Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خب ما هم امشب یه فیلم دیدیم چون حدس میزنیم اکثرن ندیدن معرفی میکنیم. :biggrin1:

I Spit on Your Grave

اول بگم که عکس فیلم +18 می باشد.اگه هستی باز کن :biggrin1:

خب: اما از همین اول بگم که علاقه مندان فیلم های انتقامی و به طرز فجیعی کسی که اذیتت کرده رو بکش! بیان بخونن فقط :biggrin1:

محصول سال 1978 آمریکا

داستان هم از این قراره که یه دختر نویسنده میره یه جای خوش آب و هوا که اولین رمان کوتاهش رو بنویسه بعد چند تا پسر روستایی اون منطقه بهش ت ج ا و ز میکنن :eek: اما قضیه به همین جا ختم نمیشه ...بعدش :biggrin1:....فیلم جالبی بود.:biggrin1:
7 از 10 .

خب ما هم امشب یه فیلم دیدیم چون حدس میزنیم اکثرن ندیدن معرفی میکنیم. :biggrin1:

I Spit on Your Grave

اول بگم که عکس فیلم +18 می باشد.اگه هستی باز کن :biggrin1:

خب: اما از همین اول بگم که علاقه مندان فیلم های انتقامی و به طرز فجیعی کسی که اذیتت کرده رو بکش! بیان بخونن فقط :biggrin1:

محصول سال 1978 آمریکا

داستان هم از این قراره که یه دختر نویسنده میره یه جای خوش آب و هوا که اولین رمان کوتاهش رو بنویسه بعد چند تا پسر روستایی اون منطقه بهش ت ج ا و ز میکنن :eek: اما قضیه به همین جا ختم نمیشه ...بعدش :biggrin1:....فیلم جالبی بود.:biggrin1:
7 از 10 .

واقعا فیلمه قشنگیه اگه اشتباه نکنم یه جایی خوندم این فیلم کثیف ترین فیلم تاریخ سینمایه

امریکا شده

آره تو سبک خودش قشنگه. ولی فکر نکنم کثیف ترین فیلم شده باشه... من خیلی فیلم های حال به هم زنی دیدم. این اصلن حال به هم زن نیست. فقط طریقه انتقام گرفتن دختره باحاله.

AMERICAN PIE BETA HOUSE
91954-large.jpg

ژانر: کمدی محصول سال 2007 آمریکا
در ایران دیگر کسی نیست که با آمریکن پای آشنا نباشه و فکر کنم بتا هاوس آخرین عنوان از این سری باشه. این عنوان هنوز کمدی جذاب خودش را حفظ کرده و بنظر من با گذشت زمان جذابتر میشود;)
داستان در مورد اریک است که به کالج میره و دوست دختر قبلی اش هم او را ترک کرده. در کالج گروهی وجود داره بنام بتا که قصد داره در این گروه عضو بشود ولی این گروه هم شرایط خاص خودش را برای گرفتن عضو دارد و .............
من خودم این فیلم را به کسانی که این سبک را دوست دارند شدیدا پیشنهاد میکنم.
***این فیلم دارای صحنه های .... است و درجه سنی 18 را دارد.
8 از 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
VAN WILDER
national_lampoons_van_wilder.jpg

این فیلم هم در سبک آمریکن پای است البته درجه سنی اش خیلی کمتر است ولی از نظر کمدی هیچ چیز از آمریکن پای کم ندارد. و محصول سال 2002 آمریکا است.
داستان در مورد شخصی به نام ون وایلدر است که توی کالج از احترام خاصی برخوردار است و البته هر سال هم مشروط میشود و میافتد تا اینکه پدرش خسته میشود و از پرداخت هزینه های تحصیلی وی سر باز میزند و خودش مجبور است که هم درس بخواند هم هزینه های تحصیلی را تامین کند ...........
8.5 از 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
THE JACKET
the-jacket.jpg

بعد از اینکه یکی از دوستان این فیلم را در سایت معرفی کرد این فیلم توجهم را جلب کرد و واقعا ارزش دیدن داشت. این فیلم محصول سال 2005 آمریکا است.
اگر هر کسی غیر از کیرا نقش جکی را بازی کرده بود همه کارهای جک بی هدف به نظر میرسید:blushing:
داستان فیلم را هم خودتان ببینید چون سعی کردم داستان را برای یکی از دوستانم تعریف کنم ولی نتوانستم. ولی این فیلم را از دست ندهید.
9 از 10
----------------------------------------------------------------------------------------------------
THE 40 YEARS OLD VIRGIN
40year-PosterB.jpg

این فیلم محصول سال 2005 آمریکاست. فیلم در بعضی مواقع خنده دار بود ولی خیلی مزخرف تمام شد:sick: ( یاد فیلم های ایرانی هندی افتادم) من فیلم را پیشنهاد نمیکنم . گول اسم خنده دارش را نخورید;)
داستان در مورد شخصی بنام اندی است که پس از 40 سال زندگی تازه یادش میافتد که تا حالا با کسی نخوابیده و تصمیم میگیره با یکی بخوابه که از مساعدت دوستانش هم بهره میگیرد ..........................
3 از 10
فکر کنم به اندازه کافی در مورد فیلم توضیح دادم ولی اگر باز هم چیزی کم بود بگویید در فیلمهای بعدی اضافه کنم.

