Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

با اینکه اکثرا شماره 3 رو بهتر میدونن ولی من به شخصه قسمت اول رو خیلی بیشتر دوست دارم . حالا بگذریم .
کی میگه ؟ اکثرا میگن 3 ضعیفترینه !

ولی به نظر من نیما :دی ، از نظر شخصیت پردازی 2 خیلی قوی تر بود . نظر تو چیه :دی ؟

ولی به نظر من نیما :دی ، از نظر شخصیت پردازی 2 خیلی قوی تر بود . نظر تو چیه :دی ؟
ای بابا :d شهاب 3 از نظر ساختاری ، تموم کردن تریلوژی ، اسپشال افکت و ... بهترین فیلم سری LOTR هست ، جای بحثی توش نیست . ولی من به شخصه Followship of the Ring رو بیشتر دوست دارم .

تو شماره دوم SM هم شخصیت Doc Ock بهترین Villain ممکن بود ، هم این که بار درام فیلم بالاتر رفته بود ، هم اکشن فیلم چشم نواز تر شده بود .

:d
خب بازم ببینش.خوب به دیالوگ ها دقت کن چیزای زیادی گیرت میاد!
مشکل رو دیالوگا نیست!
راجر ابرت که یکی از بزرگترین منتقدای آمریکاست هم نظر منو داره!
باید فیلمای دیگه ی جارموش رو ببینم شاید یه چیزی دستگیرم شد!
اگه کسی دیده این فیلمو لطفا نظرشو بگه

به نظر من که قسمت دوم sm فوق العاده تر از همه بود. شخصیت دکتر اتو رو به بهترین شکل ممکن نشون داد. بهترین فیلم اقتباس شده از روی کمیک های ماروله به نظر من.

ای بابا :d شهاب 3 از نظر ساختاری ، تموم کردن تریلوژی ، اسپشال افکت و ... بهترین فیلم سری LOTR هست ، جای بحثی توش نیست . ولی من به شخصه Followship of the Ring رو بیشتر دوست دارم .
آهان ! میبخشید من با Spiderman 3 قاطی کردم !!! جا خوردم همچین چیزی گفتی :دی !

سلام
ای بابا شهاب 3 از نظر ساختاری ، تموم کردن تریلوژی ، اسپشال افکت و ... بهترین فیلم سری LOTR هست ، جای بحثی توش نیست . ولی من به شخصه Followship of the Ring رو بیشتر دوست دارم .
من به عنوان یا " تالکینیسم " ! این حرف رو میزنم .
سه گانه ارباب حلقه ها رو که نگاه میکنم ، با اینکه از نظر فیلم بودن همیشه جزء 20 فیلم مورد علاقم هستن ولی به خاطر بلاهایی که سر بعضی از شخصیتها ( مخصوصاً فرودو ) آورده دلم میخواد کله جکسون و نوسنده فیلمنامه رو بکنم :دی
اگه کتاب رو میخوندی میدیدی اصلا به این مسخرگی فیلم نیست . سعی میکنم این بزرگترین اشتباه زندگیم رو به دست فراموشی بسپارم :دی
کتاب 1 رو هم خوندم . دیقیقاً به همون مسخرگی فیلمه :دی دیگه ادامه ندادم .
هرکاری هم بکنی نمیتونی این لکه ننگ رو پاک کنی :دی

• Like
Reactions: HL2-GF
:d

Robin Hood

فیلم خوبی بود اما فکر کنم زیاد شباهتی به رابین هود نداشت نه ؟ من هرچی فیلم و کارتون از رابین هود دیدم این شکلی نبودن :d بیشتر یاد گلادیاتور میفتادم . نمیدونم اگه کسی دیده بیاد مارو روشن کنه من مشکل دارم یا فیلم فهم و شعورمون در چه حدی هست خلاصه :d

فیلم رابین هود ، داستان زندگی رابین رو قبل از اینکه تبدیل به رابین هود معروف بشه و تحت پیگرد قرار بگیره و از پادشاه دزدی کنه و بین فقرا تقسیم کنه رو نشون میده ! واسه همینه که تو هیچ وجه مشترکی به جز تیر اندازی رابین ، بین فیلم و کارتون پیدا نکردی :دی !

