Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Lord of the Rings : The Fellowship of the Rings

FellowshipOfTheRing_poster.jpg

9/10

یک جوان روستایی از نژاد هابیت ها باید حلقه ای رو نابود کنه ، قبل از اینکه کسی که نباید دستش به اون برسه و با استفاده از دنیا رو داغون کنه!

کاملا غیر قابل بحث! یه شاهکار عالی

آقا من این واچمن رو دیدم،چقد سیاه بود،چقد تلخ،خیلی تراژدی تر از TDK ... پدر اقتباس رو در آورد،کی بود میگفت اصلا به کتاب وفادار نبود؟!بابا تا اونجایی که من یادمه دیالوگا مو نمیزد چه برسه...فقط یه کامیکی که پسره تو خیابون میخونه رو نداشت یا آخرشم یکم فرق می کرد که به نظر من فیلمش تونست پایانه خوبی بسازه...فقط سوال من اینه که چرا می گفتین این پایانش فیلم نمیشه؟چرا نمیشه ساختش؟(مخصوصا سینا که انقد اصرار میکرد...)
(اتفاقا پایانه کتابش نامعقول تر میزد،همین که فهمیدن مخ کار گیری بوده اون نایت اُل و لوری گره خوردن به هم...)

پ.ن:مثه اینکه همه عادت کردن...
امیر(snake pianist) خودت مثه اینکه تاپیک فوتبال رو با جمعی از بچه ها تعطیل کردی ناسلامتی ها،در کنار حرفت انتقاد پذیری رو مخصوصا به خودت توصیه میشه :دی چاه نبر بحر کسی،اول خودت،بعدا کسی...!!!

آخرین ویرایش:
کجاش پدر اقتباس رو درآورد ؟ فقط اکشن کتاب رو پیاده کرده بود... بعدم تعریفت از "یک کم" رو باید تغییر بدی :دی چون احتمالا با این تعریف تو از یک‌کم تغییر آخر بتمن قبلی میتونست بتمن با جوکر تو یکی از کلیساهای شهر ازدواج کنه، ولی خب وفادار بوده به کامیک‌ها بازم :دی پایان کتاب نامعقول بود؟! با این پایان اسنایدر کلا شخصیت منهتن رو تغییر داده بود، حالا منم میام یه فیلم میسازم از رو سالار مگس‌ها، فقط آخرش همه به خوبی و خوشی سوار هواپیما میشن و میرن :دی بعد چون دیالوگا مو نمیزده تا این‌جای فیلم به کتاب وفادار بودم ؟

نمیدونم کتاب رو خوندی یا نه، ولی در مورد کتاب مور میشه چند کتاب تفسیر نوشت، ولی در مورد فیلم اسنایدر فقط میشه یه نقد در مورد اکشن فیلم یا جلوه‌های ویژش نوشت، من به جز یه سوپرهیروی تو خالی هیچی تو فیلم اسنایدر ندیدم که به‌عنوان یه اکشن خوب خیلی هم خفن و خوشحال بود but it was not Watchmen

Super Troopers

st.jpg

بسي خنده دار بود . ارزش يك بار ديدن رو داره !!

4 از 10

lgfp1823protect-destroy-transformers-the-transformers-movie-poster.jpg

فوق العاده بود . عجب جلوه هاي ويژه داشت . نمي دونم چرا زود تر نديدمش . اين Michael Bay كارش خيلي

درسته

9 از 10

475820.1020.A.jpg

بسيار بسيار جاب بود . داستان و شخصيت پردازي جالبي داشت . يه جورايي فيلمش خاص بود . ديدنش

شديد توصيه ميشه

8 از 10

---------------------------------------------------

چند شب پيش ديدم شبكه 4 ايران داره فيلم The Big Lebowski رو نشون ميده . كلا فيلم 2 ساعته شد 45 دقيقه !!!! گريم داشت در ميومد . اخه يكي نيست بهشون

بگه مجبورين اين فيلم رو نشون بدين برين همون .......

