Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

جو بتمن میگیرد:دی
اتفاقا بدتر از میمنتوئه چون تو میمنتو تایم لاین یه حالت U شکل داره در صورتی که تو 21 گرم خرکیه اینه قضیه:دی 21 گرم از اون فیلماییه که بار اول که دیدم خوشم اومد ولی به تدریج ازش داره بدم میاد:دی
توهینی کردی به ترافیک و تا حدی به کرش و البته قضیه واسه بابل برعکسه:دی
اصلا هم جو بتمن نیست اگه یکی از ممنتو تا بتمن بگینز پیگیر نولان باشه میفهمه نولان از نظر استعدادی یکی از بهترین هاست در بین اینهمه غول تو کار گردانی هالیوود یه جوون 38 ساله خیلی خوب خودشو نشون داده !
==
البته خودتم میدونی 21 گرم راحتتر پازل ها رو کنار هم قرار میداد یعنی اینکه درکش برا بیننده عام راحتتر از ممنتو بود (یادت نمیاد برو یه بار دیگه نگاه کن :biggrin1:)
==
اینو فکر کنم مهدی گفت که این 3 -4 تا تو یه سبکن که توهین به ترافیک بود :biggrin1: چون به نظر من 21 گرم و کرش تو یه سطحن ولی سطح خیلی بالاتری نسبت به بابل !

سلام
راستی حالا که صحبت از الکترا شد فکر کنم این یکی تقریبا قسمت قبلی الکترا به حساب بیاد...
Daredevil
الکترا یکی از شخصیتهای جانبی تو داستان و فیلم دردویل بود که نمیدونم رو چه حسابی تصمیم گرفتن به فیلم جدا برای خودش بسازن !
-----
پ.ن : یعنی استقبال شده بود ازش ؟!!!

جو بتمن میگیرد:biggrin1:
فقط کافیه insomnia. prestige. batman begins. memento. dark knight را ببینید;)
آنوقت شما هم مثل من کار گردان مورد علاقه تان میشود نولان و نویسنده مورد علاقه تان هم میشود نولان:biggrin1:
مثلا توی پرستیژ و ممنتو هنر نویسنده کاملا مشهود بود.

فقط کافیه insomnia. prestige. batman begins. memento. dark knight را ببینید
من همه ی اینارو دیدم، Following رو هم دیدم، قبل از بتمن هم نولان رو میشناختم، ولی insomnia و prestige در اون حدی فیلمای قوی ای نیستن، مخصوصا پرستیژ که مثل همین TDK کلی plot hole داره(از نظر فیلمنامه که میگی نویسنده محبوبت شده نولان)
نولان فیلماش خیلی با استیله ولی هنوز به حدی نرسیده که بشه گفت کارگردان بزرگیه، و البته یه مشکلیم که داره اینه که بهترین فیلمشو همون اول کار ساخت:دی
اصلا هم جو بتمن نیست
جو بتمن رو که با تو نبودم:دی
نولان از نظر استعدادی یکی از بهترین هاست
مگه کسی گفت نیست؟:دی ولی اینکه الان همه جا اسم نولانو یاد گرفتن میگن بهترین کارگردانه دنیاسو و نمیدونم هیث لجر بازیگر خیلی شاخی بود و بتمن بهترین فیلم معاصره و اینا، به طرزی رو نروه:دی
البته خودتم میدونی 21 گرم راحتتر پازل ها رو کنار هم قرار میداد
تو 21 گرم پلان های مختلف نشانه های خیلی تابلویی داشتن که در حین همون فیلم دیدن فقط یه کودن نمیتونست تا هر جای فیلمو که دیده منظم پشت هم بچینه:دی و تابلو بودن این نشانه ها بد میرفت رو اعصاب آدم، در صورتی که آمورس پروس همین ایناریتو خیلی بهتر بود. کلا 21 گرم یه فیلمیه که قصدش اینه که بیننده رو emotionolize :دی بکنه، اونم به هر نحو ممکن، واسه همین خیلی فیلم خوبی نیست و ابدا ماندگار هم نیست.
اینو فکر کنم مهدی گفت که این 3 -4 تا تو یه سبکن که توهین به ترافیک بود :biggrin1: چون به نظر من 21 گرم و کرش تو یه سطحن ولی سطح خیلی بالاتری نسبت به بابل !
منم همینو گفتم دیگه، ترافیک از اونا بالاتره، کرش هم یکمی از 21 گرم شاید بالاتر باشه چون اون اغراق شدید 21 رو نداره، بابل هم که هیچ:دی
مثلا توی پرستیژ و ممنتو هنر نویسنده کاملا مشهود بود.
اون چیزی که تو میمنتو همه رو جذب کرد بیشتر ساختار و تدوین فیلم بود تا نویسنده، چون فیلم نه پلات خیلی خاصی داشت نه متن خاصی.

