Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خیلی باحالید شما 2 تا . :d
چه رابطه ی عمیقی هم با فیلم برقرار کردن :d

تو هم اگه کتاب هاش را میخوندی با فیلم رابطه عمیق برقرار می کردی :biggrin1:

من که با تو بحثی ندارم خودتو لو دادی ممد :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
تو هم اگه کتاب هاش را میخوندی با فیلم رابطه عمیق برقرار می کردی :دی
===
ARK
به لطف دوستانی که فیلم را معرفی کردند من هم دیدم، کلا انیمیشن عجیبی هست و حس عجیب تری داره. یکی از جالب ترین انیمیشن های کوتاهی هست که دیدم.

• Like
Reactions: Bayonetta
سلام
برای تو که طرفدارشی بایدم جالب باشه :دی جون نیما این تنها نقطه سیاه کارنامته :دی
درود :d
برای من فقط همون قسمت اول جالب بود . سر قسمت دوم که شدیدا بدم اومده بود چون واقعا لوث کردن بودن فیلم رو . اگه کتاب رو میخوندی میدیدی اصلا به این مسخرگی فیلم نیست . سعی میکنم این بزرگترین اشتباه زندگیم رو به دست فراموشی بسپارم :d

به جان تو شرف داره 5 روز وقت بزاری کتاب رو بخونی ولی 2 ساعت هم فیلم رو نبینی ، چون هر دفعه بر میزان لودگی و کمیک بودن فیلم افزوده میشه ! :d
حالا ممد که میگه کتاب رو بخون ، کتابه هم همچین شاهکار ادبی نیستا ! ولی واقعا ارزشش در مقابل فیلم 100 برابر بیشتره .

توریست : ...
فوق العاده بود ، قابل توجه کسایی که میگن جانی دپ تکراریه و فقط بلده توی فیلمهای عمو تیم بدرخشه ... !
خیلی خوشم اومد از فیلم ، البته برای منی که فن جانی هستم ! :دی
نظر سایر دوستان هم خوشحال میشم بشنوم ...
پ.ن : گلدن گلاب مال خودشه :دی !

• Like
Reactions: HL2-GF
توریست : ...
فوق العاده بود ، قابل توجه کسایی که میگن جانی دپ تکراریه و فقط بلده توی فیلمهای عمو تیم بدرخشه ... !
خیلی خوشم اومد از فیلم ، البته برای منی که فن جانی هستم ! :دی
نظر سایر دوستان هم خوشحال میشم بشنوم ...
پ.ن : گلدن گلاب مال خودشه :دی !
به نظر من این فیلم برای دو ستاره اصلیش فاجعه بود!اگر بخوایم بگیم جانی دپ خوب بازی کرده خوب بهتره یه مقایسه کنی با فیلم های دهه نودش مثل مرد مرده یا دانی براسکو که تو اونا یه سروگردن بالاتر بود بازیش.از نظر داستان و حس تعلیق و این چیزا هم که بهتره حرفی نزنیم.
پرداخت فیلم هم خیلی 2بعدی بود به نظرم.در کل از دید من جزو خشک ترین و بی روح ترین فیلمهای سال بود.نظر شما هم محترمه

سلام!
Twilight Saga - Eclipse
داستان: ادوارد عاشق بلّا هست، بلّا عاشق جیکوب هست، جیکوب عاشق بلّا هست، بلّا عاشق ادوارد هست، چند تا خون آشام و گرگ دیگه هم واسه افزایش زمان فیلم (و کتاب البته :دی) هستند این وسط، همین دیگه :دی
خیلی بهتر از قسمت قبل بود و به نظرم تو این سه قسمت از همه بهتر بوده.

از مسخره و بی مفهوم ترین فیلمای تاریخ....:|

نمیدونم چی داره انقد ملت دنبالشن

داستان عشقی هندی:|
دور از جون شما ، یه عده ای هم هستن میشنن با لذت و ولع تمام فیلم رو میبینن ، بعد که نوبت به اظهار نظر میرسه چون دوست دارن هم رنگ جماعت بشن ، اخ و اوخ و پیف و پافش رو تحویل ملت میدن ! :|

S*x and the City 2 - 2010
6309

4/10
خرا اومدن یه آدم هرزه رو به اسم یه معمار معرفی کردن! :d
ولی کلا اون قسمتش که تو ابوظبی بودن و در مورد مسلمونا حرف می زدن جالب بود
باحالترین قسمتش هم اونجا بود که تو بازار کیف سامانتا میفته زمین و وسایلش میریزه رو زمین ... =))
خواستین ببینین این تکه رو:-q

Last edited by a moderator:
سلام!

