Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اصولا هیچوقت نباید یه اثر رو با توجه به چیزهای دیگه نقد کرد، ایده ای که پشت ساخت فیلم بوده، یا پس زمینه ای که توسط سازنده واسش ایجاد شده بوده یا چیزای دیگه.
البته میشه واسه شناخت بیشتر اثر از اینا استفاده کرد ولی نباید بگیم که"خود کارگردان میخواسته فیلمو اونطوری بسازه!"
اینکه Grindhouse فیلم چرندیه توش شکی نیست، هیچ motive ای هم این قضیه رو نمیتونه انکار کنه، جالا اگه بخوایم بگیم که خود تارانتینو و رودریگز میخواستن دقیقا همین فیلمو بسازن(و این قضیه واقعیت هم داشته باشه)، این قضیه قدرت سازنده رو نشون میده نه کیفیت فیلم.
یه جایی یه مثال جالبی واسه این قضیه زده بود، اگه تو مسابقات شیرجه یکی از اون بالا بپره یه سری حرکات احمقانه در بیاره بعد بیفته تو آب، هیشکی ازش نمیپرسه که "هدفت از این شیرجه چی بود؟" یا مثلا "خودت خواستی که این شیرجه رو بزنی؟"، همه میگن شیرحه ی چرتی بود، حتی اگر عمدی بوده باشه.
اگر هم قرار باشه Remake بسازن میرن از فیلمهای درست حسابی میسازن ( True Grite که برادران کوئن اماده اکران دارن )
اولا که مقایسه کردن تارانتینو با کوئن ها گناهیست بس عظیم.
دوما که مطمئن نیستم(چون true grit اصلیه رو هم ندیدم) ولی مثل اینکه فیلم کوئن ها remake اون قدیمیه نیست و مستقیما از روی کتابی که source بوده ساخته شده(البته جفت فیلما از رو یه کتاب ساخته شدن).

اولا که مقایسه کردن تارانتینو با کوئن ها گناهیست بس عظیم.
دوما که مطمئن نیستم(چون true grit اصلیه رو هم ندیدم) ولی مثل اینکه فیلم کوئن ها remake اون قدیمیه نیست و مستقیما از روی کتابی که source بوده ساخته شده(البته جفت فیلما از رو یه کتاب ساخته شدن).
پستم رو درست بخون :d
من تارانتینو رو با کوئن برادرز مقایسه نکردم ، گفتم سیستم اونوری ها جوری هست که مثل ما نمیرن از فیلمهای بی ارزش خودشون یه نسخه دیگه بسازن اگه بخوان Remake هم بکنن از فیلم های بزرگ قدیمی نسخه ی جدید میسازن مثل True Grit .
در مورد اقتباسش از نول نمیدونم ولی اره هر دوشون از روی یک کتاب هستن .

Salt

چرا این فیلم منو یاده Hitman انداخت؟ :دی. نمیدونم اینها کِی میخوان از چین و روسیه بکشن بیرون. دیگه داره حال بهم زن میشه. امتیازش middle.

Despicable Me

despicable-me-teaser-trailer-3-21-12-09-kc.jpg

انیمیشن بامزه ای بود
به کرات هم خندیدیم:d
ولی باز مثل اکثر انیمیشن ها توقع یه داستان خیلی عمیق نداشته باشین و فقط واسه خنده نگاهش کنین
این موجودات زرد رنگ هم خیلی باحالن
نمیدونم چرا اینقدر منو یاد rabbids ها میندازن:d

8.5/10

خب ؟ ادامه ی داستان در قسمت بعدی ؟ :d
یه امتیازی ، نمره ای ، نقدی ؟
خوبیش اینه که از کوچکترین جزئیات کتاب چشم پوشی نکردن. افکتهاش خیلی بهتر شده و کارگردان چون دستش خیلی بازتر بوده صحنه های خوبی رو گرفته. اون قسمتی هم که داستان یادگاران مرگ رو تعریف میکنه خیلی خوب طراحی شده.

داستان هم جایی که دابی میمیره تموم میشه تا قسمت بعدی.

اینکه Grindhouse فیلم چرندیه توش شکی نیست
خدا امواتت رو بیامرزه.
دوستان جدا فک می کنید یه منبع الهام یا ادای دین یا بازسازی یا ... از بی مووی، کار شاقیه؟! حداقل کسی باید این رو بگه که خوراکش بی مووی باشه،نه اینکه لفظا (اینکه منتقدا/IMDB بهش رای آن چنانی دادن) ازش تعریف شه.
شخص خاصی رو مد نظر ندارم،ولی بعضی موقعه ها احساس می کنم،یه چند تا فیلم از کامنت های بچه ها به شدت عقیده های دیگران رو تقویت می کنه اونم به پشتیبانی همه جانبه اون فیلم.(آخه چون فقط توو فضای مجازی همچین چیزایی میبینی...)
به هر حال،من بی مووی اصلا فک نکنم دیده باشم،ولی اگه کراننبرگ فیلماش درجه بی باشه (که نمی دونم هست یا نه) دیگه باید اشرف مخلوقات (بی مووی ها) بدونیم که من توو اون planet terror حداقل چیزی ندیدم...

