Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Harry Brown

NEWHarryBrownOne-SheetMarch4-202x300.jpg

فیلم خوبی بود من کلا از این Michael Caine خیلی خوشم میاد اینجا هم عالی بازی کرد

The Social Network

The-Social-Network-poster.jpg

واقعا واسه منی که نمیدونستم چجوری Facebook به وجود اومد جالب بود :دی همچین فیلم هایی هم از Fincher بعیده !! :دی

inception-movie.jpg

آیا امتیاز میتواند وصفش کند ؟ :دی
من با این همه تعریف بازم وقتی دیدمش کف بر شدم :دی چه برسه به اونایی که سطح انتظاراتشون به عنوان اولین بیننده ها پایین تر بوده :دی البته از نولان غیر از شاهکار انتظار نمیره اما بهرحال :دی

Takers
واقعا قشنگ بود بسی لذت بردم همون جوری هم که دوست داشتم تموم شد :d

The Town
این فیلم هم به اندازه ی Takers برام لذتبخش بود خیلی حالیدم باهاش . تنها فرقی که با Takers داشت این بود که پلیسش بسیار حروم زاده بود :d نمیتونم بین این 2 تا یکی رو به عنوان بهتر بودن انتخاب کنم

Despicable Me
واقعا از بهترین انیمیشن هایی بود که دیدم . خیلی زیبا بود اگنس واقعا دوست داشتنی و بامزه بود :d
اون صحنه ای که یارو پول میخواست قُلکش رو داد بهش عجب صحنه ای بود خیلی تاثیر گذار بود :|
تیکه ی جالب زیاد داشت .
مثلا اونجا اون دختره توی آشپزخونه یه بطری انداخت شکوند گفت یکی اینو انداخت شکوند یا توی شهربازی اگنس وقتی اولین دور بازی کردنش تموم شد برای اینکه میخواست دوباره بازی کنه گفت به طور تصادفی چشمام بسته شد :d
کلا فوق العاده بود به تمام دوست داران انیمیشن توصیه میشه

The Last Exorcism
:|:|:|
خوب بود اما یه جوری بود :d نمیدونم انتظار داشتم بهتر ازین باشه اما به طور کلی جالب بود . با پایان فیلم هم حال نکردم :|

Despicable Me

بعد از یه مدت یه انیمیشن باحال دیدم :d منو خیلی یاد شگفت انگیزان انداخت ، هر چند که در مقابل اون چیزی نیست برام !
کسانی که ندیدن شک نکنن برن ببینن ، داستانش رو هم خودتون بیبیند بهتره ...

• Like
Reactions: HL2-GF
sin city unrated extended recut / 2005
این نسخه 23 دقیقه بیشتر از نسخه ی rated داره و تدوینش هم کاملا فرق میکنه. اول و آخر فیلم جا به جاست! تو 1080p هم دیدم کلی حال داد. بعد از مدت ها حس خوبی بود. کلی صحنه اضافی داشت.
9/10

easy-a-movie-poster.jpg

فیلم فان و مفرحیه,بازیای خیلی خوبی داره بخصوص استون که ترکونده و در کل یه فیلم سوپر تین خوبه.
هنوزم وقتی از این جور فیلم ها میبینم طرز برخورد والدین با فرزندانشون و درکشون از مشکلات فرزند برام فوق العاده جذابه.فرهنگ فوق العاده ای میخواد!
8/10

Dante's Inferno

روایت 1 ساعت 22 دقیقه از بازی DI. این فیلم رو به 4 بخش تقسیم کنید، حالا فرض کنید هر بخش برای خودش مدل سازی شخصیت و استایل هنری خاص خودش رو داره (:دی). حداقل برای من چیزه عجیب غریبی هست. بعضی جاهاش کمی از داستان بازی فاصله میگیره ولی درکل okـه. Lip Sync ش هم بدک نیست ولی اواخر فیلم کلا دچار اسیب های شدید میشه!. درکل به عنوان یه اثر آبگوشتی از یه بازی ابگوشتی تر قابل تحمله :دی. امتیازش Half pint.

• Like
Reactions: HL2-GF
How To Train Your Dragon
فوق العاده بود . هر انیمیشنی که میبینم از قبلی بهتره . دقیقا یکی از یکی بهتر . خیلی لذت بردم . حتما ببینین اگر ندیدین . دیگه کم کم از فیلمم برام جذابتر شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or