Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Lovely Bones

lovely-bones-poster.jpg
the_lovely_bones_poster.jpg

خداييش فيلم زيبايي بود . انقدر خوشم اومد . كه اولين وقت دوباره ميبينمش.

فقط تنها مشكلم با فيلم مرگ مسخره قاتله بود !!

8/10

Last edited by a moderator:
The Killing
اخرین فیلم درست حسابی کوبریک بود که ندیده بودم(یعنی تو فیلمای بعد همین کیلینگ).چندتا مورد که الان یادم میاد رو میگم:
1.داستان فیلم همونی بود که قبلا تو فیلمایی مثل جنگل اسفالت و ریفیفی دیده بودم و هیچ چیز جدیدی نسبت به اونا نداشت.
2.زمان فیلم بی خودی اینقدر کم بود.به جز یه مورد بقیه کارکترا پرداخت درست حسابی نداشتن.خیلی از روابط شخصیتها هم در حد یه اشاره تو فیلم عنوان میشه.
3.نقشه دزدی و اجرای اون خیلی جالب نیستن .مقایسه کنید با سکانس های محشر سرقت دایره سرخ یا ریفیفی.
4.پایان فیلم از نقاط قوتشه.پرواز پول ها تو اسمون شات خیلی زیبا و تاثیر گذاری در اومده بود.
5.قیافه Femme Fatale خیلی زاقارت بود!:biggrin1:مقایسه کنید با جنگل اسفالت.(مرلین مونرو:biggrin1:)
6.به عنوان فیلم اول یه کارگردان قابل قبول بود.
7.تو کارای کوبریک بعد از لولیتا و eyes wide shut ضعیفترین بود.
8.کلا نسبت به اثار همرده خودش مثل اون 3 تایی که بالا گفتم فیلم ضعیفتریه.
9.الان قدر جان هیوستن عزیز رو بیشتر میدونم.نوآرهاش فوق العادن.
10. 7/10

The Time Traveler's Wife

B001HN69CC.01.LZZZZZZZ.jpg

در یک کلا نابودم کرد! فیلم این طوری که از روی باکسش معلومه صرفا عشاقانه نیست! در مورد شخصی هست که میتونه در زمان سفر کنه... واقعا فیلم زیبایی بود همه چیش خوب بود! پیشنهاد میکنم از دستش ندین..
9از 10
http://www.imdb.com/title/tt0452694

جنگل اسفالت و ریفیفی
البته ربطی به ریفیفی نداره ولی من کیلینگ رو ترجیح می دم به جنگل آسفالت. شخصیت پردازی جنگل آسفالت بهتره ولی کیلینگ از نظر ساختار و ضرباهنگ بهتر از جنگل آسفالته, داستان غیر خطیش در دنیای جبرگراش خیلی خوب پردازش شده و کشش بیشتری داره.فقط فم فتاله مشکل داره. البته اینم باید درنظر گرفت که هیوستون موقع ساخت آسفالت تو اوج بوده کوبریک اوایل کارش. ریفیفی هم کار مهمتری شاید باشه چون جزو سه فیلمیه که هیست مووی رو شروع کرده کار خیلی خوبیه ولی در مجموع به غیر از دوتا سکانس عالی خیلی از پس مقلدها برنیومده. Bob le flambeur هم تازگی دیدم که یکم نا امید کننده بود. کلا تو هیست موویها من ظرافت لاغر کیلینگ و شخصیت پردازیهای ملایم بعد از ظهر سگی رو ترجیح می دم.
Cahiers:But for example The Killing was more or less a copy of The Asphalt Jungle?
Orson Welles:Yes, but The Killing was better (than The Asphalt Jungle). The problem of imitation leaves me indifferent, above all if the imitator succeeds in surpassing the model. For me, Kubrick is a better director than Huston. I haven't seen Lolita but I believe that Kubrick can do everything

آخرین ویرایش:
Vertigo امتیاز 9 از 10
امتیاز دادن به سرگیجه که مشهور به شاهکاره شبیه نمره دادن به شاگردی ـه که همه انتظار دارن 20 بگیره
فیلم هم بنظرم شاهکار بود هم نه و واقعا دلیلی برای کسر یک نمره ندارم چون فعلا فقط یکبار دیدم شاید برای قضاوت زود باشه ولی مهمترین نکته برای من تو این فیلم یک ارزوی محال بود : کاش مرحوم جیمز استیوارت الان حدودا 40 ساله بود (البته اینجا مسن تر بود ) و کیم نواک حدودا 25 ساله. با عرض معذرت از دوست داران امثال پیت و کروز و فاکس و داف و جولی و مولی و این ... ها کاش همون قدیمی ها الانم بودن.
پ.ن: اسم فوق ستاره سریال فرندز یادم نبود و گرنه اون هم مورد عنایت قرار میگرفت.

