Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

latest

Batman V, Superman: Dawn of Justice

5/10

یک فیلم بشدت شلخته. روایت فوق العاده ناشیانه و زوری چپوندن بعضی از شخصیت ها برای ستاپ کردن فیلم جاستیس لیگ و دی سی یونیورس. در عین حال، بعضی از نکات و صحنه های فیلم (به خصوص شروع و پایان) فوق العاده جذابن. واندرومن عالیه. بتفلک هم حرف نداره. منتها تمام این نکات زیر روایت فیلم له شدن. با این حال یونیورس دی سی با این ستاپ میتونه موفق باشه. اگز سنایدر احراج بشه و وقت بذارن مثل مارول. BvS میتونست یه فیلم فوق العاده باشه منتها حروم catch up کردن دی سی با مارول شد.
خیلی جالبه دقیقا همون چیزایی که توی تاپیک Movie هم اشاره کردم. فیلم بشدت شلخته است اما پایه گذار یه یونیورس خوب میتونه باشه. امیدوارم از این اسنایدر رو فقط بذارن سر صحنه های اکشن و کارای دیگه رو بدن یکی دیگه کارگردانی کنه.

66754829996004651837.jpg

شروع و پایان فیلم واقعا عالیه اما فیلم به شدت پرت و پلا روایت میشه تو نیمه ابتدایی و فکر کنم باید 2-3 بار دید شاید یه جمع بندی بشه کرد :)) نیمه دوم فیلم اما ارزش دیدن داره و واقعا لذت بخشه

6/10

The Hateful Eight

یه فیلم Western عالی از تارانتینو که با بازی بی نظیر بازیگرهای فیلم به مدت تقریبی دو ساعت و چهل دقیقه شما رو پای فیلم میخکوب میکنه .
بعضی ها از نیمه ی اول فیلم خوششون نیومده بود اما شخصا به نظرم خوب بود ، فقط روند آروم تری داشت که طبیعیه . شخصا از این فیلم بیشتر از اکثر نامزدهای اسکار خوشم اومد که نبودش در میان نامزدهای اسکار برام جای تعجب داشت .
فیلم رو توصیه میکنم حتما ببینید و چیز بیشتر نمیگم که خودتون ببینید فیلم رو و لذت ببرید .

9.5/10

آخرین ویرایش:
The Revenant

8/10

کلا فیلم خیلی خوبی بود اما بیشتر از اینا ازش توقع داشتم ! فکر میکردم هیجان فیلم خیلی بالاتر از این حرفا باشه

اما شیوه خاص کارگردانی و بازی معرکه دیکاپریو تا حدود زیادی راضیم کرد

به همه دیدنشو پیشنهاد میکنم

موفق باشید

The Hateful Eight - 10

ترکیب فضای برفی، وسترن، خشونت مگه بهتر از این هم داریم اون دیگه تارانتینو بسازه دیگه چه شود! :hearteyes: موسیقی فوق العاده، شخصیت پردازی فوق العاده، فضاسازی خوب، اجرای فوق العاده بازیگران... اصن نمیدونم واقعا دیگه چی بگم.. بنظر من که تو اسکار امسال خیلی در حقش کم لطفی شد حداقل باید واسه best picture نامزد میشد​

Dead Pool 2016
220px-Deadpool_poster.jpg

ددپول نه قصد ادعا یک فیلم بزرگ سوپرهیرویی داره و نه میخواد رقابتی با دیگر فیلم های سوپرهیرویی عظیم (مثل SVB,Avengers..) کند، یک فیلم شاد و کم خرج (که تاکنون از یک فیلم سوپرهیرویی ساخته شده )با داستانی رمانیتک درباره شخصیت وید ویلسون (همون ددپول خودمون ) را تعریف میکنه و به سادگی و حتی به طور مستقیم هم اشاره میکنه که انتظار یک فیلم سوپرهیرویی عظیم نباشید! اول از همه باید از بازی رایان رینلودز بگم که قبل از تماشای فیلم، اصن از انتخاب رایان برای نقش ددپول راضی نبودم، اما با دیدن فیلم، کاملا نظرم 180 درجه چرخید و خیلی هم باحال،بانمک عینا کامیک درآورده، اما ای کاش سطح شوخی های فیلم کمی بالا بود(شوخی های Deadpool The Video Game که با صدای Nolan North بهتر بود!)

8.5/10

خشم و هیاهو (هرچند به نظرم اگه قصد ارجاع به عنوان یک اثر ادبی کلاسیک بود هیاهوی بسیار برای هیچ عنوان مناسب تری بود )

یک اثر پرگو پر تنش و پوچ . روایت شبه هالیوودی رو انتخاب کرده ولی یادش رفته صرفا روایت ضد و نقیض قرار نیست عالی از آب در بیاد . کاراکترهایی که پرداختشون رو هواست . چون معلوم نیست چیزی که می بینیم واقعیه یا نه . روایتی که رو همون کاراکترا می چرخه . یک ساعت و نیم داد و هوار و فحش و عصبانیت و آخر با همون سوال هایی تو ذهن از سالن خارج می شی که با خوندن خلاصه ی فیلم (البته نه اون نقل قول بی ربط فاکنری که صرفا جهت ادای دین و ابراز علاقه کارگردان و نویسنده فیلم استفاده شده ) در ذهن ات شکل می گیره . فیلم برداری -دکوپاژ-میزانسن ها عالی. بازی نوید محمد زاده عالی . طناز طباطبایی تکرار همان چیز هایی که قبلا ازش دیدیم . در کل فیلم همانطور که در جشنواره درباره اش ضد و نقیض می گفتن این جا هم پنجاه پنجاه است . یک عده خوششان می آید یک عده نه . یک عده می فهمن و لابود پیامی داشته و ما نمی فهمیم چون پیام نداشته فیلم رو بیرون نکشیدیم . هرچند از نظرم فیلم درونمایه و حرفی هم داشته که بزنه از بس دور سرش پیچانده که خودش هم یادش رفته چی می خواسته بگه .

