اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
مشکلم همینه...اینا قرار بود تو این فیلم بیان به سوالا جواب بدن بجاش اومدن کلی ابهام به وجود اوردن...دلیلی جز سود جویی برا ساخت فیلم بعدی نمیبینم. داستانش هم به مسخره ترین شکل ممکن به فیلم ها ربط داده بودن.
فیلم رو اصلا کشش ندادن یعنی 30/2 فیلم کاملا هم به داستان رسیده بودن هم به شخصیت پردازی کارکتر ها و ... ولی فیلم در اصل یک فیلم 5 تا 6 ساعته هست که اگر میخواستن تو یک قسمت 5 ساعتشو بسازن خرجش نجومی میشد (که همین الان هم هست)
مشکلم همینه...اینا قرار بود تو این فیلم بیان به سوالا جواب بدن بجاش اومدن کلی ابهام به وجود اوردن...دلیلی جز سود جویی برا ساخت فیلم بعدی نمیبینم. داستانش هم به مسخره ترین شکل ممکن به فیلم ها ربط داده بودن.
Ridley Scott بعد از سه دهه که Alien رو خلق کرد خواست باز با اون تم این فیلم پیش ببره که به نظرم موفق هم بود. داستان فیلم درسته هیچ شباهتی Alien نداره ولی تم فیلم و پیدا کردن موجودت فرازمینی تو محوریتش داره.
به نظرم از نظر داستانی خیلی درگیر کننده هستش و ادم رو به فکر فرو میبره.
گاف فیلم هم جایی که چارلی در فضاپیما داره به بقیه در مورد تمدنهای سومری ها، یونانیها، بابلی ها و مصری ها صحبت میکنه اشاره به این داره که این تمدنها تا به حال با هم ارتباطی نداشتند که این کاملا اشباه هست و انها در طی جنگهایی که با هم در طی قرن ها داشتند به تجارت با یکدیگر هم بودند.
من به معنای کلمه عاشق شماره اول بودم. تو یه روز 2 بار دیدمش. یکی از فوق العاده ترین فیلم های زندگی من بودش. وقتی خبر دو اومد، خیلی خوشم نیومد. فکر میکردم میخوان آب بهش ببندن و الکی پول در بیارن. ولی وقتی تریلرهارو دیدم نظرم عوض شد و ایده جالب بود.
قسمت دوم من رو اصلا نا امید نکرد. بخاطر اینکه توقعی نداشتم. فیلم کلا قشنگه. اما اون جادو ـه قسمت اول نداره. توی قسمت اول، از هر مشتی که لیام نسون میزد لذت میبردی. اینجا اونقدر WOW نمیشی. نه که فیلم بدی باشه، نه اتفاقا فیلم خوبیه. منتها اون چیزایی که قسمت اول داشت رو نداره.
توی صحنه های مبارزه بشدت افت کرده. نسخه اصلی این نکته ای که از محیط برای کتک زدن کمک بگیری یه امتیاز واسه فیلم بودش. اینجا کاملا لیام نسون بی جون نشون داده. انگار زوری گفتن بیا این صحنه رو بازی کردن در حالی که قسمت اصلی کولاک بود. کلوز آپ های فیلم بعضی مواقع کلا سوتیه!! سرعت قسمت اول هم نداره یعنی قتی صحنه های مبارزه رو میبینی اصلا خوشت نمیاد چون هی متوقف میشه و کلا از این نظر قشنگ نبود. اون صحنه ای که توی خونه میزنه همرو میکشه به کل این فیلم می ارزید.
اما خب صحنه رانندگی فیلم خیلی قشنگه انصافا. نهایت هیجان و التهاب رو میشد حس کرد. ولی خب بازم مثل قسمت قبلی داستان منطق نداره. اینکه بری توی یه کشور، یه لشکر رو بکشی و کسی کاریت هم نداشته باشه غیر منطقیه. یه صحنه هم توی فیلم داشت که دیگه نهایت تخیل و غیرمنطق بودش.
فیلم روند خیلی آشفته ای هم داره. تو تمام فیلم منتظری یه سری صحنه بیاد که نمیاد! نمیدونم چجوری بگم اما روایت فیلم و وقایعش جور در نمیاد. یه جوری من رو یاده Bourne Legacy انداخت. وقتی تیتراژ رو میبینی باور نمیکنی که فیلم تموم شده چون اتفاقی به اون شکل نیوفتادش.
حالا همه حرفای حوصله سر بر رو گفتم ، ولی من از دیدنش لذت بردم. منتها با این دید که فقط یه فیلم قراره ببینم و تموم نه اینکه میخوام یه چیزی به جذابی نسخه اول باشه. طوری هم تموم شد که نسخه سوم قطعا در کار خواهد بود.
