Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

در راه های افتخار و EWS بر خلاف چیزی که گفتی زنان نمادی برای قدرته و اگرچه در فیلمی مثه POG هیچ نیازی به شخصیت زن نیست و در سکانس آخر با اینکه در ابتدا ممکنه زن به عنوان نمادی از ضعف برداشت شه با تموم شدن سکانس زن در واقع نمادی از قدرت زنانگی نشون داده می شه و حتی یه جورایی می شه گفت مرثیه ای برای صلحه:biggrin1:
یعنی در فیلمی که Orgy وجود داره زن نماد قدرته؟ البته اگر منظورتون اون قدرته که بله... این فیلمها باعث میشن اشخاصی که دچار Commitment Issue هستن درمان شن. :دی

یعنی در فیلمی که Orgy وجود داره زن نماد قدرته؟ البته اگر منظورتون اون قدرته که بله... این فیلمها باعث میشن اشخاصی که دچار Commitment Issue هستن درمان شن
آئورلیتو باز خواستی یه چیزی بگی که...جملات قبل رو می چسبونی به جملات بعد بقیشم حذف می کنی چندتا چرت و پرت هم بعدش می نویسی احساس افتحار می کنی.

POG و 2001 رو حذف کردی از متنت؟
اره ،خیلی مهم نبود ولی اگه میخوای بنویسم جملم این بود:از فیلمایی مثل POG یا2001 که زن تو شون هیچ نقشی نداره که بگذریم..."
ولی حالا که حرفش شد بگم چرا تو فیلمی مثل 2001 نباید یکی از شخصیت مهم داستان مثل افراد داخل سفینه یا دانشمندا زن باشه؟البته نمیگم حالا مهمه بودن یا نبودن ولی چرا نباید یه همچین شخصیتی تو فیلمای کوبریک وجود داشته باشه؟
سکانس آخر با اینکه در ابتدا ممکنه زن به عنوان نمادی از ضعف برداشت شه با تموم شدن سکانس زن در واقع نمادی از قدرت زنانگی نشون داده می شه و حتی یه جورایی می شه گفت مرثیه ای برای صلحه
نه راستش من که همچین حسی نداشتم:biggrin1:
.
حالی که شخصیت کیدمن بسیار قوی و با اراده اس
این حرف با چیزی که خود کیدمن در مورد ملوانه( ملوان بود دیگه؟) به کروز میزنه در تناقضه.البته در این که شخصیت کروز هم در فیلم شخصیتی قوی نیست هم حرفی نیست ولی فکر کنم اون حرفی که کیدمن زد باعث انجام کارهای بعدی از کروز شد.شاید یه جورایی دلسردی از زندگی....یه حرفی هم اون مرده که تو مهمونی با کیدمن میرقصید زد که دقیق یادم نیست ولی جمله قشنگی بود در مورد بی وفا بودن زن ها و این باز هم نشون دهنده ی نگاه بد کوبریکه.
سکانس های بعدی مثلا کروز رو می بینیم که با فاحشه بیرون می ره اما نه تنها دلیلی بر ضعیف نشون دادن زن نیست بلکه نشون دهنده ی درون ضعیف خود بیل هارفورده که با حالت انتقام گونه ای اینکار رو انجام می ده.
بحث من سر اینه که چرا هر زنی که به پست کروز میخوره مشکل داره؟اخه چرا تا این حد؟
شاینینگ شخصیت زن ضعیفه و این دقیقا هدف روانشناسانه کوبریک بوده نه نگاه منفی به زن.
خب حالا نگاه به قول تو روانشناسانه ی کوبریک چرا باید اینجوری باشه؟مثلا چرا باید داستان رو یه جوری تغییر بده که شخصیت زن فیلم اینقدر داغون و به درد نخور باشه به طوری ادم رو شدید یاد B-MOVIE های این سبک مثل Scream میندازه؟
برای همین من سعی می کنم با همین پرتقال کوکی که شاید بیشترین برداشت اشتباه رو ازش داشت با جزئیات توضیح بدم و در واقع بررسی های متفاوت از زن که درسکانسها قرار داده شده رو بررسی کنم و چون کلا به همون بحث با حرف شخص معتقدم همینجا جواب می دم
اسپویلر رو خوندم.اولا واقعا ممنون ازت که اینقدر خوب و با جزئیات توضیه دادی.
در مورد پرتغال کوکی اینایی که گفتی به شدت جالب بود ولی راستش یه چیزی که هست به نظر من کوبریک بیش از حد بدبینه.نه فقط به موضوع زن تو همه فیلماش نگاهش در مورد خیلی چیزا اخرین درجه از بدبینی رو نشون میده.مثلا تو همون استرنجلاو موضوع اتمی رو نگاه کن از این بدتر میشه این قضیه رو دید؟یا HAL تو 2001 رو ببین؟این قضیه زن و dehumanization رو هم که گفتی تا حدودی همینه.حالا ما اومدیم dehumanization زن رو تو چندتا از فیلمامون نشون دادیم حالا بهتر نیست یه خورده از نکات مثبت زن رو نشون بدیم؟هرچند این قضیه dehumanization شدن زن هم به این شدتی که بهش پرداخت شده به نظر من نیست و یه جورایی اغراق امیزه که شاید به همون جنبه نمایش که گفتی برگرده.
در واقع این نمایش متفاوتی از جنسیت زنانه است که کوبریک نشون می ده.
چه جور نمایش متفاوتی؟حتی این احساس قدرت رو هم که میگی برمیگرده به مسائل جنسی.یعنی همون استفاده ابزاری از زن که به نظر من تو این سکانس کاملا مشهوده(زن یه وسیلس که الکس حق استفاده ازش رو نداره).
مورد کوبریک هم چون احساس می کنم کارگردان misunderstood شده ایه و ارتباط برقرار کردن با کارهاش نه از لحاظ سرگرم کننده بودن نسبت به کارگردانهایی که مثال می زنی سختتره حساسیت نشون می دم
این سرگرم کنندگی و entertaining که در مورد هیچکاک و کوبریک و اینا گفتم یه جورایی نسبی بود.یعنی بیشتر برای تحصین هیچکاک بود که از لحاظی که ممکنه فیلماش فوق العاده قوین.یعنیی منظورم این بود که مثلا فیلمای کوبریک در مقابل هیچکاک از این لحاظ ضعیف ترن.یعنی همون به قول تو mass art و high art رو به شدت با هم ترکیب کردن.وگرنه مطمئنا فیلمای برگمان و کوبریک و... هم جذابیت های خودشون رو دارن و هنوز که هنوزه هیچ فیلم فلسفی به قدرت و جذابیت مهر هفتم ندیدم.
. شناخته شدن سینما هم به عنوان هنر همین جا بنظرم در حال حاضر زیر سوال می ره
این سوال برای خودمم خیلی پیش اومده که سینما اول هنره با وسیله سرگرمی؟ولی به نظرم اول وسیله سرگرمیه بعد هنر.
اون نوع سینما و این نوع سینما نداریم
چرا داریم.نه حالا این جوری که گفتم ولی وقتی من از 2 تا کارگردان با سبک به شدت متفاوت میخوام فیلم ببینم مطمئنا نگاهم به فیلم 180 درجه فرق میکنه.
ولی خدایی من تا حالا یه ادم که خیلی اهل فیلم دیدن نیست یا شایدم هست ولی بیشتر فیلمای جدید میبینه ندیدم که این فیلم رو ببینه و خوشش بیاد.حالا این به نظرت نقص هست یانه؟
سینما فقط این چند نفر معروف هیچکاک وایلدر کوبریک و مخصوصا اسپیلبرگ که نیست
حالا همش که نه ولی نصفش که هستن:biggrin1:.

