تو این مدت متأسفانه نتونستم به جز لا لا لند و ناکتورنال انیمالز از فیلمهای امسال چیزی ببینم ولی با آبروریزی که توی اسکار شد سر برنده شدن مون لایت
تصمیم گرفتم مون لایت رو ببینم اما خب می بینم که امتیازات منفی گرفته از خیلی از شماها بنابراین تصورم اینه که اسکار برای اینکه لج ترامپ در بیار این فیلمو برنده کرد
The Edge of Seventeen
4/10
فیلم فوق العاده مسخره و افتضاحیه. من که با دیدن فیلمهایی مثه perks of being a wallflower و spectacular now خیلی لذت بردم این فیلم با هنرپیشه ی مزخرفترش یکی از فیلمهای مثلن کمدی/رومانس امسال بود. اصلن دوستش داشتم و شخصیت اصلی هم روی اعصابم بود.
Doctor Strange 2016
8/10
من واقعن این فیلمو دوست داشتم. کلن این سری فیلمهای پشت سر هم مارول که داستانهاش هم بهم مربوطه و من همیشه خوشم میاد و به نظرم خوش ساخت هم هست برخلاف شلم شوربای دی سی که اسم فیلم روش می ذاره.
دو تا فیلم خوب دیدم از متالیکا همزمان با ریلیز آلبوم جدید البته می دونم الان چند ماهی هست که اومده ولی کلن بعد از آبروریزی Grammy's حس کردم باید بیشتر به این بندِ عزیز دل بها بدم.
Some Kind of Monster 2004
10/10
فیلم داکیومنتری هست در مورد اختلافاتی که بین اعضای بند پیش اومد. فکر کنم متالیکا فن ها دیگه این فیلم رو حتمن دیدن چون سال 2004 ریلیز شده بود و همین چند وقت پیش فکر کنم روی بلوری اومد نمی دونم ولی دوباره بحثش بود. کلن میگه چی شد که جیسون نیوستد رفت و دیو ماستین رو چطوری بیرون کردن
و کلن این اختلافات با Megadethاز کجا اومد و این صحبتا برای یه فیلم داکیومنتری خیلی به نظرم جذاب تر بود
( حالا فن بویزهای متالیکا فن قلابی صدامون نزنن صلوات
)
Through The Never 2013
10/10
کلن داستان خاصی نداره فیلم و کنسرت کوبک متالیکا هستش که همینطوری می بینید با موزیکهاش حال می کنین.