Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خو شکی تو بزرگ بودن بازیگران اون زمان نیست و من هم از فیلم های کلاسیک اون موقع خوشم می یاد ولی اینکه شما با دیدن دو قسمت از یک سریال، این چنین درباره ی یک بازیگر نظر می دید واقعا جای تعجب هست چون من که فرندز رو تا آخر دیدم برام یکم سخته که به همین راحتی از کنار matthew perry و یا حتی جنیفر آنیستون (با وجود اینکه ازش خوشم نمی یاد) و ... گذشت و راحت کنارش گذاشت !

سلام

هستمت به دشت .
اونوقت نامردا به یکی مثل " اوتول " فقط یه اسکار افتخاری دادن ، اونم همین اواخر .
عجیب بود که از " شارون " اسم نبردی ! :دی

و سوماً اینکه چه چیزی از کسی که با فیلمهای کلاسیک حال میکنه انتظار نمیره ؟!
.

خو قاعدتا کسی که به فیلم های کلاسیک علاقه داره، هزم فیلم های امروز که کلا از زمین تا آسمون با فیلم های دهه 80-90 که اغلب کلاسیک هست براش سخته !

Last edited by a moderator:
اگه برای خرید یه جفت جوراب تشریف ببره در دورترین دهات ملت خبر دار میشن
كسايي كه راجب بازيگري بازيگرا بر اساس اتفاقات زندگي خصوصيشون قضاوت مي كنن مثل همونايين كه مي گن الويز يه خواننده بي نظير بوده كه اصلا رو دستش نمياد در حاليكه يه چيزي بوده تو مايه هاي جاستين تيمبرليك الان
اصلا نمي خوام بگم كي بهتره و كي بدتره ولي سيستم بازيگري الان با 50 سال پيش زمين تا آسمون عوض شده اصلا نمي شه به اين سادگي بازيگرا رو با هم مقايسه
اين ليست هاي ادا اطواري AFI رو هم خواهشا انقدر به عنوان سند رو نكنين
==
خو قاعدتا کسی که به فیلم های کلاسیک علاقه داره، هزم فیلم های امروز که کلا از زمین تا آسمون با فیلم های دهه 80-90 که اغلب کلاسیک هست براش سخته !
حالا هي بگو 80 - 90

ن مثل همونايين كه مي گن الويز يه خواننده بي نظير بوده كه اصلا رو دستش نمياد در حاليكه يه چيزي بوده تو مايه هاي جاستين تيمبرليك الان
جان؟منظورت الویس پرسلیه؟:eek:
عجب مثالی زدیا،اصلا نمیشه تصور کرد،حداقل بجای تیمبرلیک میگفتی مایکل جکسون یه چیزی،اون همه تاثیر...اصلا یکی از همین کسایی که بلوز-کانتری رو استارت زدن یکیش همین الویس بود ناسلامتی...اصلا جرم کردی :biggrin1:

به همین راحتی از کنار matthew perry

با فیلم های دهه 80-90 که اغلب کلاسیک هست

ثابت شد شما اصلا پست ها رو نمیخونی و فقط دوست داری یه چیزی گفته باشی . منم دیگه حرفی برای شما ندارم .

كسايي كه راجب بازيگري بازيگرا بر اساس اتفاقات زندگي خصوصيشون قضاوت مي كنن

ایا من نوشتم چون میره جوراب بخره بازیگر خوبی نیست؟ یکی از نشانه های قضاوت غیر صحیح در مورد افراد گفتن جمله هایی با این ساختاره " کسانی که فلان کار را انجام میدهند فلان هستند"

همونايين كه مي گن الويز يه خواننده بي نظير بوده كه اصلا رو دستش نمياد در حاليكه يه چيزي بوده تو مايه هاي جاستين تيمبرليك الان

واقعا ادم حیرت میکنه از بعضی نظرات. الویس و تیمبرلیک هم سطح هستند؟ بنظر میرسه شما از اون دسته ادمهایی هستی که تو روز روشن زیر افتاب راحت ادعا میکنه الان شبه و دیگران فکر میکنن الان چطور باید به شما توضیح بدند.

اصلا نمي خوام بگم كي بهتره و كي بدتره ولي سيستم بازيگري الان با 50 سال پيش زمين تا آسمون عوض شده اصلا نمي شه به اين سادگي بازيگرا رو با هم مقايسه

کدوم جمله مقایسه بود؟ ایامن نوشتم قدیمیها بهتر از جدید ها هستند؟

اين ليست هاي ادا اطواري AFI رو هم خواهشا انقدر به عنوان سند رو نكنين

اولا وقتی مینویسید اینقدر نکنید یعنی قبلا من لیست اوردم . کی و کجا
ثانیا من حتی اینجا هم لیست نیاوردم چون قبلا در تاپیک متال گفتم اعتقادی به لیست ندارم چون هنر رو با متر نمیسنجند. اون جمله از ویکیپدیا برای نشون دادن بزرگی بازیگری بود که بعضی ها فکر میکنن اوجش دهه 80 و 90 بود.

