Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

HER(2013)
her.jpg

موضوع فیلم که یه فیلمه درامه در مورد یه مرد منزوی و احساسی در زمان آینده اس که کارش نوشتن نامه های عاشقانه ست -این آقا کلا میخواد یه جوری اون خلا وجودیشو که ناشی از غیر اجتماعی بودنه حل کنه .
فیلم به شدت زیباست.9/10
(2011)50/50
5050.jpg

ماجرای یک پسر بسیار خوش قلب و کلا روحیه داره که مبتلا به نوعی خاص سرطان می شه تعامل نقش اول با افراد پیرامون واقعا زیباست - فیلم عالی بود .
9/10

Rise of the Planet of the Apes 2011
8/10
220px-Rise_of_the_Planet_of_the_Apes_Poster.jpg

dawn of the Planet of the Apes 2014
9/10
220px-Dawn_of_the_Planet_of_the_Apes.jpg

نمی دونستم همچین فیلم های خوبی هست تا اینکه چند روز قبل تریلر سومین قسمتش را دیدم و تازه متوجه شدم 2 تا فیلم خوب را از دست دادم

اولیش نمره کمتری دادم چون داستان و CGI سطحی تر نسبت به نسخه دومش هست و در کل به نظرم نمره کامل ارزش نداشتند چون فیلمی نبود که شاهکار باشه ( ولی خوب هست ) و دوست داشته باشید یکبار دیگه از اول ببینید

منتظر قسمت سومش هستم !

Birdman 2014

انتظار یه فیلم سوپر هیرویی ازش داشتم :دی(دیدم امتیاز خوبی داره دانلودش کردم دیگه به سبک و خلاصش کاری نداشتم)
جدا از این که اصن با یه پیشزمینه دیگه ای سراغش رفته بودم اما فیلم در سبک خودش خوب بود و جوری نبود که حوصلمو سر ببره و باعث بشه ببندمش و پاکش کنم و خلاصه تا آخرش دیدم. فیلم درباره یه بازیگر تئاترـه که 3تا فیلم ابرقهرمانی بازی کرده و توی دوره خودش معروف شده بوده ولی میخواد به خودش ثابت کنه که روی صحنه تئاتر هم میتونه بدرخشه و بخاطر زرق و برق فیلماش معروف نشده. فیلمبرداری فیلم عالیه بطوری که تا اونجایی که یادمه دوربین اصن عوض نشد(نمیدونم سبک فیلمبرداری خاصیه یا نه!)
8/10
پایان فیلم رو هم درست متوجه نشدم کسی میتونه توضیح بده؟ :دی

• Like
Reactions: arash1996
Birdman 2014

انتظار یه فیلم سوپر هیرویی ازش داشتم :دی(دیدم امتیاز خوبی داره دانلودش کردم دیگه به سبک و خلاصش کاری نداشتم)
جدا از این که اصن با یه پیشزمینه دیگه ای سراغش رفته بودم اما فیلم در سبک خودش خوب بود و جوری نبود که حوصلمو سر ببره و باعث بشه ببندمش و پاکش کنم و خلاصه تا آخرش دیدم. فیلم درباره یه بازیگر تئاترـه که 3تا فیلم ابرقهرمانی بازی کرده و توی دوره خودش معروف شده بوده ولی میخواد به خودش ثابت کنه که روی صحنه تئاتر هم میتونه بدرخشه و بخاطر زرق و برق فیلماش معروف نشده. فیلمبرداری فیلم عالیه بطوری که تا اونجایی که یادمه دوربین اصن عوض نشد(نمیدونم سبک فیلمبرداری خاصیه یا نه!)
8/10
پایان فیلم رو هم درست متوجه نشدم کسی میتونه توضیح بده؟ :دی
اخرش خوب معلوم نشد ديگه موند تا بيننده خودش هرچي ميخواد فكر كنه!ازاد شد دي

Sent from my iPhone using Tapatalk

Power_Rangers_%282017_Official_Theatrical_Poster%29.png

Power Rangers
5/10
meh. بیش از حد به روابط شخصیت های داستان پرداخت کردن. با اینکه بعضی مواقع قشنگ در اومده و ببینده رو درگیر میکنه، فیناله فیلم pay off نمیکنه در مقابل build upـش.

Ghost_in_the_Shell_%282017_film%29.png

Ghost In The Shell
7/10
از نظر ویژوالی فیلم حرف نداره. باقی نکات فیلم هم خوب هستش. توی این دورزمونه فیلم های مارول که بشدت فیلم های زشت و بدترکیبی از نظر ویژوالی هستند، GITS از اون نظر کم نذاشتش!

backgrounds_logan_outer.jpg

Logan
9/10
از اون فیلم هاست که هرچی بهش بیشتر فکر کنی قشنگ تر میشه. مثل همیشه continuity فیلم های قبلی رو از نظر داستان بهم میریزه، ولی خب همه فیلم های اکس من این کارو انجام دادن :دی

SPLIT

hx16_tumblr_okpgx8h4bt1ri74e4o2_540.jpg

10 / 9

من واقعا از دو تا فیلم آخر شیامالان راضی بودم ، مخصوصا این یکی که فوق العادست !
شیامالان همین فرمون رو بگیره ول نکنه که قشنگ برگشته به اوج خودش !