آخرین ویرایش:
در ایران دیگر کسی نیست که با آمریکن پای آشنا نباشه و فکر کنم بتا هاوس آخرین عنوان از این سری باشه.
فکر کنم یه نسخه جدید از این سری مضخرف هم اومده ;)
کلا امتیازی به این فیلم دادی باعث شده به فکر خودکشی بیافتم !!!!:confused:

فکر کنم یه نسخه جدید از این سری مضخرف هم اومده ;)
نه عزیز نسخه ا یکه با نام آمریکن پای 7 در ایران اومده در واقع آمریکن پای نیست و American Proof هستش که هیچ ربطی هم به سری آمریکن پای نداره...و فقط برای اینکه ملت بخرن عموما هم دستفروشهای توی خیابون که فیلم میفروشن این حقه رو زدن..جالب اینه که یه بار با یکیشون بحثم شد..رو جلد خودشون چاپ کرده بودن آمریکن پای 7 بعد پشت کاور زده بود آمریکن پروف ولی طرف قبول نمیکرد که این آمریکن پای 7 نیست!

از طرف دیگه من فکر میکنم سری آمریکن پای فقط در نسخه 1 و 2 و3 موفق بود...و بعد از اینکه هنر پیشه های اولیش عوض شدند. از آمریکن پای 4 به این ور تبدیل به فیلمی مضحک شد! بتا هاوس هم دیگه مضحکی رو به حد رسونده! ولی جالبه بدونید که من این آمریکن پای 7 تقلبی یا همون آمریکن پروف رو دیدم و باید بگم که بتا هاوس جلوی این شاهکار محسوب میشه. فقط آمریکن پروف یا همون 7 تقلبی رو نبینید که از زندگی سیر میشید. از اول تا آخر فیلم ملت در حال تف کردن هستن! :sick:

Seven Pounds
288mw5x.jpg

Seven Names. Seven Strangers. One Secret.
داستان با این مضمون شروع میشه که بن به اورژانس زنگ میزنه و پس از دادن آدرس میگه مقتول منم :eek:
و بعد از چند ثانیه با حالت دکلمه میگه: "و در 7 روز خداوند دنیا را ساخت"
داستان خیلی آروم روایت میشه و آروم آروم با شخصیتها آشنا میشید!
انتظار نداشتم تو روز 6 ام سال 2009 فیلمی به این کاملی و تاثیر گذار ببینم!
ویل اسمیت واقعا با ویل اسمیت 2-3 سال خیلی فرق میکنه!
دیگه یه بازیگر پخته شده و بدون نیاز به گریم خاص اون فکر مشغول و پر از غمشو به بیننده القا میکنه!
هر کاری کردم ازش ایراد بگیرم نشد که نشد!
در آخر بهش 9.2 از 10 میدم!
با اینکه عاشق شوالیه تاریکی بودم اما باید بگم در مقابل این فیلم زانو میزنه(البته از نظر من)
در ضمن نسخه DVD SCR این فیلم اومده حتما دانلود کنید:cheesygri
......................................................
Bedtime stories
jpvleu.jpg

فقط و فقط به خاطر آدام سندلر دیدم و ارزش دیگه ای نداشت!
نه تو داستان نه تو بازیگری نه تو کارگردانی و...
2 از 10

فقط و فقط به خاطر آدام سندلر دیدم و ارزش دیگه ای نداشت!
نه تو داستان نه تو بازیگری نه تو کارگردانی و...
2 از 10
نکته جالب اینه که توی باکس آفیس از خیلی از فیلم های لایق و ردست و حسابی در رده بالاتری قرار دارد:eek:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فیلم به این خوبی:biggrin1: کلا سری آمریکن پای از طنز بسیار خوبی برخوردار است. تازه چکار به منحرف بودنش داریم مهم اینه که یه فیلم بتونه لحظات خوبی را برای شما فراهم کند که این فیلم برای من این کار را کرد.
کلا من این سبک فیلم را خیلی دوست دارم نه بخاطر انحرافاتش بلکه بخاطر کمدی جذابش. به همین ون وایلدر نمره بالاتری دادم فقط بخاطر اینکه واقعا خنده دار بود( بهیچ وجه هم منحرف نبود;))
آمریکن پای 4 به این ور تبدیل به فیلمی مضحک شد! بتا هاوس هم دیگه مضحکی رو به حد رسونده!
نسبتا قبول دارم مخصوصا آمریکن پای 2 که دیگه غوغا بود:cheesygri
ولی بنظر من بازیگران جدید خیلی بهترند.

