Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Resident Evil : Final Chapter
یک اکشن زجرآور ، فیلم در همه ی زمینه ها مشکل داره ، نماهای متوالی و بدون وقفه اکشن بدون اینکه حتی بدونم ماجرا از چه قراره، یا کاراکترهای بی مصرفی هم که تا یک سوم پایانی فیلم تکه پاره میشن و شما حتی اسمشون رو هم متوجه نمیشید .
نکته ی جالب اینجاست که تدوین گر یک سری پلان ها رو به خیال خودش برای ایجاد حس تعلیق بیشتر کات کرده و از ترکیب یک سری نمای ناقص و نصفه نیمه تنها چیزی که عاید تماشاچی میشه سردرد و سرگیجه است ،
عنوان مذکور بیشتر شبیه یک فیلم direct to video است تا محصولی سینمایی .
در هر صورت پیشنهاد میکنم که نه این عنوان و نه عناوین قبلی این سری رو تماشا نکنید.
۴ از۱۰

• Like
Reactions: Coffee Addicted
a monster calls

بی همتا ، تکرار نشدنی ، شاهکار به معنای واقعی کلمه ، هیچ وقت فیلمی بهتر از این فیلم ساخته نمیشه ، پر از دیالوگ های های تکان دهنده ، هر گز فیلمی بهتر از این فیلم ندیده بودم .
سلام
داش یه نمره به این فیلم میدی؟
آخه من فیلم رو دیدم, فیلم خوبی هم هست. ولی این جوری که شما نوشتی آدم حس میکنه داری ترول میکنی فیلم رو!! :D

برای اینکه اسپم نباشه پستم.

The Edge of Seventeen
7/10

به عنوان یک فیلم تینجری فیلم بدی نیست. خیلی متفاوت نیست از سایر کار های این سبکی, ولی بد نیست.

آخرین ویرایش:
سلام
داش یه نمره به این فیلم میدی؟
آخه من فیلم رو دیدم, فیلم خوبی هم هست. ولی این جوری که شما نوشتی آدم حس میکنه داری ترول مکینی فیلم رو!! :D

برای اینکه اسپم نباشه پستم.

The Edge of Seventeen
7/10

به عنوان یک فیلم تینجری فیلم بدی نیست. خیلی متفاوت نیست از سایر کار های این سبکی, ولی بد نیست.

یک مقدار زیادی که جو دادم :) ولی این فیلم رو واقعا دوست دارم و نمره ای که بهش میدم 10 هست ، البته داستان فیلم تا حدی شبیه زندگی خودم هست و من در طول فیلم همش خودم رو جای کانر حس میکردم ولی در کل هر کسی میتونه با این فیلم ارتباط برقرار کنه ، یه قسمت از یه نقدی که ازش خوندم اینطوری نوشته بود ، فیلم در مورد دعوت کردن بچه ها به دنیای تاریک و غم انگیزی که در بزرگسالی انتظارش رو میکشد است ... از همه اینها گذشته فیلم موسیقی متن خیلی عالی ای هم داره ، جلوه های ویژه ، فیلم برداری ، چهره پردازی ، کارگردانی همه در بالاترین سطح هست و بازیگر نقش اصلی هم فوق العاده هست و از همه اینها مهم تر فیلم نامه بسیار زیبایی داره ، من واقعا از اسکار متنفرم که این فیلم رو نادیده گرفتن ، خیلی وقته دانلودش کرده بودم و اصلا انتظار نداشتم اینقدر خوب باشه ، یه دیالوگ از فیلم تو ذهنم هست الان

زندگی همیشه توی چشم ها جریان داره ، اگه اینو متوجه بشی یه هنرمند بزرگ میشی ... نمیخوام روشن فکر بازی در بیارم ولی واقعا مدت هاست که اعتقاد دارم چشم های آدم ها حرف برای گفتن دارن حرفی که نمیشه بیانش کرد ، هر کسی میتونه بفهمه که چشم هاش چقدر معصوم هستن البته نه وقتی که آدم گناهکاری باشی ، چشم بچه ها سر شار از معومیت و پاکی و مظلومیت هست فقط باید درست نگاه کرد .

