Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Pride & Prejudice

یه فیلم فوق العاده زیبا که رمانش به عنوان رمان دوم جهان انتخاب شد،اگه دنبال یه رمان و درام واقعی میگردید پبشنهاد میکنم حتما اینو ببینید مخصوصا بعضی از سکانس های دراماتیک و احساسیش که اشک آدمو درمیاره:((:((
کایرا نایتلی در این فیلم غوغا میکنه و هنر خودشو نشون میده
8.5/10

آخرین ویرایش:
Grindhouse فیلم چرندیه توش شکی نیست، هیچ motive ای هم این قضیه رو نمیتونه انکار کنه، جالا اگه بخوایم بگیم که خود تارانتینو و رودریگز میخواستن دقیقا همین فیلمو بسازن
اکسپلویتیشن موویهای دهه 60 و اوایل 70 صرفا بهانه ای بودن برای تماشای برهنگی و خشونت احمقانه و فحش دادن و پلاتهای چرند و خونریزی و کشتار. ولی طی 20 سال گذشته همه چیزی که سینمای Grindhouse ارائه می داد کاملا توسط هالیوود مینستریم تحلیل رفته. حالا سوال اینه که اگه نمی تونی از خونریزی و خشونت و برهنگی که همین الان هم سینمای مینستریم ارائه می ده فراتر بری پس هدف از بازسازی فیلم اکسپلویتیشن چیه؟ سینمای اکسپلویتیشن واقعی اینروزا توسط سازنده های Saw و افرادی مثل پاول ورهوون ساخته می شه. نگاه کن چقدر تارانتینو از برهنگی می ترسه, چقدر خونریزی بی روحه و چقدر ما نسبت به فحشهای فیلم بی حسیم.
ولی همه فیلمهای تارانتینو ریشه در سینمای اکسپلویتیشن دهه 60 و 70 دارن. Inglourious Basterds با فیلمای Naziploitationیی مثه سالو و Love Camp 7. جکی براون با blaxploitation. کیل بیل با اسپاگتی و کونگ فو. Death Proof با اسلشر و اسپلتر پ*ورن(جالبه در تصدیق ریشه های اسلشر فیلم ایلای راث هم تو فیلمه- تارانتینو چندین اشاره هم به کیل بیل داره. حتی از نقل قول هنرمندان دیگه هم فراتر رفته. الان دیگه در نقل قول کردن خودش شادی می کنه)
حالا نکته اینه که تارانتینو اغلب اوقات تونسته فراتر از ژانر اکسپولویتیشن بره ولی اینجا هیچ چیز تازه ای برای ارائه نداره. تاحدی به این خاطر که اسلشر و ساب ژانر اسپلتر هیچوقت نمردن. هنوز سالم و زنده ان با کارای مدرنی مثل Final Destination, Joy Ride و Friday the 13th و هالووین موویهای اخیر.
منو شدیدا یاد Shotgun Stories انداخت
آره... هر دو در انتقال یجور حسی از بی حسی کامل عالین ولی از نظر تماتیک ربطی ندارن.
در نمایش خشونت هم تقریبا نزدیکن. هر دو کارگردان(مخصوصا شاتگان) ظاهرا قبول دارن که داستانهای revenge اکشن ( و حتی فیلمای آنتی وایولنس) مخفیانه خشونت رو می چشن. فیلما معمولا اعمال خشونت آمیز رو برجسته می کنن در حالیکه نتایج خشونت رو کم اهمیت جلوه می دن. تو اینجا این وارونه شده. کارگردان بیننده رو از تصویر واقعی محروم می کنه. مثلا تو یه جا در شاتگان همون موقعی که به بیننده اطلاعات بصری کافی داده شده که دقیقا معلوم می کنه چه چیزی می خواد رخ بده کارگردان عاقلانه کات میکنه.
تا وقتی این و Zodiac هستن
Memories of Murder رو دیدی؟

