Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

معین در مورد موزیک من خودم یه زمان مثه تو فکر می کردم ، می گفتم موسیقی باید فقط مفهوم فلسفی داشته باشه ؛ ولی به خدا الان تو یه مود ِ به فناییم که اصا فلسفی تو کتم نمیره فقط عاشقــــانه :دی رادیکالی نظر دادن اصا چیز خوبی نیست ؛ تو از کجا می دونی مخاطب تو چه مودیه ؟ هر مودی یه سبکی میخواد ، هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد . حرف تو وقتی درست میشه که یه مخاطب عام بیاد از نکات یه اثر نسبتا چیپ بت بسازه ولی وقتی آزاری به تو نداره چرا میری سر وقتش ؟

اوه اوه من تا حالا عمادو اینقد عصبانی ندیده بودم حتی تو بحثای سنگین فوتبالی!!:dبی خیال شید دیگه بابا یه قول قدیمیا صلوات بفرستید..

Get the Gringo-2012

Get-the-Gringo.jpg

مل گیبسون تو اینجور فیلما عالیه.خیلی راحت و روون نقششو بازی میکنه با یه ته نمه طنزی که همیشه همراهش هست.دوس دارم بازم کارای این مدلی ازش ببینم.get the gringo اولین فیلم بلند Adrian Grunberg هست که سابقه دستیاری تونی اسکات و خود همین مل گیبسون رو هم داره.فیلم سرگرم کننده اییه.

10-7

The Neverending Story 1984
ياد قديما افتادم.=(( بچه كه بودم خيلي اين فيلم را دوست داشتم، الان هم ديدمش، خيلي دوسش دارم...
احساسي كه موقع ديدن اين فيلم داشتم، وصف نشدني بود...
به همه ديدنش پيشنهاد ميشه
نمره : 11 از 10 !
NS6.jpeg

The Avengers : 8.2
کلا بی معنیه کسی که Thor و Capitan America رو ندیده بره سراغ این فیلم. حالا iron man و hulk شاید زیاد مهم نباشن. اما تمام بار داستان رو دوش Thor هست و اخرشم که سورپرایز از کاپیتان آمریکا! صحنه های اکشنش بهترین بوده تو این چند سال اخیر. خیلی خوشم اومد :دی

Elvish Hero @

من نمیتونم ادامه بدم اما شما اصرار داری ادامه بدی چون تگ مدیر انجمن داری.قرون وسطی هم اینجور رفتار نمیشه.من هیچوقت به طور مستقیم به شما توهینی نکردم.مدیر انجمن باید الگوی اخلاقی باشد عزیزم.فکر میکنم به شما ابتدائن گفتن.شما اینجوری خالی میشین بگین من با اینا ناراحت نمیشم اما یه لحظه تصور میکنم که من اینجوری مستقیمن به شما توهینی کرده بودم بن دائم بودم.وگرنه من هم میتونم جواب پست شما رو بدم.

قرون وسطی هم اینجور رفتار نمیشه.
اولا رفتار نمیشد، دوما آفرین به شما انسان نوین و متمدن. البته شما سواتت زیاده احتمالا میخوای در مورد تمدن و ریشه هاش مارو اصلاح کنی ولی می ترسی بن شی!
من نه دنبال جوابتم نه می ترسم از جواب دادنت، اگه هم میخواستم بن کنم همون اول بنت کرده بودم، وقتی میای تو یه جمعی یه توهین کلی میکنی فرق خاصی نمیکنه.
کلا اهمیتی واسم نداره کاری که میکنی، ولی از اونجایی که ادمای شبیه تو احساس میکنن یه جورایی دارن مقابله تک نفره میکنن از دانش و منطق در مقابل یه سری گوسفند و یه گونه ی خاصی از فرا انسان هستن که بین یه سری پایین تر از خودشون گیر کردن پستاتو برگردوندم که دچار این سانسورهای قرون وسطایی نشی.

فیلمی که وقتی تموم میشه برا چن دقیقم شده راجبش فک کنی.روت تاثیر بذاره.
مثل Heavy Rain =))
قبلا دو سه نمونه ی دیگه ای از این افراد که این حس بهشون دست میده تو همین انجمن داشتیم. نکته ی جالب اینه که همشون تقریبا تو یه سن و سال بودن و همشون هم بعد از یه مدت نیست میشن!!

---------------------------------------------

33051d1343080073-c5c4a6941a1ef378f29e01827143e359.jpg

دیدم بالاخره Himizu رو. یه اقتباس از مانگا که البته تغییرات زیادی داشته تو داستانش.

