Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Star wars: force awaken
8/10
220px-Star_Wars_The_Force_Awakens_Theatrical_Poster.jpg

بازی بعضی شخصیت ها نسبت به بقیه پایین بود و کاملا معلوم بود .. یک سری چیزهاش هم زیادی تخیلی بود مثلا کسی کا تا الان خلبانی نکرده یک دفعه تبدیل میشه به خلبان درجه 1 !!
برای منی که اولین فیلم از این سری بود که دیدم شخصیت ها گنگ بودند ولی به لطف مترجم زیرنویس کمی یک سری چیزها مشخص شد برام ولی درکل پیشنهاد میشه در مورد شخصیتها و داستانش کمی تحقیق کنید

Star Wars: force awaken
بهترین چیزی که میشد ساخت رو بنظرم آبرامز ساخت.
عالی بود فوق العاده بود پر از صحنه های خاطره انگیز , شخصیت منفی منفوری رو هم وارد ماجرا کردن واقعا مطمئنم نمیشد بهتر از این ساخت فیلم رو .
10/10

• Like
Reactions: PoPEye and .SamueL.
البته فقط اسکاربه بازی بازیگرش داده شد نه چیز د یگه فیلم

The revenant سه تا اسکار از اکادمی گرفت (بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین فیلم برداری)

توی 10 بخش هم نامزد شد:D

(بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر مکمل، بهترین فیلمبرداری، بهترین طراحی لباس، بهترین تدوین، بهترین گریم، بهترین طراحی صحنه، بهترین صدا،بهترین جلوه های ویژه)

The revenant 10/10

index.php

روایت و بازگویی فیلم طوریه که هر لحظه فیلم با کرکتر داستان، هر اشک، هر درد و هر لحظه اش رو احساس میکنی. لوکیشنهای باز و جنگل پر برف یک فضای عجیب و غریب به فیلم داده. سبک فیلم برداری آدم رو یاد فیلم برداری محشر birdman پارسال میندازه فیلم برداری این فیلم واقعا خشونت و افسار گسیختگی رو خیلی شاعرانه نشون میده. روایت داستان هم بسیار قویه. در کل به نظرم من فیلم بسیار عالی و کم نقصی هست:-bd

revenant 7/10
خوب شد این فیلم اسکار بهترین فیلم نبرد ! میبرد با سر میرفتم تو دیوار :grin: یه فیلم شدیدا کلیشه ای با فیلمنامه متوسط کارگردانی معمولی و بعضا تخیلی که یه تلنگری به دروازه های فیلمای ابرقهرمانی میزد :confuse: کلا فیلم تو دوتا بخش خوب بود یکی فیلمبرداری و بعدی بازی دیکاپریو و هاردی همین موندم دقیقا چرا ایناریتو برای این فیلم اسکار بهترین کارگردانی گرفت :nomouth::neutral: اینهمه فیلم خوب داشتیم تو طول سال بعد این فیلم متوسط اومد اسکار بهترین کارگردانی گرفت :nomouth::neutral:

Stars Wars VII
7/10 نسبت به اون سه تا مقوای قبلی یه قدم رو به جلو بود بازیا از اون حالت مصنوعی تا حدودی فاصله گرفته بودن و بهتر بودن خود فیلم ساختار بهتری داشت و نزدیک شد به استانداردهای اون سه فیلم اول خالی بندی زیاد داشت کاراکتر meh هم کم نداشت برای فنای سری فکر کنم فوق العاده جذاب باشه چون پر هستش از نوستالوژی

the martian 7.5/10
خوش گذشت همین چیز دیگه ای نداشت :blush:

the hateful eight 7.2/10 مثل همیشه شخصیت پردازیا و دیالوگای خوب به همراه بازیای خوب که با فیلمبرداری عالی معجون خوبی درست کرده بودن ولی جانگو فیلم بهتری بود

spotlight 7.5/10 نمیدونم دقیقا هدف فیلم چی بود اگه در راستای ارزشهای خبرنگاری و ... بود که خب ایرادی بهش وارد نیست ولی اگه قرار بود فیلمی افشاگر باشه که چیزی افشا نکرد توقعات سینماییم از فیلمی با نقدای خیلی خوب خیلی بیشتر بود

بروکلین ، دنیش گرل ، استیو جابز ، بریج آو اسپایز، بیگ شورت و ... هم مثل همینا کلا سال بی برکتی بود فیلم خارق العاده که اصلا نداشتیم فیلم عالی دو سه تا فیلم خوبم نهایت ده دوازده تا :neutral: ببینیم سال بعد چی نصیبمون میشه از سال 2015 هیچ فیلمی نرفت تو آرشیوم :pensive::sob:

Kung Fu Panda 3-2016

220px-Kung_Fu_Panda_3_poster.jpg

پاندای کونگ فو کار3 یک فیلمی درخور این مجموعه است، از داستانی بهتر از شماره دو برخوردار است و لحظات شاد و خنده داری برای مخاطبان به همراه می آورد، نقش های اصلی شماره های قبلی، مثل Angelina Jolie و Dustin Hoffman کم شده و بیشتر روی محور شخصیت پاندا و به خصوص پدرش با صداگذاری Bryan Cranston می گردد که کارش به عنوان Voice Actor خوب انجام داده!
کسانیکه با پاندای کونگ فو کار حال کرد«، دیدن این فیلم خالی از لطف نیست اما انظتار بالایی مثل نسخه یک نداشته باشید!

7.5/10

Star wars vii the forces awakens 2015

بالاخره آمد فیلم واقعا از لحاظ کارگرانی و تدوین و جلوه های ویژه حرف نداشت. بازیگر ها هم خیلی خوب بودند مخصوصا بازیگر و نقش Rey شاهکار بود. حضور هریسون فورد به کار بود تو قسمت پرت کار قرار نمیگرفت.
از لحاظ داستانی قبل از هر چیزی باید گفت قسمت هفتم یک سری حساب میشه خیلی سخته از کلیشه فرار کرد ولی فیلم تونست اینکار رو بکنه البته البته یکسری گاف هم بود یکی از کجا به کجا رسید و یا مثلا استفاده از قدرت نیرو اونقدر سریع و راحت و اینچیزا ولی خب نمیشه سخت گرفت در کل به نظرم واقعا فوق العاده زیبا و تماشایی بود.
ولی نکته ای که خیلی برام مسخره بود اینبود که نیروهای تاریکی رو مثل ارتش هیتلر نشون دادن واقعا مسخره بود.

8/10

• Like
Reactions: HIGH DEVS
Deadpool
فیلم واقعا فوق العاده هست,به هیچ وجه از دستش ندید.به شدت سرگرم کننده با صحنه های اکشن فوق العاده و مهم تر از همه, شوخی های خوب که باعث می شه درست و حسابی بخندین :D
البته یک ضعف هایی هم داره مثل جلوه های ویژه و شخصیت های منفی که دومی مشکل خیلی از فیلم های سوپرهیرویی هست ولی انقدر خود ددپول خوب هست که این در مقابلش چیز خاصی به حساب نمیاد.
Ryan Reynolds هم انقدر عالی بود که بعیده اگر روزی بخوان دوباره بازیگر برای Deadpool انتخاب بکنن,بتونن جایگزین مناسبی پیدا کنن. یک چیزی مثل -ایرون من RDJ
شخصیت های دیگه فیلم هم واقعا جالب و دیدنی بودن ولی ای کاش حضور پر رنگ تری داشتن.
و در اخر هم بگم از معدود فیلم هایی بود که تریلر های فوق العاده خوبی داشت و انتظارت به جایی رو از فیلم به وجود می اورد.(خود فیلم از تریلر خیلی بهتر بود.)
9/10

آخرین ویرایش:
600x600-75.jpg

Deadpool

فیلم کلا یـ هدف و دنبال میکنه ، خندوندن بیننده ! با این که فیلم صحنه های مبارزه خیلی خوبی داره و صحنه ی های جدی و احساسی رو هم شامل میشه ولی تمام زورشو میزنه تا داستان و تمام شخصیت ها در خدمت این ویژگیش باشن که اتفاقا خیلی خوب در اومده این کار واسه همین نمیشه زیاد از شخصیت پردازی ضعیف بقیه ی شخصیتا خرده گرفت و فقط باید روی همین ویژگی فیلم زوم کرد و ازش لذت برد . . .

