Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

220px-TheMaster2012Poster.jpg

The Master -2012
8/10

قضاوت کردن در مورد پرونده کاری پل توماس اندرسن برام خیلی سخته. از یک طرف فیلم عالی مثل There Will Be Blood میسازه که منو به شدت با خود همراه میکنه و از طرف دیگر می آید فیلم Inherent Vice یا Drunk-Punk Love میاد میسازه که کاملا منو ناامید میکنه و اصلا برقرار کردن با این دسته از این فیلماش برام سخته. خب من فیلم مرشد را به دلیل تلم بار شدن فیلم های دیگر سال 2012 و سال های بعد، از دیدنش منصرف شدم اما گفتم که بعد از 4 سال، فیلم را ببینم و به نظرم باید مستر را در سمت خون به پا خواهد شد قرار بدم. خب از نکات مثبت فیلم ، میتوان به فیلمبرداری، موسیقی متن و تیم بازیگریش بگم که سومی بیشتر منو جذب کرد. از بازی استثنایی خواکین فنیکس که کاملا با اون تیپ و شخصیت روانی و مریضش، عالی پرفورم کرده بود و فیلیپ سیمور هافمن که دست کمی از خواکین نداشت و در بعضی از سکانس ها، به خصوص سکانس صحبت درمورد سفر به زمان از طریق هیپنوتیزم و بحثش با منتقدش، خیلی زیبا بود. امی ادامز هم بد نبود. ضعف هایی در فیلم نامه داشت به خصوص 15 آخر فیلم که منتظر یک پایان طوفانی بودم که اتفاق نیوفتد و پایانش به نظرم ناامید کننده بود. در کل فیلم قابل ستایشی بود.​

3WbNgAqxzQcSstvloCS2gt7p4M2.jpg
Sing:10/10
من از هر فیلمی لذت کافی رو ببرم بهش نمره 10 میدم.اگه میتونستم به این فیلم نمره بالاتر هم بدم این کارو میکردم چون به معنای واقعی کلمه عاشق این انیمیشن شدم.موسیقی های فیلم،شخصیت های فیلم و حتی داستان فیلم خیلی عالی کار شده بودن.
Sing پیام های خیلی خوبی به ببیننده منتقل میکنه که خیلیاشون به درد ما بزرگسالهام میخوره.پیام هایی که بیشترشون از جنس امید به زندگی و آینده ست.
به هر حال پیشنهاد میکنم این انیمیشن فوق العاده رو از دست ندین.

آقا بچه های این سایت من جمله خودم همه با این فیلم حال کردن.
ولی تو جاهای دیگه با هر کی سر این فیلم صحبت میکنم میگن فیلم ضعیفیه و کلیشه ایه و تکراریه و... :|
سطح بچه های سایت بالاست! B-)
منم حال نکردم باهاش :|:دی البته dude تاج سره:دی

View attachment 72963
Sing:10/10
من از هر فیلمی لذت کافی رو ببرم بهش نمره 10 میدم.اگه میتونستم به این فیلم نمره بالاتر هم بدم این کارو میکردم چون به معنای واقعی کلمه عاشق این انیمیشن شدم.موسیقی های فیلم،شخصیت های فیلم و حتی داستان فیلم خیلی عالی کار شده بودن.
Sing پیام های خیلی خوبی به ببیننده منتقل میکنه که خیلیاشون به درد ما بزرگسالهام میخوره.پیام هایی که بیشترشون از جنس امید به زندگی و آینده ست.
به هر حال پیشنهاد میکنم این انیمیشن فوق العاده رو از دست ندین.
اقا این از moana بهتره؟ اونو هم اکثرا بش 8 و 9 دادن رفتم دیدم وسطاش حالم به هم خورد خاموش کردم:/ خدایی در حد نمره خوبی که دادی هست این یکی؟

