Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The 5th Wave 2016

the_5th_wave_small.jpg

دنبال نکته مثبت خاصی نگردید، برای دیدن این فیلم تنها یک دلیل وجود داره که اگر اون یک دلیل براتون قانع کنندست ببینید :D غیر از این با چیزی در حد و اندازه های توایلات طرف خواهید بود :-" البته داستان کلیش انصافا کمی جذاب بود که همونم زیر هزاران مشکل ریز و درشت فیلم کمر نموند براش

Brooklyn

فیلم خیلی زیبایی بود. من نه اینکه خیلی چیزی بدونم ولی معمولا ایراد زیاد میگیرم، ولی این فیلم اینقدر خوب بود که دهنم رو بسته نگه داشته. بعد از نقش اصلی فیلم که نقشش رو عالی بازی کرده بود، به نظرم بهترین نکته فیلم، فیلم برداریش بود. سکانس ها انقدر خوب برداشت شدند و ریتم فیلم هم انقدر مناسبه که لحظه ای چشم آدم خسته نمیشه. موسیقی هر جا بهش نیاز بوده به بهترین شکل ممکن احساسات رو منتقل میکنه و قطعات موسیقی فیلم هم کیفیت بالایی دارند. درآخر باید بگم که نمیدونم چه جور، ولی این فیلم یه جور دیگه لذت بخش بود.

10/10

Joy

فیلم یه داستان خیلی سطحی داره که سعی میکنه با پیچ و تاب دادن های الکی و نخ نما مخاطب رو سرگرم کنه و چیزی بیشتر از اون چیزی که واقعا هست خودش رو نشون بده که شکست میخوره. Joy کست خوبی داره و تقریبا میشه گفت همه نقششون رو خوب بازی میکنند. دیدن دنیرو همیشه لذت بخشه ولی دیدنش توی این فیلم، نقشش توی Silver Linings Playbook رو به خاطرم آورد که البته این جا به اون اندازه درخشان نیست. نمیتونه باشه. چون مشکلات فیلم از متنی آب میخوره که کشش 2 ساعت قصه رو نداره.

6/10

Me and Earl and the Dying girl

نیمه اول فیلم خیلی جذابه. شوخی ها با مزه اند، شخصیت ها مارو به خودشون جذب میکنند و قصه هرچند تکراریه (و زور میزنه که خودش رو متفاوت نشون بده) ولی جذابه. اما در نیمه دوم فیلم، داستان کند میشه تا قسمت تاریک ماجرا رو نشون بده، چیزی که هدف اصلی فیلمه. ولی شوخی ها دیگه تکراری شدند و جالب نیستند. قسمت هایی که میتونستند توی این نیمه خودشون رو نشون بدند و به فیلم کمک کنند، کمرنگ میشند. فیلم در این بخش خسته کننده و حوصله سر بر میشه تا به 5 دقیقه پایانی برسیم که جمع بندی خوبی داره. در آخر باید بگم که این فیلم پتانسیل زیادی داشت ولی با عدم دقت سازندگان، بخشی زیادیش از دست رفته.

7/10

Shaun of the Dead

قبل از دیدن فیلم یه پیش زمینه دیگه ای داشتم و فکر میکردم با انواع و اقسام موقعیت های کمیک رو به رو میشم، ولی اینطور نشد. شاید هم من شوخی های فیلم رو درست نفهمیدم ولی به جز چند صحنه که سرشون خیلی خندیدم (مثل قسمت نقشه ریزی)، اکثر اوقات فقط داشتم داستان رو دنبال میکردم و بس. البته ارزش دیدن رو داشت ولی شاید اگه بدون هیچ انتظاری فیلم رو میدیدم، بیشتر بهم میچسبید.

6.5/10

Easy A

یه کمدی مشتی و توپ که خستگی رو از تن آدم در میاره. ریتم فیلم خیلی پیوسته است و شوخی های فیلم هم زیاد و در کل فیلم پخش شده اند. اما استون نقشش رو عالی بازی کرده ولی بعضی از نقش ها خوب بازی نشده اند، مثل مشاور مدرسه. فیلم دچار کلیشه های خاص فیلم های تین ایجری هم نمیشه که نکته مثبتیه. Easy A فیلمیه که میشه چند بار دیدش و هربار هم ازش لذت برد.