آخرین ویرایش:
ولی حالا که حرفش شد بگم چرا تو فیلمی مثل 2001 ناید یکی از شخصیت مهم داستان مثل افراد داخل سفینه یا دانشمندا زن باشه؟البته نمیگم حالا مهمه بودن یا نبودن
ببین دیگه واقعا داری تاکید بی مورد می کنی:biggrin1: چه نیازی هست که اصلا باشه. هیچکدوم از کاراکترهای فیلم حتی کاراکترهای مرد به غیر از هل اهمیت چندانی ندارن چون فیلم اصلا فیلم شخصیت محوری نیست و narrative کاملا با اکثر فیلمها متفاوته حالا چه اهمیتی داره زن باشه یا مرد. من واقعا دلیل حرفت رو متوجه نمی شم.
نه راستش من که همچین حسی نداشتم
دقیقا قدرتمندترین سکانس که مردانی رو که به جنگ رفتن و حتی ابتدا با دید تمسخر نگاه می کنن به گریه می ندازه نشون دهنده ی چیزی دیگه ی نیست.
بحث من سر اینه که چرا هر زنی که به پست کروز میخوره مشکل داره؟اخه چرا تا این حد
بحث فیلم رو همین بررسی درونیات مرد و زنه.حالا کروز به یه فاحشه بر می خوره. یا زن دیگه ای دقیقا در جایگاه کروز همین مشکلات زناشویی رو داره. از این موضوعات که جنبه تخیلی هم ندارن دید منفی نسبت به زن نمی شه برداشت کرد که.
این حرف با چیزی که خود کیدمن در مورد ملوانه اگه اشتباه نکنم به کروز در تناقضه.البته در این که شخصیت کروز هم در فیلم شخصیتی قوی نیست هم حرفی نیست ولی فکر کنم اون حرفی که کیدمن زد باعث انجام کارهای بعدی از کروز شد.شاید یه جورایی دلسردی از زندگی....یه حرفی هم اون مرده که تو مهمونی با کیدمن میرقصید زد که دقیق یادم نیست ولی جمله قشنگی بود در مورد بی وفا بودن زن ها و این باز هم نشون دهنده ی نگاه بد کوبریکه.
این چیزی که می گی نشون از ضعف شدید رابطه ی زناشوییه کروز و کیدمن داره(که در واقعیت هم همینطوره یکی از دلایل انتخاب این زوج برای فیلم) و هیچ ربطی به شخصیت کروز یا کیدمن نداره .اون حرفی که کیدمن در مورد ملوان می زنه تاکید بر چیزی نیست جز رابطه ی متزلزل این دو اما در عین حال در همین سکانس شخصیتی که کیدمن بتصویر درمیاره نشان از شخصیت بسیار قدرتمندترش نسبت به کروزه. دیگه این موضوع که کاملا مشخصه. جالبه تو مصاحبه خود کیدمن میگه مردم عقیده دارن EWS فیلمی بدبینانه اس در حالی که اصلا اینطور نیست بسیار خوشبینانه و امیدوارانه اس. حرفی که در تناقض یا چیزیه که می گی یعنی دید منفی کوبریک. دید منفی کوبریک به چی...به رابطه ی زناشویی یا زن....بهتر اینطوری بگیم...دید نقادانه....با کلمات بازی نکنیم:biggrin1:....
خب حالا نگاه به قول تو روانشناسانه ی کوبریک چرا باید اینجوری باشه؟مثلا چرا باید داستان رو یه جوری تغییر بده که شخصیت زن فیلم اینقدر داغون و به درد نخور باشه به طوری ادم رو شدید یاد B-MOVIE های این سبک مثل Scream میندازه
اولا مقایسه ی فیلم با Scream خیلی غیر منصفانه اس و بنظرم اصلا قابل مقایسه نیست. چیزی که شاینینگ و معدود کارهای ترسناک یا دلهره ای دیگه رو از امثال مزخرف فیلمهای این ژانر جدا می کنه همین جنبه های روانشناختیشه و انتخاب شلی دووال چیزی جز این رو نشون نمی ده. شخصیت ظاهری و باطنی ویندی در شاینینگ چیزی جز تاکیدی بر نمایش رابطه ی نه چندان گرم جک و اتفاقاتی که از لحاظ روانشناختی برای جک میفته نیست. اگه بخوایم اینطوری دلیل بیاریم که شخصیت زن فیلم خیلی درب و داغونه و بدرد نخور یا چرا باید اینطوری باشه اینکه نمی شه دلیل مخصوصا اگه بخوایم از دید احساسی به قضیه نگاه کنیم.همچنین دیگه چه ربطی به دید منفی نسبت به زن داره.... وقتی برای بیننده ی مرد این زن خوشایند نیست مسلما برای جک هم همینطوره. فکر می کنم کلا با فیلمهای کوبریک یکم مشکلات احساسی داری که این حرفو می زنی:biggrin1: چون فیلمای کوبریک خیلی با احساسات بازی نمی کنه.
به نظر من کوبریک بیش از حد بدبینه.نه فقط به موضوع زن تو همه فیلماش نگاهش در مورد خیلی چیزا اخرین درجه از بدبینی رو نشون میده
