Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Arrival%2C_Movie_Poster.jpg

Arrival

واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم به تعریف از این فیلم. اینقدر قشنگ و آروم آروم میره زیرپوست که وقتی تموم میشه تازه میفهمین دو ساعت گذشته و یکی از بهرین دو ساعت های زندگی تون بوده!. همه ی اجزای فیلم اینقدر قشنگ و حساب شده در کنار هم قرار گرفتن و پا به پای هم میان جلو که شوکه میشید از اینکه کارگردان چطوری هم چین کاری کرده.
فیلم روندی صعودی داره یعنی از همون اصطلاح معروف less is more استفاده میکنه و در دادن اطلاعات خصاصت شیرینی به خرج میده و بیننده رو تا آخر نگه میداره و تشنه اطلاعات و وقایع جدید میذارتتون و پله به پله میره بالا. شاهکار فیلم نامه اینجاست که ما رو به خوبی با شخصیت لوئیز همراه میکنه و ما رو تو این سفر در وهله اول خودشناسی کاراکتر و در مرحله بعد حل کردن مشکلات با خودش همراه میکنه. ما احساس همذات پنداری میکنیم باهاش و به نوعی باهاش در طول فیلم رشد میکنیم، در کنار شخصیت بسیار پرداخته شده لوئیز ما شخصیت ایان رو داریم که تکمیل کننده ی شخصیت لوئیز هست. یکی از تکنیک های فیلمنامه نویسی قوی ای که اینجا نویسنده به کار برده پرورش شخصیت اصلی با استفاده از شخصیت فرعی با فرمول مقایسه تضاد های اوناست. ایان فیزیک دان هست و همه چیز رو صفر و یک میبینه و لوئیز زبان شناس هست و عمقی تر نگاه میکنه، زن و مرد بون، دانستن بیشتر و استفاده از دانسته های از قبل آموزش دیده همه مثال هایی هستند که شخصیت لوئیز رو پرورش میدن و همه ی این ها مدیون بازی شگفت انگیز امی آدامز هست که پیچیدگی های یک زن و مشکلاتی که باهاش هم از بعد احساسی و هم از بعد دنیوی رو به بهترین شکل نمایش میده، واقعا کمترین کار براش نامزد کردنش توی اسکار بود.
نکته ی بعدی بحث موسیقی و فیلمبرداری هست که به واقع یکی از بهترین معجون های چند سال گذشته است. مخلوطی از موسیقی های کلاسیک و الکترونیک که یوهان یوهانسون استاد استفاده ازشون هست و توی موقعیت های مختلف به بهترین شکل ممکن بیننده رو درگیر اون لحظه ی به خصوص میکنه و بیننده رو به عمق فیلم میبره، تصویر برداری عالی که با وایدشات هاش ما رو با عظمت سفینه های فضایی و کلوز شات هاش که مارو با احساسات کاراکتر هامون بیشتر آشنا میکنه.
درباره ی داستان هم چیزی نگفتم چون به شدت غنی و پرورده است و مثل یه تجربه ی لذت بخش میمونه و پیام زیبا و بسیار تاثیر گذاری به هممون میده و این پیام رو با داستانی علمی تخیلی و جذاب بازی با زمان به بیننده منتقل میکنه که مطمئنم تا مدت های زیادی فکر و ذهن رو درگیر خودش میکنه.
واقعا به این نوع فیلم ها بیشتر نیاز هست که علاوه بر سرگرم شدن یک چیزی یاد بگیریم و اندوخته ای بهمون بعد از دیدنش اضافه بشه. دنیس ویلنوو به واقع یکی از باهوش ترین، خوشفکر ترین و بهترین کارگردن هایی هست که داره تو سینما کار میکنه و به شدت منتظر فیلم بعدی اش که ادامه ی بلیدرانر هست، هستم

10/10

فیلم رو که میدیدم بنظرم یه rip-off تمام عیار از این اومد::D
Contact_ver2.jpg

manchester by the sea
7/10
منو زیاد جذب نکرد کلا سلیقه سینمایی من زیاد به فیلمهای اجتماعی و درام نمیخوره
تنها نکته خوبش بازی بسیار قوی کیسی افلک بود و لیاقت اسکار رو از همه نظر داشت

Hacksaw Ridge

8/10 ... یه حس خوبی داشت نگاه کردن این فیلم و دیدن جانفشانی های شخصیت اول ...