اکسپلویتیشن موویهای دهه 60 و اوایل 70 صرفا بهانه ای بودن برای تماشای برهنگی و خشونت احمقانه و فحش دادن و پلاتهای چرند و خونریزی و کشتار.
من دقیقا مسئله م اینه که همینا هم بی دلیلن، یعنی چون یه همچین ژانری وجود داره، نمیشه بگیم که فیلم x فیلم خوبیه چون بهترین فیلم exploitation ه، چه برسه به اینکه بخوایم بگیم Grindhouse فیلم خوبیه چون خوب تونسته خاطره exploitation ها رو زنده کنه.
میدونم دقیقا هم معنی نیستن، ولی یه دلیلی داشته که یه سری فیلما به Z movie معروف شدن.
بعضیا حالا مسئله coolness رو مطرح می کنن، من به شخصه Coolness ای که تو Clerks و Pineapple Express و کارهای Matt Groening میبینم رو ترجیح میدم.
جکی براون با blaxploitation
آخه یهو یه فیلمی میاد مثل Black Dynamite که خوب فیلم باحالیه، جدا از اینکه به چه ژانری متعلقه، یهو هم یه فیلمی میاد مثل (معمولا) فیلمای آشغال تارانتینو.
آره... هر دو در انتقال یجور حسی از بی حسی کامل عالین ولی از نظر تماتیک ربطی ندارن.
دقیقا هم بی حسی رو منظورم بود.
http://www.imdb.com/title/tt0353969/combined
گرفتم، در دست احداثه:دی

13
129030_Thirteen.jpg

یه فیلم شل و ول که آب بهش بستن و مثلا میخواد یه داستان متفاوت تعریف کنه که اتفاقا گند هم میزنه.دوستان احتمالا همه دیدن پس خف میگیرم:d
در ضمن مثل اینکه بازسازی از یه فیلم غیر هالیوودیه؟ نه ؟ کسی خبر نداره؟
5.5/10
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takers
954704_MV5BMTg4ODg5NzkzNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyODM5Mw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

در کل من با اینجور سبک های دزدی و فرار و خیانت خیلی حال میکنم.از Heat بزگوار گرفته تا همین Takers.اتفاقا Town رو هم گرفتم ولی هنوز ندیدم.بر اساس تم مشترکی که دارن ببینیم کدوم بهتر بوده؟! فقط یه چیزی که زیاد رو اعصاب بود تعدد زیاد سیاه پوستان عزیز بود:d ه اینکه نژاد پرست باشم ولی خیلی زیاد بودن خب.نکته دیگه اینکه بازیگرهای سفید پوست هم میخواستن ادای سیاه ها رو دربیارن.هیدن کریستنسن:x هم که باز عالی بود
7.25/10

توی Takers بازیه اون 3 تا رَپر خیلی باحال بود مخصوصا T.I خیلی حال میکردم با استیلش با اینکه زیاد رَپ گوش نمیدم :d
بازیشون بد نبود.اتفاقا فیلم خوبی دراومده بود با همین بازیگرها.ولی رسما 2تا از سیاه ها رو میشد با رنگ های دیگه!(زردپوست مثلا:d Jet Li خوب بود:d) عوض کنن

من دقیقا مسئله م اینه که همینا هم بی دلیلن، یعنی چون یه همچین ژانری وجود داره، نمیشه بگیم که فیلم x فیلم خوبیه چون بهترین فیلم exploitation ه، چه برسه به اینکه بخوایم بگیم Grindhouse فیلم خوبیه چون خوب تونسته خاطره exploitation ها رو زنده کنه.
من نه به تارانتینو خیلی علاقه دارم نه به اکسپلویتیشن. ولی بنظرم اصلا هدف از دیدن این فیلمها خوب یا بد بودن نیست فقط هموناییه که پست قبل گفتم و در کار تارانتینو هم استایل کافی, خونریزی به اندازه!, برهنگی یا بی حرمتی کافی وجود نداره تا فیلمو بالاتر از کارای شبیه بهش ببره!!!

Easy A

کمدي دوست داشتني و خوبي هست. ماهم جوني کرديم اينها هم جوني ميکنن :دي. امتيازش Clinkingـ

Pans Labyrinth

اين فيلم باعث شد احترامي بيشتري براي گيلرمو دل تورو قائل بشم. دو دنيائي کامل متفاوت رو همزمان به تصوير کشيده. با اون موجودات افسانه ي به شدت حال کردم. امتيازش Featـ

بعد چند ماه دو تا فیلم دیدیم که هر دوش هم انصافا زیبا بودند
TS3
قلقلک خاطرات نوجوانی !
اصلا فکر نمیکردم به این خوبی باشه!
9

INCEPTION
ایده ی خیلی خوبی داشت البته مطمئنا بکر نبود ! ساخت فوق العاده ای داشت ! بازی ها هم تناسب داشتند!شخصیت ها هم به جز آریادنی خیلی خوب پرداخته شده بودند!
مشکل اصلیش هم یه سری زیاده روی ها توی پردازش ایده بود !
ولی در کل خیلی خوب بود !
8.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or