درسته کوبریک کارگردان خوشبینی نیست. چون سابجکتهایی هم که برای فیلماش انتخاب کرده خوشایند نیست. اگر بخوایم خیلی خوشحال به همه ی مسائل نگاه کنیم که فیلمای فرنک کاپرا موجوده. همونا رو خب فقط ببینیم. ولی اگه کسی یکم واقعبینانه تر به یه سری مسائل ناخوشایند نگاه کرد بنظرم بهتره موضوع رو پس نزنیم بلکه بیشتر در موردش فکر کنیم. خودمونو که نمی خوایم گول بزنیم.
مثلا تو همون استرنجلاو موضوع اتمی رو نگاه کن از این بدتر میشه این قضیه رو دید؟
به...اتفاقا کوبریک خیلی خوب دیده قضیه رو. پس اونموقع Fail Safe ه لومت چیه... اقتباس از یک کتاب جدی و تبدیلش به satire کار کاملا درستی بوده برای بیشتر مضحک کردن قضیه. از اونور بر اساس مدارک و شواهد, اتفاقی که در فیلم میفته بصورت واقعی هم تقریبا بعدها افتاده اما موفق نبوده(قضیه Curtis LeMay). چیزی که در فیلم نشون داده شده چیزی جز یه جوک بزرگ نیست و به همین جوک به همین تصویر جوک گونه از واقعیت داره می خنده. چشمهامون رو که نمی خوایم ببندیم موضوع مسئله ای نیست که بهش خوشبینانه نگاه کرد. از اونور باید در نظر بگیری که فیلم در اوج جنگ سرد ساخته شده و مطمئن باش اگه الان در اون شرایط قرار داشتیم بحثی رو بد بینی یا خوشبینی نمی شد.
یا HAL تو 2001 رو ببین
خب...این اوج بدبینی بود یا اخطار؟... من واقعا فکر می کنم تاکید بی مورد می کنی. دنیا واقعا اون دنیای ایده آل قشنگی که می گی نیست. یکیم اینجا gutsشو داشته به یه سری مسائل اشاره کنه. خوشایند نیست اما کور نباشیم بهتر از اینه که دیر شه.
حالا ما اومدیم dehumanization زن رو تو چندتا از فیلمامون نشون دادیم حالا بهتر نیست یه خورده از نکات مثبت زن رو نشون بدیم؟
دقیقا موضوع اینه الان که هیچ اون موقع هم کسی guts نشون دادن چنین مسائلی رو نداشته. خود کوبریک هم می گه اکثر کارگردانان یا تهیه کنندگان میلی به سابجکتهایی که که من به سمتشون رفتم نداشتن یا دوری می کردن الان که دیگه همین کاری تقریبا غیر ممکنه.در مورد نکات مثبت زن, اولا اینجا به نکات منفی زن پرداخته نشده به دید منفی جامعه به زن پرداخته شده و طرف زن رو گرفته. اگر فیلمایی می خوای که خیلی خوشحال همه با هم زندگی می کنن و کلا در دنیای دیگه ایین تعدادشون بسیار زیاده. کاپرا و بسیاری دیگه مخصوصا در هالیوود. این نوع فیلما که تعدادشون خیلی معدوده چون خیلی accessible نیستن و مشکل هم همینجاست.
هرچند این قضیه dehumanization شدن زن هم به این شدتی که بهش پرداخت شده به نظر من نیست و یه جورایی اغراق امیزه که شاید به همون جنبه نمایش که گفتی برگرده.
فکر می کنم اگر کوبریک می خواست کاملا واقعگرا و استایلایز نشده به موضوع نگاه کنه تو همون هفتاد که دهه خرابی بوده به وضعیت پازولینی دچار می شد(البته خیلی قابل مقایسه نیست). همچین موضوعاتی مثه این فیلم و استرنجلاو از نگاه satire تاثیر بیشتری دارن و بهتر می شه بهشون پرداخت تا یک سوژه کاملا جدی و واقعگرا. نمونش همین مقایسه Fail Safe و استرنجلاو.
چه جور نمایش متفاوتی؟حتی این احساس قدرت رو هم که میگی برمیگرده به مسائل جنسی.یعنی همون استفاده ابزاری از زن که به نظر من تو این سکانس کاملا مشهوده(زن یه وسیلس که الکس حق استفاده ازش رو نداره).
خب؟؟این چه ربطی به حرف من داشت... من چیزی غیر از این نگفتم...یه بار دیگه جمله رو بخون.
رای تحصین هیچکاک بود که از لحاظی که ممکنه فیلماش فوق العاده قوین.یعنی منظورم این بود که مثلا فیلمای کوبریک در مقابل هیچکاک از این لحاظ ضعیف ترن.
بعضی فیلمای هیچکاک فوق العاده قوین شکی تو این مورد نیست. اما یه چیزی رو باید در نظر بگیری هیچکاک کارگردان مینستریمه. سوژه هایی که انتخاب می کنه مینستریمه. سوژهایی که کوبریک و بعضی های دیگه انتخاب کردن و بر اون اساس فیلمشون رو ساختن مینستریم نیست. تازه با توجه به این نکته که از همین سوژه های نه چندان مینستریم کوبریک سعی کرده فیلمهایی مینستریم بسازه. شاید برای همین باشه اکثر فیلماش تو لیست IMDBه و بازم شاید بهمین خاطر باشه که misunderstood شده.