فیلم عالیه ، موسیقی ، سینماتوگرافی ، فضا سازی ، داستان ، بازی وحشتناک عالی McAvoy ، نوع پیچش شیامالانی !!

آخرین ویرایش:
Fantastic.Beasts.and.Where.to.Find.Them.2016

به نظرم هیچ چیزش شبیه هری پاتر نبود حالا این هم میتونه خوب باشه که یک ایده جدید هست هم میتونی نا امید کننده باشه برای منی که دنبال دنیایی شبیه هری پاتر هستم نا امید کننده بود و چیز خاصی نداشت اما اگر بخوای از منظر یک فیلم مستقل بهش نگاه کنی با وجود اینکه خیلی روند داستانی خسته کننده بود خصوصا اولش و همچنین خیلی از جلوه های ویژه و حیوانات و ... به شدت مصنوعی بود اما عیده جالبی بود و بازیگرا خوب بازی کرده بودن و فیلم برداری هم خوب بود

امتیاز 5/10

....

Inferno.2016

فیلم اونطوری که فکر میکردم نبود ایده مسخریه هم داشت داستان رو یکم پیچیده کرده بودن که خودشون حرفه ای نشان بدن اما فیلم به شدت معمولی بود بازیگرای نچسبی هم داشته

4/10

• Like
Reactions: tom ridel
Split:9/10
فیلم بسیار خوبی بود مخصوصا برای کسایی که فیلم های روانشناختی دوست دارن .
تنها ایراد فیلم این بود که از اون حالت رئال خودش دور شد چون فیلم کاملا رئال پیش میرفت و به لحاظ فیزیولوژی شخصیت 24 فلیم اصلا امکان پذیر نیست.
البته اگه هم نبود از دلهره فیلم کم میشد./SPOILER]

• Like
Split
Split_%282017_film%29.jpg

شوکه کننده بود! واقعا چنین اتفاقی با این شدت می تونه برای یه انسان اتفاق بیوفته؟ بنظرم مهم ترین نکته این فیلم تاثیر دوران کودکی تو شخصیت آینده آدم بود، باید مراقب باشیم با بچه ها چطور رفتار میکنیم.
دوستان یه قسمت که گذشته شخصیت کیسی رو نشون می داد که عموش بهش گفت نقش حیوون ها رو بازی کنیم، داستان همون چیزی بود که من فکر می کنم؟ انقدر عموش پست بود یعنی؟ نمی خورد بهش... اون جای سوختگی رو پوستش هم کار عموش بود دیگه؟
جالبه که این دختره وضعیت روحیش انقدر خراب نشده بود با اینکه بچگی بهتری نسبت به شخصیت جیمز مک آوی نداشت.
9/10

LION
qdyxjygp.jpg

فیلمی که یاد می ده به ما به جای یه سری مسایل چرت و پرت رایج در کشورهای جهان سوم از جمله خودمون باید چیزایی مثه حس انسان دوستی و ...رو گسترش داد .
دیگه هیچ چیز نمیگم فقط باید دید -و باهاش زندگی کرد .
10/10

آخرین ویرایش:
  • Like
Split 2016
5/10
Split_%282017_film%29.jpg

تبریک به کارگردانش چون قشنگ به فیلم گند زد و رفت ! فیلمی که میتونست یکی از بهترین ها در زمینه افراد چند هویتی باشه
کلا فیلم را تا نیم ساعت اخرش ببینید و بعد فقط رد کنید ببینید اخرش چی میشه
اخه با شات گان بزنی به یک نفر بعد چیزیش نشه انگار جلیقه ضد گلوله داره ؟ منطق فیلم هم ساده ترین و مزخرفترین منطق ممکن برای این قضیه بود ! تازه رکورد دوی 100 متر بولت هم شکست ولی چون در مسابقات رسمی نبود براش متاسفانه ثبت نمیشه :(
یا اینکه وای تو هم بچگی مثل من ازار و ذیت شدی پس کاریت ندارم بیا برو خونتون
mcAvoy واقعا عالی بازی می کنه .. اما شخصیت های مونث فقط در حد "هی بد نیستید ولی چون بدن خوشکلی دارید پس اشکال نداره توی فیلم باشید و یکم مخاطب بیشتر جذب کنم "

این 5 نمره هم فقط برای نصف فیلم دادم

12 Angry Men

10/10

واقعا خیلی حرفه که یه فیلمی که 60 سال پیش ساخته شده و تماما داخل یه اتاق هست، از 90% فیلم های امروزی جذاب تره و تا آخرین لحضه میخکوبت میکنه.

پ.ن.: نسخه ی 1997 ارزش دیدن داره؟

12 Angry Men

10/10

واقعا خیلی حرفه که یه فیلمی که 60 سال پیش ساخته شده و تماما داخل یه اتاق هست، از 90% فیلم های امروزی جذاب تره و تا آخرین لحضه میخکوبت میکنه.

پ.ن.: نسخه ی 1997 ارزش دیدن داره؟
نه... البته ديدنش قبل از اين اشتباه بزرگيه اما حالا ميتوني ببيني ولي توصيه نميشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: NaRiiMaN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or