Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The 5th wawe

6/10
داستان بی سر و ته تنها چیزی که باعث شد بشینم پاش اینکه علاقه خاصی دارم به صحنه های دلهره آور مثل جناره ها در کفن و...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

The vvitch
8.5/10
همین الان این فیلم رو دیدم. یکی از بهترین فیلمهای ترسناکی بود که دیدم، صدا گذاری عالی، تم اتمسفر فوق‌العاده تاریک و سنگین، بازیهای عالی،صدای پدر خوانواده خیلی به درده این فیلم میخورد. البته من فیلم رو با هدفون نگاه کردم و خیلی تاثیر گذار بود.به همه طرفدارای فیلم‌های ترسناک این فیلمو پیشنهاد میکنم.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

اژدها وارد می شود 10/10

فیلمی فراتر از سینمای ایران . با روایتی مطابق با استاندارد های سینمای ملل . یک داستان نامتعارف و یونیک . به همراه بازی های خوب و فیلم برداری بی نظیر . در راس همه موسیقی عالی . یک ضیافت دیداری-شنیداری و پنداری . مدت ها بود این چنین خلاقیتی در ساخت یک فیلم ایرانی ندیده بود. احسنت به مانی حقیقی .

35930505655017045727.jpg

10Cloverfield Lane

پارانویا یا حقیقت؟
آماده باشید که یکی از بهترین فیلم های ژانر Mystery رو تماشا کنید ، به جرئت میتونم بگم توی 10 فیلم برتر راز آلود عمرم قرار گرفته ، یکی از بهترین پلات هارو داره ، موسیقی مرموز فیلم دقیقا همونیه که انتظار دارید و واقعا عالیه . بازیگرا محشر بازی میکنن ، کلا یه فیلمیه که با مغزتون بازی میکنه و مدام پیش خودتون میگین پارانویا یا حقیقت ، کدوم بالاخره راست میگه ... جی جی آبرامز تهیه کنندست و هممون میدونیم جی جی چه آدم خفنیه و مدارم داره پیشرفت میکنه . فیلم به کارگردانی Dan Trachtenberg هست و البته کارگردان گم نامیه اما دیگه نه ، با 15 میلیون بودجه تونسته حدود 106 میلیون دلار در بیاره ، حالا فروش به کنار منتقد ها با فیلم خیلی حال کردن خلاصه از دوطرف تایید شده هم مردم هم منتقد ها . مهم نیست اثر علمی تخیلی سال 2008 یعنی Cloverfield رو دیده باشید یا نه ، مهم این فیلم ـه و ندیدنش خلاصه حرامه حالا بعدا اگر خواستید اون نسخه 2008 رو ببینید .
یه توصیه هم بکنم این که از فیلم هیچ تریلری نبینید و حتی پوستر هاش رو هم نبینید بزارید خودش داستانشو بهتون بگه و لذت ببرید .

10/10​

Rope 9.5/10
Alfred-Hitchcock-Rope.jpg

در ادامه‌ی دیدن فیلم‌های آلفرد هیچکاک ( که نمی‌دونم چرا دیر شروع کردم) به فیلم زیبای Rope رسیدم. سبک این فیلم بیشتر درام و جنایی فکر می‌کنم باشه. فیلم مدت زمان کوتاهی رو داره و اوایلش ممکنه کمی کسل‌کننده باشه اما بعد از گذشت مدت زمانی و با پیدا شدن سر و کله‌های جیمز استورات عزیز و دوست‌داشتنی، از این رو به اون رو می‌شه. در کل فیلم خیلی خوبی بود و پایانش هرچند قابل پیش‌بینی ولی بسیار زیبا بود. از حرف‌های فلسفی هم که توی این فیلم استفاده شد لذت بردم. اگر دوست‌داران فیلم جنایی هستید این فیلم رو از دست ندید.
یک نکته‌ی جالب در مورد این فیلم اینه که هیچکاک کاری کرده که در اون زمان بقیه فکر می‌کردند فیلم اصلا کات نخورده ولی اگر فیلم رو ببینید متوجه می‌شید که در برخی مواقع فیلم کات می‌خوره ولی خب اون موقع تکنولوژیش رو نداشتند.

batman vsuperman dawn of justice
6/10
بر خلاف نظر منتقد ها به نظر من فیلم فیلمه خوبی بود
بن افلک نقش بتمن رو خیلی خوب بازی کرد ( حتی بهتر از بیل ) ولی سوپر من واقعا مضخرف بود ( فوق العاده کلیشه ای )
ولی ستاره ی بی چون و چرای فیلم لکس لوتر بود که واقعا بازیگرش نقششو خوب بازی کرد....
واندر ومن هم که :hearteyes::hearteyes::hearteyes:
درکل من به فیلم نمره ی 6 میدم

آخرین ویرایش:
National Lampoon's Vacation
1983

اولین و یکی از بهترین فیلمهای جان هیوز فقید و یکی از اولین فیلمهای فورمولیک رود تریپ اول از همه چشم نگرنده رو به لید رولش خیره میکنه. بداخلاق ترین کمدین دهه ی هشتاد یعنی چوی چیس که خودش رو خدای دنیا می انگاره در یک کمدی تقریبا احمقانه؟ خدا نکنه. فرض کنیم جان هیوز چقدر باهش سر و کله زده.