Saving Private Ryan

saving_private_ryan_ver2.jpg

براي 17 مين بار ديدمش! ولي چون اينجا بهش نمره ندادم ميگم.:biggrin1:
فكر ميكنم همتون ديدين پس توضيح خاصي لازم نيست.
يكي از بهترين فيلمهاي تاريخ. (از نظر من)
جزو معدود فيلمهاييه كه بهش نمره ي كامل رو ميدم.
10/10
اعتراض هم وارد نيست! همينه كه هست.:biggrin1:

مگه کسی گفت نیست؟:biggrin1: ولی اینکه الان همه جا اسم نولانو یاد گرفتن میگن بهترین کارگردانه دنیاسو و نمیدونم هیث لجر بازیگر خیلی شاخی بود و بتمن بهترین فیلم معاصره و اینا، به طرزی رو نروه:biggrin1:
باور کن بنظر من ضعیف ترین فیلم نولان شوالیه تاریکی است. چون من کلا خوشم نیامد.
من خیلی قبل تر از اینکه شوالیه تاریکی ساخته بشود از نولان خوشم می آمد.

ولی insomnia و prestige در اون حدی فیلمای قوی ای نیستن، مخصوصا پرستیژ که مثل همین TDK کلی plot hole داره
و این را هم باور کن که بهترین فیلم نولان پرستیژ است:love:
اینزامنیا فیلم خیلی خوبی بود ولی خوب قبول دارم در حد پرستیژ یا ممنتو نیست;)
اون چیزی که تو میمنتو همه رو جذب کرد بیشتر ساختار و تدوین فیلم بود تا نویسنده، چون فیلم نه پلات خیلی خاصی داشت نه متن خاصی. ______
با این حرفت شدیدا مخالفم. شاهکار فقط داستانش بود. بنظر من حتی توی آن فیلم کار کریستوفر در نقش کارگردان خیلی بچشم نمی امد بلکه بیشتر هنر جاناتان بود که در فیلم فوق العاده بنظر میرسید.

کلا سلیقه ها متفاوت است;)

پ.ن : یعنی استقبال شده بود ازش ؟!!!
کلا اون موقع از بازی گارنر تو فیلم Daredevil خیلی تعریف شد
برا همین اومدن Spin-off ش رو ساختن
==
البته خودتم میدونی 21 گرم راحتتر پازل ها رو کنار هم قرار میداد یعنی اینکه درکش برا بیننده عام راحتتر از ممنتو بود (یادت نمیاد برو یه بار دیگه نگاه کن )
دستکم ممنتو موجبات سر گیجه رو فراهم نمی کرد
21 گرم همینجوری گتره ای همه چیز رو چیده بود دور هم
من واقعا سرم داغون شد
البته مشخصه که فهمش راحت بود چون Twist ی تو کار نبود بر خلاف ممنتو که همش رو Twistش بود
البته 21 گرم رو خیلی بد موقع دیدم اما ممنتو رو هم هر 3 بار تقریبا همون موقع ها دیدم (یک به بعد بود)
==
نولان هم داستانی شد بعد از TDK ها
به شخصه به Batman Begins خیلی ارفاق کردم در زمان خودش الان به شکل مشخصی یه فیلم Ok و خوب هست نه خیلی فراتر از اون در حد 7-7.5 ولی قبلا 10 هم بهش می دادم !!!!
Insomnia هم اگه پاچینو نبود هیچ جوره نمی شد جمعش کرد
پرستیژ هم اشکالاتی داره که تو ذوق ترینش اکتینگه
تو استعداد نولان شکی نیست اما از Exaggerate کردن بپرهیزید
==
پ.ن:عماد دیدی آخر عمری تازه داری یاد می گیری که نولان چه مرد شریفیه ؟ :دی