نوید احتمالا عکس های فیلم رو فقط نیگا نمیکنی ؟! :دی

من که خوشم اومد از فیلم ! نمره من 7.5/10

آخرین ویرایش:
Social Network
8.0
ضعف روابط اجتماعی یه Computer Nerd رو به خوبی به تصویر می کشه. ازهمون سکانس اولیه و برخورد شخصیت اصلی با دوستش که مثل برخورد یه برنامه نویس با یه الگوریتم هست و به طوری که در روابطشون همه احتمالاتی رو که می شه در قبال حرکات و حرف های دختره در نظر گرفت رو می سنجه.
نمایش تنهایی مارک در پشت صفحه مانیتور و در اون طرف نشون دادن یه سری دختر و پسر که دارن توی پارتی خودشون خوش می گذرونن
در ادامه به ضعف های مارک و خواسته هایی که در رسیدن بهشون ناتوانه می پردازه. علاقه مارک به ارتباط با دختران و اشتیاقش به این مسایل و البته علاقه زیادی که مارک به دعوت شدن به این کلاب های دانشگاهی داره
و در نهایت نشون دادن این موضوع که این مدل ادم ها در مقابل مشکلات و مهم ترین مشکلشون یعنی ضعف در ارتباط برقرار کردن با دیگران به کامپیوتر پناه می برن و ساخت سایت اسمش فیس در زمانی که دوستش اون رو ول می کنه
در ادامه نشون میده که چنین ادمی میاد و دست به ساخت بزرگترین سایت اجتماعیه دنیا میزنه درحالی که خودش هنوز که هنوزه تنهاست. به نظر من تلنگری هم به این موضوع زده میشه که چقدر این سایت ها و روابطی که در این مدل سایت ها وجود داره و در جمع روابط و دوستی های الکترونیکی روابط پوچ و بی اساسی هستن و مکانی برای پوشاندن ضعف های انسان هایی هستند که در تعامل و روبرویی با انسان ها به شکل رو در رو واهمه و یا ضعف دارن. مارک این سایت رو می سازه تا بتونه به طور غیر مستقیم خودش رو مطرح کنه و بتونه به چیزی که می خواد و نتونسته به شکل ساده و طبیعی بهش برسه دسترسی پیدا کنه.

مشکل رو دیالوگا نیست!
راجر ابرت که یکی از بزرگترین منتقدای آمریکاست هم نظر منو داره!
باید فیلمای دیگه ی جارموش رو ببینم شاید یه چیزی دستگیرم شد!
اگه کسی دیده این فیلمو لطفا نظرشو بگه

این یه قلم جنس رو،بصری آقا،بصری ...:d
خوشم میاد تاپیک داره پربار میشه!:d
بذار اینطوری بگم...
داری از یه فیلم صحبت میکنی که جارموش ساختتش.پس یک این که مطمعنا دیالوگ تو فیلم از اهمیت بالایی یرخورداره.بعد به گفته دوستمون این فیلم شاخص فوق العاده ای تو زمینه لوکیشن و دید بصری هم داره.از محیط سیاه سفید خاکستری فیلم گرفته(که من یه جا خونده بودم جارموش گفته بود اگر میشد رنگ سفیدم از فیلم حذف میکردم!)تا لوکیشن های فوق العاده بی روح و مرده که درخور اسم فیلم هم هست.اما در مورد اینکه چیزی باید دستگیرت بشه بر میگرده به شناخت جارموش و استفاده از استعاره های فراوون تو کارهاش.اکثر دیالوگ های تو فیلم به شدت چند پهلو هستن که به نظرم چندبار باید دیده بشه میتونی خیلی از برداشت های جارموشو درک کنی.من این فیلمو 3 بار دیدم هنوزم خیلی جاهاش برام نامفهومه!یا مثلا همین قهوه و سیگار جارموش رو که همه ترکوندنش بعد از 6-7 بار دیدن هنوز نمیتونم تو بعضی سکانس ها منظور جارموشو بفهمم!در کل به نظرم سخت میشه با کارهاش ارتباط برقرار کرد و به خاطر همین به چالش کشیدنای بیننده توسط جارموشه که عاشق جارموش هستم!

