Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

بالاخره نفهمیدم فیلم هدفش جدیه یا شوخی :دی
منی که فیلم رو دیدم هنوز نفهمیدم فیلم مسخره و شوخی بود یا میخواستن فیلم ترسناک بسازن اینطوری در اومده !
تو با تعریف فیلم میخوای بفهمی ؟!:دی

در کل اگرم هدفش شوخی بوده باشه، یه طور جدی به خوردت میده که حالت از فیلم به هم بخوره
اگر به سبزی خورد کردن علاقه نداری ، من دیدن برفک تلویزیون رو به جاش پیشنهاد میکنم

بالاخره نفهمیدم فیلم هدفش جدیه یا شوخی :دی

خود فیلم مضمون جدی داره(ولی از لحاظ دوستان همین مضمون جدیش یخورده مسخره کرده فیلم رو)
............
واقعا اینکه بعد 10 تا فیلم کلیشه ای که 4 تا جوون میرن توی یه کلبه و کشته میشن...یه فیلم میاد اینقدر ساختار شکنی میکنه خیلی خوب بود....من واقعا همیشه که اینجور فیلم هارو میدیدم تو ذهنم میگفتم اینارو انگار یکی هول میده میان تو صحنه:d ولی وقتی این فیلم رو دیدم یخورده خوشجال شدم که تنها کسی نیستم که اینطوری فکر میکنم و خوشم اومد از فیلم.....فیلم قسمت های اضافی و تابلو داره که مسلما حتی من که دوست داشتم فیلم رو یخورده تو ذوقم زد(مثل صحنه ی آخر که همه چیز داره نابود میشه بعد دختر باکره ی از همه جا بیخبر با رفیق علف بازمون weed میزننو بیخیالی حرف میزنن که انگار الان قراره فقط یه درگوشی بخورن)...اما مضمون ساختار شکنش واقعا برای من قشنگ بود که همیشه پای اینجور فیلم ها دستهای پشت صحنه هست که منظور از اینکارشون نجات بشر هست و از اقسا نقاط جهان باهم در ارتباطن....یه چیزی هم بگم....رقص دختره دم شومینه فوق العاده بود !!!!!!!!!!!!!!

خود فیلم مضمون جدی داره(ولی از لحاظ دوستان همین مضمون جدیش یخورده مسخره کرده فیلم رو)
............
واقعا اینکه بعد 10 تا فیلم کلیشه ای که 4 تا جوون میرن توی یه کلبه و کشته میشن...یه فیلم میاد اینقدر ساختار شکنی میکنه خیلی خوب بود....من واقعا همیشه که اینجور فیلم هارو میدیدم تو ذهنم میگفتم اینارو انگار یکی هول میده میان تو صحنه:d ولی وقتی این فیلم رو دیدم یخورده خوشجال شدم که تنها کسی نیستم که اینطوری فکر میکنم و خوشم اومد از فیلم.....فیلم قسمت های اضافی و تابلو داره که مسلما حتی من که دوست داشتم فیلم رو یخورده تو ذوقم زد(مثل صحنه ی آخر که همه چیز داره نابود میشه بعد دختر باکره ی از همه جا بیخبر با رفیق علف بازمون weed میزننو بیخیالی حرف میزنن که انگار الان قراره فقط یه درگوشی بخورن)...اما مضمون ساختار شکنش واقعا برای من قشنگ بود که همیشه پای اینجور فیلم ها دستهای پشت صحنه هست که منظور از اینکارشون نجات بشر هست و از اقسا نقاط جهان باهم در ارتباطن....یه چیزی هم بگم....رقص دختره دم شومینه فوق العاده بود !!!!!!!!!!!!!!

