Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Inception
7/10
فیلم فوق العاده ایه و در شرایط عادی (بدون مقایسه) بخوام نمره بدم کمتر از 9 نمیشه ولی نمیدونم چرا من انتظار یه فیلم به شدت غیر متعارف مثل Memento داشتم و Inception هم اینطوری نبود! یعنی اگه بخوام به Memento بدم 9.5 از 10 غیر ممکنه بتونم به Inception بالاتر از 7 بدم!

با اینکه به نظرم memento فوق العادس و جزء 5 تاپ من هست اما به پای inception نمیرسه
ایده ای که inception داشت رو اصلا memento نداشت کلا نولان همه قدرتش رو تو inception نشون داد
منظورت از غیر متعارف هم نمیفهمم یه فیلم باید چی داشته باشه غیر متعارف بشه؟

Gone Baby Gone (2007)
تا وسطای فیلم روندش کند بود طوری که می خواستم ولش کنم ولی نیمه دوم فیلم خیلی خوب میشه! اگه به The Town بن افلک 8.5 بدم به این 7.5 میدم...کلا مفهوم خیلی خوبی داشت !

The Bucket List 2007
اینم از اون فیلما بود که من بهشون می گم They'got Spirit! راجع به دو تا پیرمرد لب گور که با هم دوست می شن و ....!بیخیال امتیاز و اینا...ببینیدش!
7.5
RocknRolla 2008
کلا گای ریچی استیل فیلم سازیش همینه! اگه به Snatch 9 بدم به این 7.5 می دم!
و به Lock and stock and two smoking barrels هم 8 می دم! ولی خب این راک ن رولا صحنه های نابی داشت که هیچ کدوم ار اون دو تا ندارن!

Nature's Great Events [2009]
مستند دوست دارید ببینید اینو!

دیگه یادم نمی یاد چی دیدم!

امروز بعد از 4 سال برای دومین بار se7en رو دیدم وباز هم 10/10
به دوستانی هم که این فیلم رو ندیدن توصیه میکنم به جای بحث راجع به twilight برن این فیلم رو ببینن و درباره این فیلم و امثال این بحث کنن.;):d

Last edited by a moderator:
به دوستانی هم که این فیلم رو ندیدن توصیه میکنم به جای بحث راجع به twilight مسخره برن این فیلم رو ببینن و درباره این فیلم و امثال این بحث کنن.;):d
ترجیح میدم اگه قراره یه فیلم از فینچر رو برای چندمین بار نگاه کنم اون Zodiac باشه .

[CITY OF GOD 2002
MV5BMjA4ODQ3ODkzNV5BMl5BanBnXkFtZTYwOTc4NDI3._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

فیلمش روسی بود ولی خب ارزش دیدن رو داره
یه درام فوق العاده حتما ببینید
8.5/10
------
ویرایش : شما بیشتر نیاز به تذکر دارید . لطفاً بیشتر رعایت کنید ( parham_safa )

Last edited by a moderator:

Ryan

رایان لارکین نابغه ی انیمیشن دهه های 70 و 80 بود. اون فقط دو تا کار ساخت و البته با همون دو تا کار برای همیشه جایگاه خودش رو تو دنیای انیمیشن تثبیت کرد. ولی زندگی شوخی های بدی با رایان کرد. رایان به شدت به الکل و مواد مخدر معتاد شد.و 20 سال اخر عمرش دیگه هیچ اثری نتونست خلق کنه. هرچی داشت از دست داد و تبدیل به یه گدای نجیب شد. اگه میرفتید تو خیابون saint laurenــه تورنتو میتونستید رایان لارکین، هنرمندی که یه موقعی به خاطر ساخت انیمیشن Walking نامزده اسکار شده بود رو ببینید که با یه قوطی دستش درحال گدایی هست...
این یه انیمیشن کوتاهه در مورده یه انیمیشن ساز.فیلمیه درموره شکست. در مورده هنرمندی که دیگه قادر به هنرمندی نیست.ولی هنوز کاملا نابود نشده.
Ryan واقعا فوق العاده است. حدوده 11 دقیقه است و با یکی از ساده ترین و اشنا ترین برنامه های ساخت انیمیشن ، یعنی مایا ساخته شده. پر از اشاره است.پر از انواع و اقسام ریزه کاری ها.
کوچکترین اجزای صحنه ، براخودشون دارای معنا و مفهوم خاصی هستند.
فیلم بر اساس گفتگوهای کریس لندرث با رایان ساخته شده. گفتگو هایی که توی پارک، خیابون، و جاهایی که رایان می پلکید ضبط شدند. درواقع یه جور انیمیشن مستند محسوب میشه.

این انیمیشن برنده ی اسکار بهترین انیمیشن کوتاه در سال 2004 شد.

رایان لارکین بعد از اینکه به مدد این فیلم دوباره کمی مورد توجه قرار گرفت ،با کمک یه استودیوی کانادایی تصمیم گرفت بعد از این همه سال بالاخره رو یه اثر تازه کار کنه

ولی دو سال بعد به علت سرطان درگذشت

9/ 10

آخرین ویرایش:
ترجیح میدم اگه قراره یه فیلم از فینچر رو برای چندمین بار نگاه کنم اون Zodiac باشه .

