Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Treasure of the Sierra Madre
گنج سیرامادره امتیاز 10 از 10
فکر میکردم اگر برای بار دوم ببینم این فیلم رو جذابیت دفعه اول رو نداشته باشه ولی اینطور نبود. بهترین فیلمی که تا بحال دیدم همین فیلم بود.

سلام
The Treasure of the Sierra Madre
گنج سیرامادره امتیاز 10 از 10
فکر میکردم اگر برای بار دوم ببینم این فیلم رو جذابیت دفعه اول رو نداشته باشه ولی اینطور نبود. بهترین فیلمی که تا بحال دیدم همین فیلم بود.
چه وضعشه کوروش ؟ هی میشینی این فیلمارو نگاه میکنی میای دل منو آب میکنی :دی
گنج سیرامادره رو ندارمش . قبلاً دیدمش ولی باید داشته باشمش که هر موقع خواستم نگاش کنم .
کلاً با اینکه از بوگارت خیلی خوشم میاد ، فقط کازابلانکا و فرشتگان آلوده صورت رو ازش دارم :(

سلام
چه وضعشه کوروش ؟ هی میشینی این فیلمارو نگاه میکنی میای دل منو آب میکنی
گنج سیرامادره رو ندارمش . قبلاً دیدمش ولی باید داشته باشمش که هر موقع خواستم نگاش کنم .
کلاً با اینکه از بوگارت خیلی خوشم میاد ، فقط کازابلانکا و فرشتگان آلوده صورت رو ازش دارم

حالم بهتر بشه برات میفرستمشون هم این هم شاهین مالت و دوازده مرد خشمگین و بقیه فیلمهای دهه هشتاد منهای چهل رو:biggrin1: البته زبان اصلی و زیر نویس انگلیسی هستند.
حسشو داری چند تایی از این دوران معرفی کن دانلود کنم الان فیلم کم اوردم برای دانلود دیشب هم chinatown ( که مال دهه هشتاد منهای 10 :biggrin1:) رو دانلود کردم الان واقعا موندم چی بگیرم. شدیدا وسوسه میشم برم سراغ فونداهای پدر و پسر.
پ.ن: اگر خواستی معرفی کنی بریم به تاپیک فیلم و اینجا رو منحرف نکنیم.

آخرین ویرایش:
سال نوتون مبارک:دی
خیلی ربطی نداره ولی الان صفحات گذشته رو داشتم میخوندم گفتم یه گیری بدم:دی
اصلا یکی از همین کسایی که بلوز-کانتری رو استارت زدن یکیش همین الویس بود ناسلامتی...اصلا جرم کردی :biggrin1:
بلوز کانتری از دهه ببیست با هنک ویلیامز و اینا استارت زده شده بود قبل از اینکه این بابا 30-40 سال بعدشون بیاد! آهنگاش بهتره از جاستین ولی کلا از نظر اعتبار موسیقی نسبت به زمانه یه چیزی در همون حده:دی
پ.ن:دیروز رفتم بلیط خریدم بشینم Shutter Island ببینم، تا شرو شد فهمیدم زبونش ترکی ه:( یکی از بدترین ضدحال های دهه رو خوردم:دی

سلام!
Harry Potter and the Half-Blood Prince
انتظار داشتم این فیلم حداقل از محفل ققنوس بهتر باشه ولی متاسفانه اینطور نبود. البته یه سری بخش های فیلم خوب بود و جو تاریک کتاب را به خوبی منعکس کرده بوده ولی در کل تجربه جالبی نبود.

TAKEN

Taken.jpg

وختي رسيد دستم فكر نميكردم اينقدر قشنگ باشه!داستان خوب , روايت جذاب , بازيگراي مناسب و صحنه هاي اكشن هيجان انگيز به زيباتر شدن فيلم كمك كرده.به نوعي TAKEN رو از لحاظ داستان و نوع روايت ميشه با MAN OF FIRE مقايسه كرد.اين فيلم درسته كه به زيبايي MAN OF FIRE نيست ولي پرداختنش به موضوع برده داري و خريد فروش زن خيلي خوب از اب دراومده.صحنه هاي اكشن و درگيريهاي ليام نسون با اشرار ادم رو ياد حركات جيسون بورن ميندازه و از سيستم krav magaخيلي خوب استفاده شده.

