Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

چنتا انیمیشن دیدم
7/10= how to train your dragon 2
the good dinosaur=6/10
Inside out=10/10 یکی از بهترین انیمیشن هایی بود که دیدم منو برد به دوران بچگی و از طرفی پر از نکات مثبت بود ، واقعا تو دنیا سوژه های تکراری و فرمول های یکنواخت سناریو قوی و آموزنده ای داشت که مناسب هر سنی بود.

The Revenant
=========
نکات مثبت :
فیلم برداری عالی
طبیعی بودن مناظر و لوکیشن ها و ...
بازی بی نظیر تام هاردی و بازی خوب دیکاپریو

نکات منفی :
عدم وجود داستان قوی

فیلم برخواسته از گور از نظر من یه فیلم خوب بود ولی عالی نبود چون واقعا تو طول مدت فیلم نبود داستان به چشم میاد و یه جاهایی آدم خسته میشه و همین موضوع یه مقدار به فیلم ضربه میزنه . نکته ی بعدی هم بازی فوق العاده ی تام هاردی که واقعا استادانه بازی کرد و از نظر من بازیش تو این فیلم حتی از دیکاپریو هم بهتر بود . نقش منفی این فیلم واقعا نقش سنگینی بود و تام هاردی به بهترین شکل ممکن از پس این نقش براومد . در مورد دیکاپریو هم بازیش مثل همیشه عالی بود ولی خب به خاطر ماهیت کرکترش تو فیلم و اینکه بیشتر روایت و ایجاد همون داستان نصفه و نیمه هم رو دوش نقش مقابلش بود به نظرم تام هاردی کار بزرگتری رو نسبت به دیکاپریو انجام داد .

نمره : ۷ از ۱۰
سلام ببخشی داداش من هرچی سعی کردم از این مطلب رد شم نشد فکر میکنم شما چون به تام هاردی علاقه داری اینو گفتی
من همین الان این فیلمو دیدم و ان چیزی که گفتی در مورد تام هاری اینجوری نبود کلا تایمی که تام تو فیلم بازی کرده این اجازه رو نمیده که بخواد بازیش از دیکاپریو بهتر باشه .حالا اگه خواستی با هم در بارش بحس میکنیم

سلام ببخشی داداش من هرچی سعی کردم از این مطلب رد شم نشد فکر میکنم شما چون به تام هاردی علاقه داری اینو گفتی
من همین الان این فیلمو دیدم و ان چیزی که گفتی در مورد تام هاری اینجوری نبود کلا تایمی که تام تو فیلم بازی کرده این اجازه رو نمیده که بخواد بازیش از دیکاپریو بهتر باشه .حالا اگه خواستی با هم در بارش بحس میکنیم

بحث علاقه نيست
بحث چيزيه كه از فيلم ديدم و اتفاقا هنر بازيگر اينه كه تو تايم كمتر ، اثر بيشتري رو بزاره .
فيلم داستان نصفه و نيمه اي داشت ولي همون داستان خلق كنندش فيتزجرالد بود و دنبال كنندش گلس . من ديكاپريو و بازيش رو زير سوال نبردم چون خيلي عالي بازي كرد ولي مطمئنا تام هاردي تو نقش منفي خيلي بيشتر به چشم من اومد . مطمئنا با اين ديد كه لئو اسكار برده بريد سراغ فيلم ناخوداگاه باعث ميشه بيشتر توجهتون بره سمت لئو ولي خب اول جملم هم گفتم لئو نقشي تو خلق همون داستان نصفه و نيمه نداشت ، فقط دنبال كنندش بود .

بازم فکر میکنم این تعریفی که شما از تام هاردی کردی درست نیست چون این نقش نفی چیزی نداشت که تام بخواد خوب بازیش کنه یا بد .که باعث میشه من احساس کنم تام هاردی تو این نقش حروم شد .به نظرم کسه دیگه ای هم میتونست این نقشو بازی کنه .ملاک مقایسمم برای اینکه یک بازیگر چطور میتونه یه نقشو جوری بازی کنه که بگی فقد اون میتونست این نقشو اینجوری در باره هم مد مکسه و با توجه به نقشای خوبی که تام هاری تو فیلماش بازی کرده و در مقایسه با اونا این ضعیف ترین نقشش بود توجه کن نمیگم بازیش ضعیف بوده ها نقشه ضعیف بود اونم نصبت به بقیه نقشای تام

Batman vs Superman
من خاک بر سر زک اسنایدر بکنم با این فیلم ساختنش. به لعنت سگ هم نمی ارزه فیلم. تنها نکته مثبت فیلم موسیقی حماسی اش هست.
فیلمش رو میشه با نسخه دوم هالک مقایسه کرد :))
5/10

Deadpool

از چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتر بود، البته شوخی هاش هنوزم لوس و بیمزمه و رایان رینولدزی بود ولی کلیت فیلم و اکشنش واقعا دلپذیر بود. کاستوم ددپول هم یکی از بهترین کاستوم های بیرون اومده از یه کمیک بود.