کلا 21 گرم یه فیلمیه که قصدش اینه که بیننده رو emotionolize بکنه
ببین این حرفو قبول ندارم.این موضوعی که می گی بر بعضی از فیلمهای فیلمسازی مثل اسپیلبرگ هم مطرحه اما دلیلی بر بد بودن نیست.
اغراق شدید 21 رو نداره
اغراقی نداره 21. به نظرم ممنتو بیشتر اغراق داره.تو 21 مسئله بیشتر همونemotionalize کردنه که با اینکه بعضی افراد به عنوان انتقاد این موضوع رو مطرح می کنن ولی برای من تو بعضی فیلمای خاص موردی نداره و چه بسا که اصلا چیز بدی نباشه.
ولی insomnia و prestige در اون حدی فیلمای قوی ای نیستن، مخصوصا پرستیژ که مثل همین TDK کلی plot hole داره
بین اون دوتا فیلم که Insomnia اصلا در حد Prestige نیست از هیچ نظر و به قول سینا اگه پاچینو هم نبود که هیچی.اما TDK یه سری plot hole داره که خیلی مهم نیست برای همچین فیلمی.
با این حرفت شدیدا مخالفم. شاهکار فقط داستانش بود. بنظر من حتی توی آن فیلم کار کریستوفر در نقش کارگردان خیلی بچشم نمی امد بلکه بیشتر هنر جاناتان بود که در فیلم فوق العاده بنظر میرسید.
من با حرف عماد موافقم. فیلمنامه خیلی به چشم نمیاد در مقابل ساختار کلی فیلم.گرچه که بنظرم فیلمنامه خوبی داره.
پرستیژ فیلم شاهکاری نیست ولی من کلا با ممنتو و پرستیژ دیدم نسبت به نولان بالا رفت و نه هیچ فیلم دیگه ایش.اکتینگ خیلی خوب بود به نظر من گرچه شاید تو بعضی کرکترها تا حدی بزرگنمایی شده بود.
------------------------------------------------------------------------------
"بابا خیلی بیچاره کردین این ایناریتو رو"
angry-p990-red.gif

مگه کسی گفت نیست؟:دی ولی اینکه الان همه جا اسم نولانو یاد گرفتن میگن بهترین کارگردانه دنیاسو و نمیدونم هیث لجر بازیگر خیلی شاخی بود و بتمن بهترین فیلم معاصره و اینا، به طرزی رو نروه:دی
منم اصلا خوشم نمیاد از این که یه سری ادمای جوگیر این حرفها رو بزنن ;) ولی خب به نظرم نولان کارگردان خوبیه - هث لجر بهترین بازیگر TDk بود و خود TDk هم یکی از بهترین سوپرهیرو مووی ها بود در این حد نه بیشتر !
اون چیزی که تو میمنتو همه رو جذب کرد بیشتر ساختار و تدوین فیلم بود تا نویسنده، چون فیلم نه پلات خیلی خاصی داشت نه متن خاصی.
مرسی !! منم حرفتو تایید میکنم چون ساختار و شیوه تدوین فیلم بود که باعث جذب من به فیلم شد البته بازی Guy pearce هم خوب بود
تو استعداد نولان شکی نیست اما از Exaggerate کردن بپرهیزید
دستکم این که من یکی the prestige رو بیشتر از تمام فیلمای دیگش قبول دارم در حد memento !!
در ضمن وقتی میگیم نولان کارگردان خوبیه و استعدادشم خوبه به نظرت اغراق کردیم!!
پ.ن: کسی نمیخواد به عماد چیزی یاد بده !!