سلام

الکترا یکی از شخصیتهای جانبی تو داستان و فیلم دردویل بود که نمیدونم رو چه حسابی تصمیم گرفتن به فیلم جدا برای خودش بسازن !
-----
پ.ن : یعنی استقبال شده بود ازش ؟!!!
خو بعضی وقتا خود سازنده ها فقط از قضیه استقبال میکنن بعد دچار این توهم میشن که خیلی کارشون محبوبه :دی نمونه اش D-Wars
200px-Dragon_Wars_poster.jpg

از فیلمی که ساختش حدود 7 سال کشیده و رسما پرهزینه ترین فیلم کره ای بوده چه انتظاری دارید؟ total disappointment !
59.gif

داستان کلیشه ای و سطحی، بازیگر های آمریکایی رو هم از یه fashion show کش رفتن و از همه نابخشودنی تر بدترین استفاده ممکن از موجودیت اژدها، Arrrrrr
2/10 فقط بخاط جلوه های ویژه نسبتا خوب

نسبتا قبول دارم مخصوصا آمریکن پای 2 که دیگه غوغا بود:cheesygri
ولی بنظر من بازیگران جدید خیلی بهترند.

یعنی شما داری میگی Stifler با بازی Steve Talley
MV5BMzIzNTg0MzM4N15BMl5BanBnXkFtZTcwMjQxMDc4MQ@@._V1._CR0,0,286,286_SS90_.jpg

بهتر و خنده دار تر از بازی فوق العاده بازیگر مطرح فیلم های طنز هالیوود یعنی

Seann William Scott

MV5BMTUyMjc5NjQ3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI4OTYyMQ@@._V1._SX100_SY140_.jpg

در قسمت 1 و 2و و 3 هستش؟ :eek::eek::eek::eek::eek:

خب البته نظر شما هم محترمه. ولی فکر نکنم کسه دیگه باشما هم عقیده باشه:-"

Road to Perdition

road-to-perdition-poster-1.jpg

محصول سال 2002 با بازیه Paul Newman ، Tom Hanks ، Jude Law ، Daniel Craig ، Tyler Hoechlin ... به کارگردانیه Sam Mendes .
فیلمی که واقعا ارزش دیدن داره ! با این همه ستاره ای که داره نباید هم فیلم بدی از آب در میومد ! کارگردانه فیلم هم سم مندز هست و کارای قشنگی داره .

داستان فیلم مربوط میشه به یه نفر مایک سولیووان ( تام هنکس ) که واسه رئیس خودش یعنی جان رونی ( پل نیمون ) کار میکنه . که 2 پسر هم داره . در جریان یکی از ماموریت هاش یکی از پسرهاش دزدکی اونو دنبال میکنه که یه صحنه رو میبینه و ... ! البته داستان خیلی از چیزی که من براتون گفتم قشنگتره .حتما این فیلم رو ببینین ...

از نظر نقش اول گفتم چون در شماره های اول این پسر مو قشنگه بود jason biggs ولی حالا حداقل John White
MV5BMzIzNTg0MzM4N15BMl5BanBnXkFtZTcwMjQxMDc4MQ@@._V1._CR0,0,286,286_SS90_.jpg
خیلی بهتره.
Jason-Biggs.jpg

ولی در مورد آن دو بازیگر حق کاملا با شماست;)

اینو دیگه اصلن نمیتونم باور کنم ! :eek::eek:

John White بهتر از jason biggs هست؟ کجای کارهای این پسره خنده داره؟ من از اون بهتر کمدی بازی میکنم! jason biggs که واقعن کار هاش و دست پاچگی هاش توی رابطه بر قرار کردن با دخترا ته خنده بود! هنوز اون صحنه ای که توی آمریکن پای 1 اون دختره اوکراینی رو میبره تو خونه تا بهش درس یاد بده بعد با وب کم ازش فیلم میگیره یکی از خنده دار ترین صحنه های سری آمریکن پای هست. اصلن آمریکن پای 1و 2و3 نقش اول نداشت. فقط آمریکن پای 3 چون عروسی این jason biggs بود این طور به نظر می رسید که نقش اوله.
به هر حال نظر هر کس محترمه. و این تاپیک هم جای بحث در مورد فیلم نیست.
موفق باشید

به نظر من امریکن پای 2 و 3 از همه بهتر و 1 و 6 از همه مزخرف تر بودن ولی خداییش Stifer اخر خنده بود

مخصوصا تو پای 2 تو صحنه های اول فیلم از اوتوبوس پیاده میشه یه حرف خشگلی میزنه :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or