وقتي چنتا آدم زبون همديگه رو نمي فهمن بحث كردنشون هم هيچ فايده اي نداره
مي شه خيلي كارا كرد
منم مي تونم بگم كه من اصلا فلان حرف رو نزدم يا فلان ليست رو تو نوشتم مد نظر قرار ندادم
ولي چه كاريه
بحث رو همينجا تموم مي كنم
فرمايش شما كاملا متينه

Psycho - 1960

فیلم خیلی خوبی بود ، ولی در بعضی مواقع با دیالوگ های طولانی خسته کننده می شد ، با این حال زیاد هم ترسناک نبود! به جز یکی دو صحنه که واقعا قلبم ایست کرد! چیز دیگه ای نداشت ، پایان فیلم از نقاط قوتش هست و بازیگران واقعا خوبی داشت.

8/10

Amélie - 2001

دو چیز این فیلم رو از دیگر فیلم های مشابه جدا می کرد : 1. طرز روایت فوق العاده ی داستان 2. OST بی نظیر ، شاهکار و تاثیر گذار فیلم ، البته از بازی خوب بازیگران هم نمی شه گذشت و کارگردانی فوق العاده اش ، به هیچ وجه از دست ندید.

9/10

Up in The Air

فیلم خوبی بود با بازی زیبا و دلنشین از George Clooney، داستان در مورد شخصیه که کارش اینه که شرکت های دیگه استخدامش میکنن تا کارمنداشون رو براشون اخراج کنه ... نمیتونم بگم بد بود یا خوب بود، یه سری نظراتی که توش داشتن با نظرات من در مورد زندگی یکسان بود و اینکه اون حرفا رو از زبون اونا میشنیدم برام خوشآیند بود. امتیاز نمیدونم چی بدم ولی مثلا 7.5 به بالا.

"مورچه ها فریاد میزنند"

ساخته مخملباف، در مورد دو نفره که به توصیه "مربی مدیتیشنشون"(!) به هند میرن تا "مرد کامل" رو ببینن. فیلم مستقل هستش و همین به نظر من کافیه تا give it a shot کنین. با حجم 300مگ هم تو اینترنت پیدا میشه. فیلم عجیبیه و به نظر من کار درستی نیست بهش اصلا امتیاز بدم. اگه در مورد فلسفه زندگی معمولا فکر میکنن، بد نیست اینو ببینین.

Hurt Locker

من نه اسکار میبینم، نه برام مهمه که چه فیلمی اسکار گرفته یا نگرفته، همونطور که در مورد بازیها هم امتیاز برام مهم نیست. فیلم خوبی بود، این که به واقعیت احتمالی نزدیک بود و سربازای آمریکایی توش super soldier نبودن ـش خیلی خوب بود. امتیاز 7.5.

The Box

فیلم در مورد یه جعبه است که به یه زوج جوان داده میشه که توش فقط یه دکمه است و این دو 1 روز فرصت دارن تصمیم بگیرن که این دکمه رو بزنن یا نه ... (البته اینکه اگه بزنن چی میشه و نزنن چی، رو نمیگم چون spoiler ـه) فیلم بد نبود؛ اولاش خیلی خوب بود و آخراش به سمت بد بودنسر پاییینی میرفت. 7/10

The Blind Side

حالم از این فیلمهای Makeover ای بهم میخوره ولی اگه دوست دارین کلی Sandra Bullock ـه خوشگل ببینین، فیلمو ببینین! 7/10

الانم دارم Transsiberian رو میبینم، بعدش Slumdog Millionair و بعد از اون قسمت 6ام ده فرمان کیشلوفسکی رو واسه بار هزار ام. فیلم M، Iron Giant, Twilight Samuraiرو هم نصفه دیدم، از هرکدوم هر روز یه ربع میبینم تا تموم بشن!

پ.ن. کاش یه سیستمی اینجا داشتیم که فیلم share میکردیم باهم مثلا ماهی یه بار، من با مصیبت فیلم دانلود میکنم، حیفه بقیه نبینن و برعکس.

High Noon که در ایران به ماجرای نیمروز معروف شد.
امتیاز 9 از 10 بازی زیبای گری کوپر فقید , ترانه متن فوق العاده و یکی از بهترین نماهایی که تابحال در فیلمها دیدم صحنه دور شدن دوربین از کوپر که نشون دهنده تنهایش بود. تنها نکته منفی اکشن کم این فیلم نسبت به بقیه فیلمهای این ژانر بود.

امتیاز 9 از 10 بازی زیبای گری کوپر فقید , ترانه متن فوق العاده و یکی از بهترین نماهایی که تابحال در فیلمها دیدم صحنه دور شدن دوربین از کوپر که نشون دهنده تنهایش بود. تنها نکته منفی اکشن کم این فیلم نسبت به بقیه فیلمهای این ژانر بود.

