Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Rope 9.5/10
View attachment 59192

در ادامه‌ی دیدن فیلم‌های آلفرد هیچکاک ( که نمی‌دونم چرا دیر شروع کردم) به فیلم زیبای Rope رسیدم. سبک این فیلم بیشتر درام و جنایی فکر می‌کنم باشه. فیلم مدت زمان کوتاهی رو داره و اوایلش ممکنه کمی کسل‌کننده باشه اما بعد از گذشت مدت زمانی و با پیدا شدن سر و کله‌های جیمز استورات عزیز و دوست‌داشتنی، از این رو به اون رو می‌شه. در کل فیلم خیلی خوبی بود و پایانش هرچند قابل پیش‌بینی ولی بسیار زیبا بود. از حرف‌های فلسفی هم که توی این فیلم استفاده شد لذت بردم. اگر دوست‌داران فیلم جنایی هستید این فیلم رو از دست ندید.
یک نکته‌ی جالب در مورد این فیلم اینه که هیچکاک کاری کرده که در اون زمان بقیه فکر می‌کردند فیلم اصلا کات نخورده ولی اگر فیلم رو ببینید متوجه می‌شید که در برخی مواقع فیلم کات می‌خوره ولی خب اون موقع تکنولوژیش رو نداشتند.
نمي دونم كدوم از فيلم هاي هيچكاك رو ديدي ولي اگه تازه شروع به ديدن فيلم هاش كردي اول از چهار شاهكار اصليش كه توي اكثر ليست هاي برتر مي بينيمشون شروع كن
به ترتيب رواني سرگيجه پنجره ي عقبي و شمال از شمال غربي رو ببين بعد برو سراغ فيلم هايي مثل طناب و فرنزي و ام را نشانه قتل بگير و پرندگان و بيگانه در ترن و ...

مرگ ماهی

فیلم یا دیازپام ؟ مسئله این است . فیلم داستانی نداره یک موقعیت بارها نمایش داده شده تو فیلم های ایرانی رو به صورتی کش دار و خسته کننده روایت می کنه . یک مشت کاراکتر که به خاطر یک اتفاق پیش پا افتاده دور هم جمع می شوند . کاراکتر هایی که اگه دو سه تا دیالوگ بی ربط تو فیلم نبود اصلا تا آخر فیلم نمی شد فهمید کی هستن و رابطه اشون باهم چیه . جاهایی از فیلم هم به زور خواسته بودن تعلیق آگاتا کریستی گونه ایجاد کنند که ناموفق بود . سکانس به سکانس فیلم که می گذره همش با خودمون میگیم فیلم رو باید الان با همین سکانس ببندند تا بیشتر خراب نکنند ولی متاسفانه ادامه پیدا می کنه . حیف این همه بازیگر سطح بالا که بازی در همچین فیلم بدی رو پذیرفتن . اسم فیلم رو باید می گذاشتن مرگ سینما

امتیاز 2 از 10

• Like
Reactions: snake_pianist

Deadpool:
یه ترسی که من دارم اینه که با وجود این همه پروژه‌ای که مارول تا دو سه سال آینده قراره بسازه، لیست 250 فیلم برتر IMDB پر بشه از این مدل فیلم‌ها و آثار زیبای دیگه از لیست خارج بشن. بگذریم:دی
ددپول فیلم خوبی بود. وجود ریت R یک نوع سنت‌شکنی بود و قراره فیلم‌های قهرمانی بیشتر با این ریت ساخته بشن. بار کمدی خوبی داشت و رینولدز هم انتخاب مناسبیه. منتظر قسمت‌های بعدیش می‌‌مونم و البته انتظار یه داستان فوق‌العاده رو هم نخواهم داشت. چون مشخصِ که هدف فیلم این نیست و نخواهد بود.
9/10

10cloverfield lane
8/10

خیلی فیلم جالبی بود ولی احساس کردم آخرش زدن جاده خاکیا طبق معمول اما به کل در طول فیلم واقعن لذت بردم، داستانش خیلی جالب و خاص و تو اصلن نمی تونستی حدس بزنی قضیه از چه قراره. طرز روایت جالبی داشت اون دو نمره رو هم برای پایانش کم کردم :دی

The Beaver 2011:
یک درام خوب! ارزش دیدن از نظرم داره. حرف‌ها و دیالوگ‌ها شاید تکراری باشه ولی خب به نظرم فیلم زیبایی بود. توصیه میکنم نگاه کنید. 1:30 دقیقه هم بیشتر نیست:دی
7/10

• Like
Reactions: Ehsan95_76
Deadpool

چیز خاصی نداشت . داستانش هم کلیشه ای بود .
در کل تو دو کلمه خلاصه میشه : کلمات رکیک ( به طوری که هشتاد نود درصد دیالوگها فحاشیه ) + س/k/س .

4/10

Deadpool

چیز خاصی نداشت . داستانش هم کلیشه ای بود .
در کل تو دو کلمه خلاصه میشه : کلمات رکیک ( به طوری که هشتاد نود درصد دیالوگها فحاشیه ) + س/k/س .

4/10
بهتره قبل از دیدن فیلم یه کاراکتر کامیک، کمی در موردش تحقیق کنید. تمامی این چیزایی که گفتید شخصیت ددپول رو تشکیل میدن. اگه از این شخصیت خوشتون نمیاد دلیل نداره فیلمش هم ببینید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or