:d
میگم پس هر 2 قبول دارین که فیلم مشکل داره و کتابش بهتر هستن . ولی نیما من اصلا حس خوندن اینجور کتاب هارو ندارم هروقت حسش اومد حتما میخونم ببینم چی میگین شما 2 تا:d به هر حال سلیقه ی شما 2 تا خیلی بهتر از بعضی ها هستش تو این تاپیک حالا زیاد از ممد شناخت ندارم (:d) ولی تو کلا خوب فیلمایی میبینی :d

Robin Hood

فیلم خوبی بود اما فکر کنم زیاد شباهتی به رابین هود نداشت نه ؟ من هرچی فیلم و کارتون از رابین هود دیدم این شکلی نبودن :d بیشتر یاد گلادیاتور میفتادم . نمیدونم اگه کسی دیده بیاد مارو روشن کنه من مشکل دارم یا فیلم فهم و شعورمون در چه حدی هست خلاصه :d

انقدر تکرار شد اسمش رفتم دوباره دیدم سه تاشو :دی

Twilight
حتی 1 میلیگرم وجود رابطه احساسی بین این دو هنرپیشه ابله! احساس نکردم
پتینسون که فقط چشماشو ریز می کنه میگه دوست دارم ، استوارت هم فقط نق میزنه مثه پیرزنا صداهای اضافی تولید میکنه میگه نمی دونم!
ولی!
نمی دونم چی داشت فیلمش که تو مدت نگاه کردن با وجود اینکه از بازیگری افتضاح هنرپیشه ها ، کارگردانی وحشتناک و دیالوگ های فاجعه موهامو می کشیدم! ، یه لذت خاصی داشت! ، خوش گذشت و احساس نکردم کاملا! هدر رفت وقتم!

6.5/10

Twilight Saga : New Moon
استوارت کمتر نق میزنه ، پتینسون ابروهاشو برنداشته زشت تر شده :دی
مضخرف ترین مثلث عشقی جهان رو به نمایش میزاره! یعنی اصلا و ابدا نتونست احساسات منو حتی قلقلک بده! (من سر چرت ترین فیلما گریه می کنم! :دی)
اکشن فیلم هم که هیچی
کاملا حوصله م سر رفت ، احساس می کردم دارم مقدمه فیلم Po*n نگاه می کنم!
اصلا از هیچ لحاظ لذتبخش نبود

3/10

Twilight Saga : Eclipse

مثلث عشقی باز هم بدتر میشه!
اکشن خیلی از شماره قبلش بهتر شده بود ولی بازم خوب نبود
دوباره یه مقدار حس وقت پر کنی فیلم برگشته بود مثل شماره 1
بازیگرا بهتر بازی کردن ولی هنوز خیلی بد بازی می کنن!

5/10

اولا ادم اگه دوتا فیلم مشتی مثل اون دیده باشه دیگه وقتی فیلمای مسخره ای مثل twilight میبینه خندش میگیره.
دوما سلیقه هر شخص تابع فهم اون شخص راجع به اون شیء هست.

پ.ن: نوشتت رو ویرایش نکن حرف مرد یکیه:d
البته فیلم مسخره ایه ولی نه به اندازه چیزی که شما می گید:
دوما سلیقه هر شخص تابع فهم اون شخص راجع به اون شیء هست.
:دی!!!

Spider Man 1

spiderman-1.jpg

دیدم داره ریبوت میشه بنده خدا ، تصمیم گرفتم بشینم 3 قسمت ساخته شده رو یه بار دیگه ببینم .
به طور دقیق نمیتونم بگم قسمت اول قشنگ تره یا قسمت دوم ولی به طور خیلی دقیق میتونم بگم من قسمت اول رو بیشتر از 2 قسمت بعدی دوست دارم یه جوری این حس برای Lord of the Ring هم در من وجود داره ، با اینکه اکثرا شماره 3 رو بهتر میدونن ولی من به شخصه قسمت اول رو خیلی بیشتر دوست دارم . حالا بگذریم .
تو قسمت اول بیشتر شخصیت پردازی مهمه ، تا وقتی بیننده ی عام که کامیک بوک رو نخونده و اطلاعی از کرکتر ها نداره چیزی از کرکتر ها نفهمه ، به نظر من قسمت اول فیلم هدر رفته ، ولی حداقل تو SM1 کرکتر پیتر پارکر خوب به نمایش دراومد ، تو کل فیلم هم یه کرکتر دوست داشتنی نشون میداد . اسپشال افکت هاش برای زمان خودش خیلی خوب بود ولی اگه کسی الان نگاه کنه یکم خنده داره . به هر حال اگه کسی که خیلی وقت پیش اینو دیده الان بشینه ببینه فرای همه این چیزهایی که گفتم ، یه تجدید خاطره ی خیلی خوبی میشه و یه حس خوبی به ادم میده .

8 / 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or