Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

30105620-753890.jpg

سن پطرزبورگ
6/10
یکی از بهترین کمدی های حال حاضر که برخلاف بقیه قابل تحمله. در واقع "بقیه" که چه عرض کنم. اصلا کمدی دیگه ای وجود نداره. همه فیلم های سخیف و فیلمفارسی هستن. متاسفانه کمی از تاثیر کمدی های سخیف (!) امروزی توش اثر کرده بود. ولی واقعا طنزش متفاوت بود و خوشم اومد. چند تا تیکه به شدت خنده دار هم داره. حتما ببینید. محسن طنابنده هم ته بازی بود. به علاوه پیمان قاسم خانی.

کلا این سینما رفتن ما داستان داشت: :arrowd:
راستش اول با دوستم به خاطر ترانه علیدوستی رفته بودیم سینما انقلاب برای فیلم "هر چی خدا بخواد"
ولی هنوز فیلم شروع نشده بود که پشت پرده سیاه شد و سینما آتیش گرفت و همه جا رو دود غلیظ پر کرده بود (دقیقا عین Inglorious Basterds !! 8-x) بعد آتیش نشونی اومد و ما هم پولمونو گرفتیم و رفتیم سینما آزادی واسه سن پطرزبورگ که البته همون بهتر!! (داستانی بود واسه خودش)
چند تا عکس هم گرفتم از بیرونش که تو برنامه ی هفت این هفته میتونید ببینیدشون!! :d

100
% تایید میشه.خیلی عالی بود. :دی واقعا لذت بردم ازش.

نسخه F HD برای بار چندم،اینبار 10 میدم.خدایش لذتبخشه.خیلی لذتبخش.:x
100 بار هم ببینم خسته نمیشم.:x

10/10

سلام
اگر کسی می خواد اعتراض کنه که چرا پستش پاک شده ، قبلش این پست رو بخونه .
دلیلش ننوشتن اسامی فیلمها بوده .
چون 2 - 3 پست بالاتر پست یکی از بچه ها رو ویرایش کرده بودم و گفته بودم اسمها رو بنویسین و قبل از اون هم بیش از 100 بار این حرف رو تکرار کردم . پس دلیلی نمیبینم وقتی اهمیتی نمیدین و اسم فیلم رو نمینویسین ، پستتون پاک نشه .

سلام
اگر کسی می خواد اعتراض کنه که چرا پستش پاک شده ، قبلش این پست رو بخونه .
دلیلش ننوشتن اسامی فیلمها بوده .
چون 2 - 3 پست بالاتر پست یکی از بچه ها رو ویرایش کرده بودم و گفته بودم اسمها رو بنویسین و قبل از اون هم بیش از 100 بار این حرف رو تکرار کردم . پس دلیلی نمیبینم وقتی اهمیتی نمیدین و اسم فیلم رو نمینویسین ، پستتون پاک نشه .

جناب وقتی توی کاور فیلم به این گندگی نوشته!! دیگه چیو بنویسیم ؟ منم اولین باره می یام تو این تاپیک

_________
ReUp!!!!!!!!!!

6102

American Beauty 1999
9.5/10
ممنونم، به خاطر تک تک لحظات این زندگی احمقانه!

6103

Constantine 2005
8/10
بهم بگو چرا نباید بکشمت ؟

6104

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
9/10
زندگیمو بهم برگردونین

6105

Public Enemies 2009
6.5/10
همون داستان تکراریه آدم بدا و آدم خوبا!
6106

The Reader
7.5/10
What you Want for me ?

6107

Revolutionary Road
7.5/10
در حسرت آنچه نیستم

6108

Se* & The City 2008
3/10
آشغالی که شماره ی دومی هم داره!

6109

Shawshank Redemption
8/10
عامه پسند!

6110

The Silence Of the Lambs
8.5/10
آرامش، در کنار قاتل

6111

The Town - 2010
7.5/10
کی میخوای دست برداری؟

6112

Valkyrie 2008
6.5/10
یکی از صد تا کاری که به انجام نرسید
6113

Tombstone - 1994
9.5/10
داک، مرد تمام نشدنی!

6114

Gangs of New York
8/10
سلاخی !

6115

Blind Horizon - 2003
8/10
مثل اینه که اتزیو با پتک بزنه تو سرت!

30105620-753890.jpg

سن پطرزبورگ
7/10
عالی بود، مخصوصا محسن طنابنده

آخرین ویرایش:
سلام
جناب وقتی توی کاور فیلم به این گندگی نوشته!! دیگه چیو بنویسیم ؟ منم اولین باره می یام تو این تاپیک
کاور فیلم برای خیلی ها لود نمیشه .
یا بعد از مدتی بنا به هر دلیلی ممکنه عکسها دیگه دیده نشن .
گیریم که بار اول بوده باشه که اومدید اینجا . برای آخرین بار 4 پست بالاتر از پستی که از شما پاک کردم ، بازم هم درخواست کرده بودم که اسامی رو بنویسین .
ولی مسئله سر همون اهمیت دادن به درخواست دیگران . براتون مهم نیست حتماً .