البته اینم باید درنظر گرفت که هیوستون موقع ساخت آسفالت تو اوج بوده کوبریک اوایل کارش
اره.منم که گفتم نسبت به اولین کار مهمش فیلم قابل قبولیه.در مورد حرف ولزم منم با اینکه کوبریک کارگردان بهتریه مخالف نیستم ولی نه تو این ژانر.یه جورایی با همین یه فیلم میشه فهمید به خوبیه هیوستون قوائد فیلمسازی تو این ژانر(نوآر) رو نمیدونسته.
-----------------------
Monster
تنها لغتی که میشه برای بازیه ترون به کار برد،شگفت انگیزه.جدا" محشر کرد.یعنی بهترین بازیه زنی که تو این دهه دیدم همین بود.نوع حرف زدن،سیگار کشیدن،حرکات دست و صورت و کلا همه چیش به شدت واقعی بود.برعکس یکی مثل کیدمن که ساعت ها بیشتر به خاطر گریم اسکار برد،ترون علاوه بر گریم واقعا این نقشو بازی کرد.خود فیلم هم تو در اوردن احساسات بین ترون و ریچی تا حدودی موفق بود،ولی کلا چیز خیلی خاصی نداشت.امتیاز 7 هم بیشتر به خاطر ترون.
7/10

Underground

1261405518_4.jpg

این فیلم برای کسایی خوبه که کتاب 1984 رو خونده باشن و به نوعی مکمل اون کتاب هست و جامعه ای که دچار کمونیست بیشه رو نشون می داد و نکته قوت این بازیگرای فیلم بودن منحصر به فرد بودن مخصوصا miki manojlovic که در نقش مارکو تو این فیلم بازی کرد بی نظیر بود

10/10

Vertigo امتیاز 9 از 10

دوست عزیز در درجه اول اگه باز هم نظری درباره matthew perry می تونی به 1112 ارسال کنی و یک آهنگ پیشواز به خاطر این تفکر عمیقی که بر فیلم ها داری جایزه بگیری ، و دوم اینکه دلیل نمی شه که شما با دیدن یک فیلم کلاسیک اینقدر جو گیر بشی که بخوای همه رو زیر سوال ببری و اگر نه بنده هم می تونستم با دیدن undergorund خیلی ها رو زیر سوال ببرم ! چون هر بازی گری تو یک ژانری منحصر به فرد است (و الان بازیگر فرندز هیچ ربطی به فیلم هیچکاک نداره) و به نظر من تو ژانر کمدی matthew perry نقشش رو به خوبی ایفا می کنه و اون حس رو به بقیه منتقل می کنه و البته از شما که هنوز در سینمای دهه 80 گیر کردید و بالا نیومدید انتظاری بیشتری نیست (البته نمی خوام دهه 80-90 رو زیر سوال ببرم) !