اما بعدش دیالوگهاش فیلم. کاملا گویش سابوربنایت میشیگان رو تحت کنترل خودش داره. کاراکترهای ما کاکاسیاه و مکزیکی نیستن بلکه میدل کلسن. به نظرم این قسمتش خوب بود. زبون فیلم روونه و بدون پیچ و خم. مثل تمام فیلمهای هیوز، نه احمقانه نه خیلی اورولم کننده. حتی در فیلمهای مزخرفش مثل دنیس شیطونه که باهش در بچگی خیلی خاطره دارم هم رعایت شده. حتی در هوم الون سه!

سینماتوگرافی فیلم نه خیلی بازه نه خیلی بسته. شاتهای باز زیاده، مسلما، به خاطر اینکه فیلم رود تریپه و کوست تو کوست هست. من مخصوصا جنگلهای میدوستش رو دوست داشتم.

به نظرم خیلی کار روی این فیلم شده... میخوام بهش 8 از 10 بدم اما...

در اول فیلم بچه های چوی چیس دارن با یک کلکو ویژن (یا اینلیوژن نمیدونم) بازی میکنن. اونوقت چیس میره میشینه کنار بچه هاش و به کنسول متل میگه "کامپیوتر" و یک نقشه باز میکنه و بچه ها توی نقشه! بازی میکنن!

واسه همین 7 از 10.

• Like
Reactions: Adidas95
شيندلرز ليست:
ديدن اين شاهكار بعد از مدتها براي دومين دفعه، از افتخارات زندگيم بود. اين دفعه فيلمو بدون تعصبات كليشه اي نسبت به يهوديا ديدم و خيلي بيشتر از دفعه قبل غرق زيباييش شدم. مرسي اسپيلبرگ!
١٠

Sent from my iPhone using Tapatalk

Captain America Civil War
خب از اول همه بگم که واقعا چیز خاصی از داستان توی تریلر ها نشون ندادن و فیلم پر از سوپرایز هست. :D
بزرگ ترین مشکلم با فیلم اسمش هست فیلم تمرکز زیادی روی Cap داره ولی خب نمی شه گفت فیلم Capهست یا حتی اونجرز هم مناسبش نیست.
اما خب با وجود مشکلی که بهش اشاره کردم,بنظرم فیلم واقعا فوق العادس و از همون اول کل اتفاقاتی که می افته,روی هم تاثیر می ذارن و اخر فیلم بهم مرتبط می شه.
فیلم با این که شخصیت های زیادی داره ولی از عهده همشون بر اومدن و واقعا احساس نمی کنید کسی توی فیلم زیادی هست.
صحنه های اکشن واقعا فوق العاده هست حتی از وینتر سوجر هم بهتره :D
اسپایدرمن و پنتر هم واقعا چیز هایی که ازشون دیدم عالی بود.
Zemo هم بنظر من یکی از بهترین شخصیت های منفی MCU بود تنها مشکلی که باهاش داشتم حضور کوتاهش بود.
موسیقی و تیتراژ پایانی هم که توی WS واقعا عالی بودن اینجا هر دو افتضاح هستن.
در کل بنظرم یکم بهتر از WS بود.
ویرایش: بعد از چند بار دیدن فیلم و خوندن چندتا پست توی ردیت,مشکلاتی که گفتم با فیلم دیگه ندارم.
8/10

آخرین ویرایش:
08107096221100439965.jpg

DeadPool: 8.6/10

دقیقا همونقدری که هایپ کرده بودن باهاش حال کردم.
1:40 دقیقه اصلا نفهمیدم چطور گذشت از بس فیلم پر از صحنه های فان و جذاب بود، وقتی به ته فیلم میرسی میبینی واقعا هیچ داستان خاصی پشتش نبود اما اینقدر سرگرم شدی :دی
بازی رایان رینولدزم حرف نداشت و بهترین انتخاب برا این شخصیت بود.
بنظرم کسایی که ندیدن فقط به دید فان بهش نگاه کنن نه به دید سوپر هیرویی چون اصلا سوپر هیرویی در کار نیست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Mick

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or