Spider Man 1

spiderman-1.jpg

دیدم داره ریبوت میشه بنده خدا ، تصمیم گرفتم بشینم 3 قسمت ساخته شده رو یه بار دیگه ببینم .
به طور دقیق نمیتونم بگم قسمت اول قشنگ تره یا قسمت دوم ولی به طور خیلی دقیق میتونم بگم من قسمت اول رو بیشتر از 2 قسمت بعدی دوست دارم یه جوری این حس برای Lord of the Ring هم در من وجود داره ، با اینکه اکثرا شماره 3 رو بهتر میدونن ولی من به شخصه قسمت اول رو خیلی بیشتر دوست دارم . حالا بگذریم .
تو قسمت اول بیشتر شخصیت پردازی مهمه ، تا وقتی بیننده ی عام که کامیک بوک رو نخونده و اطلاعی از کرکتر ها نداره چیزی از کرکتر ها نفهمه ، به نظر من قسمت اول فیلم هدر رفته ، ولی حداقل تو SM1 کرکتر پیتر پارکر خوب به نمایش دراومد ، تو کل فیلم هم یه کرکتر دوست داشتنی نشون میداد . اسپشال افکت هاش برای زمان خودش خیلی خوب بود ولی اگه کسی الان نگاه کنه یکم خنده داره . به هر حال اگه کسی که خیلی وقت پیش اینو دیده الان بشینه ببینه فرای همه این چیزهایی که گفتم ، یه تجدید خاطره ی خیلی خوبی میشه و یه حس خوبی به ادم میده .

8 / 10
دقیقا ! به نظر من بهترین شخصیت پردازی و کلا پیتر پارکر 3 تا فیلمو داشت . یه جورایی همون پیتر پارک اوریجینال بود :دی

اون ماله Doc oc بود .. بهترین شخصیت پردازی ممکن برای اون تیپ داستان شده بود.

با اینکه به نظرم memento فوق العادس و جزء 5 تاپ من هست اما به پای inception نمیرسه
ایده ای که inception داشت رو اصلا memento نداشت کلا نولان همه قدرتش رو تو inception نشون داد
منظورت از غیر متعارف هم نمیفهمم یه فیلم باید چی داشته باشه غیر متعارف بشه؟
غیر متعارف یعنی که مثل memento باشه :biggrin1:
یکی از کارگردانای مورد علاقه من که به اندازه ی کافی آدم مهمی هم هست استیون سودربرگه. مثلا شاید من از معدود افرادی باشم که به نظرم فیلم(های) چه (Che) جزو بهترین های دهه هست:دی حالا من یک دوستی دارم که اونم از طرفدارای سودربرگ هست و قبل از اینکه من Inception رو ببینم، بهم گفت که شباهت هایی بین این فیلم و فیلم سولاریس سودربرگ و بخصوص فیلم اصلی که تارکوفسکی ساخته، هست. خب منم نشستم اول فیلم تارکوفسکی رو دیدم و بعد Inception رو و اتفاقا اون شباهت های داستانی (البته نه در اون حدی که دوستم میگفت) رو هم دیدم. در ضمن حتی تو باقی قضایا (صحنه های اکشن و پرداخت داستان و ...) هم یه سری شباهت هایی بین Inception و بعضی فیلمها هست که البته تو خیلی از فیلمهای دیگه هم وجود دارن. حالا این قضیه باعث شد که موقع دیدن Inception همون حسی بهم دست داد که موقع دیدن Avatar ! من موقع دیدن Avatar هم چند بار به یاد Dances With Wolves افتادم!
خلاصه اینکه ضمن تاکید مجدد بر خیلی خیلی خوب بودن Inception باید بگم که Memento فیلم بهتری بود:biggrin1: از نظر من البته.
یه امتیازی هم به سولاریس ها بدم.
Solaris - 1972 - Andrey Tarkovskiy
8 از 10
راستش با اینکه نسخه بازسازی شده اش رو دیده بودم و کلا هم خیلی حوصله فیلم قدیمی ندارم، اما بسیار چسبید و اعتراف میکنم از فیلم سودربرگ خیلی بهتره.
Solaris - 2002 - Steven Soderbergh
6 از 10
نسخه ی بازسازی شده ی همین بالایی. البته با تفاوت هایی و جرج کلونی‌:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• D@SHR3ZA
  • PXG
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or