7.5/10

Deadpool
10/10
عااااااااااااالییییییییییییییی بود! از اول فیلم فقط می خندیدم! من زیاد با کاراکتر ددپول آشنایی ندارم تنها چیزی که ازش می دونستم اینه که کلن این کاراکتر خیلی شوخ و دیوونه س و اصلن ژنش به سوپرهیروها نرفته! به نظرم راین رینولدز برای این نقش عاااااااااااالی بود واقعن لذت بردم! خیلی خیلی ناراحت بودم امروز عصر ولی این فیلم رو که دیدم اصلن روحیه گرفتم! فوق العاده بود! کاش یه sequel ازش بدن! حیفه همینطور ولش کنن

Creed
15274606840207238335.png

در یک کلام میشه گفت عالی بود. Michael B. Jordan و Sylvester Stallone سنگِ تموم گذاشتن مخصوصا Sylvester Stallone
مثلا همین southpaw اگه Gyllenhaal رو نداشت و امینم و فیفتی سنت نبودن رسما با یه فیلم مسخره که از اول تا اخرش معلومه چی میشه فرقی نمیکرد
Stallone خیلی عالی این نقشُ بازی کرده گلدن گلوب هم نوشِ جونش
به نظرم خیلی جالب بود و یه چیزه تقریبا جدید بود داستان فیلم
فقط ایراد گرفتن یه سریا رو من درک نمیکنم,
Sylvester Stallone بغیر از این The Expendables هرچی فیلم تاحالا بازی کرده فروشِ بدی نداشتن و خیلیاشونم به نظرم عالین
نمونش راکی 1 تا 5 یا اولین خون
حالا اگه کسی میگفت ارنولد فلانِ نمیدونم چیه اره بازم قابل درک بود
ولی Sylvester Stallone از اون اول نقش اصلی بوده بعدشم بغیر از The Expendables فک نکنم فیلمای مسخره یا داغون بازی کرده باشه
خلاصه که بر خلاف غر زدنای بعضی ها و منتقدا فیلم برای من عالی و جذاب بود مخصوصا Stallone با اون ضرب المثلایی که میگفت
Michael B. Jordan خیلی خوبه امیدوارم ملت بیخیال F4 بشن و بیشتر ازش استفاده کنن
10/10

Creed
15274606840207238335.png

در یک کلام میشه گفت عالی بود. Michael B. Jordan و Sylvester Stallone سنگِ تموم گذاشتن مخصوصا Sylvester Stallone
مثلا همین southpaw اگه Gyllenhaal رو نداشت و امینم و فیفتی سنت نبودن رسما با یه فیلم مسخره که از اول تا اخرش معلومه چی میشه فرقی نمیکرد
Stallone خیلی عالی این نقشُ بازی کرده گلدن گلوب هم نوشِ جونش
به نظرم خیلی جالب بود و یه چیزه تقریبا جدید بود داستان فیلم
فقط ایراد گرفتن یه سریا رو من درک نمیکنم,
Sylvester Stallone بغیر از این The Expendables هرچی فیلم تاحالا بازی کرده فروشِ بدی نداشتن و خیلیاشونم به نظرم عالین
نمونش راکی 1 تا 5 یا اولین خون
حالا اگه کسی میگفت ارنولد فلانِ نمیدونم چیه اره بازم قابل درک بود
ولی Sylvester Stallone از اون اول نقش اصلی بوده بعدشم بغیر از The Expendables فک نکنم فیلمای مسخره یا داغون بازی کرده باشه
خلاصه که بر خلاف غر زدنای بعضی ها و منتقدا فیلم برای من عالی و جذاب بود مخصوصا Stallone با اون ضرب المثلایی که میگفت
Michael B. Jordan خیلی خوبه امیدوارم ملت بیخیال F4 بشن و بیشتر ازش استفاده کنن
10/10
منتقدا که خیلی با این فیلم حال کردند ولی با کلیت حرفات موافقم البته آرنولد فیلم تاپ بیشتر و بهتری از سیلوستر داشته ولی در کل حرفات درسته این کرید هم مثل راکی 1 عالی بود البته در حد راکی 1 نبود ولی تو سری راکی جز بهترین هاست منم خیلی از فیلم خوشم اومد و به نظرم حق استالونه بود که اسکار بگیره