سلام

کاور فیلم برای خیلی ها لود نمیشه .
یا بعد از مدتی بنا به هر دلیلی ممکنه عکسها دیگه دیده نشن .
گیریم که بار اول بوده باشه که اومدید اینجا . برای آخرین بار 4 پست بالاتر از پستی که از شما پاک کردم ، بازم هم درخواست کرده بودم که اسامی رو بنویسین .
ولی مسئله سر همون اهمیت دادن به درخواست دیگران . براتون مهم نیست حتماً .
بله شما درست میگین! ولی من ندیدم پست شمارو و گرنه مرض که ندارم الکی ننویسم، متاسفانه هر روز از این مشکلات هست زیاد هم هست، اگه امکانش بود که توی هر تاپیک بالای هر صفحه یه مختصر از قانون تاپیک رو میشد دید خیلی از این مشکلات حل میشد

بله شما درست میگین! ولی من ندیدم پست شمارو و گرنه مرض که ندارم الکی ننویسم، متاسفانه هر روز از این مشکلات هست زیاد هم هست، اگه امکانش بود که توی هر تاپیک بالای هر صفحه یه مختصر از قانون تاپیک رو میشد دید خیلی از این مشکلات حل میشد

تا حالا 10 ها بار تو تاپیک درخواست کردیم که 2-3 قانون مثل نوشتن اسم قیلما و گذاشتن پوستر سایز کوچیک رو به پست اول اضافه کنن و یدونه هم پست اول خوانده شود به اسم تاپیک اضافه کنن... ولی مثل اینکه پاک کردن پستا راحت تر هستش :) .

سلام
پست اول این تاپیک رو من نمیتونم ویرایش کنم .
به زننده تاپیک میگم .
یا خودش انجام میده یا اجازش رو به من میده .
فعلاً به همین روش ادامه بدین .

tekken / 2010
4.5/10
نکات منفیش ادیت بد و مهمتر صداگذاری واقعا فاجعه بود!
معلوم نیست انگار با قاشق و چنگال صدا ساختن. یارو مشت نمیرد ولی صدای مشت زدن میومد!!
داستانش هم در حد شلغم.

Easy A 2010 یه کمدی تینیجری emma stone دار! 7/10

The Good Shepherd 2006 زندگینامه یه جاسوس سیا با کارگردانی دنیرو فیلم 2 ساعت و 47 دقیقست بعضی جاهاشم خیلی گیج کنندس 7.5/10

killers 2010 مزخرف خالص 3/10

Mr.Nobody 2009 یکی از بچه ها همین جا معرفیش کرد دست گلش درد نکنه 8/10

cinderella man 2005 یه بیوگرافی خیلی خیلی عالی 9.5/10

Scream
220px-Scream_movie_poster.jpg

خوب Wes Craven نیمی از بهترین فیلم های ترسناک رو ساخته که جیغ جزو اونهاست .
A
Scream II
220px-Scream_2.jpg

B
فیلم خوب ولی هیجانی نداشت

Scr3aM

220px-Scream3_ver2.jpg

F
به قوله فیلم دومم Sequels SU**s

The Town

The_Town_Poster.jpg

اول از همه به نظرم شعار تبلیغاتی فیلم درست نیست ، فیلم در مورد بانک زدن و دزدی نیست ، در مورد انسان هاست ، در مورد تغییر ِ دادن روش زندگیه ، در مورد ذات هر ادم و تفاوتش با دیگریه ! بعضی سکانس هاش واقعا تکون دهنده و تاثیر گذار بود ، روایت فیلم رو خیلی دوست داشتم ، شدیدا معتقدم که بن افلک بچسبه به کارگردانی و نویسندگی ، هرچند بازیش تو فیلم خودش بد و تو ذوق زننده نبود ولی نکته اینه که استعداد یه کارگردان Perfect شدن رو داره !

8.5 / 10

Ark (2007
ويروسي ناشناخته تقريباً همه ساكنين روي زمين را از بين برده است. ماهيت اين ويروس مشخص نيست و درماني براي آن وجود ندارد.
معدود بازماندگان زمين سوار كشتي هاي عظيمي شده و در جستجوي سرزمين هاي بكر و پاك، به رهبری یک مرد، راهي اقيانوس مي شوند ولی ناگهان همه چیز به طرز غیر قابل باوری تغییر می کنه...

ark یه انیمیشن کوتاه 8 دقیقه ای، محصول لهستان هست و زبانی هم نداره. کاره فوق العاده تاثیر گذاریه.
درواقع قسمت کوچیکی از واقعیته. یه داستان هشت دقیقه ای که برش کوچیکی از یه داستان خیلی طولانی هست .
این انیمیشن ارزش بار ها و بارها دیدن رو داره و هربار میشه به وجه تازه ای ازش پی برد

8.5

آخرین ویرایش:
Short Animation

Fallen Art

fallenart1.jpg

7115319.3.jpg
به بهونه ی دانلود نسخه ی 1080p ـیش بعد مدت ها نشستم دوباره دیدمش..یه شاهکار توی دنیای انیمیشن
10/10

Katedra

Katedra.jpg

یه انیمیشن کوتاه دیگه از tomek baginski..بازم شاهکار
10/10

Undo

hqdefault.jpg

درست کردن یه همچین چیزی با 3dmax فک کنم کار خیلی سختی باشه.
8.5/10

محصول لهستان هست
اتفاقا این 3 تا کار بالا هم محصول لهستان ـن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or