Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

AMERICAN PIE : LOVE BOOK
8:0
برای من که اولین شماره ای که دیدم بود جالب بود
خداییش این بهتره یا 2012 ؟! بابا یکم انصاف داشته باشین 2012 بعلاوه جلوه های ویژه دارم زیبایی هم بود. نمی گم خیلی فیلم شاخی بود ولی آخه از این مسخره که 8 بهش می دی که خیلی بهتر بود!
با نظرات الکی عظمت فیلم های بزرگ رو پایین نیارید.
Shutter Island که الان در حاله اکرانه و فعلا هم هیچ کیفیت درست و حسابی ازش نیومده
2 ورژن R5 کدک زدن ، کیفیت بسیار خوبی هم داره ، یه سرچ تو گوگل راحت می تونی پیدا کنی.

یک پست با دقت بخون بعد نقل کن :
1 - هر فیلمی و با سبک خودش میسنجن مثل اینکه من بیام آلوین 2 رو با SAW مقایسه کنم و اگه آلوین امتیازش از SAW بیشتره پس قطعا از اونم 100 برابر بهتره :laughing: ( نقطه ضعف هستش که یه فیلم و خراب میکنه , قرار نیست یه فیلم تخیلی و با یه فیلم که اصلا در سبک اون نیست مقایسه کنیم ) مثل اینکه بخوای FIFA رو با GTA مقایسه کنی !
نظر شخصی منه : اگه قرار هست یه فیلم بخاطر جلوه های ویژه و پرخرج اسم بزرگ و یدک بکشه من قبول ندارم .

خیلیها بخاطر نظر شخصی به این فیلم نمره بالا دادند و خیلی ها هم نمره پایین ;)
تاپیک منحرف میشه بحث نکنید
من اصلا حرفی از مقایسه نزدم ! هیچ ربطی هم به سبک فیلم نداره!
البته خوب نظر شخصی شماست به من هم ربطی نداره ، اصلا American Pie رو به عنوان بهترین فیلم سال انتخاب کن:biggrin1:

با نظرات الکی عظمت فیلم های بزرگ رو پایین نیارید.
1- من 2012 رو نديدم و نمي بينم و به هر كي هم كه نديده توصيه مي كنم نبينه
2- اين عظمت و فيلم بزرگ و اينا كه گفتي همه ش 2012 بود ؟

Gamer

در مورد آینده که بازیها طوری شدن که بازیکن ها آدمای واقعی رو تو شرایط واقعی جنگی کنترل میکنن.
آشغال: 0/10
شاید یکی از این بچه هایی که کنسول اولشون 360ـه خوشش بیاد.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Law Abiding Citizen

یه کپی از Se7en، اگه Se7en رو دیدین، این دیدن نداره، اگرم ندیدین، همون Se7en رو ببینین.
3/10

-=-=-=-=-=-

Transiberian رو هم دیدم، خوب بود. چیزی نبود که باهاش حال کنم ولی خوب، دیدنش بدی نبود.
6/10

-=-=-=-=-=-

در حال دیدن Slumdog Millionaire هم هستم، تا وسطاش دیدم که خوب بوده.
هنوزM، Iron Giant, Twilight Samurai رو کامل ندیدم.

تو لیست دانلود هم ایناس:
Unfaithful
Burn After Reading
The Time Traveler's Wife
The Hangover

کماکان پایه ام با یه کسی تبادل فیلم کنم که شرق تهران باشه، مثلا من یه دیسک رایت کنم و اونم همینطور. کسی پایه بود PM بده چون من فیلمایی که میبینم رو پاک میکنم.

سلام
بابا من نمیدونم شما چه اصراری دارین که به نظرات هم گیر بدین ؟!
هرکی یه نظری داره دیگه .
نهایتش اینه که بعد از چند وقت با توجه به شناختی که از کاربر پیدا میکنیم ( با توجه به امتیازش به فیلمی که ما هم دیدیم ) میدونیم چقدر رو امتیاز و نظرش در باره فیلمی که ندیدیم حساب کنیم .
بد میگم سینا ؟

1- من 2012 رو نديدم و نمي بينم و به هر كي هم كه نديده توصيه مي كنم نبينه
2- اين عظمت و فيلم بزرگ و اينا كه گفتي همه ش 2012 بود ؟
از کسی که هنوز فیلمو ندیده نظر میده ، بیشتر از این انتظار نمیره!

حامد میگم اصلا یکاری بکن برو توی imdb ببین چه فیلمهایی اومده شاید فیلم مورد علاقت و پیدا کردی :دی من درام نمیبینم وگرنه کمکت میکردم :دی

آخرین ویرایش:
من ديدم. و از شما مي خوام يه دليل براي سينا بياري كه فيلم رو ببينه... شما رو نمي دونم ولي داغون شدن زمين براي من و احتمالآ سينا دليلي براي خوب بودن فيلم نمي شه...

