AMERICAN PIE BETA HOUSE
ژانر: کمدی محصول سال 2007 آمریکا
در ایران دیگر کسی نیست که با آمریکن پای آشنا نباشه و فکر کنم بتا هاوس آخرین عنوان از این سری باشه. این عنوان هنوز کمدی جذاب خودش را حفظ کرده و بنظر من با گذشت زمان جذابتر میشود
داستان در مورد اریک است که به کالج میره و دوست دختر قبلی اش هم او را ترک کرده. در کالج گروهی وجود داره بنام بتا که قصد داره در این گروه عضو بشود ولی این گروه هم شرایط خاص خودش را برای گرفتن عضو دارد و .............
من خودم این فیلم را به کسانی که این سبک را دوست دارند شدیدا پیشنهاد میکنم.
***این فیلم دارای صحنه های .... است و درجه سنی 18 را دارد.
8 از 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
VAN WILDER
این فیلم هم در سبک آمریکن پای است البته درجه سنی اش خیلی کمتر است ولی از نظر کمدی هیچ چیز از آمریکن پای کم ندارد. و محصول سال 2002 آمریکا است.
داستان در مورد شخصی به نام ون وایلدر است که توی کالج از احترام خاصی برخوردار است و البته هر سال هم مشروط میشود و میافتد تا اینکه پدرش خسته میشود و از پرداخت هزینه های تحصیلی وی سر باز میزند و خودش مجبور است که هم درس بخواند هم هزینه های تحصیلی را تامین کند ...........
8.5 از 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
THE JACKET
بعد از اینکه یکی از دوستان این فیلم را در سایت معرفی کرد این فیلم توجهم را جلب کرد و واقعا ارزش دیدن داشت. این فیلم محصول سال 2005 آمریکا است.
اگر هر کسی غیر از کیرا نقش جکی را بازی کرده بود همه کارهای جک بی هدف به نظر میرسید:blushing:
داستان فیلم را هم خودتان ببینید چون سعی کردم داستان را برای یکی از دوستانم تعریف کنم ولی نتوانستم. ولی این فیلم را از دست ندهید.
9 از 10
----------------------------------------------------------------------------------------------------
THE 40 YEARS OLD VIRGIN
این فیلم محصول سال 2005 آمریکاست. فیلم در بعضی مواقع خنده دار بود ولی خیلی مزخرف تمام شد

( یاد فیلم های ایرانی هندی افتادم) من فیلم را پیشنهاد نمیکنم . گول اسم خنده دارش را نخورید

داستان در مورد شخصی بنام اندی است که پس از 40 سال زندگی تازه یادش میافتد که تا حالا با کسی نخوابیده و تصمیم میگیره با یکی بخوابه که از مساعدت دوستانش هم بهره میگیرد ..........................
3 از 10
فکر کنم به اندازه کافی در مورد فیلم توضیح دادم ولی اگر باز هم چیزی کم بود بگویید در فیلمهای بعدی اضافه کنم.