44267570171192788681.jpg

Batman v Superman: Dawn of Justice

خب من یکی از هیتر های زک اسنایدر و صد البته این فیلم بودم و هیچوقت فکر نمیکردم ببینمش ، از همون اولین عکس هایی که از فیلم اومد و اون بتمن تپل و اینا و این که مرد پولادین رو حتی کامل ندیده بودم میدونستم از این خوشم نمیاد مخصوصا با اون کاگردانش که سابقه خوبی نداره . اما از اونجایی که از عشاق فیلم های سوپرهیرویی ـم گفتم ببینمش و خب تصمیم بسیار عاقلانه ای گرفتم ، چون واقعا لذت بردم اول اینو بگم که بتمن عالی بود بن افلک فوق العاده نقششو بازی کرد و سوپر من هم با ااین که خیلیا با هنری کاویل مشکل داشتن به نظرم اون هم خوب بود و برسیم به داستان ، تو ی دو سه کلمه : خفن ، دارک ، اپیک دیگه واقعا جور دیگه ای نمیشه گفت .
یکی از مشکلاتی که فیلم داشت و منو اذیت کرد تدوین ـش بود که بعضی وقت ها واقعا بی ربط میشد و خیلی به نظر میرسید کوتاه کردن فیلم با این که دو ساعت و خرده ـیه ! به جز این مورد ، جسی آیزنبرگ در نقش لکس لوثر وافعا Pain ـیه در ماتحت بنده : )) یعنی انقدر لوس و بد بازی کرد که هیچی نگم بهتره ، خود جسی بازیگر بدی نیست حداقل بازیش توی شبکه اجتماعی فینچر واقعا خوب بود اما این که نه! برسیم به واندر وومن که Gal Gadot نقششو بسیار عالی بازی کرد و یه واندر وومن هات و Smart و دیدم و لذت بردم . اینم بگم که نسخه بلو ری 30 دقیقه صحنه اضافه تر داره و این که ریتینگ ـش هم R ـه . به شدت منتظر نسخه بلو ری ـم ببینم این تدوین چطوره توی نسخه بلو ری و این که بالاخره با کیفیت بالا فیلم رو ببینم . ذر پایان بگم که بیخیال نظر منتقدا بشینین ببینین فیلم رو لذت ببرید اما بدونین به طرز ناجوری تشنه نگهتون میداره واسه جاستیس لیگ : (

8/10​

آخرین ویرایش:
خب رسم اینه که نباید عجله کرد . و رسم اینه که نظر هرکس سریع به مدت یکی دو هفته تغییر نکنه . ولی چه میشه کرد که فیلم مورد نظر صبر عیوب می طلبید که خب ما نداریم .

بعد از انتشار یک نسخه نسبتا با کیفیت تر و زیرنویس خوب از فیلم بتمن علیه سوپرمن . بهانه ای شد این بار با دقت کامل به دیدن فیلم بشینم که نظرم رو تقریبا از این رو به اون رو کرد نسبت به نقد پیش

فیلم به اون بدی که فکر می کنید نیست . تا آخر بیننده رو باخودش همراه می کنه . بتمن عالی و آلفرد جذابی داره. آلفرد این جا فقط یک خدمتکار معمولی نیست. با تیکه هایی که هر از گاهی نثار بروس میکنه و بازی عالی جرمی آیرونز سخت میشه آلفرد رو فراموش کرد . بن افلک عالیه . شخصا کمتر زمانی این قدر بازی راحت و قابل قبولی از افلک دیدم . چهره و رفتار نسبتا سردی که داره خوراک نقش بروس وینه . بتمن بی اعصابش هم جذاب از آب در اومده

با این که شلوغه و از پتانسیل ها به خوبی استفاده نکرده ولی خیلی هم گند نزده . دو سه تا کاراکتر هستن که زیاد حضور ندارن ولی خب پرداخت زیادی هم نداشتن که بخوان بیشتر از حد فعلی حضور داشته باشن . مثل سناتور- اون مرد ویلچری و ... . در عوض دو سه مورد هستن که هنوز از نقد پیشم پا برجا هستن .

