Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Saw VII The Final Chapter

Saw_3D_11.jpg

وای وای پسر،عجب فیلمی بود اصلا نگاه به امتیازی که IMDB داده نکنید حتما ببینید

اگه ندیدید نخونید
:d
با تیکه آخرش (GAME OVER) خیلی حال کردم:d،این هافمن خونخوار حتی به زن جان (جیل تاک) هم رحم نمیکنه،ای کاش آخرین قسمتش نبود:(:(:(

10 / 8

آخرین ویرایش:
bd564b0b10c35af96f4d99d685206115.gif

Waling Dead

مینی سریل جدیدی که داره پخش میشه از شبکه amc و خالق اونم جناب Frank Darabont(خالق The Shawshank Redemption) هست
تا به حال یک season ِش اومده که 6 تا اپیزودو در بر میگیره که هر اپیزود حدود 60 دقیقه هست.
قصد داشتم به طور مفصل در موردش توضیح بدم ولی بهتر دیدم خودتون این سریال رو ببینید چون اصلا در حد یه سریال نیست و هر قسمتش یه فیلم سینمایی هست
داستان فیلم همون کلیشه همیشگی یعنی زامبی ها هست ولی نحوه روایت اون و دیالوگایی که بین افراد گفته میشه فوق العاده زیبا و تاثیر گذاره مخصوصا مواقی که از امید انسان صحبت میشه.
خلاصه داستانم زندگی پلیسی به نام ربک رو نشون میده که به خاطر تیری که در یکی از ماموریت هاش میخوره به کما رفته و وقتی به هوش میاد میفهمه که هیچکس تو بیمارستان حضور نداره و....
در کل تا اینجا نمره من به این سریال:
9.5/10

آخرین ویرایش:
به نظر من خوفترین صحنه های جنگیر یکی اونجاس که رو شکم دختره مینویسه help me
یکی دیگه هم
اخر فیلم که همون مجسمه که اول فیلم هست رو نشون میده

داستان فیلم همون کلیشه همیشگی یعنی زامبی ها هست ولی نحوه روایت اون و دیالوگایی که بین افراد گفته میشه فوق العاده زیبا و تاثیر گذاره مخصوصا مواقی که از امید انسان صحبت میشه.

تو همه ی فیلم های فرانک داربونت که واقعا باهاش حال میکنم این موضوع امید هست !
نمیدونم چرا فیلم کم میسازه ولی با تک تک شاهکارهاش حال میکنم...!

حالا جدا از فیلم های درام شاهکارش Mist رو بگو Mist ... ! عاشق این فیلمم من تو تاپ 10 ام هم هستش :x

عجب فیلمی بود هم موجودات رو بسیار طبیعی درست کرده بودن هم اون صحنه ی آخرش داغونم کرد خیلی غمناک و تاثیر گذار بود :(

How to train your dragon
بسیار زیبا، و واقعا بهتر از toy story 3.
از انیمیشنای امسال Toy Story 3 و Despicable Me و اینو دیدم، که این از جفتشون سرتر بود و TS3 هم خیلی چیزی سر تر از Despicable Me نداشت.
بیکسار کلا خیلی Mediocre شده، بعد از Ratatouille که به نظرم بهترین انیمیشن کارنامه ی پیکساره، کلا یه روند رو به پایین پیش گرفتن که هر کارشون از کار قبلیشون ضعیفتر داره میشه، البته شاید TS3 یه جورایی تو اجرا از Up بهتر باشه ولی Up هم ایده ی خوبی داشت هم اون سکانسش که اصلا دیالوگ نداشت خیلی خوب بود.
جالب اینه که قسمت سوم با قسمت اول خیلی شبیه بود از نظر پلات!
ولی How to train خیلی خوب بود، خیلی خوب:دی هم پلاتش، هم کمیکش، هم آخرش، هم انیمیشنش! فقط به نظرم یکم Voice acting بهتری میتونست داشته باشه.
Despicable Me هم کلا کار خوبیه، یه انیمیشن روتین بچه گونه ی فان.
Toy Story 3 , Despicable Me
C+/-B
How to train your dragon
Solid +B

Toy Story 3 , Despicable Me
C+/-B
How to train your dragon
Solid +B

تو ام با این امتیاز دادنت ... بابا آدم واری امتیاز بده ببینیم چی میگذره تو اون مغزت :دی

بابا از 10 نمره بدین دیگه !! چه اشکالی داره بگین 8/10 ، 9/10 !!

البته که How to train your dragon خیلی خدا بود ... هیچ جوری نمی شد اژدها به اون بامزه ای خلق کرد ...

اون صحنه ای که دختره رو نجات میده از آسمون ! بعد سرشو از زیر برمیگردونه یه خنده میزنه !!! آخر صحنه بود :))

نمره من 9/10 ....

TS3 ام 8/10 ...