8-10
-------------------------------------------
Repulsion

اخرين فيلم از فيلماي پولانسكي كه نديده بودم.انزجار اولين اثر از تريلو‍ژي اپارتماني پولانسكي به حساب مياد كه بعدها با مستاجر و بچه ي رزماري ادامه پيدا كرد.فيلم داستان بسيار جذابي داره .داستاني پر از تعليق كه تا انتها هم به خوبي جلو ميره و با يه پايان مناسب همه چي تموم ميشه.نكته مهم در فيلم فساد و رو به زوال بودن كه بارها مورد اشاره قرار ميگيره و ميشه توي هر چيزي اونو ديد.انگار همه چي توي يه سراشيبي افتاده و روز به روز بدتر ميشه.

8.5-10
------------------------------------------------
Antichrist

بعد از BREAKING THE WAVES و Dogville كه عالي بودن و DANCER IN THE DARK كه اصلا خوشم نيومد به تماشاي چهارمين اثر از لارس فون تريه نشستم. فيلمي كه ميدونستم تو جشنواره كن هو شده و اغلب منتقدين (غير از محمد حقيقت-فيلم) به اون امتيار متوسط و بي ارزش داده بودن. فيلم شروع عالي داره و تصاوير سياه و سفيد از صحنه هاي عشق بازي زن و شوهري كه همون موقع بچه شون داره از پنجره به بيرون پرت ميشه معركه س ولي در ادامه كسالت بار و بعدم تحمل ناپذير ميشه.
خشونت در انتي كرايست بسيار بالاس. بعضي صحنه ها چندش اور هستن و بعضيا رو اصلا نميشه ديد.شنيده بوده خيليا موقع نمايش از سالن بيرون اومدن ولي فك نميكردم خودمم يه جاهايي روم رو برگردونم.بازي شارلوت گيزنبورگ فوق العاده س و به عنوان محور خشونت ادم رو ميخكوب ميكنه.به نظرم تا مدتها نتونه از كابوس نقشي كه بازي كرده خارج شه!نخل طلاي كن به راستي برازنده ايشون بود .

7-10

آخرین ویرایش:
Burn After Reading
یه کمدی تلخ از برادران کوئن. فیلم بارها منو به یاد Fargo مینداخت ولی خوب، به خوبی اون نیست. فیلم برای نشون دادن پوچی زندگی امروزه و همینطور حماقتی که آمریکایی ها دارن هیچ ابایی نداره. این چند وقت چندین فیلم از جورج کلونی دیدم که در این فیلم نقشی یکم متفاوت تر از همیشه اش رو بازی میکرد که بد نبود، همینطور برد پیت. داستان فیلم شبیه داستان فارگو هستش و به نظر من گفتن نداره چون به نظر من داستان این فیلم فقط بهانه ای هست که ما تعامل بازیگران رو باهم ببینیم. فیلم اون چیزی نبود که انتظار داشتم، شاید انتظارم زیاد بوده، اگه گیرتون اومد ببینین ولی ارزش دانلود به نظر من نداره.
با ارفاق فراوان 7/10
مطلب دیگه در مورد این فیلم اینکه نه بخاطر صحنه های فیلم که اصلا همچین صحنه هایی نداره، بلکه بخاطر مضمون فیلم، دیدنش برای سنین زیر 25 سال فکر نمیکنم جذاب باشه.