کلا اگه اینجا مقایسه ی هیچکاک و کوبریکه من فکر می کنم هیچکاک با میزان کمی کارگردان تاثیر گزارتریه در سینما و نقش مهمتری در شکل دادن سینما ایفا کرده.. از اونور فکر می کنم کوبریک کارگردان ویژه تریه. کوبریک خیلی بیشتر ثابت بوده از بین 11 فیلم بلندی که ساخته 10-9 تاش کارای خوب به بالایین در حالی که با اون چیزی که من دیدم تقریا 1/3 کارای هیچکاک خوب به بالاس 1/3 کاراش نکته خاصی نداره و 1/3 کاراش بی خوده اما در مجموع به خاطر تعداد بیشتر فیلماش کارای خوبش بیشتر از کوبریکه.کلا من فکر میکنم که اگه قضیه سابجکتیوه و تو هیچکاک رو به کوبریک ترجیح می دی و من کوبریک رو به هیچکاک قضیه فرق می کنه.
راستی میدونی که سینمای هیچکاک هم خیلی سینمای مرد سالارانه اییه. ابژه شدن زن تو سینمای هیچکاک معروفه.
یعنی همون به قول تو mass art و high art
فیلمای کوبریک high art ان همینطور هیچکاک اما هیچکاک هدفی جز entertain کردن بیننده نداره(جز یکی دوتا استثنا) ولی کوبریک فراتر می ره علاوه بر entertaining بودن. اگه pure entertainment بود مطمئنا misunderstood نمی شد یا خیلی راحت پسندتر بود برای افراد عام. مخصوصا زمان خودش چون الان که کشف شده. یه کسی مثه اندرو ساریس بیاد عذرحواهی کنه نظرشو پس بگیره بعد از اینهمه سال کم چیزی نیست.
به هر حال بنظر من هنر می تونه کاملا entertaining باشه ولی در عین حال می تونه فراتر از اینم بره و صرفا pure entertainment نباشه.اگر pure entertainment می خوایم خب همین ویدیو گیم برای چه کار دیگه اییه.به هر حال از همون اولی هم که فیلمسازی شروع شد استودیو ها هدفشون رو روی همین قسمت متمرکز کردن و اینطوری سینما رو تعریف کردن. هنوزم اون تعریف باقی مونده. حالا تعداد کمی از افراد راه دیگه ای پیش گرفتن و سعی کردن conventionها رو بشکنن. فکر نمی کنم مشکلی تو کارشون باشه. اینجور افراد بیشتر experimenterان.
چرا داریم.نه حالا این جوری که گفتم ولی وقتی من از 2 تا کارگردان با سبک به شدت متفاوت میخوام فیلم ببینم مطمئنا نگاهم به فیلم یه جور دیگس.
من فقط درباره ی خودم می گم اونم اینکه از هر نوع فیلمی انتظارات خودش رو دارم با توجه به ژانرش و مسائل دیگه و نه یه انتظار از پیش تعیین شده. بنظرم آدم از هر فیلمی بخاطر اون چیزی که هست باید لذت ببره.
ولی خدایی من تا حالا یه ادم که خیلی اهل فیلم دیدن نیست یا شایدم هست ولی بیشتر فیلمای جدید میبینه ندیدم که این فیلم رو ببینه و خوشش بیاد.حالا این به نظرت نقص هست یانه؟
ولی من دیدم. حتی کسی که نه تنها فیلم باف نیست بلکه بسیار آدم down to earth و پرتیه از ماجرا از فیلم خوشش اومده پس شاید لزوما ربطی نداشته باشه اما باید درنظر گرفت اکثریت cinephileها فیلم رو بر خلاف زمان اکران در جایگاه بالایی قرار دادن و reputationاش کاملا سیفه. تو همین اینترنت می تونی بری ببینی چون تعدادشون زیاده. در مورد اینکه کسی که اهل فیلم دیدن نیست یا کلا جدی نیست یا بیشتر فیلمای جدید می بینه خب چه انتظار دیگه ای باید داشت.مگه حرف هر فردی معیاره...یا سینما با نظر سابجکتیو اون فرد تعریف می شه؟ 2001 همیشه فیلم polarizingای بوده و همیشه حس love/hate وجود داشته. اما در عین حال تجربه ی فیلم دیدن و نوع نگاه فرد به فیلم هم می تونه تاثیر گزار باشه همچنین به هر حال در دوره ای که ویدیو گیم ها و فیلمهای هالیوود entertainmet رو میچرخونن انتظار دیگه ای هم نباید داشت. گفتم که 2001 زیادی معروف شده وگرنه اینهمه مثال دیگه می شه زد.وقتی می گم mass art برای همینه که افراد خیلی راحت فیلم می بینن و نظر می دن نمونشم تو همین تاپیک ولی ایده ی مشخصی ندارن(شما رو نمی گم)
حالا همش که نه ولی نصفش که هستن
.....
sigh.gif