Fantastic Beasts and Where to Find Them

6/10 ... بد نبود ولی کامل هم نبود به نظرم فیلم ، حس زمانی که هری پاتر رو نگاه میکردم بهم منتقل نکرد

Imitation Game

10/10 ... و چه اشک ها در لحظات آخر این فیلم ریختم

Nocturnal Animals

9/10 ... بازی فوق العاده امی ادامز و جیک جینهال ، اون یه نمره هم به خاطر اخر داستان که گیج شدم!

Prinnce Of Persia

7/10 ... فیلم کامل و خوبی بود ، بازم یه اثر دیگه از جیک جینهال عزیز ، حیف دیرتر دیدمش ولی خب بازم جالب بود و کاش ادامه داشته باشه

• Like
Reactions: MK_COD
The Last Samurai
زیاد خوشم نیومد یکسری ایرادات خفنم داره که اگه بگم یعنی کل داستان اسپویل میشه،فقط نمیدونم چرا همه راحت میمردن الی....
شخصیت داستان!یعنی با مینی گان میزننش تیر میخوره آخرشم یه جور راه میره انگار خار رفته تو پاش :D
نمره:5

• Like
Reactions: *Black Roze*
bndiUFfJxNd2fYx8XO610L9a07m.jpg

Hacksaw Ridge 2016
این همه احساسات رو چطوری میشه تو 2 ساعت نشون داد!
اگه اول فیلم نمیزد داستان واقعی شاید هیچ وقت این فیلم باور نمیکردم و میگفتم ساختگیه، بازم آمریکا از مهین پرستی هاش فیلم ساخته، اما نه واقعا واقعی بود، بعد از دیدن این فیلم واقعا احساساتم جریحه دار شد یه نفر چطور میتونه اینقدر روح بزرگی داشته باشه و این همه جان فشانی بکنه؟
من امتیاز 9 از 10 رو به این فیلم میدم.
اون 1 امتیاز کمی هم که دادم بخاطر مظلوم نشون دادن سربازای آمریکایی، نه فقط در این فیلم بلکه تو تمامی سریال ها و فیلم های جنگی همیشه آمریکایی ها مظلوم تر از مابقی کشور ها بودن!

The Last Samurai
زیاد خوشم نیومد یکسری ایرادات خفنم داره که اگه بگم یعنی کل داستان اسپویل میشه،فقط نمیدونم چرا همه راحت میمردن الی....
شخصیت داستان!یعنی با مینی گان میزننش تیر میخوره آخرشم یه جور راه میره انگار خار رفته تو پاش :D
نمره:5
این توهینت به عشق میلیون ها فیلم باز بی جواب نمیمونه :| :D (جوکینگ!)

Shekespear In Love
بدون کوچکترین شکی،بدون کم ترین شبهه ای ، بی هیچ حرفی و بدون هیچ بحثی، ناجوانمردانه ترین حق خوری تاریخ اسکار در اسکار 1999 رخ داده،جایی که فیلم متوسط و حوصله سر بر شکسپیر مجنون، نجات سرباز رایان رو شکست میده ... :|
6.5/10

بعد از دیدن این فیلم واقعا احساساتم جریحه دار شد یه نفر چطور میتونه اینقدر روح بزرگی داشته باشه و این همه جان فشانی بکنه؟

مورد داشتیم طرف پریده زیر تانک که جلوتر نیان ؛) مورد داشتیم طرف تو آب تیر خورده ولی برا اینکه عملیات لو نره نرفته سر آب مداوا ، همون زیر دریا شهید شده ؛) البته اینم دمش گرم که با دست نارنجکو پرت کرد دورتر،ولی مورد داشتیم دیده وقت نیست نارنجکو پرتش کنه، خوابیده رو نارنجک.