Slumdog Millionaire

والله چی بگم. به نظر من فیلم یه نمونه خیلی خوب از یه فیلم بالیوودی بود. فیلم به نظر من یا لااقل واسه سن من، حرفی واسه گفتن نداشت و صرفا سعی میکرد سرگرم کننده بود، که خوب واسه من نبود. با ارفاق 7/10. چیزی نداره فیلم، اگه میخواین سرگرم بشین ببینین وگرنه تکنیک ها و حرفاش رو قبلا شنیدین و دیدین.

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Precious Based on a story by Sapphire

فیلم خوبی بود، مثلا اگه بخوایم با Blind Side مقایسه اش کنیم، این فیلم خیلی جلوتره، هرچند ساندرا بولاک نداشت ولی ماریا کری داشت که خوب ... با اون چیزی که ازش میشناسیم متفاوت بود. فیلم در مورد سختی های زندگی یه دختر جوون در محله های خرابه آمریکاس (Harlem, Bronx, etc) و سعی میکرد زندگی یکیشون که با این سختی ها جنگید و سعی کرد خودشو بالا بکشه رو نشون بده. البته هالیووده و اینم که دیدیم "فیلم" بود و مسلما یه قسمت هایی رو too good to be true ساختن، ولی خوب دیگه هالیوود از این بیشتر bare bone نمیتونه بشه، همینشم فک کنم با مکافات ساختن چون این فیلم با American Dreamـشون در تضاده. پیشنهاد میکنم ببینینش، بد نیست، هرچند من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم چون شکل مشکلات من با مشکلات ایشون ذاتا متفاوته ولی خوب، به هر حال.

-=-=-==-=-

احتمالا تا فردا Unfaithful دانلودش تموم میشه.

درود
دیگه پستی در مورد 2012 نباشه لطفاً .
پرهام جان واسه امتیاز که مشکل نداره!!!؟:biggrin1:
=====================

2012_poster.jpg

2012
5/10
نمیدونم چی بگم.نمیشه گفت به جز جلوه های ویژه چیزه دیگه ای نداشت ولی با این حال بازم زیاد مال نبود.در بهترین حالت میتونم بگم خوشم نیومد!

4308_poster.jpg

Alien
8.5/10
خیلی قشنگ بود.قدیمی هست ولی ارزش دیدن رو بعد از این همه سال داشت.من از کار اسکات بیشتر از کار کامرون خوشم اومد!نمیدونم چرا! همه میگن Alien 2 یکی از بهترین دنباله های سینماست ولی من با یکش بیشتر حال کردم.یه جورایی از اول تا آخر فیلم یه جور حس تنها بودن به آدم میداد و واقعا تونست به شعارش(In space no one can hear you scream)عمل کنه!با اینکه نسبت به 2 کمتر از این نژاد Alienها استفاده شده بود(عملا یکی بیشتر نبود)ولی جو فوق العاده ای داشت.
Aliens-movie-poster.jpg

Aliens
8.5/10
میشه گفت از نظر تکنیکی فیلم بهتری بود نسبت به قبلی.ولی اون حسی که قبلی داد این نداد.موقع دیدن این فیلم عجیب حس دیدن Terminator 1 بهم دست داد که حظور "مایکل بین" هم یکی از عواملش بود.فیلم خیلی اکشن تر از قبلی بود.

5503h.jpg

Alien 3
7/10
نسبت به دو شماره ی اول افت قابل توجهی داشت تا اونجایی که رقبت نکردم یک ضرب همشو ببینم!کشش نداشت واسم! به نظرم اگه اصلا از جلوه های ویژه ی کامپیوتری واسه نشون دادن اون جونوره استفاده نمیکردن(تو بعضی صحنه ها)بهتر بود!

alien1er6.jpg

Alien resurrection
5.5/10
مصداق واقعی عبارت"اُفت وحشتناک"!!! کسی که 3 شماره ی اول رو دیده(مخصوصا1)اصلا نباید طرف این بره که تمام ذهنیتشو خراب میکنه!از نظر تکنیکی فیلم ضعیفی نبود.اگه کسی شماره های قبلی رو ندیده باشه شاید خیلی خوشش بیاد ولی در مقایسه با قبلی ها اصلا تو درست کردن یک جو سنگین موفق نبود!(هر چند از نظر من به جز 1 هیچ کدوم موفق نبودن!) ولی این یکی کاملا مشخص هست که اضافیه و فقط در راستای استفاده از یک نام بزرگ ساخته شده!

733833%7EDude-Where-s-My-Car-Posters.jpg

Dude where's my car?
4/10
همین که باعث شد من بخندم یعنی به هدفش رسید! ولی در کل فیلم داغونی بود!:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or