امتیاز 6 از 10

LEGEND
y0fx_legend-poster-tom-hardy.jpg

اوج هنر بازیگری تام هاردی رو میتونین تو این فیلم ببینید ! به قدری قشنگ تو دوتا شخصیت ایفای نقش کرده که تقریبا وسطای فیلم شما واقعا فکر میکنید که از برادر دوقولو ی تام هاردی برای شخصیت ران استفاده شده یعنی تا این حد خوب و عالی تونسته بین خودش و خودش تمایز ایجاد کنه!:D
فیلم که شدید با سلایق من جور بود از لندن گرفته تا خود تام هاردی و بانو امیلی :x
موزیک هم خیلی خوب بود و با بعضی از صحنه به طور کامل هماهنگ بود
بقیش هم تو اسپویلر دیگه :D
شخصیت ران که عالی بود :))مخصوصا وقتی خیلی پرو پرو تو چشای انجلو نگاه کرد و به خاکبرسری خودش اعتراف کرد:Dلحن حرف زدنش هم که قشنگ معلوم بود با یه ادم روانی طرفیم:D
اما در مقابل رجی یه مرد کاملا بالغ و کسی که حساب شده و از رو فکر هر کاری رو انجام میداد و مرام و معرفتش اجازه هر کاری رو بهش نمیدادمثل کشتن برادرش :-s
بغیر از اون قسمتی که دست رو فرانسیس بلند کرد :( اونجا من گفتم بزرگترین تضاد با شخصیت رجی همین کارش بود تا اینکه رفتم جلو تر رو دیدم چجوری نفرت از خودش و کاری که با فرانسیس کرد رو وقتی جک اسم فرانسیس رو گفت روش خالی کرد و با تنفر بهش چاقو میزد :((
و در اخر نمره 55/100 این فیلم بخوره تو سر هرچی منتقد جماعته :D
9/10

The Revenant
=========
نکات مثبت :
فیلم برداری عالی
طبیعی بودن مناظر و لوکیشن ها و ...
بازی بی نظیر تام هاردی و بازی خوب دیکاپریو

نکات منفی :
عدم وجود داستان قوی

فیلم برخواسته از گور از نظر من یه فیلم خوب بود ولی عالی نبود چون واقعا تو طول مدت فیلم نبود داستان به چشم میاد و یه جاهایی آدم خسته میشه و همین موضوع یه مقدار به فیلم ضربه میزنه . نکته ی بعدی هم بازی فوق العاده ی تام هاردی که واقعا استادانه بازی کرد و از نظر من بازیش تو این فیلم حتی از دیکاپریو هم بهتر بود . نقش منفی این فیلم واقعا نقش سنگینی بود و تام هاردی به بهترین شکل ممکن از پس این نقش براومد . در مورد دیکاپریو هم بازیش مثل همیشه عالی بود ولی خب به خاطر ماهیت کرکترش تو فیلم و اینکه بیشتر روایت و ایجاد همون داستان نصفه و نیمه هم رو دوش نقش مقابلش بود به نظرم تام هاردی کار بزرگتری رو نسبت به دیکاپریو انجام داد .

نمره : ۷ از ۱۰

Xrl8L.jpg

The Rock (1996)
20 سال از زمان ساخت این فیلم گذشته ولی همچنان یکی از فیلم های خوب ژانر اکشن هست با بازی های خوب و شخصیت های بیاد موندنی و یک داستان چفت و بست دار . فقط سکانس آغازین این فیلم که معرفی از ژنرال هومل هست میارزه به کل کارهایی که مایکل بی تو 10 سال اخیر کارکرده. البته به نظرم فیلم نامه نویس های این فیلم هم دلیل اصلی هستند که این فیلم از نظر داستانی قوی هست. از نکاتی که خیلی بیننده رو درگیرخودش میکنه شخصیت منفی فیلم هست که برای هدفی ملموس و قابل درک دست به گروگانگیری میزنه و همین باعث میشه با یکی از قویترین ویلن ها طرف باشیم. سکانس صحبت فرمانده اندرسون(مایکل بیهن) و ژنرال هومل (اد هریس) یکی از بیادموندنی ترین و زیباترین صحنه های فیلم های اکشن هست. جایی که دو طرف مواضع خودشون رو میگن و اندرسون از هم قسم بودن تفنگ دارها برای دفاع از ارزش هاشون میگه. بماند که این صحنه تو MW 2 و ماموریت گولاگ شبیه سازی شد و به علاوه صحنه پایانی.
شان کانری و نیکلاس کیج (که اینروزا زیاد انتخاب نقش هاش حال و روز خوبی نداره ) هم به علاوه شخصیت پردازی و بازی خوبی رو ارائه کردن ولی با این حال کاملا فیلم روی هومل (اد هریس ) متمرکزه و هریس یکی از بیادموندنی ترین نقش هاش رو ایفا کرده. موسیقی تم اصلی فیلم هم که هانس زیمر ساخته به شدت شنیدنی هست. گرچه این فیلم بعضا با دیالوگ ها و بعضی شوخی ها و غلو های رایجی که مایکل بی تو فیلم هاش به کار میبره همراه هست اما ارزش بسیار بالایی داره و هنوز بعد از گذشت دو دهه ناب و دیدنی هست.
امتیاز 8/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or