Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

(هزم همینجوریه دیگه؟! :d)
هضم!!:)
....................
تو این چند وقته فیلم زیاد دیدم ولی چون حوصله ی عکس گذاشتن ندارم فعلا یکیشو میگم تا بعد:
Wolfman
6/10
فیلم جالبی بود.عاشق دل تورو و بازیش هستم.ولی از اوایل فیلم میتونستم حدس بزنم داستان از چه قراره.پیچیدگی خاصی نداشت.فیلم سرگرم کننده ای هست.اگه میخواین یه فیلمی رو فقط نگاه کنین و 2-3 روز بعد فراموش کنین انتخاب خوبیه.

Music Box

واقعا زیبا بود و به همون اندازه که زیبا بود دردناک هم بود !
داستان فیلم مربوط به یه فرد مجارستانی بود که توی کشتار مردم دست داشت در سال های 1944-1945 . بعد ازین که ازون گروه جدا میشه برای اینکه بتونه خودش رو به آمریکا برسونه و اونجا زندگی کنه به دروغ میگه که کشاورز هستش تا راحت بتونه به آمریکا برسه . بعد از سال ها مدارکی پیدا میشه که نشون میده توی کشتار مردم دست داشته (یهودی ها) دخترش هم وکیل بوده . خلاصه قضیه رو هرجوری هست ماسمالی میکنن . اما دخترش طی سفری که به مجارستان داره با خواهر دوست پدرش که اونم توی قتل ها دست داشته دیدار میکنه و شکش به اینکه پدرش اقعا آدم کش بوده بیشتر میشه . برمیگرده به آمریکا میره Music Box رو میگیره از یه جایی نمیدونم کجا بود بعد ازین که روشنش میکنه عکس های پدرش که هنگام کشتن مردم گرفته شده بوده بیرون میاد و اونم میره با پدرش حرف میزنه اما پدرش قبول نمکینه . دختره هم از پیش باباش میره و عکس هارو میفرسته برای مرکز تحقیقات ویژه !

:-<

Dread
یه فیلم خیلی خوب، خوش ساخت با بودجه کم و بدون سر و صدای الکی.
8/10

Inception
من که اصلا خوشم نیومد، نمیدونم چیش ملّت رو هوا کرده بود.
2/10 با ارفاق زیاد.
inception 2/10 دادی ؟
تو همون dread رو ببین برات خوبه طرف اینجور فیلما هم اصلا نیا . اینجوری سنگین تری . :-/
نظر شخصی هم گفتن دیگه نه اینجوری.
the town فوق العاده بود . 9 میدم بهش

inception 2/10 دادی ؟
تو همون dread رو ببین برات خوبه طرف اینجور فیلما هم اصلا نیا . اینجوری سنگین تری . :-/
نظر شخصی هم گفتن دیگه نه اینجوری.
اتفاقآ نظر شخصی دقیقآ معنیش همینه که یکی میتونه به Inception امتیاز 2 بده و یکی 10 ! حقیقت علمی نیست که یه چیز ثابت باشه و همه یه نظر در موردش داشته باشن !

The Other Guys

The%20Other%20Guys_resized2.jpg

2 - 3 تا سکانس خیلی باحال داشت که واقعا حال کردم مثل سکانس انفجار و زخمی شدن الن و تری و حرفهایی که در حالی که رو زمین افتاده بودن میزدن - سکانس پلیس خوب ، پلیس بد ! سکانس پیغام بردن مادر شیلا از طرف الن برای شیلا - سکانس تحویل گرفتن ماشینشون تو گاراژ ، یه Delete Scene خیلی باحال هم داشت که تری در حالی که دوست دختر خودش رو میبوسه میاد با شیلا هم ل*ا*س میزنه ، کلا با اینکه بعضی جاهاش حوصله ی ادم رو سر میبرد ولی قابل قبول بود .

6.5 از 10

• Like
Reactions: capitanrayan
فیلم خیلی کم دیدم این مدت ولی به جاش Inception رو بالا 7 بار دیدم:دی
یه چیزه دیگه هم بگم یه انیمیشن کامیک مانند از Inception دیدم ندید حتما دانلود کنید اینم لینکش
inception3.JPG

Inception 10/10
300px-InceptionCoverArt.jpg

Takers 7/10
5a9bc4aa.jpg

این Taker خیلی دوست داشته بود فیلمش مثل Italian Job بشه که بودم یکمی مثل اون:دی

آها راستی 13 هم فیلم قشتگی بود یه ریمیک از نسخه اصلی بود که به نظر من خیلی جالب بود
206895,xcitefun-13-movie-2010_2895413405.jpg

8 از 10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or