کسی دنبالش نیست، خودش اومد دنبال من :دی هر کس یه عقیده ای داره، حالا عقیده تو این هست که مسخره هست ولی به نظر من ارزش 2 ساعت وقت گذاشتن را داشت. ولی مسخره ترین فیلم تاریخ یه مقدار زیاده روی نیست؟!

من که موقع دیدن دو تا فیلم اول یکی از نادر ترین اتفاقات زندگیم رخ داد! کلا من آدم کم خوابیم و اگه از فیلمی خوشم نیاد، فوقش ولش میکنم ولی وسط هر دو تا فیلم توالایت (دو فیلم اول) به طرز خیلی عجیب و شگفت آوری خوابم برد!:biggrin1:
یه سوال، شما که وسط فیلم اول خوابتون برد چطور حاضر شدید فیلم دوم را ببینید؟ ایشالا وسط فیلم سوم خوابتون نبره!

آخرین ویرایش:
من که موقع دیدن دو تا فیلم اول یکی از نادر ترین اتفاقات زندگیم رخ داد! کلا من آدم کم خوابیم و اگه از فیلمی خوشم نیاد، فوقش ولش میکنم ولی وسط هر دو تا فیلم توالایت (دو فیلم اول) به طرز خیلی عجیب و شگفت آوری خوابم برد!:دی
ویرایش: برای اینکه اسپم نباشه به فیلم نولان که یه ماهی هست دیدمش نمره میدم
Inception
7/10
فیلم فوق العاده ایه و در شرایط عادی (بدون مقایسه) بخوام نمره بدم کمتر از 9 نمیشه ولی نمیدونم چرا من انتظار یه فیلم به شدت غیر متعارف مثل Memento داشتم و Inception هم اینطوری نبود! یعنی اگه بخوام به Memento بدم 9.5 از 10 غیر ممکنه بتونم به Inception بالاتر از 7 بدم!
البته خیلی عجیب نیست منم وسط new moon خوابم برد.:d
برا من عجیبه! من کوه جابه جا کنم نهایتا 6 ساعت تو 24 ساعت میخوابم:دی تازه اونم فقط شب.
یه سوال، شما که وسط فیلم اول خوابتون برد چطور حاضر شدید فیلم دوم را ببینید؟ ایشالا وسط فیلم سوم خوابتون نبره!
برای اینکه دوباره بخوابم ! چون معمولا نمیتونم روزا بخوابم، حاضرم برای اینکه دوباره بخوابم فیلم سوم رو هم ببینم:دی شوخی کردم
من هر دو فیلم رو به فاصله یه روز دیدم. فیلم اول رو ادامه اش رو نگاه کردم، فیلم دوم رو هم برام تعریف کردن که چی شد ادامه اش.

آخرین ویرایش:
من که موقع دیدن دو تا فیلم اول یکی از نادر ترین اتفاقات زندگیم رخ داد! کلا من آدم کم خوابیم و اگه از فیلمی خوشم نیاد، فوقش ولش میکنم ولی وسط هر دو تا فیلم توالایت (دو فیلم اول) به طرز خیلی عجیب و شگفت آوری خوابم برد!:دی
ویرایش: برای اینکه اسپم نباشه به فیلم نولان که یه ماهی هست دیدمش نمره میدم
Inception
7/10
فیلم فوق العاده ایه و در شرایط عادی (بدون مقایسه) بخوام نمره بدم کمتر از 9 نمیشه ولی نمیدونم چرا من انتظار یه فیلم به شدت غیر متعارف مثل Memento داشتم و Inception هم اینطوری نبود! یعنی اگه بخوام به Memento بدم 9.5 از 10 غیر ممکنه بتونم به Inception بالاتر از 7 بدم!
البته خیلی عجیب نیست منم وسط new moon خوابم برد.:d

اقا جان ما هم چند تا فیلم دیدیم:
1.closer
این فیلم پر بود از دیالوگهایی که احساس می کنی توش مفهوم خوابیده!
ارزش دیدن داره.ولی به قول یکی عریان دیدن روابط انسانها رو به نمایش می ذاره که بعد از فیلم شما رو به فکر فرو می بره.
9/10

2.اسکندر
در همین حد بود کهبگم یه فیلمی دیدم که به ایران هم ربط داشت.
ریتمش خسته کننده بود و منتظر بودم که تموم بشه.
5/10

3.julie & julia
فیلمی که واسه من جذابیتی نداشت و به نظرم واسه خانومهای خانه دار جذابتر باشه!
نخ سوزن که همش احساس می کردم مریل استریپ برای اینکه قد بلندتر جلوه کنه همش داره رو چار پایه راه می ره!
این سوتی هم واسه یه فیلم حالی وودی در نوع خودش بی نظیره:

54871c64b2d26b1c39cfda1b476bc408.gif

انگار که زیر مریل خانوم یه بالش گذاشتند!
7/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or