-----------------------

sing

شاد و مفرح

10/10

آخرین ویرایش:
Resident.Evil.The.Final.Chapter.2016

خوب بعد از افتضاح Underworld.Blood.Wars.2016 این بار فیلم Resident.Evil.The.Final.Chapter.2016 رو دیدم اگر بخوام مقایسه کنم از همه لحاظ RE بهتر بود فیلم تم تاریک و آخر زمانی خوبی داشت موجوداتی هم که در فیلم درست شده بودن طراحی خوب و ترسناکی داشتن و کلا روی جلوه های ویژه فیلم خوب کار کرده بودن فیلم رو ند ترسناک خوبی داشت ولی خوب عضی قسمت مخصوصا آخرش فیلم هندی می شد و ترسناکی فیلم از بین میرفت مشکلی که فیلم داشت سوئیچ زیاد دوربین در حین صحنه های اکشن بود که لذت مبارزات رو کم میکرد این مشکل رو من تو فیلم های اکشن جدید زیاد میبینم نمیدونم قضیه چی هست داستان فیلم هم به نظرم قابل قبول بود و روند داستانی داشت خوب پیش میرفت که آخرش خراب شد کلا فیلم آخرش خوب نبود
در کل اگر فیلم های RE رو دیده باشین این نسخه به نظر من از باقی نسخه ها بهتر بود
امتیاز 7/10

Assassins.Creed.2016

فیلم های که از روی بازی ساخته میشن قاعدتا نباید انتظاری زیادی ازشون داشت ولی این فیلم خیلی از بازی فاصله گرفته بود و بیشتر زمان حال رو روایت میکرد تا گذشته در حالی که تمرکز عوامل فیلم باید روی گذشته بود و به نظرم فیلم رو از گذشته شروع میکردن و قسمتهای بعدی رو میبردن آینده بهتر بود خود فیلم هم چیز خاصی نداشت مبارزاتم کم بود و حس و حال خاصی رو القا نمیکرد چون همش خاطرات بود
امتیاز 4/10

lock,stock and two...
یکی از بدترین فیلما که متاسفانه یکی به خودش اجازه داد بود اونو با snatch قیاس کرده بود چه نمره خوبیم داده بود بش:/ تورا جان خودتون جان بچه هاتون، نمره های چرت و پرت ندین، بعضیا بر اساس نمرات شما فیلم دانلود میکنن وقت و حجمشون میره.
1/10
پ.ن: اون دو نفریم که بهش نمره خوب داده بودن بلاک شدن.
بلاک کمه ادرسشونو بگیر برو دمه خونشون بزنشون

Rogue one
با یه ذهنیتی خیلی بدی رفته بودم سمتش با توجه به نقدها و غیره اما خدا وکیلی فیلم بدی نبود ارزش دیدن داشت مخصوصا پایانش جالب بود
7.5/10

fantastic beast

برا شروع یه سری فیلم عالی بود اما یکی از فرقای عمدش با هری پاتر نبود فضا سازی خوب بود مثلا کلا وزارت جادور شاید سر هم 10 دقیقه نشون ندادن حالا این رو باز هری پاتر مقایسه کنید که کل داستان تو هاگوارتز اتفاق می افتاد . به نظرم بهتره برای فیلم بعدی یه همچین کاری کنن محیط های شهری رو دوست نداشتم زیاد

7/10

hacksaw ridge

واقعا فیلم خوبی بود من به اهداف فیلم بزرگ نمایی هاش کاری ندارم ولی به نظرم کست خوبی داشت فضا سازی خوبی داشت تنها ایرادش شخصیت اصلی داشت بود که واقعا واکنش هاش بد بود نمیدونم چرا انتخابش کردن شاید به خاطر شباهتش.

8/10

the edge of 17
خوب بودش، به سری مسائلی که از پیش میدونستیم رو دوباره میگه ولی با بیان قشنگ تر و جذاب تر. بازیگر فیلم که خوانندم هست خیلی خیلی خوب بازی کرد. مسائل و روابط و مشکلات اعتماد به نفس و خلاصه مشکلات سن جوانی و نوجوانیو درباره یک دختر تنها و ناراضی از همه چی بیان میکرد.سرگرم کننده هم بود ، غیر قابل دیدن با خانواده هست البته(یکی دو سکانس داخل ماشین داره...).
7/10

memories of a murder 2003
همه چیز جز تلاشش برای خاص بودن رو پسندیدم.طنز خیلی خوبی هم داشت درکنار تلخی و ایناش.حتمن اول نسخه ی زیرنویسیتونو با نسخه ی فیلمی که میخواین دانلود کنین هماهنگ کنین چون زیرنویس کمی براش هست.
7/10

recep ivedik 1 2008
معروف به رجب :D
10 / 10
220px-RecepIvedikFilmPoster.jpg

قبلا دیده بودم بعد از چند سال به خاطر اومدن نسخه 5ـش دوباره نسخه 1ـش را دیدم .. واقعا خنده داره :D
فقط می پوکید از خنده و از خیلی کمدی های غربی بهتره