نمره بخوام بدم 6 میدم مثلا. اینا بیشتر از اونکه ایراد باشه پسرفت فیلم نسبت به قبلیه ولی همچنان فیلمیه باید دید
داستان بگی نگی loop hole زیاد داشت ولی واقعا فراتر از سطح تصور من بود. کشش خیلی بالایی داشت و تا آخر داستان هیچ کس نمیتونه حدس بزنه آخرش چی میشه. مشتاقانه آدم به صندلی میچسبه تا بالاخره بفهمه فیلم چطوری تموم میشه.
منم این چن وقته یه دو جین فیلم دیدم...
Abraham Lincoln Vampire Hunter
انصافا از نظر بصری فوق العاده بود ... کسی که سه بعدیش رو ببینه چه حالی میکنه...!!!! داستانش هم بدک نبود ولی شاخ هم نبود.
Avengers
فقط میتونم بگم عالی.
Expendables 2
حضور کوتاه ارنولد و بروس ویلیس خیلی تو ذوق میزد . من زیاد حال نکردم چون فضای فیلم رو بردن به بلوک شرق و اینا . کلا از این جور فضاها حالم به هم میخوره...!!!! در کل 6/10
Thats my boy
این ادام سندلر ته خنده اس خدایی...!!! کلی خندیدیم...!!!! 8/10
Campaign
با توجه به فضای انتخاباتی استکبار ، میچسبه این فیلمو ببینید...!!! جالبه.
_ کارتون کایوت و راد رانر رو دیدی؟ من حالم اَ راد رانر به هم میخوره ...
بین ِ توئیتی و سیلوستر، کدومُ دوس داری؟
_ ریــ ـدم به تو و توئیتی ...
_ من اَ توئیتی خوشم نمیاد، چون همیشه حالِ سیلوستر رو میگیره ...
_ چرت نگو بابا !
نفرت اولین فیلم بلند متیو کاسوویتز 29 سالَس...
فیلمُ سالِ 95 ساخته... همون سال هم جایزه بهترین کارگردانی رو اَ کن گرفت...
بعد از چَن تا فیلمی که تو هالیوود ساخته،هنوزم این بهترین و مهمترین فیلمشه ...
فیلم 96 دِیقَس . سیاه و سفید ...
داستانش هم در مورد درگیریهای بین پلیس و مردم معترض ِ حومه پاریس ِ که به آتیش کشیدن ِ کلی ماشین و کشته شدن چند نفر و بازداشت افراد زیادی ختم شد، که یه جنجالی شد تو تاریخ فرانسه و هنوزم که هنوزه ادامه داره ... تا همین الان ... تازه بدتر هم شده ...
فیلم با یه سری تصاویر مستند و آرشیوی از درگیریهای اون سالای فرانسه شروع میشه... (یه افتتاحیه خیلی مَشتی و عالی)
دوتا صحنه فنی فوق العاده داره :
* اولین نما از سه تاشخصیتِ اصلی که وارد شهر ِ پاریس شدن، یه فوکس کِشی محشر به سبک هیچکاک ...
* اوایل فیلم وقتی وینز جلوی آئینه با خودش صحبت میکنه ، یه مرتبه دوربین میره داخل آئینه ... در اصل دو نفر هستن که روبروی هم وایسادن ... اینقد خوب درآورده که اصن نمیشه تشخیص داد ... انگار واقعا میره داخل آئینه ...
روایت 24 ساعت از زندگی سه تا جوانِ فقیر و بیکار و بدبخت پاریسی ...
خبری هم از رنگ و لعاب و تصاویر کارت پستالی نیس، چون این فیلم رو یه جوون فرانسوی اهل پاریس ساخته، از وسطِ شهر ِ خودشون... کسی که پاریس رو بهتر از هر کس دیگه ایی میشناسه، پس سیاه و سفیده ...
در نتیجه اولین جمله ایی که بعد از تموم شدن تیتراژ آخر فیلم باید گفت، اینه :
Snow White And The Huntsman بد نبود ولی اگه نقش راوینا رو به kristen stewart میدادن نقش سفید برفی رو به Charlize theronمیدادن بهتر بود چون بهش بیشترمیاد .:d6/10
Dark Shadowsهم افتضاح قرن بود اصلا رو چه حسابی ساختن که بگن چی)x1/10من بهش نمیدم.
Men in black3هم فیلم خوبیه ارزش دیدنو داره 7/10
The Amazing SpiderMan
9/10
hats off for this movie
واقعا فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه این فیلم
روند اول فیلم یخورده سخت و کند جلو میره ولی نیم ساعت از فیلم که میگذره مفهمی که وسط داستان جذاب همراه با کمدی نه خیلی آبکیش نه خیلی سنگینش گیر کردی
تنها چیزی که یخورده تو ذوق میزد سعی andrew Garfield برای درست کردن لهجه ی آمریکایی بود که یه جاهایی تو ذوق بود وگرنه بازیش هم خوب بود
اون قسمت که گوین اومد دم خونه ی پیتر واقعا قشنگ بود...اما استون هم واقعا خوب بازی کرده بود...