اخیرا یه چند تا فیلم کوتاه دیدم:

Fallen Art / 2004

یه انیمیشن کوتاه لهستانی که جایزه معتبر بافتا رو برده.
سبکش خیلی خوب بودش. موضوعش هم خوب بود. ولی نمیدونم چرا فکر میکنم میتونست خیلی بهتر باشه.
6.5/10

-------------------------------------------

Space Monkey
یه فیلم کوتاه 4 دقیقه ای.
نمیدونم مال چه سالیه و لینکش رو تو imdb رو هم پیدا نکردم. ولی یکی از بهترین فیلم کوتاه هایی هستش که تو عمرم دیدم. راجع به یه میمونه که از زمانی که میمون ها رو میفرستادن فضا تا الان تو جو فضا سرگردونه تا اینکه...
نقش میمون رو یه آدم بازی میکنه که گریم فوق العاده ای روش شده.
من الان چند روزه هر روز دارم این فیلمو میبینم بینظیره.
روی فیلم فقط یه song فوق العاده زیبا هست که حس عجیبی به آدم میده. پیام فیلم هم واقعا تامل برانگیزه
it's not a planet ... it's our home
9/10

---------------------------------------------

8BITS / 2010

یه فیلم کوتاه انیمیشنی که تمام خاطرات کنسول های 8 بیتی رو زنده میکنه. من موندم اون طرف چطوری صحنه های 8 بیتی رو ساخته! خیلی طبیعی بودن. ترکیبی از 2 بعدی و سه بعدی بود. این هم فیلم خیلی جالبی بود. راجع به نبرد یه سوپر هیرو برای نجات یه دختره و از این چیز هاست! فضا و محیطش واقعا نوستالژی بود. آهنگ های 8 بیتی و همینطور اندینگش که شبیه به اندینگ بازی sunset riders بود هم اشک آدمو در میاورد.
بهش 8/10 میدم.

آخرین ویرایش:
فیلم جالبی بود، ولی به غیر از لئوناردو چهره ی تاثیر گزاری توش نبود (لااقل هیچکدوم رو من تاثیر نداشتن )
مایکل کین و الن پیج و سیلیان مورفی تاثیر گذار نیستن؟

البته با Black Swan این فیلم از چشمم افتاد. فیلم معمولی ای هست.

• Like
Reactions: aydingta
مایکل کین و الن پیج و سیلیان مورفی تاثیر گذار نیستن؟

البته با Black Swan این فیلم از چشمم افتاد. فیلم معمولی ای هست.

من روی خود بازیگرا حرفی ندارم، نقششون زیاد جالب نبود، زیاد شخصیت منحصر بفردی نداشتن هیچکدوم!

فیلم جالبی بود، ولی به غیر از لئوناردو چهره ی تاثیر گزاری توش نبود (لااقل هیچکدوم رو من تاثیر نداشتن:d )
کجای کاری! :d
الان تأثیر گذار ترین شخصیت فیلم واسه من اون پیر روزگار چشیده ایه که در جواب " اینها هر روز میان اینجا که بخوابن؟ " میگه :
No.
They come to be woken up. The dream has become their reality.
Who are you to say otherwise, huh?
و این کل نقشش توی فیلمه.

Half Nelson

Ryan Gosling یه معلمه. نه مثل همه ی معلم هایی که تو ذهنتون دارین. درواقع اصلا شبیه معلم ها نیست. ولی به هرحال هست. یه معلم تاریخه. که زندگیش به گند کشیده شده. علف و هروئین می کشه.
اصلا وضع و اوضاعش خوب نیست. مدام تو کلاس خوابش می بره. یهو عصابی می شه. یهو قاطی می کنه. حسابی تنهاس
و یه بار وقتی داره یواشکی علف میکشه و حسابی هایه، یکی از شاگرداش می بینتش....
اتفاقا اوضاع و احوال این شاگردش هم اصلا خوب نیست. داداشش افتاده زندان. پد،رمادرش که شب تا صبح سره کارن و اصلا نمی بینتشون. حسابی دپرسه. حسابی تنهاس. تنها دوستش یه ادم خلافکاره داغونه...
یه رابطه ی جالبی بین این دو تا برقرار می شه. بین شاگردی که معلمش رو در حین علف کشیدن دیده، و می دونه چه معلم داغونی داره و معلمه هم کم کم می فهمه چه شاگردی سرخورده و بدبختی داره
همه اوضاعشون تو این فیلم تا حدی خرابه. البته اصلا از اون فیلمایی نیست که هی بخواد بدبختی شخصیت هاش رو به رخ بکشه و به اصطلاح با شخصیت های داغونش ننه من غریبم بازی دربیاره.نه فیلمه خوبیه. همه چیز کاملا واقعی به نظر میاد. فیلمنامه اش خوبه. بازی هاش خوبن ( رایان گاسلینگ براش نامزده اسکار شد ). درست مثل یه زندگی واقعی می مونه. خبری از قهرمان بازی و این حرفا نیست. هرکی پی بدبختی خودشه.
7.9 / 10

• Like
Reactions: snake_pianist

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or