Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

میخواین فکر کنین بزنین کانال 4 فیلم میزار ـه براتون 6 ساعت نیم آخرش هم باید 15 ساعت وقت بزارین اینقدر مرور کنید تو ذهنتون تا به یه نتیجه ای برسین !
کلا اَ این جور فیلما کم میبینم آخریشم ادیسه فضایی بود !

دیدن فیلم هایی که آدم رو به فکر وادار میکنه یه چیزه
توهین به کسایی که به این دسته از فیلم ها علاقه ندارن یه چیز دیگه

به همون اندازه که به اولی علاقه دارم، از دومی بدم میاد

پ.ن: @ناظم محترمی که داری چپ چپ نگاه میکنی ؛ میدونم جای این حرف ها اینجا نیست و باید تو تاپیک فیلم بحث میشد. اما همه اینجا نوشته بودن و منم اینجا نظرمو گفتم.

Harry.Potter.And.The.Deathly.Hallows.Part2

بسیار عالی بود به نظر من از نسخه های قبلی خیلی بهتر بود
البته فعلا یکبار دیدمش و نمیشه زیاد روش نظر بدم اما خیلی حماسی تر شده بود و از اون حالت بچه بازی نسخه های قبلی در اومده بود..
ولی اون تیکه 19 سال بعد رو گند زدن..

8.5/10 = بسیار عالی

Men in Black 3 - 2012

به نظرم چیز خاصی نداشت نسخه های قبلی خیلی جذابتر بودن..
فیلم دیگه خیلی بی منطق شده بود

6.5/10 = متوسط

Fetih 1453 2012

این فیلم مال کشور ترکیه هست..
داستان در مورد قصد تصرف قستنطنیه توسط مسلمانان عثمانی رو نشون میده..
فیلم جالب و گیرایی بود و فیلم نامه هم بسیار خوب بود
در کل از ترکیه بعید بود

7/10 = خوب

اگه فیلمی که قراره بعدش حتما به "فکر کردن" وادارتون کنه فیلم خوبی باشه،آلفرد هیچکاک با کاهوفروش سر کوچمون یکیه.
بنظر من برای بهترین فیلمها "challenging" کلمه بهتریه. چه از نظر عقلانی و احساسی و چه از نظر فرمالیستی و زیباشناسی. البته شاید همیشه نشه برای یک فیلم خوب این معیار رو درنظر داشت.

گاهی لازمه آدم فکر نکنه و منم ترجیح میدم وقتی میخوام دو ساعت ذهنم از همه جا کنده بشه و سرگرم بشم نشینم بعدش 10 ساعت دیگه فکر کنم

I don't think you go to a play to forget, or to a movie to be distracted. I think life generally is a distraction and that going to a movie is a way to get back, not go away. -- Tom Noonan

البته متاسفانه عمدتا خلاف این حرف صادقه. سینما الان بطور گسترده ای یه مدیوم escapistه. در حالت ایده آل می تونه بعنوان آینه عمل کنه در حالیکه عمدتا یه نوع دراگه. البته مشکلی در escapism نیست. حتی شاید وجودش بعضی مواقع ضروری باشه فقط نمی دونم چرا برای خیلی از افراد "یادگیری" جز برای برای تحصیلات و شغل کاربرد دیگه ای نداره. یادگیری اینجا به معنای چگونه دیدن.
میخواین فکر کنین بزنین کانال 4 فیلم میزار ـه براتون 6 ساعت نیم آخرش هم باید 15 ساعت وقت بزارین اینقدر مرور کنید تو ذهنتون تا به یه نتیجه ای برسین !
کلا اَ این جور فیلما کم میبینم آخریشم ادیسه فضایی بود!
One of the most effective ways to move people is to allow them to discover what you mean for themselves. It seems to me that works in which the meaning is all too clear are never as powerful and as evocative as works in which the meaning becomes clear and where you enjoy a thrill of discovery. Of course, it's a more dangerous way to write because if the audience fails to discover what you mean, they're left quite disturbed. It's always safer to spell it out, in the last scene, and tell them exactly what you were after - which all too many people seem to do. I think that for a movie or a play to say anything really truthful about life, it has to do so very obliquely, so as to avoid all pat conclusions and neatly tied-up ideas. The point of view it is conveying has to be completely entwined with a sense of life as it is, and has to be got across through a subtle injection into the audience's consciousness. Ideas which are valid and truthful are so multi-faceted that they don't yield themselves to frontal assault. The ideas have to be discovered by the audience, and their thrill in making the discovery makes those ideas all the more powerful. You use the audience's thrill of surprise and discovery to reinforce your ideas, rather than reinforce them artificially through plot points or phoney drama or phoney stage dynamics put in to power them across." Kubrick

اینجور فیملا ارزش دیدن نداره!
هرچی هم می خواین فحش بدین:d
چرا داره ...
in to wild یکی از همین فیلم ها هست که از رو یک داستان واقعی ساخته شده و منو کاملا درگیر خودش کرد تا مدت ها
از این جور فیلما هستن تعدادی هم که خیلی خیلی افراط گرایانه توسط نویسنده نوشته شدن که دیگه برای بعضی طرفداراش هم تحمل ـش سخته مثل درخت زندگی !
my neighbor totoro
8.5/10
خیلی خوب بود این انیمه ... یه حس خوبی داشتیم بعد از دیدنش ...