Unfaithful
فیلم در مورد خیانت یک زن به شوهرش و تاثیر اون تو زندگیشونه. از اول تا آخر فیلم میدونستم چی میشه و چی نمیشه، فکر میکنم چندین سال پیش فیلم رو دیده بودم. حرف فیلم از اول هم قابل حدسه ولی خوب دیدنش خالی از حسن نیست که یه بار (دیگه) آدم ببینه خیانت به سر و همسر به کجا ها میکشه (هرچند فک میکنم تو ایران اوضاع وخیم تر از این حرفاس). در کل میتونم بگم اونقدر فیلم "رو" بازی میکرد که باعث میشد من نتونم فیلم رو پیوسته ببینم. در هر حال وقتی فیلم 6ام کیشلوفسکی هست، دیدن یه اثر هالیوودی زیاد منطقی نیست، اگر فرمان 6ام کیشلوفسکی گیرتون اومد، اونو بجاش ببینین.
7/10

باز تکرار میکنم، به امتیازایی که من میدم اصلا توجه نکنین.

Spoiler ممکنه داشته باشه... EDIT: فکر نکنم :دی

The New Tenants

the-new-tenants.jpg

فیلم ریتم بسیار خوبی داره، فضاسازی بسیار عالی داره و به سرعت در مدت زمان کوتاهی که هر شخصیت وقت برای خودنمایی داره به لطف بازیهای بسیار عالی و کارگردانی خوبی با مخاطب رابطه برقرار میکنه. داستان فیلم ریتم تندی داره و این ریتم کوبنده و تندش رو در تمام طول فیلم حفظ می‌کنه،‌ بدون اینکه حوادث خسته‌کننده و تکراری بشن. ریتم فیلم و تاریکی خاصی که داره باعث میشه لیاقت اسکاری که گرفته رو داشته باشه؛ تدوینش ظریف و خوب کار شده ولی تصویربرداری و بعضا کادرهایی که بسته شده یکم گنگ میزنه.

9.5/10

The Miracle Fish

miracle_fish.jpg

نیمه اول فیلم و تا حدودی اوایل نیمه دوم فیلم بسیار بسیار بسیار کند، کلیشه‌ای و مزخرف کار شده که باعث شد برای فکر می‌کنم اولین بار با خیال راحت فیلم رو رد کنم، وسطش بلند شم برم شام بخورم و به دیدنش ادامه بدم،‌ اما اواخر فیلم تعلیق و هیجان خوبی میگیره و یه پایان خیلی عالی میاد که باعث میشه نظرم نسبت به نیمه اول فیلم یکم تغییر کنه، فیلم به سرعت تمش در دقایق پایانی تاریک میشه و صحنه آخر کاملا تارانتینویی کار میشه دیگه :biggrin1: ولی بازم کندی نصف بیشتر فیلم ضربه مهمی میزنه. نماها جایی برای خودنمایی تدوین نگذاشتن که بخوام بگم خوب بود یا بد بود :دی

8/10

The Door

logo.jpg

بسیار عالی. فیلم‌برداری عالی، بازی عالی،‌ و تنها نقص مهم فیلم اینه که داستانش فقط یه عده خاص رو میگیره،‌ خیلی تکراریه و بیش از حد شخصی. نوع روایت داستان ولی باعث میشه همین داستان نه چندان "خاص" خیلی به چشم بیاد و آدم تحت تاثیر قرار بگیره. تقریبا همه چیزش به جز داستانش عالی بود.

9/10

آخرین ویرایش:
Basic Instinct 2 / 2006
اصلا نباید دنباله ی این فیلمو که قسمت اولش سال 92 ساخته شده بود میساختن. چون اصلا چیزی نمونده بود برای گفتن.اومدن همون داستانو دوباره گفتن. قسمت اولش که خیلی قشنگ بود. ولی این اصلا هدف نداشت.شارون استون عوضی تو این فیلم 48 سالشه اما اصلا انگار نه انگار !! اول نمیخواست بازی کنه قرار شد دمی مور به جاش بیاد!! که بعد منتفی شد.اگه از اولی خوشتون اومده اینو نبینین.جدی میگم. :sick: 3.5/10

chinatown
محله چینی ها (1974) امتیاز 8 از 10
فیلمی خوب ولی یک کم خسته کننده البته با توجه به طولانی بودنش. بنظرم با حذف بعضی صحنه ها فیلم ریتم تندتری بخودش بگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or