آخرین ویرایش:
دقیقا موضوع اینه الان که هیچ اون موقع هم کسی guts نشون دادن چنین مسائلی رو نداشته. خود کوبریک هم می گه اکثر کارگردانان یا تهیه کنندگان میلی به سابجکتهایی که که من به سمتشون رفتم نداشتن یا دوری می کردن الان که دیگه همین کاری تقریبا غیر ممکنه.در مورد نکات مثبت زن, اولا اینجا به نکات منفی زن پرداخته نشده به دید منفی جامعه به زن پرداخته شده و طرف زن رو گرفته. اگر فیلمایی می خوای که خیلی خوشحال همه با هم زندگی می کنن و کلا در دنیای دیگه ایین تعدادشون بسیار زیاده. کاپرا و بسیاری دیگه مخصوصا در هالیوود. این نوع فیلما که تعدادشون خیلی معدوده چون خیلی accessible نیستن و مشکل هم همینجاست.
یعنی چون کاپرا به افسردگی و امید میپردازه و کوپریک به نوجوونهایی که توی ییلاق به زنها تجاوز میکنن، کاپرا کوته بینه؟

یعنی چون کاپرا به افسردگی:eek: و امید میپردازه و کوپریک به نوجوونهایی که توی ییلاق به زنها تجاوز میکنن، کاپرا کوته بینه
ای خدا.... فیلمای کاپرا فیلمای خیلی قشنگین. خیلیم دوست داشتنی و شادن. کلا تو دنیای دیگه ای سیر می کنن. کاملا بدرد سن شما هم می خورن. کاپرا هم کارگردانی با دیدی بسیار عمیقه. همونارو ببین شاد باش. نمی دونم چرا نمی تونی چیزی نگی...خوشم میاد بحثیم نمی کنی....همینطوری یه جمله ی پرتی می نویسی و میری....
------------------------------------------------
امیر این امضا و آواتارت بدجوری شارژم کرد...:biggrin1:

آخرین ویرایش:
این حرف با چیزی که خود کیدمن در مورد ملوانه( ملوان بود دیگه؟) به کروز میزنه در تناقضه.البته در این که شخصیت کروز هم در فیلم شخصیتی قوی نیست هم حرفی نیست ولی فکر کنم اون حرفی که کیدمن زد باعث انجام کارهای بعدی از کروز شد.شاید یه جورایی دلسردی از زندگی....یه حرفی هم اون مرده که تو مهمونی با کیدمن میرقصید زد که دقیق یادم نیست ولی جمله قشنگی بود در مورد بی وفا بودن زن ها و این باز هم نشون دهنده ی نگاه بد کوبریکه.
کسایی که فیلم رو ندیدن،نخونن!
منظور اردلان رو بد متوجه شدی،اگه دقت کنی کل فیلم رو میشه به دو قسمت تقسیم کرد و به نظرم این دو قسمت معکوس همدیگه ان یعنی از آماده شدن بیل و آلیس بگیر تا اون مهمونی مرموز-از خواب آلیس تا بخ آخر،و زیرکانه اس که نیمه ی اول بلا استثنا سکانسایی تمام نشده ان و حقیقتا مکانیزم فیلم کنش های باقی مانده و در قطع دوم واکنش به جای می ذاره.،مثلا نیمه اول وقتی بیل به خونه اون زن فاحشه میره با تلفن آلیس قطع میشه،گپ بیل با دو دختر در مهمانی زیگلر با فراخوانی بیل قطع میشه،اعتراف آلیس با اون لانگ شات بعد از خبر مرگ آشنایی قطع میشه،تو همون سکانس یعنی خبر مرگ،وقتی دختر از علاقش به بیل میگه با ورود نامزدش قطع میشه ... همونطور که اردلان توضیح داد وقتی مرد از اعتراف زن باخبر میشه یه نوع عدم شناخت در ش ایجاد میشه ولی چون آلیس اراده ی قوی تری نسبت به مرد داره با اعترافش مضحکانش پوزخند به قهرمان داستان میزنه که تاکید بر همین قدرتشه به نظرم(سکانس رقص آلیس با مرد نا آشنا که به نظر با مست شدن بی اراده میاد اما نهایت مرد زیر سلطه ی اون باز هم نیمه تمام باقی میمونه اما با اختیار خودش) و چون بیل بهش اعتماد داشت یه نوع از هم گسیختگی فکری تو خیالش (به نظرم اینجاست که فیلم یه گام به رویا پردازی نزدیک میشه) ایجاد میشه که نهایتا با اون نیمه تمام بودن سکانس ها که گفتم در حقیقت ارضای نیمه تمام جنسی میشه توجیح کرد،در واقع بیل با همون اطمینانی که آلیس گفتم یه نوع دانایی یا برتری از دیگران احساس می کنه که در نهایت با اون تجربه نیمه دوم خودش رو موازی با آلیس می دونه.
حالا وارد اون مهمونی عجیب نمیشیم ولی اگه هم اونجا کوبریک زن رو ضعیف فرض می کرد که فداکاری زن...
واقعا دلتون میاد به همچین گوهرهایی این دیدگاه رو داشته باشین؟!
"چشمان کاملا بسته"!!!بی شرف عجب اسمی هم داره،طرف با چشمای بازش زیر ماسکه ولی بازم میگه دیدت رو وسعت بده،چشمای بستت رو باز کن...
صد در صد این فیلم اگه تا الان ارزشش رو نشون نداده باشه مثه 2001 , ACO تا چند سال دیگه به اوج می رسه!
اما هیچکاک هدفی جز entertain کردن بیننده نداره(جز یکی دوتا استثنا) ولی کوبریک فراتر می ره علاوه بر entertaining بودن.
:eek::eek::eek:
اردلان بابا دمت گرم،نه دمت گرم دیگه،تو دیگه چرا این حرف رو می زنی!مات شدم...
هیچکاک استاد مسلم رویا پردازی و واقعیت،استاد سوسپانس،وقتی گدار میاد میگه "مرد عوضی" درسی در میزانسن،وقتی "مردی که زیاد می دانست" با اون سکانس باشکوهش تو اپرا میشه اوج دکوپاژ صحنه،وقتی طناب با کمترین کاتش،لانگ شاتای طولانی رو به رخ می کشه،وقتی "سایه یک شک" با اون کنتراست های نور روشن و سیاهش فیلم نوآر رو معنا میده ...حالا شاهکاراش رو به کنار،ولی آخه نمیشه کوبریک رو با هیچکاک قیاس کرد چون هیچ رقمه به هم شباهت ندارن،آخه سوژه های کوبریک ناب ترین هاست ولی هیچکاک از هیچ(نه اینکه هیچ،سوژه ها رو منظورمه) میاد اصلا درس فیلمسازی و فیلمبرداری و شات و ... میده،میگی سرگرم کردن؟خودت که بهتر می دونی،هیچکاک رو که نباید فیلماش رو یه بار دید،خاب معلومه هر کی یه بار ببینه قصد و قرضی جز گرم شدن نداره،همین دیشب "شمال از شمال غربی" رو دیدم واقعا حرف خاصی برا گفتن نداره ها،ولی انسجام و ساختار فرمی ش خیلی تاثیر داره برای درک بیشتر فیلمای دیگه...

