیدم ، نقششو از نظرم خیلی قشنگ بازی کرد و شعر ها رو قشنگ میخوند .

اما آخر فیلم دیوید (سرش در واقع!) به الیزابت می گه بیا من رو پیدا کن، وقتی می پرسه چرا میگه اون تنها سفینه ای نبود که انجینیرها دارن و می خوان بیان زمین رو نابود کنن، واسه پیدا کردنشون به من نیاز داری... (یه همچین چیزی)
انقدر به مسفکت گیر میدیم که پایانش گنگ و بده باز مرتبه ها شرف داره به اندینگ این که با 100 تا اکستندد کات(!) هم نمی شه جمعش کرد.
نه دیگه :dکله دیوید به دختره میگه بدون من اینجا رو ترک نمی کنی، بعد دختره میگه هیچکدوممون اینجا رو ترک نمی کنیم، اینجاست که دیوید میگه این تنها سفینه نبود و سفینه های دیگه ای هم هستن (حرف از نابودی زمین نمی زنه)من می تونم هدایتشون کنم که به زمین برگردیم. در واقع این جوابی بود به اینکه راه حلی برای رفتن از این سیاره هنوز هست، حالا شاید شما عکس العمل اون دختره بعد از شنیدن این حرف که جا خورده بود رو ملاک گرفتین که این سفینه ها قصد نابودی زمین رو دارن یا متنی خوندین که نشون میده اون سفینه ها قصد نابودی زمین رو دارن ولی از فیلم همین استنباط میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or