اقا این از moana بهتره؟ اونو هم اکثرا بش 8 و 9 دادن رفتم دیدم وسطاش حالم به هم خورد خاموش کردم:/ خدایی در حد نمره خوبی که دادی هست این یکی؟
موآنا به نظر من خیلی جالب نبود، جذابیت کافی نداشت یک نواخت بود و بنظرم تکراری و کلیشه ای اما انقدر هم بد نبود که حال به هم زن بشه! اصلا دیزنی بلد نیست انیمیشن بد بسازه هر چند بنظرم خیلی از کار قبلش یعنی زوتوپیا پایین تر بود.
در مورد سینگ بنظرم کاملا جذاب تر از موآنا هست، هم از نظر ایده هم روایت و شخصیت ها و داستان. در مجموع انیمیشن جذابی هست.

• Like
Reactions: susha
MV5BNzQxNTIyODAxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzQyMDA3OTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

MOONLIGHT

فیلمی شدیدا اوورریت شده :D اصلا و ابدا نه در حد اسکار بود نه در حد این همه تمجید منتقدین. بازی‌های سطحی و فیلم نامه ای ضعیف بزرگترین مشکل این فیلم است. هرچند در بخش صدا و تصویر فیلم خیلی خوب عمل کرده ولی در دو بخش دیگه اصلا قابل توجه نیست. فیلم ترکیب دو موضوع کلیشه ای است. سیاهان و هم*جنس*گرایی. دو موضوعی که خیلی سطحی و در بدترین شکل ممکن در فیلم به آن پرداخته شده است.

Hacksaw_Ridge_poster.png

Hacksaw Ridge

اگر میخواهید یک فیم خوب ببنید و سرگرم شوید و در عین حال درگیر مفاهیم عمیق انسانی شوید، دیدن این فیلم را از دست ندهید. یکی از بهترین فیلمهایی است که در این مدت دیده ام و از همه نظر فیلم خوب عمل کرده و زیبا است. فیلم نامه عالی، بازی های تاثیرگذار، صدا و موسیقی گوشنواز و جلوه های تصویری چشم نواز این فیلم را به یکی از بهترین و ماندگارترین آثار مل گیبسون تبدیل میکند.

Seven_(movie)_poster.jpg

Seven 1995:10/10
بعد از این همه سال هنوزم فیلمی هست که میتونی 2 ساعت از وقتتو پاش بذاری و درگیر داستان و شخصیت ها و اتمسفر بی نظیرش بشی.
یه جورایی اتمسفر و فضاسازی فیلم منو یاد Heavy Rain هم انداخت.
یه جمله هم داخل فیلم گفته شد که تا حدود زیادی باهاش موافقم،اینکه:
"انسان ها از هدف اصلی خلقت دور شده اند"

من تا انیمیشن Sing رو دیدم بعدشم موآنا رو دیدم واقعا کسل کننده بود 1:47 دقیقه کارتون تو 20 دقیقه دیم، البته انیمیشن بدی نیستا با دیدن Sing سطح انتظاراتون میره بالا، دقیقا موآنا فقط فقط برای بچه های زیر 10 12 ساله، ولی Sing لامصب اینقدر خوش ساخته من که بابا 54 سالشه اصلا فیلم هم نمیبینه اینو نشست دیدم، جالبیش اینه حتی بچه های بازار هم که 35 40 سالشونه هم اینو دیدن.
------------------------------------
Deepwater Horizon 2016

7D6hM7IR0TbQmNvSZVtEiPM3H5h.jpg

آدم این مدل فیلمارو میبینه نمیدونه گریه کنه یا فحش بده، گریه اش بخاطر وجود یه سری از آدما هست کسایی که تو فیلم و چون واقعی هست انسانیت شون رو میبینید هست، کسی که توی اون جهنم میگه بیخیال زندگیم من اینکارو نکنم همه میمیرن و میزنه میره تو دل آتیش واقعا با دیدن این فیلم ها ادم شرمنده خودش میشه که چه کسایی در این سرزمین حتی در غرب،شرق وجود داشتن که از زندگی خوشون گذشتن تا دیگران بمونن.
اما فحشش دیگه خودتون فیلم ببینید متوجه میشین.
ای کاش فیلمی با این جلوه های ویژه بسیار بسیار عالی برای شهدای آتش نشان هم بسازنن:disappointed: تا مردم متوجه بشن از این جان فشانی ها در کشور خودشون هم هست!
امتیاز 8 از 10

