Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

oh oh چه سوتی دادم :d آره راست میگی مال والت دیزنی نیست گفتم والت دیزنی از این چیزا نمیسازه ولی در کل درسته fun و یه خورده بامزه هست ولی موضوع وداستانش اصلا جالب نیست حالا بیخیال دوستان در مورد فیلم رابین هود هم یه ذره صحبت کنید آخه من دارم ولی هنوز ندیدم میخوام ببینم ارزش دیدن داره یا نه؟

از لحاظ روحی که واقعا آشغاله صحنه هاش... از لحاظ جن*سی هم مطمئن باشید که چیزی نیست که تمایلی به دیدنش داشته باشید.
خلاصه اینکه کاش به جای این آشغال میزاشتم یه فیلم دیگه حتی ایرانی دی ال شه و ببینمش! اعصابم رو هم یکمی به هم ریخت...
هه هه پس بالاخره نتونستی طاقت بیاری نه!؟:d
من از اولم گفتم وقتتو حروم نکن دیگه...
عیبی نداره حداقل برات تجربه شد که این دسته از فیلم ها چجورین و ....

دوستان یه دوتا فیلم مثله Scott Pilgrim معرفی کنید بریم ببینیم روحمون شادشه:d:d
فیلمش تک و منحصر به فرده!
فیلم از این بی خیال تر :d و باحال تر نمیتونی پیدا کنی.

Machete
0/10 (منفی میخواستم بدم دیدم قاطی میکنه چپ و راستش)

فیلمی که ژانر جدیدی در بین فیلمهای اکشن مزخرف بوجود آورد
انقدر مزخرف که آخرش خودشونم خودشونو مسخره کردن
فیلم اکشن هالیوودی در این حد فاجعه بچشم ندیدم
بیشتر میخورد بالیوودی باشه...

حالا یه سوال ...
چه قشری از انسانها از این سبک فیلم خوششون میاد ؟ جدا ! آخه اینا باید برای خودشون مخاطب هم در نظر بگیرن ! میخوام با این انسانها بیشتر آشنا بشم !

باید دقت کنی سبک فیلمش اکشن کمدیه و بعضی صحنه هاش اصلا کلا بر مبنای مسخرگی و اینا ساخته شده. (تقلید از B Movie های دهه هفتاد هشتادی)
من که از Planet Terror که تو همین سبک بود خوشم اومد. از این هم فکر کنم خوشم بیاد.

باید دقت کنی سبک فیلمش اکشن کمدیه و بعضی صحنه هاش اصلا کلا بر مبنای مسخرگی و اینا ساخته شده. (تقلید از B Movie های دهه هفتاد هشتادی)
من که از Planet Terror که تو همین سبک بود خوشم اومد. از این هم فکر کنم خوشم بیاد.

از چيه اون فيلم خوشت اومد خدايي ؟

پلنت ترور از 10 4 هم نميگيره :d

نكته جذاب اين فيلما اينه كه يه سري بازيگر معروف جمع ميكنن و چهار تا صحنه و نميدونم تيزر باحالم ميدن بيرون كه مردم حوس كنن ببينن چي سر اين بازيگرا تو فيلم مياد ، بعدشم كه خوده مردم ميرن ميبينن و .... :d

سلام
من هنوز machete رو ندیدم . ولی planet terror رو که دیدم واقعاً خوشم اومد ازش .
تو سبک خودش فیلم توپی بود .
planet terror و machete همونجور که نیما گفت ادای دین وبدن به B movie ها که الان بعضی هاشون کلاسیک شدن .
قرار نیست با فیلمهایی مثل inception و crash و ... مقایسه بشن .

نوید جان،

اون ۲ تا سیاه پوست که FBI Agent هستن ... نقش اصلی ها !!!
اونا هم باهم برادر واقعی هستن ها !!! :d

پیشنهاد میکنم این فیلم رو هم ببینی (هر ۲ تا بازی میکنن):
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996)
http://www.imdb.com/title/tt0116126/

اسمش طولانیه =))

O_o
یا خدا من زنگ بزنم به رفیقم بگم دقیقا کدوم فیلم رو میخوام ؟ :d این چه اسمیه . پس با هم برادرن . ننه بابای اینا چه حالی میکنن همین طور بقیه اعضای خانواده . آدم اینقدر دلقک کم دیده بودم:d اگر بازم فیلم ازین 2 تا میشناسی بگو بگیرم . چندتا اکشن کمدی خفنم بگو :d

البته این طور مواقع میگن جانی دپ خر کیه !! فیلم مال رومن پولانسکیه .:d
من کلا با پایان فیلم مشکل داشتم خیلی کشکی بود به نظرم مخصوصا اون
صحنه ی S*X مسخره با فرشته خانوم که اصلا معلوم نشد جریانش چیه وسط بیابون :d
نمیدونم شاید داستان رو به طور کامل نگرفتم . البته چیز پیچیده ای هم نداشت داستانش !

Last edited by a moderator:
The Town

38bskyma90aqoiopt1my.jpg

چه قدر من با این بن افلک و فیلم هاش حال میکنم:دی تو این فیلم همه کار کرد ! بازیگر,کاگردان,نمایشنامه نویس...