8.5/10

آخرین ویرایش:
Brooklyn

فیلم خیلی زیبایی بود. من نه اینکه خیلی چیزی بدونم ولی معمولا ایراد زیاد میگیرم، ولی این فیلم اینقدر خوب بود که دهنم رو بسته نگه داشته. بعد از نقش اصلی فیلم که نقشش رو عالی بازی کرده بود، به نظرم بهترین نکته فیلم، فیلم برداریش بود. سکانس ها انقدر خوب برداشت شدند و ریتم فیلم هم انقدر مناسبه که لحظه ای چشم آدم خسته نمیشه. موسیقی هر جا بهش نیاز بوده به بهترین شکل ممکن احساسات رو منتقل میکنه و قطعات موسیقی فیلم هم کیفیت بالایی دارند. درآخر باید بگم که نمیدونم چه جور، ولی این فیلم یه جور دیگه لذت بخش بود.

10/10

Joy

فیلم یه داستان خیلی سطحی داره که سعی میکنه با پیچ و تاب دادن های الکی و نخ نما مخاطب رو سرگرم کنه و چیزی بیشتر از اون چیزی که واقعا هست خودش رو نشون بده که شکست میخوره. Joy کست خوبی داره و تقریبا میشه گفت همه نقششون رو خوب بازی میکنند. دیدن دنیرو همیشه لذت بخشه ولی دیدنش توی این فیلم، نقشش توی Silver Lining Playbook رو به خاطرم آورد که البته این جا به اون اندازه درخشان نیست. نمیتونه باشه. چون مشکلات فیلم از متنی آب میخوره که کشش 2 ساعت قصه رو نداره.

6/10

Me and Earl and the Dying girl

نیمه اول فیلم خیلی جذابه. شوخی ها با مزه اند، شخصیت ها مارو به خودشون جذب میکنند و قصه هرچند تکراریه (و زور میزنه که خودش رو متفاوت نشون بده) ولی جذابه. اما نیمه دوم فیلمظف داستان کند میشه تا قسمت تاریک ماجرا رو نشون بده، چیزی که هدف اصلی فیلمه. ولی شوخی ها دیگه تکراری شدند و جالب نیستند. قسمت هایی که میتونستند توی این نیمه خودشون رو نشون بدند و به فیلم کمک کنند، کمرنگ میشند. فیلم در این بخش خسته کننده و حوصله سر بر میشه تا به 5 دقیقه پایانی برسیم که جمع بندی خوبی داره. در آخر باید بگم که این فیلم پتانسیل زیادی داشت ولی با عدم دقت سازندگان، بخشی زیادیش از دست رفته.

7/10

Shaun of the Dead

قبل از دیدن فیلم یه پیش زمینه دیگه ای داشتم و فکر میکردم با انواع و اقسام موقعیت های کمیک رو به رو میشم، ولی اینطور نشد. شاید هم من شوخی های فیلم رو درست نفهمیدم ولی به جز چند صحنه که سرشون خیلی خندیدم (مثل قسمت نقشه ریزی)، اکثر اوقات فقط داشتم داستان رو دنبال میکردم و بس. البته ارزش دیدن رو داشت ولی شاید اگه بدون هیچ انتظاری فیلم رو میدیدم، بیشتر بهم میچسبید.

6.5/10

Easy A

یه کمدی مشتی و توپ که خستگی رو از تن آدم در میاره. ریتم فیلم خیلی پیوسته است و شوخی های فیلم هم زیاد و در کل فیلم پخش شده اند. اما استون نقشش رو عالی بازی کرده ولی بعضی از نقش ها خوب بازی نشده اند، مثل مشاور مدرسه. فیلم دچار کلیشه های خاص فیلم های تین ایجری هم نمیشه که نکته مثبتیه. Easy A فیلمیه که میشه چند بار دیدش و هربار هم ازش لذت برد.

8.5/10
سلام
این Easy A رو من دیدم. فیلم باحالیه! :D

• Like
Reactions: MO021 and arash1996
5th-wave-e1454519957470.jpg

The 5th Wave 2016
فیلم داستان خوبی داره و توی زمینه ی آخرالزمانی و حمله ی بیگانگان یه خورده جدیده!
ولی بازی بازیگران افتضاحه!
من اونی که این Chloë Grace Moretz رو آورده تو سینما پیدا کنم در جا خفش میکنم!
چیه این خداییش؟!
Meh تر ، خشک تر بیروح تر از این موجود ندیدم به عمرم!
مطمئنا در زمینه های دیگه ی هنرهای تصویری میتونه خیلی بیشتر موفق باشه...
نمره:
اگه به جا Chloë Grace Moretz مورگان فریمن بود به فیلم 8 میدادم ولی الان 4 هم زیادشه:|

