Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

آخرش نفهمیدم این بیل موری چرا انقدر معروف شده؟اصلا حال نکردم....یکی از دوستان اینجا گفته بود بهترین کمدی تاریخ...فک کنم that's not just for me!
از نشانه های یک غربزده سطحی بینی امور و درگیری با خود میباشد. - جلال آل احمد، غرب زدگی

Green Zone

عجب فیلمی بود لامذهب . به خوبی گندی که تو عراق زده بودن رو به تصویر کشیدن خیلی حال کردم واقعا زیبا بود نمیدونم چرا زودتر ندیده بودم چون خیلی وقت بود داشت خاک میخورد :d

از نشانه های یک غربزده سطحی بینی امور و درگیری با خود میباشد. - جلال آل احمد، غرب زدگی

کم مونده بود اسم این مردک دسمال کش توی تاپیک امتیاز فیلم بیاد که اومد ...!!!دیگه وقتی اسم خیابون ایرج میرزا تو مشهد رو برمیدارن میزارن جلال آل احمد ، خودتون تا آخرش بخونین !!! :|

فکر کنم اولین فیلم سینمایی بود که تو زندگیم دیدم!:d
تو 6-7 سالگی تا مرز مرگ و سکته و اینا رفتم برگشتم!خوب یادمه!:d

اره من هميشه كنجكاو بودم ببينم چيه اين جن گير.واقعا كه قشنگ بود.اونطوري كه فكر ميكني اصلا تموم نميشه.
ولي من تو 6-7 سالگي كلبه وحشت رو ديدم .يادمه تا چند روز دستشويي نميتونستم برم:d

فکر کنم اولین فیلم سینمایی بود که تو زندگیم دیدم!:d
تو 6-7 سالگی تا مرز مرگ و سکته و اینا رفتم برگشتم!خوب یادمه!:d
اره من هميشه كنجكاو بودم ببينم چيه اين جن گير.واقعا كه قشنگ بود.اونطوري كه فكر ميكني اصلا تموم نميشه.
ولي من تو 6-7 سالگي كلبه وحشت رو ديدم .يادمه تا چند روز دستشويي نميتونستم برم:d
جن گیر واقعا فیلم قشنگی بود،حتی اگه الانم ببینی فیلمش همون ترس رو داره،اولین باری که فیلمو دیده بودم یادمه ضربان قلبم به 100 رسیده بود:d

جن گیر واقعا فیلم قشنگی بود،حتی اگه الانم ببینی فیلمش همون ترس رو داره،اولین باری که فیلمو دیده بودم یادمه ضربان قلبم به 100 رسیده بود:d

تا جايي كه يادمه دختره تو فيلم يه مدت بيمارستان رواني بوده بعد فيلم !

البته ميگفتن مطمئن نيستم !

تا جايي كه يادمه دختره تو فيلم يه مدت بيمارستان رواني بوده بعد فيلم !

البته ميگفتن مطمئن نيستم !

واقعا:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
اگه تونستي حتما خبره دقيقش رو با منبع جور كن.
بدبخت چي كشيده/:)
منم اگه جاي اون بودم اينطوري ميشدم اخه خيلي قيافش رو زماني كه جني شده بود عالي درست كرده بودن.مكالمه ها هم خيلي گيرا بود و كلا فقط كافيه اين فيلم رو به موقعش ببيني تا پي ببري چقدر خوب روش كار شده

اينم واسه اونايي كه فيلم رو نديدن
داستان در رابطه با دختر بچه اي است كه شيطان در جسمش حلول مي كند. و دكتران دليلش را مريضي عصبي مي داند. تا اينكه يك كشيش تصميم مي گيرد مراسم جن گيري انجام دهد ....
گفته مي شود جن گير پر محتواترين و ترسناكترين فيلم تاريخ سينما است. تا حدي كه مي گويند وقتي فيلم اكران شد مردم داخل سينما را تا ماهها بعد از تماشاي فيلم شوكه كرده بوده.
اين قيافه قبل از جني شدن
Jengir-image.JPG

اين هم قيافه بعد از جني شدن
bbes17.jpg

راستي بچه ها هر كس ميتونه چندتا فيلم اين مدلي معرفي كنه.يه طوري باشه كه شب خوابت نبره:d:d

آخرین ویرایش:
یاد Scary Movie افتادم که جنگیر رو مسخره کرده بود واقعا سر اون صحنه منفجر شدم از خنده عجب چیزی بود :d
من چند وقت پیش The Last Exorcism رو به این امید دیدم که مثل جنگیر باشه اما نبود . اون امیلی هم خیلی قشنگ بود تو این سبک

2009 - Micmacs à tire-larigot
بعله اینم آخرین فیلمی بود که از کارگردان Amélie (2001) دیدم... واقعا فیلم قشنگی با یه Humour تمیز!و ایده های جالب...Do Watch It

[2010] Piranha
پیام فیلم:Don't go to the beach!

2010 - Dinner for Schmucks
واقعا اگر مثل من بیکار نیستین اینو نیگا نکنین..تمام!

2010 - Legend of the Guardians The Owls of Ga'Hoole
نمی دونم چرا هر چی انیمیشن دیدم جدیدن مثل این و Despicable Me همشون یه احساس و به آدم میدن مو قع دیدن!رقابت زیادی رفته بالا تو انیمیشن دیگه کلیشه زیاد شده!Fight the Wicked live happily ever after!

2010 - Please Give
از این فیلم ها که به زنگی روزمره آدم های دور و ور نیگا می کنه ...دیدن این فیلم ها فقط وقتی خوبه که انقدر دقت کنی اعصابت از دست کارگردان خورد شه!

2005 - Me and You and Everyone We Know
همون چرت و پرتی که بالا نوشتم بخونید دوباره!

2010 - The Town
واقعا فیلم خوبی بود...نمی دونم چرا بعضی تیکه هاش منو یاد The Heat مینداخت!
تو پرانتز:
از این ماسک هایی که میزدن کسی جایی سراغ داره حد اقل شبیهشون رو بفروشه؟شدیدا طالبم:دی

2010 - Cyrus
WTF??? یکی دو تا صحنه خنده دار داشت. در کل دوباره اگر بیکارید بشینید پاش!

سلام

The Imaginarium of Doctor Parnassus
فیلم عجیبی بود . شانس اوردیم تری گیلیام ساخته بودش ، اگر کار تیم برتون بود خدا باید به بیننده رحم میکرد !
کلاً خوشم اومد ازش . با اینکه طولانی بود ولی اصلاً خستم نکرد و یه نفس نگاش کردم :دی
7/10

یاد Scary Movie افتادم که جنگیر رو مسخره کرده بود واقعا سر اون صحنه منفجر شدم از خنده عجب چیزی بود :d
دقیقا یادمه! scary movie 2 بودش. که james woods به عنوان cameo نقش جنگیر رو بازی میکرد. یعنی ته خنده بود بازی جیمز وودز. scary movie 2 بدترین فیلم کل سری scary movie بودش ولی کل فیلم یه طرف و سکانس اولش یه طرف. یکی از بهترین مسخره کننده ترین (!!) سکانس های تاریخ بودش :d

گفته مي شود جن گير پر محتواترين و ترسناكترين فيلم تاريخ سينما است. تا حدي كه مي گويند وقتي فيلم اكران شد مردم داخل سينما را تا ماهها بعد از تماشاي فيلم شوكه كرده بوده.
تو یه نظرسنجی چند وقت پیش jaws اسپیلبرگ پر تعلیق ترین و شکه کننده ترین فیلم تاریخ شناخته شدش. خودم هم میگم Jaws

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or