Sing_%282016_film%29_poster.jpg

Sing -2016
7/10

انیمیشن Sing ، از آن دسه انیمیشن هایی است که باید فقط بشینی پاش و لذت ببری و بی خیال داستانش بشی. این انیمیشن هم همانند کار های قبلی Illumination Animation (سازنده من نفت انگیز و شخصیت های رو اعصاب مینیون ها) از داستان و فیلم نامه قوی برخوردار نیست، اما این استودیو با خلق سکانس های خنده دار و بامزه، کاملا نکات ضعف داستان رو می پوشاند. از سکانس های بامزه Audition گرفته تا صدا گذاری کست معرکه (از صدای Egerton با لهجه بریتانیانی تا صدای مردانه مک فارلند بر روی یک موش زبل). SOundTrack آخر فیلم هم به نام Faith ارزش چند بار گوش دادن رو دارد!

آخرین ویرایش:

Conjuring 2

فیلم خوبی بود اما ترسش مثل نسخه ی اول دائمی نبود و به حالت پخ پخ تغییر یافته بود که هی یه چیزی بپره جلو دوربین یا صدایی بیاد شوکه شی

یه ساعت اول فیلمم همه جوره از یه ساعت دومش بهتر بود, همچنین بازی اون محقق سیبیلوئه هم شدیدا خشک و مصنوعی بود که مثلا وسط ترسناک ترین اتفاق داشت میخندید

نمره 7 از 10

Office Christmas Party 2016
5/10
220px-Office_Christmas_Party.png

چیز خاصی نداشت به جز اینکه بعضی جاها حسابی خندیدم

کلا سبک کمدی اوضاعش بنظرم فاجعه هست .. شما کمدی های سیاه سفید قدیمی ببینی ارزششون به مراتب بالاتر از این هاست که شده محوریت داستان چهارتا احمق که با خنگ بازیهاشون و شوخی جنسیشون و پارتی مختلط قصد خندوندنت دارند

Motevalede65.jpg

متولد 65
4/10

خدا پدر اون کسیو که واژه ی «فیلمفارسی» رو ابداع کرد بیامرزه! داستان فیلم برای شروع جالبه اما کشش یک ساعت و نیم رو نداره. یعنی کل سروته این قضیه میتونست فقط یکی از کارهایی باشه که این دو نفر بخوان در طول فیلم انجام بدن. و میشد بار ماجراجویی داستان رو کلی بالاتر برد. مثل «گشت ارشاد».
بازیگر زن فیلم هم که اسمشو نمیدونم. (کلا اسم بازیگر ایرانی جماعت یادم نمیمونه.) گویا قراره جای گلشیفته فراهانی رو در سینمای ایران پر کنه. مخصوصا از لحاظ سیه-چُردگی. :D

• Like
Reactions: L.o.s
Underworld.Blood.Wars.2016

فیلم یک داستان کاملا کلیشه ای داره و فیلم نامه چیزی در حد افتضاح هست مثلا مهمترین لحظه های فیلم در کسری از ثانیه روایت میشه و بازیگرا هم هیچ واکنش جالبی بهش ندارن! مبارزات بسیار سطحی و اعصاب خورد کن هستن فکر کن خون آشام باشی و گرگ نما بعد با تفنگ با هم مبارزه کنی
کلا فیلم افتضاحی بود مناسب سنین 15 تا 18 سال

امتیاز 3/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or