Shaun of the Dead

6.5
این سه گانه ی Cornetto از ادگار رایت و سایمون پگ و نیک فراست یعنی ته شاهکاره :)) به شذت خنده داره و بیشتر مثل خود کمدی های انگلیسی شوخی های زبونی اش خیلی محشره :))
شاید یکی از دلایل اینکه خیلی ها با این سه تا فیلم حال نمیکنن یکی شوخی های مخصوص خود انگلیسی ها تو مناطق مختلف کشوره یکی دیگه هم تیکه های ریزی که به فرهنگ و خورده فرهنگ های مردم انگلیس میندازه
واقعا سه گانه ی شاهکاریه

220px-London_Has_Fallen_poster.jpg

London Has Fallen 2016

خب... فیلم دوم از بعضی از قسمت های فیلم اول خوب و در بعضی قسمت ها فاجعه است، از صحنه های اکشن و جلوه های ویژه بگیم در نوع خودش خوب هست و صحنه های اکشن به خصوص صحنه پایانی فیلم یا تعقیب و گریز به شدت هیجانی به کار رفته، اما در بخش فاجعه بارش، داستان فیلم هست که به شدت از سریال 24 : Live another Day کپی و پیست شده، حتی علت حمله تروریستی هم مانند این فصل آخر 24 است (انتقام از قتل یکی از خاونوادشون) که دقیقا هم اون سریال در لندن اتفاق می افتاد، نکته فاجعه بار دیگه، بازی ضعیف کاراکتر های مکمل فیلمه،از بازی مصنوعی Morgan Freeman و بازی کلیشه ای Aaron Eckhart که این چند ساله اصن اون بازی گری در بتمن نولان یا کمدی سیگار ممنوع، دور شده، میتونه مشکل دیگر هم کوتاهی فیلم نسبت به فیلم اولی گفت که یه جورایی داستان رو سرهم کردند!

5/10​

• Like
Reactions: MK_COD

08062429999616416566.jpg

The VVitch

خب من زیاد هارور باز نیستم اما هر چند وقت یه بار یه هارور هایی میاد که آدم باید نگاه کنه ، چون زیرپوستی ـن و تا مغز و استخون ادم فرو میرن ، و به جای دادن شوک و اینا یه حالت Creepy خفه کننده ای دارن که من عاشق اونم .
این یکی دو سال اخیر فیلم هایی که اینجورین و من دیدم اینا هستن که به شدت کارای خوبیَن: It Follows ، The Babadook ، Sinister . خوشبختانه The VVitch هم کیفیت بالاش اومد و موفق به دیدن این اثر مریض و الاحوال شدم . اولین چیزی که نظرمو به خودش جلب کردن موسیقی متن به شدت Sick و زیباش بود و منو قشنگ فرو برد تو اعماق این داستان عجیب . مورد دیگه Accept Ratio فیلم ـه که به گفته کارگردان Robert Eggers چون میخواسته تموم اون دکور و صحنه رو درخت هارو بخوبی نشون و این که مارو قشنگ مسحور صحنه ها و فیلمبرداریش کنه به جای 16:9 از 1:66:1 استفاده کرده که مربع تره ، جالبه بدونین کاگردان ایشون 5 سال فقط مطالعه کرده واسه شناختن جادوگری و خوندن انجیل های مختلف و تیم سازنده فیلم تموم کلبه و مزرعه ذرت رو به صورت طبیعی پرورش دادن که خب همه چی تموم باشه این اثر . از ایتا که بگذریم میرسیم به بازی ها که واقعا قوی ـن مخصوصا بچه ها که سنگ تموم گذاشتن ، اما خب با همه این تعریف ها همه از فیلم خوششون نمیاد ، این اثر سعی نمیکنه ترسناک بودنش رو توی شوک و اینا به نمایش بزاره در حقیقت بیشتر شبیه یه Family Drama و یه اثر مذهبی میمونه و نگاهی که به مذهب داره واقعا جالبه . برتری که این اثر نسبت به بیشتر فیلم های به اصطلاح هارور این روز ها داره پایانشه که بیشتر این جور فیلم ها بدجور گند میزنند تو پایان اما این یکی خیلی خوبه . امیدوارم ببینید لذت ببرید .

