Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

آقایون خانوما ، من Inception رو دیدم ، 9/10 !
یه سوال دارم ، خیلیا گیج زدن آخرشو متوجه نشدن ، من خیلی راحت فهمیدم خیلی خیلی راحت! ، واسه همین شک کردم که اصلا هیچی نفهمیدم :دی !
داستان اینه دیگه؟
"دی کاپریو و تیمش میرن واسه اون یارو چشم بادومیه یه ماموریت انجام بدن ، ماموریت اینه که تو مخ پسر یکی از رقبای چشم بادومی این ایده رو بکارن که شرکت باباشو منحل کنه (چند بخش کنه و اینا) از طرفی دی کاپریو قبلا با زنش چند مرحله تو خواب زندگی کامل کردن تا پیر شدن ، انقدر عادت می کنن که زنش واقعیت و رویا رو قاطی می کنه ، دی کاپریو تو مخ زنش این ایده رو میکاره که این دنیا واقعی نیست ولی بعد از اومدن به واقعیت باز هم این فکر رو میکرد ، پس خودشو می کشه که برسه به واقعیت ، از طرفی رویای زنش که تو آخرین مرحله خوابش بود زندانی شده بود و اینو اذیت می کرد که بیاد پیشش زندگی کنه چون فکر می کرد اون دنیا واقعیته ، آخر فیلم هم کارشونو انجام میدن ، پسره دیوار دفاعی فکرش رو باز می کنه و ایده رو میکارن تو مخش! ، 4 مرحله خواب رو دونه دونه بر می گردن تا میرسن به دنیای واقعی
تو آخرین لحظه فیلم هم فرفره دی کاپریو کج میشه یعنی داشت میافتاد پس تو دنیای واقعی بودن واقعا!"

انقدر عادت می کنن که زنش واقعیت و رویا رو قاطی می کنه
البته این ایده تو ذهن زنش کاشته شده (توسط خود کاب) که همیشه داره خواب میبینه و هیچوقت بیدار نیستش.
راجع به اندینگش هم حرف و حدیث زیاده!

Despicable Me

despicable-me-poster1_20100807111904_300x400.jpg

عالی بوذ کلی خندیدم

Frozen

frozen-poster-202x300.jpg

آخ چرا من به حرف دوستام که بهترین فیلم زندگیشون American Pie هست و بهترین سریال زندگیشون Spartacus هست گوش کردم ؟ :دی

منم Despicable Me رو همین چند دقیقه پیش دیدم واقعا عالی بود:دی اون دختر کوچیکه تهش بود :))
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole رو هم دارم دانلود میکنم ببینم اون چطوره:دی

امین اونا رو ول کن بچسپ به اون کچولو زرذا که داشتن از اونجاشون کپی میگرفتن و میخندیدن ! :))

یکی دوتام که کپی نمیگرفتن :))

آخرین ویرایش:
منم Despicable Me رو همین چند دقیقه پیش دیدم واقعا عالی بود:biggrin1: اون دختر کوچیکه تهش بود :))
'
امین اونا رو ول کن بچسپ به اون کچولو زرذا که داشتن از اونجاشون کپی میگرفتن و میخندیدن ! :))

The Blair Witch Project
اصلا ترس نداشت ! من كلي ريويو خوندم بعد اينكه فكر كنم ميلاد بود معرفي كرد ! ممكنه بگيم اگه جا اونا بوديم تا دو ميليارد برابر ميترسيديم ولي انصافا حداقل من ترسي توش نديدم !!!

نمره ام نميدونم ، رو اينكه كاملا با شيوه مستنده ، اصلا موسيقي متن نداره در نتيجه نميدونيد كي بايد بترسيد ، بازيگراش خوبن تو نقشاشون ، سوژه جالبه و... بحثي نيست ، ولي ترسي نداره !!!

The Blair Witch Project
اصلا ترس نداشت ! من كلي ريويو خوندم بعد اينكه فكر كنم ميلاد بود معرفي كرد ! ممكنه بگيم اگه جا اونا بوديم تا دو ميليارد برابر ميترسيديم ولي انصافا حداقل من ترسي توش نديدم !!!

نمره ام نميدونم ، رو اينكه كاملا با شيوه مستنده ، اصلا موسيقي متن نداره در نتيجه نميدونيد كي بايد بترسيد ، بازيگراش خوبن تو نقشاشون ، سوژه جالبه و... بحثي نيست ، ولي ترسي نداره !!!
شاید به خاطر اینه که همون موقع عرضه ندیدیش.یا شایدم تو خیلی نترسی.ولی فیلم استخوان داریه!

Harry Brown

خوش ساخت و گیرا ست. اصلا انتظارش رو نداشتم فیلمی به این خوبی باشه. امتیازش Excellentlyـ.

Grown Ups

کمدی ساده و سطحی ولی خوب بود درکل. امتیازش Sustainable.

The Loved Ones

LovedOnesPoster.jpg

فقط 1 دقیقه آخر خوب ...
پدر یارو رو در آورد :دی

من که با ارفاق 2 میدم اونم به خاطر صحنه های چندشی که داشت!!:دی کلا بی سرو ته بود!!:|
من همون چهار رو یک نمرش واسه اندام دختره دادم ! :biggrin1: باباش تو کفش بود :biggrin1:

:)) قشنگ بود!!:d

آخرین ویرایش:
WoW!
The Social Network
WoW نه به خاطر اینکه فیلم فوق العاده خفنیه(که نیست، نهایتا فیلم خفنیه:دی)به خاطر اینکه خیلی خفن ساختنش! فیلم نشون میده که از یه Source Material مزخرف میشه یه فیلم عالی ساخت.
خیلیا میگن Inception فیلمیه که از سینما تعریف میکنه، اما به نظر من Social Network قدرت سینما رو نشون میده.
Plot داستان چیز جالبی نداره، اگر هم داشته باشه قبلا به اندازه کافی ازش استفاده شده ولی لامصب فیلمو یه جوری ساختن که آدم کف میکنه!
تا وقتی این و Zodiac هستن و یه سری هنوز فکر میکنن فیلم معمولی ای مثل Se7en یا فیلم خوبی مثل Fight Club فیلمای خوب فینچرن، باید کشت اون یه سری رو!
ریتم فیلم فوق العاده حساب شده س، البته درسته که این ریتمو تا حد زیادی به موسیقی متن مدیونه اما خیلی مهم نیست، جاهایی که ریتم فیلم تند میشه، هیجان و تعلیقی میده به فیلم که Se7en و فایت کلاب رو هم ندارن!
موسیقیش عالیه، بازیهاش از عالی تا خوب رده بندی میشه، البته یکی دو تا اعصاب خورد کن هم داره، فیلمنامه وحشتناکه.
کلا بهترین جای فیلم، فیلمنامه شه، عالیه! سخت ترین کار رو همین فیلمنامه باید انجام میداد، کلا چون خودشونم میدونستن Source جالبی نداره، باید فیلم یه جوری در میومد که کلا ربطی به پلات نداشته باشه خیلی، اینکارم به بهترین شکل تو فیلمنامه انجام شده.
خلاصه که لذت بردیم.
امتیازم هم -A.
پ.ن:در مقایسه با رقباش، اگه این فیلم 9 از ده باشه، اینسپشن 7.5 از دهه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Mick
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or