آخرین ویرایش:
ایستاده در غبار
8/10

مسئله اینه که اگر بخوایم فیلم رو یه اثر پروپاگاندایی و در نتیجه بی ارزش تلقی کنیم، این در تمام دنیا وجود داره. همین Hacksaw Ridge رو در نظر بگیری سرتاپاش پروپاگانده. پس حداقل در این یک مورد ایرادی به فیلمساز وارد نیست چون چاره ای هم جز این نیست و باید اینگونه باشه.

جدا از این مسئله اگه با کنار گذاشتن محتوی به قالب برسیم واقعا شگفت زده میشیم. یه نفر توی این سینمای دوزاری اومده کلی خلاقیت در روایت، دوربین، فضاسازی، بازیگری، فیلمنامه و... انجام داده. (بدون بودجه آنچنانی و صحنه های اکشن)

بعلاوه تقدس زدایی از یه سری انسان که به اسم شهید می شناسیم. فیلم رو یه اثر روانکاوانه منحصربه فرد کرده. شُبهاتی درباره ی گرایشات چپ پروتاگونیست و شیطنت های ریز کارگردان در این زمینه منو که به وجد آورد. همینطور از ابراز اختلافات درون سازمانی در صحنه مکالمه با بیسیم و مهمتر از اون سر قضیه نیرو فرستادن به لبنان ابایی نداره.

درحالیکه تصورم این بود سینمای جنگی ایران به پایان رسیده و داره کلیشه رو تکرار میکنه یهو به این برخوردم و تجربه جالبی بود.

Moana 2016
8/10
220px-Moana_Teaser_Poster.jpg

همون جور که از عکس انیمیشن مشخص هست یک تم شاد و زیبا طرفیم که به شدت چشم نواز هست و باعث میشه از دیدنش لذت ببرید اما خلاقیت ناب را نمی بینیم مخصوصا وقتی امسال انیمیشن دیگه ای مثل زوتوپیا اومده .. مسلما از دیدنش لذت خواهید برد

toni erdmann 2016
0/10
Toni_Erdmann.png

نمیدونم من دید منتقدانه ندارم یا کلا با فیلم های درام کلا حال نمی کنم یا واقعا فیلم چرتی بود !؟
20 دقیقه تحملش کردم و فقط روی فیلم رد کردم
ارزش دانلود هم نداره

Dr.Strange 2016
6/10
220px-Doctor_Strange_poster.jpg

به نظرم دیگه بیش از حد کلیشه ای بود و شخصیتش یک جوری بود و حس قهرمان بودن را بهت نمیده
جلوه های ویژه هم میدید سرگیجه میگیره @-)
باید دید نسخه های بعدیش چجور میشه

Fantastic Beasts and Where to find them 2016
8/10
220px-Fantastic_Beasts_and_Where_to_Find_Them_poster.png

بازی بازیگرها خوب و داستان خوبی برای شروع داشت و باید دید در قسمت های بعد داستان چجوری پیش میره ولی مسلما به پای هری پاتر نرسید

220px-Doctor_Strange_poster.jpg

Doctor Strange: 8/10
متفاوت ترین کار مارول امسال همین بود بنظرم، هم شخصیت اصلی خیلی خوب بود هم بندیک کمبربچ بنظرم بهترین انتخاب واسه این نقش بود.
اما بیشترین چیزی که ازش لذت بردم انیمیشن و CG بسیار قویش بود، پایانش یکم تخیلی شد اما در کل فیلم راضی کننده ای بود و منتظر نسخه بعدی هستم.