" محله اي در شهر "بوستون" ؛ بيشترين آمار سرقت از بانک و ماشين دزدي رو در دنيا داره ! سرقت از بانک در "چارلزتاون" همچون يک کسب و کار خانوادگي از يه نسل به نسل بعدي منتقل ميشه... "

9.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0840361

تو منظور و مفهوم فیلم رو نفهمیدی ، چون Machete مثل Planet Terror یه ادای دین به B-Movie های دهه ی 60 هست ( 2 فیلم با 1 بلیط مثل GrindHouse تارانتینو و رودریگوئز ) که با کمترین بودجه ممکن ساخته میشدن و فاقد فیلمنامه درست حسابی و بازیگر معروف و سکانس های انچنانی و پرخرج بودن ولی با این حال تماشاگر عام همیشه برای دیدن این نوع فیلم ها به سینما میرفت و محبوبیت زیادی هم در اون دوران داشت ، تارانتینو و رودریگوئز هم از طرفداران این نوع فیلم ها بودن ، هر چند به نظرم Planet Terror در مقابل Machete فیلم خیلی بهتری بود و مفهوم کار رودریگوئز رو بهتر به مخاطب میرسوند با این حال Machete هم راه Planet Terror رو داره ادامه میده و به نظر من فیلم نسبتا خوبی تو ژانر هست .
از نمره ای که توی Imdb داره بنظر میاد درست میگی (بین فیلم هم فکر میکردم پشت اینهمه دیوونه بازی باید یه دلیلی باشه!) ولی نظر من اینه که مثل اینه که ایرج قادری بیاد فیلمای مزخرفی (که این چند سالی ساخته) رو بسازه که از دیدنش از هنر هفتم متنفر بشیم که چی ؟ میخواد به فیلمهای فارسی ایران قدیم ادای دین کنه...
حالا هر دلیلی پشت ساخت فیلم هست فیلم باید فیلم باشه و ارزش داشته باشه... حالا هر ژانری...

کلا با این ادای دینا حال نمیکنم...:d بذارین تاریخ تاریخ باشه...
قرار نیست با فیلمهایی مثل inception و crash و ... مقایسه بشن .
البته که نمیخواستم با اینا مقایسه کنم
هر فیلمی توی ژانر و سبک خودش میتونه بهترین باشه...

آخرین ویرایش:
2تا فیلم که هر 2تاشون به شدت تاثیر گذار هستنو دیدم .
یکیش the american بود که واقا با بازیه زیبا و و کم دیالوگ جرج کلونی فیلم رو عجیب و مرموز نشون میده و بسیارجالب کار شده بود . 8/10
j01hblou1rum8czmynek.jpg
دومیش هم که Buried نام داره , یه فیلم فقط با یک بازیگر !!!!!!!! فقط در یک لوکیشن !!! واقا تحت تاثیرش قرار گرفتم ! این فیلم رو به همه کسانی که علاقه به سبکی خاص تو سینما دارن پیشنهاد میدم !! ببینید خودتون می فهمین چی می گم ! 8.5/10
fjwzvs4x00ezlgz5w0hn.jpg

دوستان یه فیلمی دیدم به اسم room in rome یعنی واقعا صد رحمت به فیلمای ****و:|
0/10 حیف وقت
http://www.imdb.com/title/tt1263750/
شما داستانش رو فهمديد چيه؟؟؟
من بهش 7-8 ميدم....
اون لحظه ي آخر كه براي دوستش دويد و واقعا جا خوردم...چون هنوزم عاشق همديگه بودن...داستان هاي زندگيشون فوق العاده بود

از نمره ای که توی Imdb داره بنظر میاد درست میگی (بین فیلم هم فکر میکردم پشت اینهمه دیوونه بازی باید یه دلیلی باشه!) ولی نظر من اینه که مثل اینه که ایرج قادری بیاد فیلمای مزخرفی (که این چند سالی ساخته) رو بسازه که از دیدنش از هنر هفتم متنفر بشیم که چی ؟ میخواد به فیلمهای فارسی ایران قدیم ادای دین کنه...
حالا هر دلیلی پشت ساخت فیلم هست فیلم باید فیلم باشه و ارزش داشته باشه... حالا هر ژانری...
کلا با این ادای دینا حال نمیکنم...:d بذارین تاریخ تاریخ باشه...
من که همیشه درست میگم :|:d
والا یکی دیگه به یکی دیگه ادای دین کرده به من چه ؟ :d
اخه اون مثالی که از ایرج قادری اوردی برای اینه که 95 درصد فیلمسازهای ما ایده ندارند و همش دارن درجا میزنن و 95 درصد سینمارو های ما هم دنبال فیلم فارسی و بزن و برقص و لوده بازی هستن ، وگرنه اچرا امثال افراطی ها و اخراجی ها و ... اینقدر میفروشن .
در حالی که اونور اینجوری نیست ، اونا روند رو به رشد خودشون رو طی میکنن ، امثال رودریگوئز یا تارانتینو هم برای خالی نبودن عریضه و یا یاداوری خاطرات خوبشون مثلا تو کارنامه شون یکی - دوتا از این فیلم ها هم میسازن ، قرار نیست این روند پی در پی ادامه داشته باشه ، اگر هم قرار باشه Remake بسازن میرن از فیلمهای درست حسابی میسازن ( True Grite که برادران کوئن اماده اکران دارن ) نه مثل ما که نمیدونم سلام بر عشق و مادرزن سلام رو که همون قبل از انقلاب هم فیلم های سخیفی بودن رو دوباره به خورد ملت بدیم .

در مورد خط یکی مونده به اخر کامنتت :دی ، ببین وقتی یه ژانری دیگه کلا از یاد رفته و اسمی ازش نیست به نظر من اگر بشه تجدید خاطره ی درستی ازش کرد ، ارزش فیلم ساختن رو داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
  • shmax46

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or