Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Ryan Gosling
من عجیب با این آدم حال میکنم ! خیلی ام کم فیلم بازی میکنه ، اما همون فیلمی ام که بازی میکنه ، میزنه به هدف !! به هر حال ...

یه فیلم حدود 1 سال پیش دیدم ازش نمی دونم اینجا نمره دادم بهش یا نه ! ولی اسمش هست

Lars and the Real Girl

نمره من بهش 8/10 ...

چند وقت پیش مجله سینمایی 24 به بهانه اکران عمومی inception ، درباره فیلم های قبلی نولان نوشته بود. منم با توجه به سر و صدایی که inception کرده بود و فیلم فوق العاده the darknight که قبلا دیده بودم، تصمیم گرفتم این سه تا کار از نولان رو ببینم.

Inception
از نظر من فیلمی که آدم رو به فکر وادار کنه واقعا ارزشش خیلی بالاست. اونم تو این زمونه که اکثر فیلما شدن اکشن و بکش بکش و بی معنی!
داستانش خلاقانه بود و از بازی دیکاپریو هم خوشم اومد.

The Prestige
یه فیلم فوق العاده که داستان رقابت دو شعبده باز رو تا سرحد مرگ روایت میکنه، من توی این فیلم از بازی کریستین بیل خیلی خوشم اومد.

Memento
یکی از بهترین فیلم هایی که تا حالا دیدم قطعا همینه!
رفت توی top10 من! در کنار عناوینی چون fight club و ارباب حلقه ها و شوالیه تاریکی و kill bill و رهایی از شاوشنک و پالپ فیکشن و ...
نحوه روایت داستانش فوق العادست. از آخر به اول!
درباره یه شخصیه که حافظه کوتاه مدتش مشکل داره و... (بقیشو نمیگم اسپویل نشه!)

پ.ن: امتیاز من به فیلم ها و لینک imdbـشونو تو تصویر بالا گذاشتم! (روی اسم فیلم توی تصویر کلیک کنید)

چند وقت پیش مجله سینمایی 24 به بهانه اکران عمومی inception ، درباره فیلم های قبلی نولان نوشته بود. منم با توجه به سر و صدایی که inception کرده بود و فیلم فوق العاده the darknight که قبلا دیده بودم، تصمیم گرفتم این سه تا کار از نولان رو ببینم.

Inception
از نظر من فیلمی که آدم رو به فکر وادار کنه واقعا ارزشش خیلی بالاست. اونم تو این زمونه که اکثر فیلما شدن اکشن و بکش بکش و بی معنی!
داستانش خلاقانه بود و از بازی دیکاپریو هم خوشم اومد.

The Prestige
یه فیلم فوق العاده که داستان رقابت دو شعبده باز رو تا سرحد مرگ روایت میکنه، من توی این فیلم از بازی کریستین بیل خیلی خوشم اومد.

Memento
یکی از بهترین فیلم هایی که تا حالا دیدم قطعا همینه!
رفت توی top10 من! در کنار عناوینی چون fight club و ارباب حلقه ها و شوالیه تاریکی و kill bill و رهایی از شاوشنک و پالپ فیکشن و ...
نحوه روایت داستانش فوق العادست. از آخر به اول!
درباره یه شخصیه که حافظه کوتاه مدتش مشکل داره و... (بقیشو نمیگم اسپویل نشه!)

پ.ن: امتیاز من به فیلم ها و لینک imdbـشونو تو تصویر بالا گذاشتم! (روی اسم فیلم توی تصویر کلیک کنید)

Prestige و Memento فیلمهای خوبی هستن اما Inception یک فیلم سرگرم کننده هست. اما کار نولان واقعا قابل تحسین بود، و اونهم اینه که بعد از اسکورسیزی (و حالا Spill-Berg) یک فیلم بلاک باستر با داستان خوب ساخت. ولی از لحاظ هنری اگر بگیریم اینسپشن کجا و دو فیلم قبلیش کجا (بتمنهاش که کار سفارشین اصلا حرفشم نزن).

پ.ن: BBCode باحالیه.

این یه مدت اونقدری فیلم دیدم اصلا یادم نمیاد چیا بودن:دی
Black Swan رو بعدا در موردش مینویسم، در ضمن بهترین ریلیزش نسخه rx ه.
Scott Pilgrim رو دیدم که به نظرم کاملا Kick *** رو میخوره، Kick *** فیلم باحالی بود فقط، این هم باحال تره، هم خوش ساخت تره، هم فیلم بهتریه.
B
Four Lions رو هم دیدم.
کلا فیلم عجیبیه، اصلا با In the Loop که قابل مقایسه نیست از نظر کیفیت، طنزش باحاله، ایده شم خیلی خوبه، نحوه اجراشم خیلی خوبه ولی از نظر فنی کلا ضعیفه، مخصوصا تدوینش که واقعا سخت میکنه دنبال کردن فیلمو بعضی جاها.
یه سریا گفته بودن In the loop امساله، ولی یکی از بهترین کمدی های دهه کجا و این کجا!!
B-

shit !!!!!!!!!!!!!!!!!

The Ark / 2007

به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم...خیلی معنی داشت...بینظیر بود ... بهترین short animation ای بود که دیدم. وای خدا...
توی 8 دقیقه شما رو جذب خودش میکنه و در آخر میخکوبتون میکنه. 10/10
کارگردانش در اصل کار visual effects خیلی از فیلم های معروف رو انجام داده و انیماتور حرفه ای هستش.
اگه نبینید 80 درصد عمرتون بر فناست! :d
دیگه میخوام بزنم تو کار دیدن انیمیشن کوتاه!

Last edited by a moderator:
shit !!!!!!!!!!!!!!!!!

The Ark / 2007

به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم...خیلی معنی داشت...بینظیر بود ... بهترین short animation ای بود که دیدم. وای خدا...
توی 8 دقیقه شما رو جذب خودش میکنه و در آخر میخکوبتون میکنه. 10/10
کارگردانش در اصل کار visual effects خیلی از فیلم های معروف رو انجام داده و انیماتور حرفه ای هستش.
اگه نبینید 80 درصد عمرتون بر فناست! :d
دیگه میخوام بزنم تو کار دیدن انیمیشن کوتاه!

فیلمی که گزاشتی پسووردش چیه

Inception
یه سری ضعف هایی در بازیگراش بود که چون زبان فنی ای در این مورد ندارم از توضیحشون عاجزم!
داستان اونطوری که دوستان می گن جدید و خلاقانه نبود و از روی مبحث اشراق در خواب فیلم های زیادی ساخته شده ولی خوب این قوی تر همشون بود.
اغراق زیادی به خصوص تو بخش اکشن بود و یه حالت بیخودی داشت:|:دی
8/10

• Like
Reactions: Karchect
MV5BMTcxNTA4MjQ4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzM2OTkxMQ@@._V1._SY314_CR3,0,214,314_.jpg

The Quick And The Dead / 1995

وسترن به اضافه شارون استون با طعم سم ریمی!
7/10
اول تهیه کننده ها حاضر به قبول کردن راسل کرو و لئوناردو دی کاپریو توی فیلم که اون موقع هنوز شناخته شده نبودن نشده بودند ولی شارون استون خودش مسئولیت پرداخت دستمزدشون رو قبول کرد و تهیه کننده ها هم بی خیال شدن!
نکات مثبتش به نظرم فیلمبرداریش و بازی خوب جین هکمن بود. آخراش کمی اغراق شده بود. کجا دیدی که یه گلوله ی مگنوم یه سوراخ به اندازه ی سیب زمینی تو کله آدم ایجاد کنه؟! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or