8.5/10

Star Wars Episode VII: The Force Awakens
9/10

خب بالاخره چشم ـمون به جمال این فیلم روشن شد! :D فیلم واقعاً خوش ساخت و تر و تمیزی بود، هر چند انتظارم یه ذره بیشتر بود. البته یه اشتباه مرگباری هم کردم و قبل از دیدن فیلم، رفتم کلی از چیزهاش رو برای خودم اسپویل کردم و بیچاره شدم. :( حالا این ها رو توی اسپویلر میگم، ولی در مجموع یکی از بهترین SWها بود. بازی ها خیلی خوب بودن، شاهکار نبودن ولی کاملاً مناسب و استاندارد بودن. کاراکتر داغون و درپیت نداشت خوشبختانه. داستان خوب و جالبی داشت و البته یه پایان محشر!
تا قبل از دیدن فیلم اصلاً فکر نمیکردم از کاراکتر Finn و بازیگرش خوشم بیاد، ولی بعدش نظرم کاملاً عوض شد. کاراکتر Rey و بازیگرش هم بسیار دوست داشتنی بودن و همین طور Poe. روابط بین Rey و Finn رو خیلی دوست داشتم و حس و حال جالبی به فیلم داده بودن (هرچند یه ذره هول هولکی و سریع بود) و البته دوست داشتم Poe حضور بیشتری در فیلم داشته باشه. villain ماجرا هم از جهاتی خوب بود و از جهاتی بد که اون رو هم توی اسپویلر میگم. و در صدر همه اینا BB-8 که از همون تریلر اول همه رو عاشق خودش کرده بود و توی فیلم هم فوق العاده بود! :D کمتر روباتی رو میشه در عالم سینما پیدا کرد که انقدر سریع توی دل همه جا باز کنه!

متأسفانه همون طور که گفتم، طبق عادت افتضاح همیشگی قبل از دیدن فیلم رفتم کلی از مواردش رو خوندم و تقریباً چیزی رو سالم نذاشتم. :( یعنی فیلم 3،4 تا سورپرایز داشت که من همه رو از قبل میدونستم. :|
ماهیت کاراکتر Kylo Ren و ارتباطش با بقیه
مرگ Han Solo
حضور یک کاراکتر جدید و عجیب
سکانس پایانی فیلم و نمایش Luke Skywalker
بدون شک اگه اینا رو نمیدونستم، تأثیر فیلم چندین و چند برابر میشد و تجربه به مراتب خفن تری داشتم، ولی حیف که نمیتونم از این عادت دست بردارم. بگذریم...
به Kylo Ren میشه از دو جهت نگاه کرد. از یه طرف برخلاف خیلی از کاراکترهای منفی SW توی فیلم های قبلی، یه حالت نیمچه خاکستری داشت و شخصیتش آدمیزادی تر بود. البته باید در مورد گذشته ـش بیشتر بدونیم تا بفهمیم چرا این طوری شده، ولی همین که بچه دو تا از کاراکترهای قدیمی به این روز افتاده، نکته جالبی ـست.
البته کاراکترهای خبیث قبلی هم کم و بیش حالت خاکستری داشتن، ولی نه توی فیلم های اولشون. یعنی Darth Vader که توی فیلم اول شر مطلق بود و هیچ چیز سفیدی توش دیده نمیشد و بعداً قضیه فرق کرد. Darth Maul هم یه کاراکتر کاملاً خبیث و بی احساس بود، هرچند این طور که شنیدم توی جاهای دیگه مثل کمیک ها و انیمیشن ها کاراکترش بیشتر پردازش میشه و جنبه های متفاوتی ازش می بینیم. در همین راستا به همه دوستان پیشنهاد میکنم که حتماً این فیلم کوتاه رو ببینن که فن های SW ساختن و واقعاً چیز جالبیه! با اینکه رسمی نیست و طرفدارها ساختن، ولی کیفیت بسیار بالایی داره.
watch?v=Djo_91jN3Pk