ساختار شکنی وقتی ارزش داره که بیان یک دلیل موجه بدن! کله اون سازمان و سیستم کار آسانسورها و منشا اون همه هیولا همه بی دلیل و بدون هیچ منطقی هست ...خلاصه بگم کله فیلم بر یک ایده خیلی مسخره بنا شده ... قربانی کردن برای خشم خدایان؟ rlly? اگر دست من بود ایده خیلی خیلی بهتری داشتم که قابل باورتر هم بود : کله این کارها رو برای یک سری مشتری های مخفی میکنن که پول زیادی دادن تا فیلم ترسناک واقعی ببینن و در این بین روی چیزهای مختلف شرط بندی میکنن ( گرچه تو خود فیلم از داستان من یک دیالوگ اومد که یارو دانشمنده گفت ما تنها کسایی نیستیم که نگاه میکنیم و تموم)
من هم از ایده پوچ فیلم خیلی بدم اومد و هم از دیالوگ های مسخره فیلم! این شخصیت مورتی (موادیه) و دختر باکره خیلی خیلی مسخره در اومده بودن... جایی که یک face palm اساسی رو خودم اجرا کردم جایی بود که دختره حرف های مورتی وقتی تو عوالم نعشگی گفته بود دارین عروسک بازی میکنن با ما رو ربط داد به این که یارو ورزشکاره خورد به اون دیوار!
سپهر کلا از تمامه فیلم با همون یک تیکش حال کردم :d خداییش خیلی خوب بود :|

ساختار شکنی وقتی ارزش داره که بیان یک دلیل موجه بدن! کله اون سازمان و سیستم کار آسانسورها و منشا اون همه هیولا همه بی دلیل و بدون هیچ منطقی هست ...خلاصه بگم کله فیلم بر یک ایده خیلی مسخره بنا شده ... قربانی کردن برای خشم خدایان؟ rlly? اگر دست من بود ایده خیلی خیلی بهتری داشتم که قابل باورتر هم بود : کله این کارها رو برای یک سری مشتری های مخفی میکنن که پول زیادی دادن تا فیلم ترسناک واقعی ببینن و در این بین روی چیزهای مختلف شرط بندی میکنن ( گرچه تو خود فیلم از داستان من یک دیالوگ اومد که یارو دانشمنده گفت ما تنها کسایی نیستیم که نگاه میکنیم و تموم)
من هم از ایده پوچ فیلم خیلی بدم اومد و هم از دیالوگ های مسخره فیلم! این شخصیت مورتی (موادیه) و دختر باکره خیلی خیلی مسخره در اومده بودن... جایی که یک face palm اساسی رو خودم اجرا کردم جایی بود که دختره حرف های مورتی وقتی تو عوالم نعشگی گفته بود دارین عروسک بازی میکنن با ما رو ربط داد به این که یارو ورزشکاره خورد به اون دیوار!
سپهر کلا از تمامه فیلم با همون یک تیکش حال کردم :d خداییش خیلی خوب بود :|

همون تیکه ی آخری که من گفتم رو خوشت اومد یا ترکیدن پسره تو دیوار؟
از اینکه گفت تنها کسی نیستیم که نگاه میکنیمم منظورم خدایان بود....اتفاقا جالب بود کارشون که اینکار رو به خدایان نسبت دادن تا به آدم ها...اینجوری حتی نشون میده که چرا دیگه خدایان حکم رانی نمیکنن و یهو ناپدید شدن....

همون تیکه ی آخری که من گفتم رو خوشت اومد یا ترکیدن پسره تو دیوار؟
از اینکه گفت تنها کسی نیستیم که نگاه میکنیمم منظورم خدایان بود....اتفاقا جالب بود کارشون که اینکار رو به خدایان نسبت دادن تا به آدم ها...اینجوری حتی نشون میده که چرا دیگه خدایان حکم رانی نمیکنن و یهو ناپدید شدن....

تیکه جلو شومینه :d کاشکی فیلم رو همین موضوع هم که میگی عمیق میشد
فیلمی اگر دو سه تا مشکلاته این فیلم رو داشته باشه من بهش میگم قیلمه بد ... والا موندم به این چی بگم

The Expendables 2

یک ساعت و نیم اکشن و هیجان به طوری که آدم 1 ثانیه هم احساس خستگی نمیکنه. با کلی بازیگر معروف که هرکدوم به تنهایی تو یه فیلم بازی کنن اون فیلم رو باید حتما دید. ارزش چند بار دیدن هم 100% داره.
دیگه آدم چی میخواد از یه فیلم؟
با تیکه انداختن های تو حرفاشون هم خیلی حال کردم.
_ استالونه: این که جاش تو موزه ـست (به هواپیمای قدیمی که بروس ویلیس بهش داده اشاره میکنه.)
_ آرنولد: جای هممون تو موزه ـست.
=))
10/10

