Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

And Soon The Darkness 2/10

من چرا اینقدر توی دانلود کردن فیلمای آشغال تخصص دارم؟! :دی هویجوری دیدم Karl Urban (با تیپش حال میکنم! :دی ) توش بازی کرده زده ترسناک هم هست نشستم 2 ساعت وقتم رو پشتش تلف ردم. اون 2 نمره رو هم به خاطر کارل دادم! :دی

i582470_l947798bdd1eada.jpg

Black Swan 9/10

فقط میتونم بگم OMG ! اوایل فیلم واسم کمی خسته کننده شده بود ولی بعد از دقیقه 20 فیلم واقعا عالی میشه. حق ناتالی هستش که امسال اسکار بگیره...

آخرین ویرایش:
Scott Pilgrim Vs. the World
7.5/10
هممممم...بدک نبود ولی نقش اسکات رو من هم میتونستم بازی کنم.:dهیچ چیز خاصی نداشت این نقش فقط چند عدد دیالوگ که یک نابازیگر هم میتونست بگه بدون هیچ احساسی.حالا ممکنه بگین شخصیتش این طوری هست ولی من قانع نخوام شد.:d

آخرین ویرایش:
2010 - Black Swan

فوق العاده زیبا بود ، واسه دیدنش عجله کنید حتی همین کیفیت Dvdscr شم ارزشش رو داره ، ناتالی پورتمن واقعا حقشه که اسکار رو بگیره.

10/10

The Town - 2010

فیلم خیلی خوبی بود ، به همه پیشنهادش می کنم.

8/10

Valkrie - 2008

بعد از "حرومزاده های بی ابرو" دومین فیلمیه که درباره ترور هیتلر دیدم ، در یک کلام فوق العاده ست. تام کروز واقعا عالی بازی می کنه . البته هنوز Downfall رو ندیدم ولی از این خیلی خوشم اومد.

9/10

Easy A

داستان فیلم در مورد یه دختره که به به صورت تصادفی یه سری شایعات در موردش توی دبیرستانشون پخش میشه و ... خدوتون ببینید بهتره :d ارزش یه بار دیدن رو هم شک حتما داره !
راستی ، بعد زا یه مدت طولانی چشممون به جمال لیزا کادرو ( همون فیبیه خودمون :d ) هم روشن شد ! البته خیلی تغییر کرده و پیر میزنه قیافش ، اما بازیش باز منو کارهای فیبی توی فرندز مینداخت !
فیلم تیکه های جالب زیادی هم داره ! کلا پیشنهاد میکنم ببینید ...

اون تیکه که پدر اولیو به پسر ناتنیش ، همون سیاهه میکه " از کدوم نژاد هستی " باحال بود . همینطور اون تیکه که پسره میاد در خونه اولیو و قضیه مسخره کردن اسمش و اینا ... کلا باحال بود :d

کسی Hereafter ایستوود رو ندیده اینجا ؟

Wall Street : Money Never Sleeps

95115749256134188881.jpg

اول از همه اخه این چه پوستر ستمیه که درست کردن ؟ ثانیا این چه اسکریپت مسخره ای بود ؟ نه هیجانی نه توئیست داستانی ! نه مسئله ی خاصی ، بازیهای فیلم هم فقط کری مولیگان :d بقیه باید برن بوق بزنن ، در کل خوشم نیومد ، الیور استون هم شده دومیه ریدلی اسکات ، اگه تو این سالها فیلم خوب بسازه جای تعجب داره !

5.5 / 10

Furry Vengeance

فکر کنم این فیلم برای کودکان زیر 7 سال بود که بنده به اشتباهی اونو دیدم :d اما چون ازین یارو خوشم میامد گرفتمش . همون بود که تو مومیایی بازی میکرد اسمشو نمیدونم .

Black Swan
Black-Swan-Poster-natalie-portman-17495846-320-480.jpg

سیاهی بهتر از سفیدی!
9/10
The Tourist
the-tourist-us-movie-poster-157231.jpg

یعضی وقتا لازمه همچین ستاره هایی با مغز بخورن زمین بلکم رو تصمیم های آینده کاریشون تاثیر مثبت بذاره!
1/10
Chronicles Of Narnia 3
Chronicles_Narnia3_Movie_Poster.jpg

ضعیف ترین فیلم جموعه.البته از حق نگذریم جلوه های ویزه بخش پایانی فیلم فوق العادس!
5/10
Dinner For Schmucks
Dinner-for-Schmucks-Movie-Poster.jpg

سعی کنید براش وقت نذارین.از من گفتن بود!
3/10

-----
ویرایش : لطفاً اسم فیلمها رو بنویسین ( parham_safa )

آخرین ویرایش:
یوفو جان اسم فیلمارم بنویس!:دی
الان واسه من پوستر فیلم سومی که بهش 5 دادی لود نمیشه.ولی بقیه میشه.
............
The Book Of Eli
6.5/10
بد نبود.تمش که خوده Fallout بود.:دی چند تا سکانس هم داشت عین FO 3!داستانش هم جالب بود.پیشنهاد میشه یه بار حداقل ببینین.یه جورایی به وضع الان ما مربوطه.

30105620-753890.jpg

سن پطرزبورگ
6/10
یکی از بهترین کمدی های حال حاضر که برخلاف بقیه قابل تحمله. در واقع "بقیه" که چه عرض کنم. اصلا کمدی دیگه ای وجود نداره. همه فیلم های سخیف و فیلمفارسی هستن. متاسفانه کمی از تاثیر کمدی های سخیف (!) امروزی توش اثر کرده بود. ولی واقعا طنزش متفاوت بود و خوشم اومد. چند تا تیکه به شدت خنده دار هم داره. حتما ببینید. محسن طنابنده هم ته بازی بود. به علاوه پیمان قاسم خانی.

کلا این سینما رفتن ما داستان داشت: :arrowd:
راستش اول با دوستم به خاطر ترانه علیدوستی رفته بودیم سینما انقلاب برای فیلم "هر چی خدا بخواد"
ولی هنوز فیلم شروع نشده بود که پشت پرده سیاه شد و سینما آتیش گرفت و همه جا رو دود غلیظ پر کرده بود (دقیقا عین Inglorious Basterds !! 8-x) بعد آتیش نشونی اومد و ما هم پولمونو گرفتیم و رفتیم سینما آزادی واسه سن پطرزبورگ که البته همون بهتر!! (داستانی بود واسه خودش)
چند تا عکس هم گرفتم از بیرونش که تو برنامه ی هفت این هفته میتونید ببینیدشون!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or