پایانش هم خوب نبود.به هر حال یکی از بهترین وسترن "کلاسیک" (نه اسپاگتی) و بهترین زینمان هست.

آخرین ویرایش:
unfaithful 2002
به یاد موندنی بود. البته به بهترین صورت هم تموم شد. موسیقی هم تاثیرگذار بود. ولی بی شک بزرگترین نقطه ی قوتش بازی های چشمگیر دو بازیگر اصلیش یعنی ریچارد گیر و دایان لین بود. راجع به یه زن حول و حوش 35 ساله که به شوی خویش خیانت میکند! :biggrin1:
7.5/10

حالم از این فیلمهای Makeover ای بهم میخوره ولی اگه دوست دارین کلی Sandra Bullock ـه خوشگل ببینین، فیلمو ببینین! 7/10

يعني انقدر خوشگله ؟؟

Hit And Run

Hit%2520and%2520Run-poster.jpg

بدك ني . داستان جالبي داشت .

5/10

Burn After Reading

burn_after_reading_poster_1.JPG

با فيلماي برادران Coen زندگي ميكنم . خداييش كارشون درسته . واقعا فيلم با حالي

بود . كلي با john Milkovich حال كردم !!!

8/10

2012 : 3:0
اگه جلوه ویژه وجود نداشت کلا انگار چیزی وجود نداشت :sick: از روز استقلال که برای دهه 80 90 یا 70 هست نمیدونم از اونم بیخودتر بود ( درسته جلوه ویؤه داشت اما بابا تا یک حدی )
تغییر زیست محیطی و یک بلا : این کجاش یکی بود 10000 تا بلا دیدیم :laughing::biggrin1: در مورد این فیلم جواب نمیدم چون واقعا بدم میاد

----------------------------
17 AGING : نمیدونم چرا از بازیهای زاک خوشم میاد :biggrin1:
8:5
------------------------------
LEGION : 0.0
وجدانا من نفهمیدم بجز آخر زمان چیزی بلد نیستن بسازن ( فکر کنم سال 2021 و 2034 و 2035 ) مردم باید بازم تحمل کتتذ :laughing: چقدر این پسر خوشتیپ بود :
خدا میگه برو بکش میگه نه اطاعت نمیکنم و بعد مردم اون شکلی میشن :)) من بیشتر اونجایی که بالا وایساده بودن بعد دست و پای طرف دراز شد خندم گرفت و اصلا معلوم نشد اونجایی که صاف میرن سمت حشره ها چطوری سریع برگشتن اصلا چی شد :laughing: هیچی نگم بهتره
---------------------------------------------
AMERICAN PIE : LOVE BOOK
8:0

برای من که اولین شماره ای که دیدم بود جالب بود

-------------------------------------------
SAW IV : 8:5
من خوشم اومد : اونجایی که طرف لو میره سه سوته همه رو میکشه یا بین دوستاش باید یکی و انتخاب کنه کلا خوشم اومد اگه چاره داشتم 10 میدادم اما اولش خیلی فانتزی بود . حرکت آخر زنه برام گنگ بود یعنی خودش هم تو کار دست داره اصلا چرا اون بلا رو سر طرف آورد و فرار کرد ؟ چرا شخصیت اصلی دستگیره رو بسمت بالا نزد ( زندگی بود ) مرد دو زنه بود :biggrin1:
--------------------------------
حریم : - 10 منفی 10 :biggrin1:
من فقط صبر کردم یه دو ثانیه بترسم چیزی ندیدم :laughing: اونجایی که تو سرد خنه یه ثانیه لحاف و میکشه پایین میگم الان یه قیافه چرت میبینیم :laughing: اصلا قصد ساخت این فیلم چی بود :biggrin1:

----------------------------------
آلوین 2 : 10
خیلی خوشم اومد مخصوصا آخرش
آلوین : خسته نیستم :laughing: درکل خوشم اومد
-------------------------------------

آقا دو تا فیلم ترسناک خوب : نه اینکه فقط خون باشه مثل اره یه مضمونی چیزی داشته باشه و یک فیلم خنده دار بمن معرفی کنید ( کادوی تولد من برای پنج شنبه ) :biggrin1:

علت ویرایش : سوتی کادوی تولذ و نوشتم ( کادمی تولد ) :دی

آخرین ویرایش:
سلام
آقا دو تا فیلم ترسناک خوب : نه اینکه فقط خون باشه مثل اره یه مضمونی چیزی داشته باشه و یک فیلم خنده دار بمن معرفی کنید ( کادمی تولد من برای پنج شنبه )
ترسناک بشین drag me to hell و shutter island رو ببین .
کمدی هم بستگی داره با چجور کمدی حال کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or