MIB 3
5/10. راستش به نظرم همینم زیاده. نسبت به شماره های قبلش نه طنز خیلی شاخی داشت نه داستانش خیلی جالب بود

Ice Age 4
8/10. کلا من از سری Ice Age خیلی خوشم میاد از همون شماره اولش. این شماره هم یه جورایی همون جو سه تایی شماره یکش رو داشت برای همین به نظر من حتی از 3 اش هم قشنگ تر بود با اون کاراکتر مامان بزرگ که آخرشه :d پیشنهاد میکنم اگه انیمیشن دوست دارید حتما ببینید

کسی که دیوید لینچ و یا هر کارگردان دیگه ای که مشخصن فیلمی ساخته که برای گوسفند ساخته نشده رو میپسنده از آواتار بین و تایتانیک بین,قدرت تجزیه و تحلیل بالانری داره.که البته برمیگرده به عامه مردم که خیلی از نظریه پردازا و نه مشخصن من,بین اونها و حیوان تفاوت زیادی قائل نمیشن. ادای روشنفکری دراوردنم نیست.چون جدیدن هرکی یه نظر متفاوت داشته باشی به این چشم نگاش میکنن که به نظرم ابلهانس.
یه لینچ و گزاره و نظریه پرداز و اینا گذاشتی هر چی میخوای به هر کی میخوای میگی؟
مطمئن باش اینجا تعداد افرادی که سوادشون در تمامی زمینه ها از تو خیلی خیلی بیشتره و قدرت تحلیل خیلی خیلی بالاتری دارن، عدد خیلی بزرگتریه از گنجایش ذهنیت.
با ادای روشنفکری و ایناتم کاری ندارم، به قولی Saying something is a cliche is a cliche is a cliche is a cliche....، البته نگران هم نباش، کسی که بتونه بین روشنفکر و محصولات خروجی همون حیوانات یا عامه مردم! تفاوت قائل شه فکر نمیکنه و نخواهد کرد که تو روشنفکری، البته نظر شخصیمه ها قصد توهین ندارم.
در ضمن از دیدگاه یا نقطه نظر شخصی من(کلمه fancy بلد نیستم که برای حضرتعالی بنویسم) تفاوتی بین شما و گوسفند موجود نیست.
قصد توهین ندارم ها، don't take it personally.

@ Elvish Hero
به من گفته شده ادامه ندم.وگرنه من مشكلي با تبادل نظر ندارم.پست اصلي من پاك شده اما نقل قول ها هست.من حق جواب دادن داشتم حتمن جواب پستتون رو ميدادم.

جواب میخواستی بدی؟
اومدی به یه جماعتی داری توهین میکنی بعد میخوای روش بحث کنی؟
هیچ جای دنیا انقد دیگه آزادی بیان پیشرفته نیست که بیای به یه عده توهین کنی بعد روش بشینی با طرف بحث کنی.

The Hunger Games: 8.0
نمیدونم چرا بعضی ها اونو با توالایت مقایسه میکردن!!! م که خوشم اومد!
The Dictator:5.0
اصلا اونجور که فکر میکردم نبود! داستان بیخود حتی برای طنز! اما بعضی طعنه هاش خیلی جالب بود. مخصوصا سخنرانی آخرش تو UN خطاب به آمریکایی ها :دی

همه پستارو ریستور کردم تا از فضله پراکنی های شما لذت ببرند همه.
تو هنوز اونقدری شعور نداری که نمیفهمی کجا باید دهنتو وا کنی چی بریزی بیرون بعد میشینی رو حساب یه سری چرندیات و انجام دادن یه سری فعالیت ها مثل خوندن فلان کتاب و گوش دادن فلان آهنگ و دیدن فلان فیلم فکر میکنی خیلی می فهمی؟
من نمیدونم رو حساب عقل قشنگ خودت اینقدر over confident شدی یا با چارتا قشنگ تر از خودت دور هم به این نتیجه رسیدین، ولی بدون امثال تو همه جا ریخته، گذشت اون دورانی که امثال شماها یه موجودات خاص کاریزماتیکی یا انیگماتیک یا هر کوفتی بودین، اصلا هم واسم مهم نیستی اما به خاطر چار نفری آدمی که مثل اینجا میای وسطشون شروع میکنی چرند زیادی تفت دادن، لطف کن یه ذره شعور به خرج بده نه اینکه از هر گوشه یه چیزی بره تو مخت هر جا که شد بریزیشون بیرون.

به نظر خود من باید به نظر هر کسی احترام گذاشت ولی در صورتی که توهینی توش نباشه.
من خودم به فیلم هایی که محتوا داشته باشه و باعث بشه بعدش ذهنم رو درگیر کنه علاقه شدید دارم ولی حتی خود من بار ها شده اصلا حال این جور فیلم ها رو نداشتم (توی مودش نبودم) و نشستم فیلم اکشن دیدم یا رومانتیک خیلی هم باهاش حال کردم نمونه حدیدش هم فیلم Avengers که فک کنم تا حالا 3 بار کامل دیدمش.
کلا دیدن فیلم به نظر من شدید به روحیه اون زمان آدم ربط داره.

در صورتی هم که با نظر کس دیگه مخالفین در هر موردی که هست احترام بین هم رو فراموش نکنید :d(نصیحت پدرانه)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or