The Expendables 2

خب فیلم رو دانلود کردم و دیدم و واقعا هم ارزشش رو داشت که 700 مگ ام رو برای فیلم بدم بره . فیلم واقعا هیجان داره و تا اخر فیلم یه ذره هم خسته نگهتون نمیداره و از همون شروع اولیه اش جنگ و خونریزی هست که به خورد تماشاگر میده . در یه مورد دیگه هم که اکثر بچه ها اشاره کردند واقعا دیدن همه ای لات و لوت های دهه های قبل در یه فیلم واقعا یه چیزی بود که کسی تصورش رو نمیکرد و این واقعا لذت بخش هست . خفن ترین شخصیت هم بینشون فقط و فقط ارنولد بود و بس :d دیالوگ هایی بس خفن میگفت :d

9/10

Abraham lincoln Vampire Hunter
7/10
فیلم فقط برای Fun درست شده به فکر مسائل تاریخی نباشید
ولی خود نویسنده و کارگردان میخوان به زور یه جاهایی از واقعیت رو دخیل کنن که اگه نمیکردن فیلم بیشتر و بهتر معقول بود یعنی حتی اگه موضوع در مورد لینکلن هم نبود جذابیت داستان خون آشامیش خوب بود
2 تا از لوکیشن های فیلم فوق العاده بود
صحنه ی نبرد بین اسب ها(با اینکه گردو غبارش یه خورده زیادی تو مخ بود ولی اولین مبازه ی قشنگش بود) و همچنین صحنه ی بالای قطار که 2نفری خون آشام هارو نابود میکنن خوب کار شده بود
بیشتر بازیگر های فیلم هم آنچنان ناشناس نیستن و همچنین گریم ریش دار لینکلن رو قابل قبول در آورده بودن....در کل من راضی بودم از این فیلم چون فقط خواستم سرگرم شم نه اینکه بخوام ایراد بگیرم یا نقطه ضعف بگیرم از فیلم چون هدف این فیلم فقط سرگرمی بود نه نکته دار بودن یا تو فکر فرو ببره !!

Little Miss Sunshine

56839696011849100277.jpg

10 / 6.5

تو نگاه اول به نظر می رسه فیلم مناسب برای خانومای خونه داره؛ اما اصلا این طوری نیست.
فیلم رو اگه بتونین از لوس بودن ذاتیش صرف نظر کنین و در واقع تحملش کنین(!)، تقریبا به خوبی The Help هست که پارسال اومد.
اجنبی ها فیلمای کمدی/خانوادگیشون هم خدایی سطح بالاست، بعد ما دلمون رو خوش کردیم سینما داریم. من اصلا ازین مدل فیلما بدم میاد نشستم این رو بخاطر آلن آرکین تماشا کردم، دیدم هی، همچین بد هم نیست.
در کل ارزش داشت حدود 100 دقیقه آدم زمان پاش بذاره.

BattleShip
220px-Battleship_Poster.jpg

2/10
2 نمره به خاطر جلوه های ویژه، 1 نمره به خاطر AC/DC، یک نمره هم به خاطر اریک ـه True Blood :دی
-2 نمره هم به خاطر ریحانا! چیز دیگه ای نداشت.

The Cabin in The Woods

images

2/10​
دیدم بحث روش زیاد بود، کنجکاو شدم ببینم چیه. ایده اش تقریبا جالب بود، ولی در کل خوشم نیومد.

Resident Evil Damnation
عالی بود مخصوصا لیان...
8/10

The Expendables 2
خیلی جوگیری بود و تخیلی...اسم فیلم رو باید میذاشتن No country for old men 2!!!
:d
6/10
اونجا که ارنولد تیکه کلام بروس ویلیس رو گفت خیلی حال کردم...
:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or