1.سوپرمن جا داشت اول یک ادامه ازش بسازن و به مبارزه اش با لکس لوتر بپردازن . چون فیلم ادامه ی رسمیه فیلم سولوی سوپرمنه ولی همش رو بتمن می چرخه

2. واندروومن یک هو وارد داستان شد . یعنی اصلا قابل باور نیست دایانایی که مشخصه خودشم نمی دونه کی هست تو کمتر از چند ساعت یکهو به هویت گذشته ی خودش با یک عکس پی ببره و جنگجوی درونش بیدار شه . حالا هم که مشخص شده فیلم سولوش قراره تو دوران قدیمش باشه این مشکل هنوز پا برجاست .

3.لوتر چطوری به این اطلاعات دسترسی داشت مشخص نیست . یکم باید بیشتر بهش می پرداختن صرف این که مولتی میلیاردره دلیل نمیشه به این چیزا دسترسی داشته باشه . اون طوری بروس وین هم باید دسترسی داشت

4.لکس لوتر کمی بیش از حد جسی آیزنبرگیه .یعنی قشنگ انگار مارک زاکربرگ رو با کاراکتر آیزنبرگ تو حالا منو می بینی ترکیب کردن یکم هم تیک های عصبی جوکر لجر رو بهش اضافه کردن .

5.کاراکتر هایی مثل لویز لین و رابطه اش با کلارک باید بیشتر پرداخت می شدن

در کل فیلم واقعا لذت بخش بود . و شخصا به نظرم تا این حد فاجعه نیست ولی هنوز پتانسیل های زیادی رو هدر داده بودن و فیلم کمی شلوغ بود . البته تا زمان حمله دومزدی خیلی هردمبیل نشده بود . بعدش متاسفانه افت کرد

امتیاز فعلی ام 8 از 10

از این دو نظره شدن هم عذر خواهی می کنم

0pwo_me-and-earl-and-the-dying-girl-2015.jpg

Me And Earl And The Dying Girl
9/10
این فیلم که داستان آشنایی اجباری پسری با هم مدرسه ای سرطانی خودش رو بازگو میکنه،به نظر من یکی از بهترین فیلمهای درام سال گذشته ست.از شوخی با فیلم های مطرح تاریخ سینما تا شوخی با قواعد ژانر درام،این فیلم تونسته تا در لابلای این شوخی ها،داستان غم انگیز خودش رو پنهان کنه. بازی بازیگران در سطح مطلوبی قرار داره،فیلم برداری بیشتر شبیه به آثار مستقل سینمای اروپاست،و موسیقی غالبا از قطعات الکتریکی تشکیل شده که اگر اونهارو خارج از فضای فیلم گوش کنید،آرزو می کردید که ای کاش ناشنوا بودید.اما ترکیب همه ی اینها با هم منجر به (نظر من) شکل گیری یکی از بهترین فیلم های درام می شود.
پ.ن: اگر از داستان فیلم خوشتون اومد،The Fault In Our Stars (یکی از وفادارانه ترین اقتباسهای ادبی) رو از دست ندید.

Spotlight
6/10
upload_2016-4-8_21-54-10.jpeg
یک فیلم کاملا معمولی با پایانی قابل پیش بینی
------------------------------------
The Big Short
0/10
upload_2016-4-8_21-56-23.jpeg
از اول فیلم منتظر سیر صعودی و واضح تر شدن داستان برای یک بیننده معمولی بودم تا رسیدم به اواسط فیلم که دیگه ادامه فیلم رو هر1 دقیقه اسکیپ کردم تا فیلم تموم شد بدون هیچ نقطه عطفی...
بیشتر برای یه قشر خاص بود...
------------------------------------------------------------------------------
Kung Fu Panda 3
10/10
upload_2016-4-8_22-4-3.jpeg
چون ازش لذت بردم و یک دقیقش حوصله سربر نبود بهش نمره کامل میدم.
----------------------------------------------
Hotel Transylvania 2
7.5/10
upload_2016-4-8_22-9-26.jpeg

شماره یکش بهتر بود ولی اینم بد نبود

220px-Get_a_Job_Poster.jpg

Get a Job 2016

یک کمدی بی ارزش که کاملا هم ترازی میکنه با کمدی هایی که امروزه امین حیایی با سحر قریشی بازی میکنه هست، فقط بازی Brayan Cranston خوب بود که حتی توی این فیلم آبکی ای،نقشش رو خوب بازی میکنه!

3.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or