سلام
معذرت از دوست داران امثال پیت و کروز و فاکس و داف و جولی و مولی و این ... ها کاش همون قدیمی ها الانم بودن.
هستمت به دشت .
اونوقت نامردا به یکی مثل " اوتول " فقط یه اسکار افتخاری دادن ، اونم همین اواخر .
عجیب بود که از " شارون " اسم نبردی ! :دی
دوست عزیز در درجه اول اگه باز هم نظری درباره matthew perry می تونی به 1112 ارسال کنی و یک آهنگ پیشواز به خاطر این تفکر عمیقی که بر فیلم ها داری جایزه بگیری ، و دوم اینکه دلیل نمی شه که شما با دیدن یک فیلم کلاسیک اینقدر جو گیر بشی که بخوای همه رو زیر سوال ببری و اگر نه بنده هم می تونستم با دیدن undergorund خیلی ها رو زیر سوال ببرم ! چون هر بازی گری تو یک ژانری منحصر به فرد است (و الان بازیگر فرندز هیچ ربطی به فیلم هیچکاک نداره) و به نظر من تو ژانر کمدی matthew perry نقشش رو به خوبی ایفا می کنه و اون حس رو به بقیه منتقل می کنه و البته از شما که هنوز در سینمای دهه 80 گیر کردید و بالا نیومدید انتظاری بیشتری نیست (البته نمی خوام دهه 80-90 رو زیر سوال ببرم) !
اولاً که مطمئن باش این اولین فیلم کلاسیکی نبوده که کوروش میدیده که بخواد به خاطرش جو پیر بشه . در مورد تفاوت بین هنرپیشه های قدیمی و جدید هم من و کوروش نظرات خاص خودمون رو داریم که از اولم همیشه روش تأکید داشتیم و مال این چند روز نیست .
دوماً ار کجا میدونی که با متیو پری بوده ؟! شاید انیستون یا کورتنی کاکس منظورش بوده .
و سوماً اینکه چه چیزی از کسی که با فیلمهای کلاسیک حال میکنه انتظار نمیره ؟!
-----
پ.ن 1 : من خودم با بعضی از هنرپیشه های دهه نود به اینور مثل چانی دپ خیلی حال میکنم ولی با هنرپیشه های کلاسیک بیشتر .
پ.ن 2 : اون 2 تا هنرپیشه که کوروش اسم برده خیلی قدیمی تر از دهه 80 هستن .

این بابا متیو چی چی رو اصلا نمیشناسم من دو سه قسمت فقط از فرندز دیدم ( که برای هفت پشتم کافیه) که بینشون جنیفر انیستون رو شناختم که همه میدونن از جمع بازیگران اون سریال از همه مشهورتره و اگه برای خرید یه جفت جوراب تشریف ببره در دورترین دهات ملت خبر دار میشن پس تبریک بخاطر استعدادتون در خوندن فکر من ولی چشم دفعه بعد که خواستم نظر بدم حتما از شما اجازه میگیرم. ضمنا اگه دوباره پستم رو بخونید من ژانر ها رو مقایسه نکردم. اینکه من اولین فیلم کلاسیکم رو دیدم و جوگیر شدم قضاوتش رو واگذار میکنم به کسانی که من رو میشناسن که تو این سایت هم کم نیستن.
ضمنا اگر یک جمله تو اون پست بتونی نشونم بدی که من در مورد دهه هشتاد گفتم نتیجه میگیرم پستها رو میخونی و نظر میدی در غیر این صورت همون بهتر که دیگه چیزی نگم چون دوستان اینجا هستند و نسبت به من اگاهی بیشتری در مورد سینما دارند و میدونن کی چی میگه. شما هم اگه فکر میکنی جیمز استیوارت و کیم نواک ستاره های دهه هشتاد هستند که بهتره از این ببعد تا مطمئن نشدید در مورد چیزی نظر ندین.
ضمنا بهتره عادت کنید به نظر شخصی دیگران احترام بذارید و البته بزرگ بودن جیمز استیوارت دیگه از حد نظر شخصی گذشته و یه حقیقته که میتونید با کمی جستجو تو اینترنت و دیدن چند تا فیلم ازش به این پی ببرید ( لطفا نگید خودم میدونم چون شما فعلا اول باید ثابت کنید که جمیز استیوارت دهه هشتاد ستاره بود یا دهه پنجاه یعنی سی سال اختلاف). اینهم یک نقل قول از صفحه ویکیپدیای ایشون :
He was named the third Greatest Male Star of All Time by the American Film Institute.

هستمت به دشت .
اونوقت نامردا به یکی مثل " اوتول " فقط یه اسکار افتخاری دادن ، اونم همین اواخر .
عجیب بود که از " شارون " اسم نبردی !

خوب مسلمه که من بخاطر بازی شارون طرفدارش نیستم . من از شارون 2 تا فیلم دیدم که خاص هم نبودن . مهمترین چیزی که از شارون برام اهمیت داره طرز فکرو رفتارش در طول دوره کوتاه عمرش و سکانس اخر زندگی واقعیش ـه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or