موقع غذا خوردن داشتم میدیدم که چندباری از خنده غذا در گلوم گیر کرد :))

از دستش ندید :D

آخرین ویرایش:
220px-The_Ides_of_March_Poster.jpg

The Ides of March-2011
8/10

خب Political Thrillerیکی از سبک های مورد علاقه من هست و نیمه ماه مارس هم یک بخشی از نسخه سریال خانه پوشالی را به ما در یک اثرسینمایی نشان می دهد. شاید آنقدر خانه پوشالی سیاست کثیف را تا عمق به زیبایی و دقیق نشون داده که این فیلم به انگشت کوچیکش نمی رسد، اما باز هم نویسنده ی این فیلم که خود جورج کلونی با بیوویلیمون (طراح اصلی خانه پوشالی) تونستند سیاست های غیرقابل پیش بینی رو به مخاطب نشان دهند. از بازی خوب رایان گاسلینگ و فلیپ سیمور هافمن نمیشه گذشت و این ریچل وود هم خیلی جذابه:p (بازیگر اصلی وست ورد که حتما میشناسین!)​

lock,stock and two...
یکی از بدترین فیلما که متاسفانه یکی به خودش اجازه داد بود اونو با snatch قیاس کرده بود چه نمره خوبیم داده بود بش:/ تورا جان خودتون جان بچه هاتون، نمره های چرت و پرت ندین، بعضیا بر اساس نمرات شما فیلم دانلود میکنن وقت و حجمشون میره.
1/10
درباره نمره دادن کاملا موافقم واقعا رفتم سینما برخاطر نمرات اینجا به شدت ضایع شدم خدایی تعریف الکی نکنید

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

lock,stock and two...
1/10
شما چند سالتونه؟ چند ساله دارید سینمارو حرفه ایی دنبال میکنید؟!!! اصن کی هستین که بلاک کردین؟!=)):))
اول اینکه زمانی که این فیلم با Snatch مقایسه میشه برای اینکه کارگردان هردو فیلم یکی هستن، اینجوری که نظر دادین فکر کنم تا الان هم نمیدونستین که بعضی از بازیگراش هم یکی هستن.:D
دوم اینکه اینچا هیچ کس به هیچ کسی تعهد نداده که نمره ایی که به فیلم میده باعث رضایت مندی دیگران بشه! هر کسی با توجه به سبکی که دوست داره و لذتی که از فیلم میبره نمره میده، حالا اصن دو نفر اومدن اینجا بهش 10 دادن (که خودمم 10 دادم) با 435,000 نفر دیگه چیکار کنیم که توی IMDB رای دادن و این فیلم جز 250 تا برترش کردن؟!
و در آخر اینکه یاد بگیریم سلیقه دیگران را چرت و پرت خطاب نکنیم;)

درباره نمره دادن کاملا موافقم واقعا رفتم سینما برخاطر نمرات اینجا به شدت ضایع شدم خدایی تعریف الکی نکنید

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
مشکل از خود شماس که فک میکنی قراره از هر فیلمی بقیه خوششون اومد شمام خوشت بیاد !
امتیاز و نظر یه چی کاملا سلیقه ای هست، الان مثلا من یکی از فیلمای مورد علاقم تو imdb نمرش 4 بود ديگه حق ندارم بیام بهش 10 بدم و تعریف کنم تا یه وقت بقیه دان نکنن؟

Sent from my D6603 using Tapatalk

lock,stock and two...
1/10
هنوزم مشکل محدودیت حجم و دانلود وجود داره؟ =))
داداچ خدا رو شکر کن فیلمارو تو ایران داری رایگان دانلود میکنی بدون هیچ هزینه ای میبینی
هیچجوره نمیگنجه برام یه نفر بخواد هدر رفتن حجمشو بندازه تقسیر نمره دادن کس دیگه

• Like
Reactions: yonestm

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or