آخرین ویرایش:
rate your last seen movie که میگن همین جاست نه ؟؟
.............................
the midnight meat train

4.5

کلا این سبک فیلما هرگز نمیتونن عمیق حتی تو سبک خودشون باشن و همون موضوع معمولا کشتن بی هدف رو درست نشون بدن ولی واقعا اگه تو سبک ترسناک اون بابایی رو که دیونه شده و میخواد همه چیزو همه کس رو بکشه بیشتر باز بشه یا فیلم نامه منطقی تر باشه و یه تعداد زیادی ادم به غیر منطقی ترین و بی هدف ترین شکل کشته نشن بعد اخرش نقش اول سالم بمونه همه خوشحال بشن واقعا به کسی بر نمیخوره !!:دی
داستان هم در مورد یه باباییه که تو اخرین متروی شب میگیره هرکی تو قطار باقی مونده رو میکشه !! یه عکسای هم به امکان دار بودن همچین اتفاقی شک میکنه و....

یعنی در فیلمی که Orgy وجود داره زن نماد قدرته؟ البته اگر منظورتون اون قدرته که بله... این فیلمها باعث میشن اشخاصی که دچار Commitment Issue هستن درمان شن. :دی

اون مراسم که در فيلم نمايش داده می شه مراسم hiros gamos (نمی دونم درست نوشتم يا نه
) هست که اصلاً اورجی نيست و قابل مقايسه با اون نيست
يه توضيح کوتاه اين که اين فرقه معتقدند که بهترين زمان برای عبادت خدا بعد از س*س هست

با توجه به تعریف این و این هیچ ربطی به چیزی که گفتید نداره.اصلا بحث خدا نیست.
اردلان بابا دمت گرم،نه دمت گرم دیگه،تو دیگه چرا این حرف رو می زنی!مات شدم...
هیچکاک استاد مسلم رویا پردازی و واقعیت،استاد سوسپانس،وقتی گدار میاد میگه "مرد عوضی" درسی در میزانسن،وقتی "مردی که زیاد می دانست" با اون سکانس باشکوهش تو اپرا میشه اوج دکوپاژ صحنه،وقتی طناب با کمترین کاتش،لانگ شاتای طولانی رو به رخ می کشه،وقتی "سایه یک شک" با اون کنتراست های نور روشن و سیاهش فیلم نوآر رو معنا میده ...حالا شاهکاراش رو به کنار،ولی آخه نمیشه کوبریک رو با هیچکاک قیاس کرد چون هیچ رقمه به هم شباهت ندارن،آخه سوژه های کوبریک ناب ترین هاست ولی هیچکاک از هیچ(نه اینکه هیچ،سوژه ها رو منظورمه) میاد اصلا درس فیلمسازی و فیلمبرداری و شات و ... میده،میگی سرگرم کردن؟خودت که بهتر می دونی،هیچکاک رو که نباید فیلماش رو یه بار دید،خاب معلومه هر کی یه بار ببینه قصد و قرضی جز گرم شدن نداره،همین دیشب "شمال از شمال غربی" رو دیدم واقعا حرف خاصی برا گفتن نداره ها،ولی انسجام و ساختار فرمی ش خیلی تاثیر داره برای درک بیشتر فیلمای دیگه...
:(
من که خودم قبلا از هیچکاک حمایت کردم تو همین تاپیک و جزو کارگردانان محبوبمه.هیچکاک یکی از بهترین یا شاید بهترین technician سینماست و خیلی چیزایی که الان می بینیم مدیون کاراشه. تو این موضوع که شکی نیست ولی من اصلا یه چیز دیگه گفتم قصدم هم کوچیک کردن هیچکاک نبود. بحث رو اینه که سوژه هایی که کوبریک انتخاب کرده چون جنجالین و لایه لایه معمولا شاید خیلی accessible نباشن. اما سوژه هایی که هیچکاک انتخاب کرده کاملا accessibleان.منظورم اینه.برای همینه که می گم که کاراش pure entertainmentان.
راستی thanks man. خوشحال شدم بالاخره یکی از این کوبریک دفاع کرد....
کلا تاپیکی که من توش می رم خرکی می شه:biggrin1: یکم ادویه آئورلیتوم بهش اضافه کن ببین چی شه...:biggrin1:

آخرین ویرایش:
آخه گفتی هدفش من فک کردم داری بهش jeer میدی...
واقعا مفاهیم هیچکاک و کوبریک اصلا من نمی دونم چطوری میشه بهم ربط داد؟!
ایده های کوبریک گسترده تر و بیشترن ولی هیچکاک ایده هاش نزدیک به هم اما پیچیدگیش بیشتر از همه،دقیقا همون هیچی که گفتم،نمی دونم چیجوری میشه تعریفش کرد ولی همون به قولی accessible...!به قول خودش:این فقط یه فیلمه! که منتقدا اومدن همین جلمه ش رو که به عوامل تولیدیش می زده رو رمزش خوندن،تفکیک رویا و واقعیت...دیوانه ان اینا بابا،از محدود کارگردانای هالیوودی که اصلا ذاتا هنرمندن(به معنای واقعیش)
کلا تاپیکی که من توش می رم خرکی می شه یکم ادویه آئورلیتوم بهش اضافه کن ببین چی شه...
آقا بزار همینجوری باشه،همینش خوبه.(البته نه با مسخره کردن همدیگه)
همش بیایم نمره بدیم به فیلم بـــِر و بـــِر همدیگه رو نگاه کنیم که چی بشه،حداقل برداشتای غلط که باید تصحیح بشن...یا فوق فوقش از بیکاری در میایم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
یعنی در فیلمی که Orgy وجود داره زن نماد قدرته؟ البته اگر منظورتون اون قدرته که بله... این فیلمها باعث میشن اشخاصی که دچار Commitment Issue هستن درمان شن. :biggrin1:
اون مراسم که در فيلم نمايش داده می شه مراسم hiros gamos (نمی دونم درست نوشتم يا نه
) هست که اصلاً اورجی نيست و قابل مقايسه با اون نيست
يه توضيح کوتاه اين که اين فرقه معتقدند که بهترين زمان برای عبادت خدا بعد از س*س هست
تو آی ام دی بی که نوشته اورجی.
یا چون کوپریک به نوجوون‌هایی که تو ییلاق به زن‌ها تجاوز نمی‌کنن نمیپردازه، تو کوته‌ بینی ؟ :biggrin1:
Shut the f*ck up donny.
:دی
(به دیگران:توهین برداشت نشه یک نقل قول از TBL هست)
ای خدا.... فیلمای کاپرا فیلمای خیلی قشنگین. خیلیم دوست داشتنی و شادن. کلا تو دنیای دیگه ای سیر می کنن. کاملا بدرد سن شما هم می خورن. کاپرا هم کارگردانی با دیدی بسیار عمیقه. همونارو ببین شاد باش. نمی دونم چرا نمی تونی چیزی نگی...خوشم میاد بحثیم نمی کنی....همینطوری یه جمله ی پرتی می نویسی و میری....
اگه وقتی که سینما اختراع شد همه به فکر این بودن که فیلمهای معناگرا بسازن الان سینمایی نمونده بود. فرض کن یک کشاورز میخواد روز یکشنبشو (البته اگر آتئیست نباشه، بعد از کلیسا:دی) توی سینما یک فیلم ببینه. میاد یک فیلم در مورد اسکیزوفرنی و چاله چوله های زمانی و میبینه یا یک فیلم مثل IAWL؟

اولا هی از این عبارت معناگرا استفاده نکنین حالم بهم خورد:sick: ثانیا خب شما تو ده خودتون روزای یکشنبه IAWL بینیین. برای همه ی سنها هم مناسبه. بین کارای کاپرا اتفاقا قابل تاملترینشه. به هر حال کسی از چنین فردی انتظاری نداره اسکیزوفرنی رو اصلا بتونه بنویسه چه برسه اینکه بخواد توش دقیق شه. اصلا ممکنه خودشم دچار شه...:biggrin1:
-------------------------------------
آخی...امروز تولدشم هست به جای جشن گرفتن ببین چیکار داریم می کنیم:((:biggrin1:

تو آی ام دی بی که نوشته اورجی.

برای اطلاعات بيشتر به ويکی پديا مراجعه شود يا اگه می خوای يکم بيشتر بدونی کتاب راز داوينچی رو بخون
اون تو هم راجب hiros gamos توضيح داده و نويسنده گفته برای اطلاعات محسوس تر فيلم EWS رو ببينيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or