5sTf7.jpg

A1nxk.jpg

به Kylo Ren بپردازیم! دوست داشتم ایشون یه کمی قدرتمندتر باشه. البته قدرت زیادی داشت و مثلاً همون اوایل فیلم یه تیر لیزری رو توی هوا نگه داشت! :D ولی خب اواخر فیلم جلوی دو تا بچه (!) کم آورد و کلاً هرچی بیشتر میگذشت، از شمایل یه کاراکتر خبیث درجه یک به سمت یه کاراکتر بدبخت و نالان حرکت میکرد و ابهتش رو از دست میداد.
انتظار داشتم نبرد سخت تری جلوی یه Stormtrooper و یه دختر تازه شمشیر دست گرفته داشته باشه. البته از حق نگذریم بنده خدا خیلی هم شرایطش خوب نبود. از کشتن پدرش که هنوز تأثیرش همراه طرف بوده تا تیری که بهش برخورد کرد و وضعیت خوبی نداشت. Finn هم مثلاً یکی از Stormtrooperهای ماهر بوده و Rey هم قدرت های معنوی (!) زیادی داشته، ولی باز هم به عنوان یه کاراکتر مخوف و villain اصلی این نسخه انتظار بیشتری ازش داشتم و به عنوان کسی که مثلاً باید یه شمشیرباز حرفه ای باشه، نباید جلوی دو نفر که تا اون روز شمشیر دستشون نگرفتن به مشکل میخورد.
کاراکتر Snoke هم چیز جالبی بود! گذشته از حدس هایی که ملت میزنن، کاراکتر بسیار با پتانسیل و خفنی به نظر میرسه و توی فیلم های بعدی باید منتظرش باشیم.
اون طرف هویت Rey هم مشخص نشد، ولی خب خیلی ها میگن بچه Luke هست و بنده امیدوارم نباشه. :D چون دیگه این طوری فیلم خیلی خونوادگی میشه و لابد بعدش هم میگن Finn از نوادگان Mace Windu یا بچه Lando Carlissian هست! :D کلاً دوست دارم هویت Rey همراه با سورپرایز جالبی باشه. حتی اگر شده بچه Leia باشه، ولی از کسی به جز Han!
در مقابل نکات مثبت فیلم، به نظرم یکی از معدود نکات منفی این بود که سعی داشتن خیلی به نسخه های کلاسیک نزدیکش کنن. ارجاع دادن به اون نسخه ها کار خوبیه، ولی دیگه یه کم بیش از حد شده بود. از کاراکتر Rey که مثل بینوایان وسط بیابون بود، تا اولین صحنه BB-8 که به شدت شبیه اولین صحنه R2D2 بود. یا مثلاً قبلاً با Death Star طرف بودیم و اینجا هم یه چیزی شبیه اون به نام Starkiller Base. توی هر دو مورد هم یه اتاق فرمانی وجود داره و یه عده بحث میکنن و بعد جنگنده ها عازم میشن و کاراکترهای اصلی هم اون داخل پایگاه دارن مخفیانه یه کارایی میکنن و یه جا Obi Wan توسط شاگردش شهید میشه و اینجا Han توسط بچه ـش. کلاً این جور شباهت ها رو دوست دارم، ولی یه کمی ملایم تر و کمتر بود بهتر بود.
راستی پایان فیلم رو داشت یادم میرفت. واقعاً پایان زیبایی بود و با اینکه از قبل در جریانش بودم، ولی موقع دیدن فیلم موهام سیخ شد و بدجوری حال کردم! Luke با اون شکل و شمایل درویش مانندش خیلی عالی بود و به شدت منتظر دیدارش توی فیلم بعدی هستم، البته اگه سریع نزنن شهیدش کنن. :| دلمون برای Yoda هم تنگ شده. حالا به صورت روح هم نه، ولی مثلاً یه فلش بکی چیزی بزنن و ببینیمش. :D

کلاً این اپیزود شروع بسیار زیبایی برای سری جدید بود و بدجوری منتظر اپیزودهای اصلی بعدی و همین طور فیلم های فرعی هستم.

آخرین ویرایش:
latest

Batman V, Superman: Dawn of Justice

5/10

یک فیلم بشدت شلخته. روایت فوق العاده ناشیانه و زوری چپوندن بعضی از شخصیت ها برای ستاپ کردن فیلم جاستیس لیگ و دی سی یونیورس. در عین حال، بعضی از نکات و صحنه های فیلم (به خصوص شروع و پایان) فوق العاده جذابن. واندرومن عالیه. بتفلک هم حرف نداره. منتها تمام این نکات زیر روایت فیلم له شدن. با این حال یونیورس دی سی با این ستاپ میتونه موفق باشه. اگز سنایدر احراج بشه و وقت بذارن مثل مارول. BvS میتونست یه فیلم فوق العاده باشه منتها حروم catch up کردن دی سی با مارول شد.

latest

Batman V, Superman: Dawn of Justice

5/10

یک فیلم بشدت شلخته. روایت فوق العاده ناشیانه و زوری چپوندن بعضی از شخصیت ها برای ستاپ کردن فیلم جاستیس لیگ و دی سی یونیورس. در عین حال، بعضی از نکات و صحنه های فیلم (به خصوص شروع و پایان) فوق العاده جذابن. واندرومن عالیه. بتفلک هم حرف نداره. منتها تمام این نکات زیر روایت فیلم له شدن. با این حال یونیورس دی سی با این ستاپ میتونه موفق باشه. اگز سنایدر احراج بشه و وقت بذارن مثل مارول. BvS میتونست یه فیلم فوق العاده باشه منتها حروم catch up کردن دی سی با مارول شد.
حالا خود فيلم سرگرم كننده هست ؟ اكشن فيلم خوبه يا نه؟
پ.ن به شخصه خيلي براي اين فيلم هيجان داشتم و هنوزم دارم ولي معلومه نبايد زياد ازش انتظار داشت!

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or