اون روند زمانی فیلم که از آخر به اول و از اول به آخر میاد داستان حساب نمیشه ها:دی
ببین این حرفو قبول ندارم.این موضوعی که می گی بر بعضی از فیلمهای فیلمسازی مثل اسپیلبرگ هم مطرحه اما دلیلی بر بد بودن نیست.
پس قبول داری emotionolize میکنه ولی اینو ایراد نمیدونی، از اینجا به بعدش سلیقه س دیگه:دی
اما TDK یه سری plot hole داره که خیلی مهم نیست برای همچین فیلمی.
من هر بار TDK رو میبینم اون twist وسط کار بیشتر میره رو نروم!
بازی و واکنش های جوکر تو اون مرحله تعقیب و اینا اصلا طوری نشون نمیده که اون یه نقشه اصلی دیگه تو ذهنش داره، واکنشش تو اونجایی که بتمن رو برای اولین بار تو تونل میبینه یا اونجایی که میگه i love this job و اینا، یه جوری بود اون تیکه، مثل اینکه جوکر میدونست دارن فیلمشو میگیرن و باید مخاطب های فیلمه رو گمراه کنه!!تنها توجیه دیگه اینه که خودشم میخواد خودشو گول بزنه که اونم مسخرس.
کسی نمیخواد به عماد چیزی یاد بده !!
ها؟:دی واضح تر لطفا:دی

من هر بار TDK رو میبینم اون twist وسط کار بیشتر میره رو نروم!
آره منم قبول دارم اینو ولی خیلی سخت نگرفتم.ولی مثلا اگه فیلم دیگه ای بود احتمالا به عنوان یه نکته ی منفی می دونستم البته اینجا هم نکته منفیه ولی کلا خیلی تو این فیلم برام مهم نیست.(البته استثنا هم هست تو بعضی فیلمای دیگه مثه Seven که اونم کلیت فیلم رو برام زیر سوال نمی بره.)

Saving Private Ryan

saving_private_ryan_ver2.jpg

براي 17 مين بار ديدمش! ولي چون اينجا بهش نمره ندادم ميگم.:biggrin1:
فكر ميكنم همتون ديدين پس توضيح خاصي لازم نيست.
يكي از بهترين فيلمهاي تاريخ. (از نظر من)
جزو معدود فيلمهاييه كه بهش نمره ي كامل رو ميدم.
10/10
اعتراض هم وارد نيست! همينه كه هست.:biggrin1:
دمت گرم -اتیشی دونونه با نوشابه اضافه-
من 6-7 باری این فیلم رو دیدم البته روی CDالان که دنبال dvdکیفیت عالی+ زیرنویسم هیچ جایی موجود نیست-خوشا به حالت -ای روستایی:biggrin1:
جایی سراغ داشتی برام pmکن
منم تو تو زندگیم به یک فیلم 10 بدم خود نا مردشه-البته
حساب Leonجداست30میدم بهش
برو بچ محترم-اقا یک جایی به ما معرفی کنید فیلم -از این جور چیزهای جدید بیاره-هر سری میریم ولیعصر فیلم جدیدشون ترانسپورتر هست -و هیچ کدوم Twilightو4crismasesرو نداشتن -اینا هم برای 4-3هفته پیشه-

Leon
سلام، من این فیلم را مدت ها پیش دیده بودم و جدیدا هم یکی دو بار دیدمش و نمی دونم قبلا بهش امتیاز دادم یا خیر. در هر صورت به نظرم فیلم خیلی خوبی بود با داستانی جالب. اکشن فیلم هم خیلی خوب بود. از معدود فیلمهایی هست که از بازی رنو خوشم میاد، گری الدمن هم که در قلب ما جا دارد :biggrin1: پورتمن هم با توجه به سنش نسبتا خوب کار کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or