9/10​

45640680594744218639.jpg

Taxi
به عنوان یه ایرانی ، واقعا افتخار میکنم به خودم بعد از دیدن این فیلم ، که انقدر کارمون توی فیلمسازی درسته ، و واقعا پرچممون بالاست . باید به داشتن کسایی مثل پناهی افتخار کنیم و به خودمون ببالیم ، من واقعا تو کف اینم چجوری پناهی تونست چنین ایده ای رو انقدر قوی و پُرمَلات در بیاره واقعا زبان از بیان عاجزه ، جالبه بدونین من داشتم به اصطلاح شاهکار فرانسیس فورد کاپولا اینک آخرالزمان (apocalypse now ) رو نگاه میکردم ، آقا ما انــقدر منتظر موندیم این براندو پیداش بشه دیگه خسته شدیم (سه چهارم فیلم رو تقریبا دیدم ، البته منظورمو اشتباه نگیرید فیلم کاپولا واقعا قوی ـه اما خب نشد فعلا استراحتی بهش دادم : دی ) رفتم سراغ این اثر و خلاصه یه کار وطنی بود که خیلی چسبید بهم و منو وادار کرد که برم بقیه کارای آقای جعفر پناهی رو بگیرم و قفلی بزنم روشون ... کم چیزی نیست خرس طلای برلین رو ببری یا این که دارن آرنوفسکی بیاد از فیلمت تعریف کنه ، کافیه برید ویکی آقای پناهی ببینید چه افتخاراتی کسب کرده . در پایان میتونم بگم فیلم اصلا خسته کننده نیست گرچه به من گفته شده بود که هست اما طبق معمول من کار خودمو کردم و نتیجه عالی گرفتم .​

10/10​

(Knock Knock (2015
2/10

چقدر چقدر این فیلم مسخره بود. چقدر مزخرف. :-q
حالم بهم خورد. یکی از چرت ترین پایان های فیلم رو داره. :-q
یادمه اوایل که فیلم معرفی شده بود و اینا, تو تاپیک بغل یمی از بچه ها گفت فیلم تو ژانر دلهره است. این فیلم بهش میخورد تو ژانر پوکر فیس باشه. :|
گفتم طرف رو مثل چی شکنجه میکنند؛ آخر هم میزنند مثل چی میکشنش....
ته تهش به بهم ریختن خونه ش و آپلود کردن فیلمش تو فیسبوک ختم شد.
مزخرف. /:)

45640680594744218639.jpg

Taxi
به عنوان یه ایرانی ، واقعا افتخار میکنم به خودم بعد از دیدن این فیلم ، که انقدر کارمون توی فیلمسازی درسته ، و واقعا پرچممون بالاست . باید به داشتن کسایی مثل پناهی افتخار کنیم و به خودمون ببالیم ، من واقعا تو کف اینم چجوری پناهی تونست چنین ایده ای رو انقدر قوی و پُرمَلات در بیاره واقعا زبان از بیان عاجزه ، جالبه بدونین من داشتم به اصطلاح شاهکار فرانسیس فورد کاپولا اینک آخرالزمان (apocalypse now ) رو نگاه میکردم ، آقا ما انــقدر منتظر موندیم این براندو پیداش بشه دیگه خسته شدیم (سه چهارم فیلم رو تقریبا دیدم ، البته منظورمو اشتباه نگیرید فیلم کاپولا واقعا قوی ـه اما خب نشد فعلا استراحتی بهش دادم : دی ) رفتم سراغ این اثر و خلاصه یه کار وطنی بود که خیلی چسبید بهم و منو وادار کرد که برم بقیه کارای آقای جعفر پناهی رو بگیرم و قفلی بزنم روشون ... کم چیزی نیست خرس طلای برلین رو ببری یا این که دارن آرنوفسکی بیاد از فیلمت تعریف کنه ، کافیه برید ویکی آقای پناهی ببینید چه افتخاراتی کسب کرده . در پایان میتونم بگم فیلم اصلا خسته کننده نیست گرچه به من گفته شده بود که هست اما طبق معمول من کار خودمو کردم و نتیجه عالی گرفتم .​

10/10​
فیلم طلای سرخشو حتما ببین ، هنوز بعد دیدن فیلم بعد 4 ،5 سال هنوز تو جامعه به عینه صحنه صحنه فیلم میاد جلو چشمم
دایره رو هم فاموش نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or