بعد چون دیالوگا مو نمیزده تا این‌جای فیلم به کتاب وفادار بودم ؟
خاب برادر،منم میگم دیالوگاش کمپلت ماله کتاب بود حالا چه برسه به داستان یا صحنه سازی یا ... (واقعا یعنی می خوای بگی این 3 چیز عین کتاب نبود؟یا من مموریم ایراد داره یا تو دیگه! :cheesygri ) البته من کامیکای دیگه رو نخوندم مثه اسپایدر من،واقعا ریمی همین کارو کرد؟
خدایی آخه میشه؟!با اون لاو ترکوندشون....؟یا منهتن؟(هر چند خوب یادم نمیاد،فک کنم میرفت پیش ازیماندیس بعد 4 تا بلغور میکنه بعد غیبش زد،آها اصلا تو کتاب ازیماندیس اون twist ش رو فقط خودش رو سهیم می دونست(؟) ولی تو فیلم نامردی نکرد،مهنتن رو شریک کرد...ولی من نمی دونم چرا کلا با کامیکا میونه خوبی ندارم،کتاب تفسیر میشه نوشت؟جیزز کرایســــت:biggrin1:
میگم،جدا نولان از هیچ کتابی اقتباس کرده بود؟(کله فیلم رو میگم) من فک می کردم همش رو (تقریبی) خودش نوشت...حالا کدوم کتابه؟60 بار تو تاپیک کامیک بوک سنتر عرض کردم کدوم کتابای بتمن باحالن اصلا انگار دارم به در میگم دیوار بشنوه...(راستی،گرافیک نوولاش رو ندارم،اگه شماره هاش رو بگی کدوم ضروریه خیلی آقایی...)
اسپایدرمن کامیکه نه گرافیک نوول. هزارتا نویسنده نوشتنش، هزارتا داستان داره. ریمی اومده 6-7 تا کامیک اول رو سرمشق کارش قرار داده همین
مثال زدم،حالا یه گرافیک نوول دیگه...منظورم اینه که من اقتباسش رو ضعیف نمی دونستم.

آخرین ویرایش:
البته من کامیکای دیگه رو نخوندم مثه اسپایدر من،واقعا ریمی همین کارو کرد؟
اسپایدرمن کامیکه نه گرافیک نوول. هزارتا نویسنده نوشتنش، هزارتا داستان داره. ریمی اومده 6-7 تا کامیک اول رو سرمشق کارش قرار داده همین.

خب شما الان همه چیزو به لول و لول‌بازی گرفتی :دی
یعنی چی الان اومد منهتن رو شریک کرد ؟ مثلا تو تایتانیک هم جک اگه میومد دختره رو با اون‌یکی یارو شریک می‌شد شما خوشحال‌تر میشدی ؟
بعد من فهمیدم شما اصلا نباید سمت واچمن بری چون حرفای منهتن رو بلغور میدونی... یا میای میخندی به این‌که در مورد واچمن تفاسیر نوشتند... لااقل گوگل‌خور بکنید دیگه...

یکی این ممد رو هم بی‌زحمت بن کنه... :دی
لطف کن دلایلت رو هم شفاف و واضح بیان کن منم بهت گیر بدم یه نوبت چون واقعا امتیاز دادنت در حد مرغ‌های پخته‌ای که میخوان ادای راجر ایبرت رو دربیارن :دی :دی :دی

یکی این ممد رو هم بی‌زحمت بن کنه... :biggrin1:
لطف کن دلایلت رو هم شفاف و واضح بیان کن منم بهت گیر بدم یه نوبت چون واقعا امتیاز دادنت در حد مرغ‌های پخته‌ای که میخوان ادای راجر ایبرت رو دربیارن :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

آخرای فیلم یکم مسخره ست.

لطف کن دلایلت رو هم شفاف و واضح بیان کن منم بهت گیر بدم یه نوبت چون واقعا امتیاز دادنت در حد مرغ‌های پخته‌ای که میخوان ادای راجر ایبرت رو دربیارن :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
چي ميگي امير. ايبرت به Hitman سه ستاره داده. اين به Big Lebowski هم همون نداد :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or