واضح بود که بعد از زلزه و سونامی وحشتناک سال گذشته ی ژاپن، این مسئله توی فیلما و انیمه هاشون بیاد. اولیش رو Shion Sono ساخته که انصافا اصلا انتظار نداشتم سراغ همچین موضوعاتی بره! این فیلم در مورد زندگی یه عده از بازمانده های اون حادثه ست که توی اوج ناامیدی زندگی می کنن و هدف اصلی و کلی فیلم هم اینه که
جوونای ژاپنی رو تحت هر شرایطی به آینده و تلاش برای آینده امیدوار کنه.
که این مسئله با یه سری تم های خاص Shion Sono تو فیلم همراه شده بود. کلا اگر نمی دونستم کارگردانش کیه، با دیدن فیلم با قطعیت میگفتم که Shion Sono اینو کارگردانی کرده. هم نوع موسیقی (که فوق العاده ست) هم نوع استایل خاص کارگردانی و هم پیچش های WTF وار سراسر فیلم کاملا آشنا هستن.

نسبت به Love Exposure ، فیلم دیگه ی Shion Sono ، قطعا Himizu فیلم ساده تر، سر راست و جمع و جورتری بود، ولی بازم میشه فیلمو به چند قسمت تقسیم کرد. قسمت اول که معرفی شخصیتا و ویژگی هاشون و موقعیت خاص فیلم هست که واسه کسایی که به کارای ژاپنی عادت ندارن، احتمالا یکم عجیب خواهد بود، قسمت دوم ویژگی های انتقادی Shion Sono از جامعه، مثل رفتار بد جوون ها و پدرمادرها تو جامعه ی ژاپن و خشونت بالا و ... هست و قسمت سوم هم ماجرای عاشقانه و بار دراماتیک داستان رو داشت. تقریبا Love Exposure رو هم میشه به همین سه قسمت تقسیم کرد.
و جدا بی انصافیه به بازی فوق العاده شخصیتا اشاره نکرد. بخصوص دو تا بازیگر جوون فیلم.

7.5 از 10

The Avengers : 8.2
کلا بی معنیه کسی که Thor و Capitan America رو ندیده بره سراغ این فیلم. حالا iron man و hulk شاید زیاد مهم نباشن. اما تمام بار داستان رو دوش Thor هست و اخرشم که سورپرایز از کاپیتان آمریکا! صحنه های اکشنش بهترین بوده تو این چند سال اخیر. خیلی خوشم اومد :دی

من فقط thor را نديده بودم، بعضي جاهاش بد گيج مي زدم...
فكر نمي كردم اين جوري بشه.
حرف شما كاملا تائيد ميشه، thor را حتما قبل از avengers ببينيد ...
فيلم هاي سه شخصيت ديگه اندازه اين مهم نيست.

the departed
فیلم خیلی جذابی هست با کلی بازیگر معروف و کله گنده:d.ولی کاملا ضایعه که داستانش تقلیدی هست چون یه سری سکانسا اصولا با فرهنگ سینمایی آمریکا جور در نمیاد.
9/10

the departed
فیلم خیلی جذابی هست با کلی بازیگر معروف و کله گنده:d.ولی کاملا ضایعه که داستانش تقلیدی هست چون یه سری سکانسا اصولا با فرهنگ سینمایی آمریکا جور در نمیاد.
9/10

ااااااااا چه جالب منم دیروز همین فیلمو دانلود کردم نشستم دیدمش ولی وسطاش تازه فهمیدم تلویزیون خودمون هم دادتش منتها از وسط دیده بودمش ! یعنی هشتصد مگ واسه دیوار دانلود کردم الکی:|
اخرشو که دیدم همه مرحوم شدن حس کردم یکی داره به ریشم میخنده نمیدونم چرا:d

8/10

Last edited by a moderator:
The Expendables 2

10/10 ؟

یه فیلم بی محتوا بدون داستان. ولی چیزی بهتر از این هست که استالونه، چاک نوریس، بروس ویلیس و آرنولد توی یه صحنه مثلا 2000 هزار نفر رو بکشن؟ Expendables از اون فیلم های چرتیه که هر دفعه از دیدنش لذت میبری :دی

The Expendables 2

8/10

دوستان دیگه توضییح دادن واسه چی نمره زیاد دادیم!فیلم نه داستانش خوبه نه اکشنش به اندازه اولش خوبه!ولی جمع شدن اینا دور هم خیلی حال میده!من منتظر یه مبارزه خیلی خفن از
scott adkins بودم متاسفانه اونم تو یه صحنه خیلی خیلی زود تموم شد خیلی هم مضخرف بود مبارزش!کل فیلم منتظر مبارزه اون بودم!به هر حال فیلم بدی نیست

این روز ها همه expendables می بینن، شما چه طور؟ :d
امشب می زارم واسه دانلود...
scott adkins بودم متاسفانه اونم تو یه صحنه خیلی خیلی زود تموم شد خیلی هم مضخرف بود مبارزش!کل فیلم منتظر مبارزه اون بودم!به هر حال فیلم بدی نیست

undisputed ها را احتمالا دیدی....اگه ندیدی که حتما ببین. خیلی حال می ده.
واقعا مبارز با استعدادی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or