220px-Moana_Teaser_Poster.jpg

Moana: 7.5/10
از نظر فنی واقعا انیمیشن قویی بود و بعضی از تیکه هاش مثل یک تابلوی نقاشی میموند اینقدر که زیبا کار شده بود، شخصیتا هم خیلی خوب بودن.
اما بنظرم شدیدا کلیشه ای بود بعضی چیزاش ، داستان که چیز جدیدی رو ارائه نمیداد و در کل بعضی از تیکه هاش اینقدر که به فروزن شباهت داشت میتونم با عکس کنار هم بزارم و نشون بدم، بنظرم دیزنی با این حرکتش میخواست دوباره به رکورد فروش فروزن برسه که تقریبا نصفش فروخت :D
اما در کل انیمیشن خوبی بود و لذت بردم، اما امسال کنار زوتوپیا واقعا هیچ بود بنظرم :دی
bndiUFfJxNd2fYx8XO610L9a07m.jpg

Hacksaw Ridge: 8.5/10
همه چیز سر جاش بود، هم روایت خیلی خوبی داشت هم کست و از همه مهمتر جلوه های ویژه و صحنه های جنگو فوق العاده کار کرده بودن که واقعا چندین ساله همچین روایت قویی از جنگ جهانی ندیده بودم.

آخرین ویرایش:
Doctor Strange
سرگرم كننده. شكل و قالب مانند فيلم هاى قبلى مارول هست اما چون دنياى جديدى رو معرفى ميكنه فيلم رو جذاب تر ميكنه. اين فرمولى كه مارول پيش گرفته خيلى جالبه مثلا حتى براى فيلم مرد مورچه اى هم جواب داده! ابرقهرمانى كه وقتى ازش شنيدم بخودم گفتم بى بروبرگشت مسخره ترين فيلم ميشه! اما نه واقعا اونقدرها هم بد نبود. من خيلى برام جالبه وقتى كه شخصيتى مثل مرد مورچه اى رو به اين شكل قابل فهم و قهرمان ميسازن حالا با هر تكنيك فيلم سازى و فيلمنامه نويسى و چطوره شخصيتى مثل دكتر استرنج كه خيلى راحت ميشه فيلم رو پر كرد از مفاهيم فلسفى و عرفانى اينقدر ساده از اين قضيه ميگذرن و فقط ميچسبند به صحنه هاى اكشن! فيلم دكتر استرنج بنظرم پتانسيل خيلى بالايى داشت و ميتونست خيلى بيشتر به اين مفاهيم بپردازه. out of body experience يا تجربه خروج از بدن يك موضوع بكرى يه كه جنبه هاى اسرار اميز و جالبى داره و كاش بيشتر درموردش تو فيلم ميشنيديم. همينطور مهار نيروهايى كه در درون و اطراف ما وجود دارند و كنترل كردنشون كه معمولا توى هنرهاى رزمى و افسانه ى شرقى ازش ميشنويم، مثل نيروى چى. اينها همش موضوعاتى بودند كه توى فيلم وجود دارند و خيلى هم جذابند اما متاسفانه فيلم خيلى سطحى يا ازش ميگذره يا اصلا بهش نميپردازه. من اميدوار بودم بيشتر راجب اين موضوعات توى فيلم ميديدم.
٦ از ١٠

Hacksaw Ridge

کس دیگه ای هم هست که فیلم به دلش ننشسته باشه؟ :D با امید زیادی فیلمو دیدم ولی انتظارم رو برآورده نکرد. مهمترین مشکل از نظر من قطعا کست بازیگری بود و خصوصا اندرو گارفیلد :D اصلا اصلا با حال و هوای فیلم فیت نبود.
اما فیلمبرداری، موسیقی، تدوین و صحنه های نبرد خیلی خوب بودن.
6/10

پ.ن از بین فیلمای امسال هنوز Manchester by the Sea و Nocturnal Animals برای من در صدر هستند. البته هنوز La La Land رو ندیدم :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or