به هر حال،من بی مووی اصلا فک نکنم دیده باشم،ولی اگه کراننبرگ فیلماش درجه بی باشه (که نمی دونم هست یا نه) دیگه باید اشرف مخلوقات (بی مووی ها) بدونیم که من توو اون planet terror حداقل چیزی ندیدم...

كاملا موافقم

Pride & Prejudice

8.4/10

تصوير يك عشق كامل .
البته اگه آخرش يخرده درام تر ميشد شايد بهترم ميشد ، منظورم نرسيدن دو تا مرغ عشق به همه :d

Dont worry i'm fine (Je Vais Bien Ne T En Fais Pas)

اين فيلمو بيشتر به كسايي كه موسيقي گوش ميدن توصيه ميكنم . براي اين فيلم گروه AaRON (گروه استثنايي ) دو تا آهنگ ساخته بود كه بعدا تو البومشو هر دو تا بود . تاثير U-Turn(Lili) به قدري رو كارگردان بالا بود كه اسمه شخصيت فيلمو به ليلي تغيير ميده . فيلمو از دست نديد ، درسته فيلم زياد معروف نيست و بازيگر خاصيم نداره ، ولي فوق العادس .

9/10

Scott Pilgrim Vs The World

Scott-Pilgrim-vs-the-World-poster.jpg

خیلی جو فیلم Cool بود ، من که شدیدا حال کردم ، Hot Fuzz هم شدیدا حال کرده بودم ، کلا ادگار رایت نشون داد کارش درسته ، ارجاعاتش به دنیای ویدئو گیم منو واقعا تحت تاثیر قرار داد . Boss های فیلم هم یکی از یکی دیگه باحال تر بودن ، کلا ادگار رایت اگه بتونه همینطور عالی ادامه بده واقعا جا داره که یکی از بهترین کارگردان های دهه ی جدید بشه .

9 از 10

سلام.من که از Toy story 3خیلی خوشم اومد.مخصوصا اولش جایی که
اندی وسایلش رو جمع میکنه و آخرش که اسباب بازی ها رو به اون بچه میده.
به یادزندگی واقعی افتادم:-sنزدیک بود گریه کنم:((چقد رمانتیک ودرام بود.خاطرات کودکی میادجلوی چشمش.دوران خوش کودکی حالا هم باید همه ی اون خاطرات روفراموش کنه.چقد بده!!!!واقعاچرا......جی میشد همیشه بچه بودیم؟؟؟؟؟!!!!
-----
ویرایش : صفحه اول رو می خوندی که متوجه بشی اگر می خوای چیزی از داستان بگی ، باید بذاری تو تگ اسپویلر ( parham_safa )

آخرین ویرایش:
Cyrus

در واقع سادگی این فیلم تحسین برانگیزه!ساده و بی آلایش و در عین حال باحال!
ببینیدش
8/10
Unstoppable

2سوم ابتدایی فیلم عین فیلم هایی میمونه که صداوسیما هر دقیقه پخش میکنه.یه چیزی از کنترل خارج میشه(هواپیما,قطار و..)حالا یکی باید پیدا شه اونو جمش کنه!
ولی تو 1سوم پایانی فیلم آدرنالین از تمام سوراخ هاتون میزنه بیرون!اصلا فکر نمیکردم نگه داشتن یه قطار بدون راننده انقدر هیجان داشته باشه!
البته چشاتونو باید به روی چندتا باگ فیلم هم ببندین.به هر باید بگم اینم یه فیلم تونی اسکاتی دیگه!
7.5/10
The Last Exorcism

بالاخره بعد این همه سال یه فیلم از سری جن گیر پیدا شد که در حدو اندازه اسم به ارث رسیدش باشه!
دید فیلم هم یه نگاه جدیده و نه کلیشه ای.منتها بعضی جاها فیلم وام دار بچه رزمری میشه تا یه جن گیری اصیل!پایان بندی فیلم هم به نظرم میتونست بهتر از این باشه با این حال همینم زیاد بد نبود.حتما ببینیدش
7.5/10

برای بار دوم اسکات پیلگیرم رو دیدم دوباره بهش 10 میدم. یه جاش به شدت آدمو جوگیر میکرد:
اونجا که جون غول مرحله آخر میومد با شمشیر و موی 6 برابر:d با اون آهنگ 8 بیتی فوق العاده نوستالژیک
اونجا که بند کفشش رو می بست بعد آهنگ قطع شد از خنده مردم!!!!!! :))

Dread
یه فیلم خیلی خوب، خوش ساخت با بودجه کم و بدون سر و صدای الکی.
8/10

Inception
من که اصلا خوشم نیومد، نمیدونم چیش ملّت رو هوا کرده بود.
2/10 با ارفاق زیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or